Rijetko kada bude ovako velik mec,a da je zaista tu negdje, i da bi se moglo svasta dogodit.
Tesko je zamislit Joshu da gubi jel na papiru ima svaku mogucu "("prednost")" nad ruizom,ali poprilicno sam siguran da je joshua zadnji put odusto u ringu, i definitvno djeluje kao da nemoze podnijet tezak udarac, i iz tog razloga mislim da ce ruiz doc do pobjede.
generalno vec dugo govorim da je joshua solidan boksac,ali nista posebno po meni, no ako uspije vratit sad ovaj pojas, pojest cu svoje rijeci i skinut mu kapu,jel tesko se proveo u prvom mecu, prica se da je i u kampu bio nokautiran, za borca to su teske stvari za prevladat,i ako joshua uspije uc i zaustavit ruzia, zaista mu treba skinut kapu. nije da je ruiz mike tyson u prime-u pa da ce mu ta pobjeda toliko znacit,ali samo najveci osvete svoje poraze na brutalan nacin i sad je joshi najbolja prilika da pokaze od cega je napravljen.
svako moze jednom izgubit,ali malo ko se vrati jaci. u svakom slucaju bas sam nabrijan za mec,i obojica su dobri bokseri,zaradit ce hrpu love, pa nadam se dobrom fajtu a vjerujem da ce bit vrhunski mec,isto kao i prvi put.