Poll Question : Pobjeđuje...

Total: 10

dr jupidu
2020-02-23T08:57:42Z
rekao bi odvraatni ružni debeli mudri čovjek s foruma

nema wilder muskulaturu da nosi poviše 100 kg a sad je nabacio od prošlog meča 8 kg:)1
Kamatar87
2020-02-23T09:23:35Z
Originally Posted by: Kamatar87 

Mislim da Fury ovo uzima.

Jednostavno mislim da mu je fight IQ puno jaci od Wildera, tehnicki neupitno takoder iznad a ovaj put ce doc s pomno pripremljenom taktikom jer zna sto moze ocekivati..

I najvaznije je sto je zbog svega navedenog sposoban tu taktiku i provesti.

!

Savrsena taktika i savrsen figt IQ za ispratit ju do kraja. Kao sto sam i predvidio.
ksian
2020-02-23T10:20:48Z
Nedavno sam napisao da će se Wilderu uskoro desiti što i svim boksačima koji idu tvrdo, a to je da će pasti tvrdo. Ali, nisam očekivao da će se to desiti prošlu noć, nije mi Fury ulivao dojam čovjeka koji je posve spreman i fokusiran. Bila je to očito, kako Rusi kažu, "maskirovka", baš kao i protiv Klička, Fury je uspio posve iznenaditi i protivnika i svijet.

Wilder je borac koji ima neke izrazite kvalitete, ali i prilične mane, i to je sinoć jasno pokazao Fury. Wilder je izgledao impresivno na distanci protiv većine svojih protivnika, ali treba reći da su oni redom bili dosta manji i kraći, a ni jedan od njih nije imao neki vanserijski rad nogu, ove glupavije bi Wilder brzo nasadio na tu tešku desnicu, a ove pametnije bi najprije sačekao da fizički padnu, a da izbjegne eventualna iznenađenja od velike pomoći su mu bila dobra pluća i brada.

Ali... drago mi je da je gotovo sa cijelim tim hypeom oko Wildera. Čovjeka su godinama dizali u nebesa, stavljali ga u rang sa najvećim legendama kategorije, a lik nema ni dobar prednji direkt, ni dobar rad nogu, ni dobru obranu, a to su osnovni elementi po kojima se gleda tehnička razina vještine nekog borca. Tyson Fury je svih 20ak minuta bio taj koji diktira ritam i distancu, Deontay Wilder se gubio kao početnik, nije napravio ni jednu poštenu eskivažu, primao je široke šljuce koje nisu bile ni posebno brze, uglavnom, Fury ga je vozao kako je htio i potpuno deklasirao. Jedino što je Wilder pokazao u šampionskom smislu je da ima muda i dobru bradu. Fury je prema njemu bio izrazito velikodušan u riječima nakon meča, kad već, naravno, nije bio u ringu.

U svakom slučaju, jedan drugome mogu napraviti spomenik, napravili su pravi posao i pare u momentu kad je izgledalo da je Hearn sa Joshuom privatizirao show u cijeloj kategoriji. Tako je sad Fury u poziciji da ga Hearn može poljubiti na neko mjesto, vjerovatno je da Gipsy King protiv Joshue može napuniti tri Wembleya, i tu će se zavrtiti strašna lova. Mislim da Hearn neće riskirati sa Usykom prije tog meča, mislim da će Fury vs AJ ići poprilično brzo.

pecho
2020-02-23T10:22:31Z
Nevjerojatno kako se takav ogroman čovjek kreće i fintira sa takvom lakoćom.
Iskoristio je svaki nedostatak Wildera što se tiče njegove lijeve ruke. Stvarno je jako puno primio desnih udaraca.
WIlderro balans je i inače loš ali u ovom meču još manje plus svemu tome su Furyevi udarci u tijelo oduzeli puno konde WIlderu.
AJ nema šanse sa ovakvim Furyem.

Strašan boksač.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2020-02-23T11:05:39Z
Naravno da Joshua ima šanse. Bolje se kreće od Wildra i to koliko (meč Ruiz) ima jake udarce i dobru tehniku. Wilder nije mogao Furyu ništra prednjim direktom dok AJ tu može dosta. Trebali bi na tom meču svako po 100 milja uzeti:)1
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
DjomlaKS
2020-02-23T12:19:00Z
Bome impresivna izvedba Furya kakvu vjerujem nitko nije mogao ocekivat. Vjerujem da je vecina ocekivala nekakav dosadan decision ili Wilderovu desnicu, al da ce ga ovako odskolovat kao amatera je uistinu iznenađenje.
Koliko god mi je zao Wildera, nekako mi je i drago sto se taj hype ugasio, jer borac koji ima srce, bradu i bije kafanskom desnicom, nikako ne bi smio bit budućnost boksa!
Furyu svaka cast, nekad sam mislio da je Klicka pobijedio jer je ovaj bio na zalasku, al kad vidim kako se krece div od 2metra i +120 kg, baca nepredvidljive udarce i onako se lako izmiče...imam osjecaj da ga Klicko ni u svom najboljem izdanju nebi mogao uhvatit!
Iskreno sad me samo strah da opet nece krenut s partijanjem i drogama kao nakon Klicka, jer borba s Joshuaom se mora dogoditi, i nikako Joshuau nebi otpisao.

I btw, imam osjecaj da nije slucajno nabio ovolike kile. Jeste primijetili kako je hrvao stalno i hvatao gilju, bome pošteno je izmorio Wildera
shogo
2020-02-24T08:18:56Z
Miočić malo serka...pa izbio bi ga ovaj iz gaća i poslao u paketu nazad
No ajd, hrpa gluposti
Aziz
  • Aziz
  • Advanced Member
2020-02-26T05:50:09Z
Nisam iznenađen pobjedom Tysona iako priznajem
da sam to očekivao da će napraviti u prvom meču .
Malo mi je pao u očima u tom prvom meču ali
se sa ovim drugim mečom iskupio .
Još prije borbe sa Kličkom znao sam da će ga dobiti i to sam i govorio .
Znam , ne izgleda kao boksač na prvu , tijelo nije kao u
Apolona , izgleda nezgrapno ali šta se tiče boksačkog znanja ima sve šta treba imati jedan boksač .
Naravno to boksačko znanje zna koristiti u ringu .
Ako dođe do meča sa AJ isti će također fasovati .
DjomlaKS
2020-02-26T19:00:24Z
Kako je Wilder lose podneo poraz, osim kostima sad tvrdi da je Furyev "spijun" kriv za bacanje rucnika.
Uzas i sad mi je bas drago sto je nokautiran
thelovacluka
2020-02-26T20:31:02Z
Otkud sad ovo sa špijunom?
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
nofrx
2020-02-27T09:09:43Z
Nisu njemu na pocetku 3. otkazale noge, nego mu je otkazao mozak.
A kad od potresa mozga otkaze mozak, onda noge ne slusaju.

Cudi me da on to ne zna.

KW CHAMPION
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2020-02-27T20:51:11Z
Treća borba je izgledna. Uzet će Wilder pare i mirovina..Nakon toga mega meče AJ-Fury
Đolo
2020-02-28T09:15:53Z
mada ga je tyson "prebio" na dva razlicita nacina u dva prva meca,i da se bore treci put sutra, nebih sigurno otpiso wildera.

fury opet u remtachu mora bit SAVRSEN, znaci jedna dvije male greskice,male miskalkulacije,i fury moze bit mrtvac, fury mora mlatit wildera rundama i runadama svime sto ima da dodje do uspijeha nekog. dok wilder je mogo ovaj prosli mec gubit 11 rundi,zazirit bacit udarac i slucajno ubit furija :)18

tak da netreba ga otpisivat,zivotinja je to, i cim on OPET oce u ring sa furijem,sumnjam da je rijec samo o lovi,i takvog udaraca treba uvijek shvatit maksimalno ozbiljno.

ja bi se radje sa furijem borio nego sa wilderom, ovo protiv furyija vidis da nejde,odustanes,nista ti nije malte ne,grebotina dvije, a protiv od wildera obicno nakon borbe budu mutavi jedno godinu dvije :)18

fury je pokazo da je bolji boksac,tu vise nema nikakvih pitanja,al wilder je i dalje jedna od najopasnijih osoba koja se ikada bavila nekim borilackim sportom i ne postoji covjek na planeti,kojeg wilder nema sanse pobijedit. netreba ga podcjenjivat. svaka borba je drukcija. eno rokhold deklasira bispinga prvi mec,u drugom mu ovaj glavu otkino skoro, takvi su borlacki sportovi, i fury ako ce se borit treci put sa wilderom, sigurno mu nece bit lagano.
Ivan CRO Cop
2020-02-28T09:29:00Z
Originally Posted by: nofrx 

Nisu njemu na pocetku 3. otkazale noge, nego mu je otkazao mozak.
A kad od potresa mozga otkaze mozak, onda noge ne slusaju.

Cudi me da on to ne zna.

I meni se čini da je ovako lako izgubio zbog te povrijede, posrećilo se Fjuriju, mada mislim da bi ga porazio svakako

3. meč će bit strava opet 💪🏻
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
DjomlaKS
2020-04-18T09:31:52Z
https://fightsite.hr/k1-...ury-nije-prvak/10213234/ 

Ne mogu se sjetiti svih pravdanja poraza, al mislim da titula najlošijeg gubitnika definitivno ide Wilderu.
Similar Topics
Users browsing this topic