Poll Question : Pobjeđuje...

Total: 18

bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2019-12-02T12:51:59Z
Subota, RTL.
Hrga prijenos od 17:45, main event je od 21:40 h.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
DugoVecCitam
2019-12-02T13:40:28Z
Samo da ne podju vaditi papire u ambasadu SA koja se nalazi u Istanbulu...
DRAGI PRIJATELJI...
Svensson
2019-12-02T15:28:08Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Samo da ne podju vaditi papire u ambasadu SA koja se nalazi u Istanbulu...

topic o politici je vrata do :)1
j0k3r
2019-12-02T17:13:00Z
Joshua KO ( 5.-7. runda )
Hunter UD
Hrgović KO (3.-5. runda)
Kamatar87
2019-12-02T17:51:06Z
Ruiz UD
Hrgovic KO (2.-3. runda)
balkanbomber
2019-12-02T18:38:01Z
Gledam malo koeficiente i opet ne mogu da vjerujem... ako je na jednog Hrvogica koeficient 1,04 - sto naci da ako hoces da imas cistih 100EUR
pobjede moras riskirati 2500EUR... ondak kako koeficient na Molinu moze biti samo 10... sramota... ako bi bilo 100% fer onda bi koeficient na
Molinu trebao biti 2500, ili barem 250, ili ajde barem 25, a ne 10, hebenih 10, dok je na drugog borca 1,04... ovo je cista krada, nema druge,
niti se ja nesto kladim, niti trebam novac, niti sam izgubio, ali ovako nesto me svaki put naljuti.. mamicu im lopovsku
On je čovjek jako dobar momak!
Seded
2019-12-02T19:49:42Z
Baš me zanima revanš Ruiza i Joshue. Mislim da mu Ruiz generalno ne paše, ali nekako imam osjećaj da će Joshua ovaj put pametnije raditi. Joshua UD.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Đolo
2019-12-02T21:06:10Z
Rijetko kada bude ovako velik mec,a da je zaista tu negdje, i da bi se moglo svasta dogodit.

Tesko je zamislit Joshu da gubi jel na papiru ima svaku mogucu "("prednost")" nad ruizom,ali poprilicno sam siguran da je joshua zadnji put odusto u ringu, i definitvno djeluje kao da nemoze podnijet tezak udarac, i iz tog razloga mislim da ce ruiz doc do pobjede.

generalno vec dugo govorim da je joshua solidan boksac,ali nista posebno po meni, no ako uspije vratit sad ovaj pojas, pojest cu svoje rijeci i skinut mu kapu,jel tesko se proveo u prvom mecu, prica se da je i u kampu bio nokautiran, za borca to su teske stvari za prevladat,i ako joshua uspije uc i zaustavit ruzia, zaista mu treba skinut kapu. nije da je ruiz mike tyson u prime-u pa da ce mu ta pobjeda toliko znacit,ali samo najveci osvete svoje poraze na brutalan nacin i sad je joshi najbolja prilika da pokaze od cega je napravljen.

svako moze jednom izgubit,ali malo ko se vrati jaci. u svakom slucaju bas sam nabrijan za mec,i obojica su dobri bokseri,zaradit ce hrpu love, pa nadam se dobrom fajtu a vjerujem da ce bit vrhunski mec,isto kao i prvi put.
pecho
2019-12-02T22:13:21Z
Hrgović pobjeđuje tehničkim nokautom unutar 5 rundi. Molina je stvarno journey journeymana. Niti brz,niti jak,loša brada.

Ruiz pobjeđuje po meni Joshuu i to prekidom,mislim da Joshua nije promijenio jednu jedinu stvar. Ako se on vadi još uvijek da je to bio "lucky punch" i "gift from the god" onda nije shvatio ništa. Loš footwork i nedostatak tog prednjeg direkta neće nadoknaditi.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
karl anal
2019-12-03T00:47:28Z
Originally Posted by: pecho 

Hrgović pobjeđuje tehničkim nokautom unutar 5 rundi. Molina je stvarno journey journeymana. Niti brz,niti jak,loša brada.

Ruiz pobjeđuje po meni Joshuu i to prekidom,mislim da Joshua nije promijenio jednu jedinu stvar. Ako se on vadi još uvijek da je to bio "lucky punch" i "gift from the god" onda nije shvatio ništa. Loš footwork i nedostatak tog prednjeg direkta neće nadoknaditi.

jebiga nema joshua ono što je klitschko imao, pokojnog mannya, ušlifo bi ga manny da bi svakako bila puno zanimljivija borba
ovako , ako aj ne zaustavi ruiza unutar 3 gotov je, wombat će ga otjerat u mirovinu
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
nofrx
2019-12-03T17:53:06Z
Joshua k.o. oko 7.runde
Hrgović k.o. oko 3. runde
KW CHAMPION
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2019-12-03T20:57:20Z
Originally Posted by: karl anal 

Originally Posted by: pecho 

jebiga nema joshua ono što je klitschko imao, pokojnog mannya, ušlifo bi ga manny da bi svakako bila puno zanimljivija borba
ovako , ako aj ne zaustavi ruiza unutar 3 gotov je, wombat će ga otjerat u mirovinu

Zato ga je i dobio što nema:)18
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2019-12-04T09:43:46Z
Je, ocvalog i istrosenog Klicka koji ga i imao u nokdaunu i skoro dobio 🤣
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Đolo
2019-12-04T10:42:22Z
da u kličku postoji zera killer instinkta,mogo je on taj mec pobijedit vrlo lako,al kad je povrijedio joshu-u i klicko se sam uplasio malo :)18

solidno se borio taj mec, malo borbenije engo inace,ali vlad je imo psihu djeteta, fury mu je nanio dozivotne traume jel je tamo obuko kostim batmena i vristo da je vlad dosadan, i klicko se odma usro :)18 fizicki izniman, psihicki me podsjeca na mene kad sam imo 5 godina pa ne dobijem nis za bozic pa vristim po kuci, e takav je i vlad bio 3mjeseca u kampu pred meceve :)18

a nije ni joshua psihicki nista bolji, prvi put kad se nasao u vecim problemima,odusto je odma, od ona 4 nokdauna mislim da ga je jednom ruiz poslo dolje,a da je svaki ostali put joshua uzo koljeno, tesko je bit velik prvak ako odustanes odma cim dodju problemi. eno u prvom mecu wilder ortiz,ortiz mlatio wildera 2minute u nekoj rundi,imo ga full uzdrmanog, wilderu nije ni palo na pamet da uzme koljeno, a kamoli da se preda. to je borac pravi.
Overeem vuce steroide
2019-12-04T12:37:43Z
Joshua KO 1-7 runda
Hrgovic KO 1-7 runda
Hunter decision
Mejidov Ko rd 1-3

Svako jutro tužna slika,gledam odraz svoga lika!!
Ivan CRO Cop
2019-12-04T12:58:30Z
Hrgovic juri Chisoru
Koliko mu je to pametno ne znam, onaj je u zivotnoj formi
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Overeem vuce steroide
2019-12-04T13:08:45Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Hrgovic juri Chisoru

Chisora je talent vrhunski,,i uvik je tu negdi u vrhu ne virujem da je u zivotnoj formi,,konststno je on dobar samo gubi od boljih boraca(Dillian,Kabayel,fury,klitsckho),,hrga nakon moline mora ic na neko jako ime po meni je chisora idealan da vidimo kolko hrga baruta u rukama ima.
Ivan CRO Cop
2019-12-04T13:13:06Z
Originally Posted by: Overeem vuce steroide 

Joshua KO 1-7 runda
Hrgovic KO 1-7 runda
Hunter decision
Mejidov Ko rd 1-3

Ima li to dje da se igra
Daje mi samo na joshuu da biram u cg
Overeem vuce steroide
2019-12-04T18:24:36Z

Joshua KO 1-7 runda
Hrgovic KO 1-7 runda
Hunter decision
Mejidov Ko rd 1-3

Ima li to dje da se igra
Daje mi samo na joshuu da biram u cg

Samo joshua i whyte u supersportu,,s tim da se na whyte ne isplati igrat jel je koef 1.05

Edit:https://www.psk.hr/Sport/Borilacki-sportovi/360?date=sve evo na psk ima sve osim mejidova
Ivan CRO Cop
2019-12-04T21:14:52Z

Hrgovic juri Chisoru

Chisora je talent vrhunski,,i uvik je tu negdi u vrhu ne virujem da je u zivotnoj formi,,konststno je on dobar samo gubi od boljih boraca(Dillian,Kabayel,fury,klitsckho),,hrga nakon moline mora ic na neko jako ime po meni je chisora idealan da vidimo kolko hrga baruta u rukama ima.

Kad sam vidio da je Whyta zgazio na bodove.. jbg nokautirao ga je al je bas dobro odradio