Poll Question : Pobjeđuje...

Total: 10

bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2020-02-21T11:53:47Z
22.02. Las Vegas, Nevada

https://en.wikipedia.org...Wilder_vs._Tyson_Fury_II 

UserPostedImage
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
Đolo
2020-02-21T13:20:09Z
tesko mi je zamislit Wildera trenutno da moze od bilo koga izgubit, jednostavno covjek ima toliko nevjerjatan udarac, da to nije niti blizu posteno, a niko na planeti nemoze izbjegavat onakve napade od wildera 12 rundi. tip moze gubit 11rundi i svejedno samo jednim udarcem nokautirat bilo koga, i to udarcem koji nit ne pogodi na pravo mjesto, najgore od svega, ajd da je lik barem snajper neki pa pogodi bradu svaki put, covjek te pogodi u celo i posalje te na spavanje, tako nesto u boksu se nemoze vidjet cesto. kamoli da teskase tako redovno uzdrmas.

Wildera mozes dobit samo nokautom,ovo nadigravanja itd, mislim da nece nikom proc. Fury je imo maestralan prvi mec di je izbjego gotovo svaki moguci udarac, al opet onih par koji su ga dotaknuli su odma imali velikog efekta, Wilder KO, mislim da Fury ima sanse za impresivnu izvedbu i da uzme gotovo svaku rundu,al ovaj ce ga jednom pogodit i preokrenut cijeli mec.
nofrx
2020-02-21T13:27:42Z
Originally Posted by: Đolo 

tesko mi je zamislit Wildera trenutno da moze od bilo koga izgubit, jednostavno covjek ima toliko nevjerjatan udarac, da to nije niti blizu posteno, a niko na planeti nemoze izbjegavat onakve napade od wildera 12 rundi. tip moze gubit 11rundi i svejedno samo jednim udarcem nokautirat bilo koga, i to udarcem koji nit ne pogodi na pravo mjesto, najgore od svega, ajd da je lik barem snajper neki pa pogodi bradu svaki put, covjek te pogodi u celo i posalje te na spavanje, tako nesto u boksu se nemoze vidjet cesto. kamoli da teskase tako redovno uzdrmas.

Wildera mozes dobit samo nokautom,ovo nadigravanja itd, mislim da nece nikom proc. Fury je imo maestralan prvi mec di je izbjego gotovo svaki moguci udarac, al opet onih par koji su ga dotaknuli su odma imali velikog efekta, Wilder KO, mislim da Fury ima sanse za impresivnu izvedbu i da uzme gotovo svaku rundu,al ovaj ce ga jednom pogodit i preokrenut cijeli mec.

+1

KW CHAMPION
nofrx
2020-02-21T13:29:23Z
Fury jos najavljuje da ce ovaj put pokusat nokautirat Wildera.
Prošli put je izbjegavao fight pa je jedva prezivio.

KW CHAMPION
fist
  • fist
  • Advanced Member
2020-02-21T14:51:15Z
Tko god dobije (a mislim da će to biti Wilder), pravi je prvak svijeta. Bez obzira na sve pojaseve koje drži, cijeli boksački svijet vidi da je Joshua jazavac koji od ove dvojice bježi ko vrag od tamjana
Kamatar87
2020-02-21T17:38:51Z
Mislim da Fury ovo uzima.

Jednostavno mislim da mu je fight IQ puno jaci od Wildera, tehnicki neupitno takoder iznad a ovaj put ce doc s pomno pripremljenom taktikom jer zna sto moze ocekivati..

I najvaznije je sto je zbog svega navedenog sposoban tu taktiku i provesti.

bbbmarc
2020-02-21T20:45:51Z
Originally Posted by: fist 

Tko god dobije (a mislim da će to biti Wilder), pravi je prvak svijeta. Bez obzira na sve pojaseve koje drži, cijeli boksački svijet vidi da je Joshua jazavac koji od ove dvojice bježi ko vrag od tamjana

dosad je wilder, iako ima najbolji skor, odradio najmanje top-protivnika od ozbiljnih teškaša:
joshua je boksao s kličkom, parkerom, whyteom i ajd - ruizom
fury s kličkom i wilderom
wilder s furyjem i ortizom

svaki od trojice, dok ne dobije ovu drugu dvojicu, nije obavio posao do kraja i ima upitnik iznad glave
ksian
2020-02-21T21:11:02Z
Na osnovu prve borbe, kladio bi se na Furyja. Čovik zna dosta više boksa od Wildera, a po gabaritima se može mjeriti s njime, Wilder ga ne može samo tako držati gdje mu odgovara, pogotovo što se Fury dosta dobro kreće i eskivira. Ali.... Fury je čudak, i niko živ ne zna što mu je u glavi i kakav će doći u meč.

Fury je najbolji kad se od njega najmanje očekuje, sjajno je odradio i onaj meč sa Kličkom, a osim ona dva brojanja i prvi sa Wilderom, pogotovo što se vratio nakon par godina stanke za vrijeme kojih je partijao i udebljao se ko najgore prase. Da stvar bude zanimljivija, u tom prvom meču je Fury sa onim ustajanjem u zadnjoj rundi pokazao srce pravog šampiona i ušao u vječnost tako da nije prvi lajavac koji tvrdi da ga pojasevi ne zanimaju jer je on "true People's champ" kao što nije ni prvi koji je u pravu kad to tvrdi, on je istinski narodni prvak. Navijam za Kralja Cigana, ali nisam siguran da će se Fury ovaj put moći nositi sa teretom očekivanja da nadmaši izvedbu iz prvog meča.

Hoću reć, on sad pouzdano zna da ima više od Wildera, i mislim da je nekako manje motiviran nego prvi put. Iskreno se nadam da se varam, puno mi je draži Fury, ali, nekako se bojim da je Wilder posvećeniji i određeniji u ovoj borbi za naslov. Čak bi mogao staviti i neku kintu na to, pogotovo što mi neće biti puno žao ako je izgubim, i Fury uzme pojaseve.
fanatic
2020-02-21T22:42:47Z
Fury je 100 klasa bolji borac od Wildera, ali...jedan udarac i ide na spavanje

jako težak meč za prognoziranje. Kao što je Wilder rekao, za njega pobijedit protivnik mora biti savršen 12 rundi, a njemu je za pobjedu dovoljno bit savršen 2 sekunde...

nadam se pobjedi Furyja, još ako ga uspije nokautirati nitko sretniji od mene :)18
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
DjomlaKS
2020-02-21T22:46:07Z
Ja isto smatram Furya favoritom, al posljednjih dana cesto daje neke izjave o svojoj depresiji i partijanju koje mu je zamalo unistilo zivot, tako da je pravo pitanje kakav sad dolazi.

Obozavam Wildera, al nisam ljubitelj njegovog stila i mozda najvise radi toga navijam za Furya
karl anal
2020-02-21T23:45:41Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Ja isto smatram Furya favoritom, al posljednjih dana cesto daje neke izjave o svojoj depresiji i partijanju koje mu je zamalo unistilo zivot, tako da je pravo pitanje kakav sad dolazi.

Obozavam Wildera, al nisam ljubitelj njegovog stila i mozda najvise radi toga navijam za Furya

oxymoron

zašto ga onda obožavaš

aaa, boja kite je presudila

When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
fanatic
2020-02-22T00:03:04Z
Cigo došao deblji nego prije :)9 :)6 :)10 :)26
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
bero
  • bero
2020-02-22T08:29:53Z
Originally Posted by: karl anal 

oxymoron

zašto ga onda obožavaš

ajd da to kaže za Furyja, koji je fakin i zabavan izvan ringa. No u ringu je valjda najdosadniji i najpasivniji boksač u povijesti. I kao krakati div na taj način uspije umrtviti cijeli meč jer ga protivnik ne može dotaknut.
- dr jupidu
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2020-02-22T09:13:32Z
Obojca digla fino težinu. Ajd da vidimo i tu veći aktivnost Furya. Nema udarac ko Wilder ali ga može nokautirati. Wilder nikad teži i trebao bi imati još razorniji udarac ali treba pogoditi Furya. Buđenje u 4h nema što:)1 Fury po meni blagi favorit..
Đolo
2020-02-22T09:21:11Z
Pricao sam bas sa jednim covjekom koji je nevjerojatan znalac i eksperta oko borilackih sportova a konkretno dotice u boks svojim znanjem, naravno rijec je o meni, i rekao sam si u tome kratkom razgovoru,jel sam se žurio negdje,uplati đolo par kunića na wilderića, pa eto sirotinjo,zaradite si za burek.

nemojte sutra kao joj nismo znali da fury nema nikakve sanse i da ce wilder 100% pobijedit, znaci ne 99%, ne 99,4% nego tocno 100% :)20

DjomlaKS
2020-02-22T10:54:26Z

oxymoron

zašto ga onda obožavaš

Nije zbog kite vjeruj mi :)18

Svidja mi se sto nije klasicni skolski boksac, vec ima taj neki crnacki prkos i inat koji mu nikako ne dozvoljava da padne. Protiv Ortiza i Furya je gubio runde al no sekunde nije stao, i najvise zbog takve psihe je tu gdje jest.

Drag mi je i zbog njegove zivotne price(bolesno dijete s19 dobio itd.), unatoc kojoj i dalje gura naprijed, dok npr. debeli meksikanac kod prve love odmah se usvinji il jedan Fury koji je kako kaze sjeo u Ferrari i posao se ubit!? Pa zar Ferrari, zena plavusa, milijuni na racunu i samoubojstvo uopce mogu u istu recenicu :)18
Đolo
2020-02-22T12:10:34Z

oxymoron

zašto ga onda obožavaš

Nije zbog kite vjeruj mi :)18

Svidja mi se sto nije klasicni skolski boksac, vec ima taj neki crnacki prkos i inat koji mu nikako ne dozvoljava da padne. Protiv Ortiza i Furya je gubio runde al no sekunde nije stao, i najvise zbog takve psihe je tu gdje jest.

Drag mi je i zbog njegove zivotne price(bolesno dijete s19 dobio itd.), unatoc kojoj i dalje gura naprijed, dok npr. debeli meksikanac kod prve love odmah se usvinji il jedan Fury koji je kako kaze sjeo u Ferrari i posao se ubit!? Pa zar Ferrari, zena plavusa, milijuni na racunu i samoubojstvo uopce mogu u istu recenicu :)18

sori al ne vjerujem ti.
karl anal
2020-02-22T12:33:08Z
Originally Posted by: Đolo 

sori al ne vjerujem ti.

ma ne vjeruje ni on sam sebi, smišlja izgovore da ne ispadne black dick bitch :)16 :)16 :)16 :)16 :)16

When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
bero
  • bero
2020-02-22T13:04:35Z
Originally Posted by: GSP 

Obojca digla fino težinu. Ajd da vidimo i tu veći aktivnost Furya. Nema udarac ko Wilder ali ga može nokautirati. Wilder nikad teži i trebao bi imati još razorniji udarac ali treba pogoditi Furya. Buđenje u 4h nema što:)1 Fury po meni blagi favorit..

prije bi se ustajao u to doba za intervju s Matom Granićem nego gledat kako Fury boksa bez udaraca :)18

- dr jupidu
Seded
2020-02-22T14:52:59Z
Kad bi točno trebala početi borba?
"It's not checkmate. The king has one more move."
Similar Topics
Users browsing this topic