Imam osjećaj da su tebi ti ceceni i općenito muslimani nesto gadno napravili, spominjes ih vise od travarice :)
Nikad, samo ih znam hrpu jos od 2004e, sa muay thai treninga, pa nesto kasnije iz mma gyma i na kraju sam i one najmlade na judo treningu upoznao i to je bilo dosta da zakljucim da je to mozda jedini narod koji generalno ne volim... tesko je objasnit nekom tko ih ne zna bolje posto se na prvi pogled cine jako mirnim, skromnim, povucenim itd....
Od laganja u gymu, krade stvari, nosenje pistolja i nozeva na trening,
nasilja i kod najmladih prema drugima, pljackanja benzinski i trafika, policijskih intervencija itd.. sve smo prosli sa njima.. a kad bi ih covjek upoznao na prvi pogled bi rekao „ovi su svi dusevno dobri kao khabib“ dok nevidis da je to sve samo teoretski i povrsno a ispod toga su sasvim drugaciji...
A sto se muslimana tice, ne, jako zanimljiva i lijepa vjera, mnogo dobrij ljudi ali i nazalost mnogo fanatika koje samo teoretski ima kod drugih vjera a prakticki (al kaida, isis, boko haram, itd) samo kod muslimana posto ima dovoljno ljudi koji su spremni da idu klat za vjeru
Edited by user
2020-01-03T12:34:15Z
|
Reason: Not specified
On je čovjek jako dobar momak!