2019-12-15T10:27:37Z
Odlican event sa tri borbe za naslov i hrpom
bivsih prvaka i contendera!
Prije bi ma forumu vec bilo napisano nekoliko stranica a sada ne moze niti jedna :(
Glavno da je Kw tema na i borba dvojice redikula od 50 godina koji je vec godinama odgadjaju stalno na vrhu.
Cestitke moderatrskoj ekipi na procvasti foruma.
Pozdrav!

Bilo bi , nekoliko stranica tvojih razgovora sa 10-ak tvojih alter ega.
Pozdrav i hvala što misliš na nas i dalje.
karl anal
2019-12-15T11:06:53Z
Originally Posted by: Tabure444@gmail.com 

Prije bi ma forumu vec bilo napisano nekoliko stranica a sada ne moze niti jedna :(
Glavno da je Kw tema na i borba dvojice redikula od 50 godina koji je vec godinama odgadjaju stalno na vrhu.
Pozdrav!

overeem smrdiš
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
karl anal
2019-12-15T11:10:14Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Originally Posted by: The Last Emperor 

Ja sam htio vidjeti tko je od njih bolji u hrvanju, a dobili smo stand up okrsaj dva prosjecna udaraca. Cesto to tako ispadne.

obojica su odlucila d se ne troše naa bacanja

razčara sam s randamie....... treba to jače i bolje odradit kad si duži

evo, ti si duži od mene u rukama, oš mi pokazat kako se to treba odradit
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
xnicked
2019-12-15T12:21:56Z

Pozdrav!

Upravo tako..osim toga ljudi su shvatili kakvi napuhanci ovdje postaju, non stop ista ekipa plus kvazi strucnjaci.

Tu si 10 godina, i sve to vrijeme nisi povezao više od 2 posta bez vrijeđanja. Zbog ćega si dobio bezbroj suspenzija. Stoga, da ti olakšamo muke i riješimo te našeg društva (koje ionako prezireš) - 5 godina suspenzije.
- moderator
Hendo
2019-12-15T13:21:39Z
Pa kako newbie sa jednim postom može pisati, da nema diskuisije više? To je kao kad ljudi pišu, da nitko ne gleda prvoligaškog nogometa uživo, a sami ne idu na utaknice.
A gdje si bio prije ako nisi nećiji alter ego?

The Last Emperor
2019-12-15T13:38:55Z

Pozdrav!

Da, jedan lik bi raspravljao sam sa svojih 8 klonova :)25
dr jupidu
2019-12-15T13:39:12Z
Originally Posted by: karl anal 

Ja sam htio vidjeti tko je od njih bolji u hrvanju, a dobili smo stand up okrsaj dva prosjecna udaraca. Cesto to tako ispadne.

van dometa

to se neradi na vaš BOKS način

ima drukčiji način

DjomlaKS
2019-12-15T13:49:50Z

Pozdrav!

Da, jedan lik bi raspravljao sam sa svojih 8 klonova :)25

:)18

Eto vidis gore da mu je xnicked lajkao i komentirao post., zvuci poznato :)18
DjomlaKS
2019-12-15T13:54:06Z
Usman-Colby dobra borba al uvijek ostanem razocaran kad ne vidim hrvački okrsaj izmedju dva hrvaca. I da, Colby je izgubio zbog onog sto sam rekao, jednostavno nema tu KO snagu da pobijedi borce kao Usman, a nije ga mogao maltretirat hrvanjem kao ostale protivnike.! Puno udaraca mu je sad sjelo na dobra mjesta a ovaj jedva da osjeti

Full mi drago za Volkanovskog, pogotovo jer je dosta manji. A Max mi je nekako uvijek antipatican da jednostavno ne mogu navijat za njega
Seded
  • Seded
  • Advanced Member Topic Starter
2019-12-15T15:30:30Z
Kako ste bodovali Aldo vs. Moraes? Ja sam dvije runde dao Aldo-u.
"It's not checkmate. The king has one more move."
19_Pitbull_86
2019-12-15T16:16:26Z
Originally Posted by: Seded 

Isto. Prije bi mu dao sve tri runde nego 2-1 za Moraesa...
Svensson
2019-12-15T16:42:43Z

također, 2-1
nofrx
2019-12-15T16:47:00Z
Originally Posted by: Hendo 

Pa kako newbie sa jednim postom može pisati, da nema diskuisije više? To je kao kad ljudi pišu, da nitko ne gleda prvoligaškog nogometa uživo, a sami ne idu na utaknice.
A gdje si bio prije ako nisi nećiji alter ego?

Vjerovatno je bio tu, ali ne zeli vise pisati iz inata i zato sto se nepravedno diskriminiraju klonovi.

KW CHAMPION
pecho
2019-12-15T16:48:46Z
Originally Posted by: karl anal 

Na jesen 2098 :)18 :)18

Gledao danas i stvarno lijep meč,Covington je bio super kad je bacao udarce u kombinacijama, kad je stao i išao sa nekim single shotovima je uvijek nastradao i naravno kad je stao u sredinu sa galavom i nije se micao je dobio sa desnom u točno u sredinu.

Usman prejak i prečvrst,fino radi stojku i jako inteligentno traži slabosti makar se vidlo da ga smeta brzina Colbya.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
nofrx
2019-12-15T17:08:16Z
Brzina na strani Covingtona.
Usman u prednosti u svemu drugom.

Covingtona bih da mu sudim u sljedecoj borbi pustio da zavrsi u bolnici ako mu je ovo neopravdan prekid
KW CHAMPION
balkanbomber
2019-12-15T17:50:37Z
Originally Posted by: nofrx 

Vjerovatno je bio tu, ali ne zeli vise pisati iz inata i zato sto se nepravedno diskriminiraju klonovi.

Koliko je nepravdeno to nek svatko sam za sebe odluci, ali bitka klonova definitivno nije zavrsila! Prepuno je reaktivizacija starih profila koji su se sad opet aktivitali, a i prije su samo bili aktivni „bas kad je nekog trebalo ili popljuvat ili podrzat“... plus sad ovih kao iz primjera, koji za prvi post ulijecaju kao da su staro „drustvo iz coska“...
On je čovjek jako dobar momak!
nofrx
2019-12-15T19:35:29Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Koliko je nepravdeno to nek svatko sam za sebe odluci, ali bitka klonova definitivno nije zavrsila! Prepuno je reaktivizacija starih profila koji su se sad opet aktivitali, a i prije su samo bili aktivni „bas kad je nekog trebalo ili popljuvat ili podrzat“... plus sad ovih kao iz primjera, koji za prvi post ulijecaju kao da su staro „drustvo iz coska“...

Ovo iznad je bio sarkazam.
Da se mene pita ja bi te klonove (klona) poslao na psihijatrijsko vjestacenje i zbrinjavanje u ustanovu.

KW CHAMPION
balkanbomber
2019-12-15T22:52:18Z

Originally Posted by: balkanbomber 

Ovo iznad je bio sarkazam.
Da se mene pita ja bi te klonove (klona) poslao na psihijatrijsko vjestacenje i zbrinjavanje u ustanovu.

Ok, my bad!

Inace, sim karticu s 1gb i mobilni routet dobijes za 200kn, tako da ce biti jako tesko naci nove klonove, osim ako nisu bas glupi pa da otvore vise profila na jednu kartic/router, to cak i ja znam, a kompjuteri i ja smo inace na Vi...
On je čovjek jako dobar momak!
stipeb
2019-12-16T18:04:32Z
Originally Posted by: Svensson 

također, 2-1

Samo je treća bitna. Prva Morales druga Aldo čisto ko suza!. I onda treća po meni Aldo ali očito su sudci vidjeli nešto drugo. Iako sam ovako sve pogodio žao mi Alda!
hamush
2019-12-17T20:13:28Z
Originally Posted by: stipeb 

Originally Posted by: Svensson 

također, 2-1

Samo je treća bitna. Prva Morales druga Aldo čisto ko suza!. I onda treća po meni Aldo ali očito su sudci vidjeli nešto drugo. Iako sam ovako sve pogodio žao mi Alda!

pokralo ga ko Jugoliniju.