stari moj, , ti potpiši da ne trebaš Hrvatski zdravstveni sustav, da ne želiš da te se tretira ničim, cijepi , ni ništa a onda lijepo propovijedaj što želiš dalje.
ali, isto tako ćeš dati svim drugim ljudima, isntituacijama, vrtićima, školama, pravo da te prime ili ne. može?
svako odlučuje o svojemu. tako da, slažemo se. ti živi svojim životom, a drugi ljudi svojim
dok ti ovo napiše netko ko je udaren na prirodu, ne pije tablete protiv bolova, niti bilo što drugi, ko vjeruje da veliki broj bolesti su psihosomatke, onda se zabrini.
I još jedna stvar. SVatko ko ne razumije, nema znanja, iskustva s načinom na koji se radi istraživanje nečega, ono dok radiš diplomski pa te profesor jebe sa strukturom i sadržajem istraživanja, postavljanjem hipoteze, statističkom obradom podtaka, obhjašnjavanjima i sve ostalo što jedan takav rad mora imati, ti nemaju što komentirati i donositi zaključke. Nemate pojma. dosta mi je više slušanja ljudi kojima ne radi logika, ni imaju informacije, ni znaju kako do informacija, ni ništa. odite lijepo s tim teorijama na neki otok i tamo se družite i radite teorije među sobom.
to su takve gluposti da mi se već povraća dok čujem. tolko amaterskih nagađanja nisam čuo još od dok sam imao 13 godina i dok smo komentirali kako je to ševiti ženu.
nemoj me vikati. hvala
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091