Poll Question : Pobjeđuje...

Total: 18

Gigi2
2019-12-07T19:21:40Z
Wachov rad nogu je kriminalan, ono malo sta sam uspio ubrat, 50 posto vremena je u poziciji da se ne moze ni pomaknut ni obranit ni napast.
Da je Whyte samo to isao tajmirat, mogao je bez udarca primljenog to zavrsit, al konjina se radije voli tuc. 😃
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2019-12-07T19:56:50Z
Originally Posted by: Bronson0 

Originally Posted by: bero 

On ne moze smrsavit, genetika. Latinosi i indijanci (ciju genetiku vecinom imaju) su ili sitni i mrsavi, ili debeli teskasi. Treceg nema.

Profesionalni boksac od 180cm i 130kila ne moze smrsati?

Nadji jednog meksikanca te visine ili viseg, a da ima ispod 110 kg. Ne postoji 😁

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
bero
  • bero
2019-12-07T19:58:21Z
A glede Mavrovica... ovo vise nije ni smijesno. Seriously, koji je njemu kur.. ? 🤣🤣
- dr jupidu
DugoVecCitam
2019-12-07T19:59:24Z

On ne moze smrsavit, genetika. Latinosi i indijanci (ciju genetiku vecinom imaju) su ili sitni i mrsavi, ili debeli teskasi. Treceg nema.

Nadji jednog meksikanca te visine ili viseg, a da ima ispod 110 kg. Ne postoji 😁

Yair Rodriguez. xD
DRAGI PRIJATELJI...
Ivan CRO Cop
2019-12-07T20:02:11Z
Ppvetkin ce nokautirat ovoga...
Uz pomoc Svaroga 💪🏻😁
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
bero
  • bero
2019-12-07T20:05:54Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Yair Rodriguez. xD

on je 179 :)20
i bit će fat fuck čim se opusti :)18

- dr jupidu
The Last Emperor
2019-12-07T20:12:17Z
Veliki misicavi latinosi zaista ne postoje. Ali su puno jaci nego sto na prvu izgledaju, npr Cain pa i Ruiz. Jednostavno genetski nisu gromade od ljudi kao dinaridi sto bi dennis hanover rekao 😃
shogo
2019-12-07T20:28:57Z
Dojma sam da je Hrgovic one u bradu pustio, osjetio je par i nije bilo valjda ocekivane snage u njima...a potiljak...nisam Hrgin fan ali Molina se saginjao kao limbo denser
Ne kužim ali američka škola boksa ode u kujac, nema više atleta, nema više plesača...nema baš ni nokautera...Više kao ekipa iz kvartovskih gymova
The Last Emperor
2019-12-07T21:08:10Z
Slabo komentara veceras
Đolo
2019-12-07T21:09:02Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Slabo komentara veceras

pomagaj brate osto sam bez kolača
The Last Emperor
2019-12-07T21:14:28Z
Ivan CRO Cop
2019-12-07T21:15:43Z
Jel ovo Ruiz promjenio zastavu fukarica
Nije smrsao al je zastavu promjenio, to je taktika za mec
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
shogo
2019-12-07T21:15:44Z
😂😂😂😂😂
Svensson
2019-12-07T21:20:34Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

RTL

samo moram zvuk ugasiti jer ono nemogu slušati uopće
nofrx
2019-12-07T22:06:52Z
Kad se Joshua krece kako treba tek onda se vidi da se Ruiz krece kao stup za struju.
KW CHAMPION
Gigi2
2019-12-07T22:11:13Z
Mislio sam da AJ nece imati noge za 12 rundi, al 7 kila manje je ipak pomoglo. Besprijekorno...
DjomlaKS
2019-12-07T22:16:56Z
Nekako sam dojma da je ovo Joshui najtezi mec dosad bio, jednostavno je ulog bio prevelik i poraz bi ga kostao karijere. Vidjelo se da nije otpusten kao inace. Cijelo vrijeme je bio maksimalno fokusiran al ga opet debeli par puta zakacio i gadno zaprijetio.

Ruizom sam isto zadovoljan. Nije ga mogao uhvatit al dobro je radio. Sad se samo nadam da nece nestat kao mnogi drugi boksaci nakon borbe za titule., volio bih ga gledat s Povjetkinom, Whyteom, itd. a posto je jedini koji je porazio AJa, mislim da bi bio u buducnosti dosta interesantan za Furya i Wildera
Gigi2
2019-12-07T22:18:56Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Nekako sam dojma da je ovo Joshui najtezi mec dosad bio, jednostavno je ulog bio prevelik i poraz bi ga kostao karijere. Vidjelo se da nije otpusten kao inace. Cijelo vrijeme je bio maksimalno fokusiran al ga opet debeli par puta zakacio i gadno zaprijetio.

Ruizom sam isto zadovoljan. Nije ga mogao uhvatit al dobro je radio. Sad se samo nadam da nece nestat kao mnogi drugi boksaci nakon borbe za titule., volio bih ga gledat s Povjetkinom, Whyteom, itd. a posto je jedini koji je porazio AJa, mislim da bi bio u buducnosti dosta interesantan za Furya i Wildera

Sa Furyem nema nikakve sanse...
bero
  • bero
2019-12-07T22:24:02Z
Originally Posted by: Gigi2 

Originally Posted by: DjomlaKS 

Sa Furyem nema nikakve sanse...

Ruiz i Fury? Kao mrav protiv žirafe :)18 Besmislen meč.

Joshua pametno i zrelo do pobjede. Ruizu svaka čast, opasan svih 12 rundi i čelična brada.

- dr jupidu
DjomlaKS
2019-12-07T22:30:53Z
Mozda, al bi sigurno bio zanimljivij mec nego s nekim Schwarzima i Wallinima s kojim se Fury bori u zadnje vrijeme