Hendo
  • Hendo
  • Advanced Member Topic Starter
2019-11-16T11:22:00Z
I lošiji eventi su imali temu.....

Fight Card (ESPN+)

Jan Błachowicz vs. Ronaldo Souza
Maurício Rua vs. Paul Craig
Charles Oliveira vs. Jared Gordon
Antonio Arroyo vs. Andre Muniz
Markus Perez vs. Wellington Turman

Preliminary Card (ESPN+)

Sérgio Moraes vs. James Krause
Ricardo Ramos vs. Luiz Eduardo Garagorri
Francisco Trinaldo vs. Bobby Green
Warlley Alves vs. Randy Brown
Douglas Silva de Andrade vs. Renan Barão
Ariane Lipski vs. Isabella de Padua
Vanessa Melo vs. Tracy Cortez

Alves vs Brown za fanove, Souzu je uvijek lijepo gledati, isto Oliveiru; Arroyo i Muniz otišli do suca samo 3x u 32 borbi, malo nostalgije sa Shogunom, Trinaldo već dida ali stari lisac zna svoj posao...
Sponsor
DugoVecCitam
2019-11-16T12:00:00Z
Oliveiri nikako da daju bar TOP 15 borca.
DRAGI PRIJATELJI...
DjomlaKS
2019-11-16T12:32:56Z
Aj valjda ce Souza malo osvijetlit obraz srednjasima jer ih bas batinjaju u LHW :D

Inace impresivno je kako su top MW Rockhold i Weidman pali bez veceg otpora, a osrednji srednjasi Smith i Thiago dosli bez vecih problema do samog vrha
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2019-11-16T13:02:53Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Aj valjda ce Souza malo osvijetlit obraz srednjasima jer ih bas batinjaju u LHW :D

Inace impresivno je kako su top MW Rockhold i Weidman pali bez veceg otpora, a osrednji srednjasi Smith i Thiago dosli bez vecih problema do samog vrha

Već su se 2 prosječna srednjasa borila za pojas u poluteskoj, vise nego dobro za srednju. Mislim da su Rochold i Weidman puno istrošeniji od Santosa i Smitha, otisli su iz srednje sa nizom poraza, tako da ne cudi kako su oni prosli, jos su odmah isli na top 5.
fanatic
2019-11-16T13:39:25Z

mislim da će ga Błachowicz izbacit iz dvorane
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
DugoVecCitam
2019-11-16T14:00:50Z
Sad tek vidim da je i Barao na cardu...Kako je taj borac propao! Za udzbenike!
DRAGI PRIJATELJI...
dr jupidu
2019-11-16T14:25:31Z
Originally Posted by: fanatic 

mislim da će ga Błachowicz izbacit iz dvorane

odavno nisam vidio simpatičnijeg lika od blachowica.......

i on je krenuo polovično u ufc-u i ima blijeđih predstava al se sve okrenulo i svaka čast kako je isplivao

zato nemojmo napadat stošića ....nije ništa bolje počeo blahowic

Seded
2019-11-16T17:26:27Z
Solidan je event, ništa spektakularno da bih se budio pogledati, ali ujutro uz kavu... taman.
"It's not checkmate. The king has one more move."
dr jupidu
2019-11-16T19:41:55Z
8 pm start time main card

to onda main card počinje u 2 h?brazil je u pitanju
Seded
2019-11-16T19:43:21Z
Originally Posted by: dr jupidu 

8 pm start time main card

to onda main card počinje u 2 h?brazil je u pitanju

Da. Early prelims su u 23:00.
rikimartin
2019-11-17T00:03:19Z
Pomozite . Hvala unaprijed
dr jupidu
2019-11-17T00:55:53Z
u 2 30 luka doncic mavericksi vs toronto......

a na pola ekrana ufc:)))
dr jupidu
2019-11-17T02:38:25Z
dr jupidu
2019-11-17T02:55:43Z
Seded
2019-11-17T09:00:29Z
Craig je sam ispustio pobjedu. Povlačiti gard u drugoj i trećoj rundi nakon onakve prve... neshvatljivo.

Main event nisam gledao. Oliveira pothitno treba nekog TOP 10 protivnika. Randy Brown je isto bio izvrstan.

EDIT - čitam da je main event bio predosadan.
DjomlaKS
2019-11-17T09:43:55Z
Sjecam se vremena kad je Jacare glasio za najraznovrsnijeg borxa divizije., a sad jedino zna drzat protivnika na zici i trazit desni swing. Uzas kako je propao
Borba dosadna al ipak najvece kritike sudcu koji je pustio 5 rundi mazenja na ogradi
Seded
2019-11-17T10:07:04Z
Gledam Oliveirin skor, od 25 borbi u UFC-u, lik ima 9 performance of the night nagrada, 3 fight of the night i 3 submission of the night. I drži rekord u submissionima u UFC_u (13). Meni jedan od najzanimljivijih boraca za gledati otkad je kročio u oktagon.
Hendo
  • Hendo
2019-11-17T14:20:19Z
Originally Posted by: Seded 

Gledam Oliveirin skor, od 25 borbi u UFC-u, lik ima 9 performance of the night nagrada, 3 fight of the night i 3 submission of the night. I drži rekord u submissionima u UFC_u (13). Meni jedan od najzanimljivijih boraca za gledati otkad je kročio u oktagon.

Ali kad je dobio jednog malo boljeg, Feldera, izgubio dobljenu borbu...zajebo je i strateški u post fight intervjuju, nema te teorije, da mu daju Mcgregora, puno gube ako Conor ne dobije i nije interesantan masi. Poirier i Gaethje su opcije za Mcgregora, imaju ime, Poirier upravo izgubio i nije kondicijski top a več ga je Irac i prebio, Gaethje prima puno udaraca i nezna se kretati lateralno. Dakle realne šanse da Conor pobjedi i velika su imela, dovoljno velika da opet ide na pojas odnosno na Khabiba ako pobjedi.

Trebao bi tražiti nekog top 10 koji mu odgovara ( osim Khabiba, Conora) i ima ime...Recimo Kevin Lee, imao borbu nedavno i nije nepobedljiv...

Suci oćajni, žena nema osjećaja za borbu. Nedozvoljenog koljena nije bilo a ona uzme bod...Ono što su radili Muniz, Arroyo te Moraes za pritvor, no Moraes ima abrem alibi, daje bilo ozljeđen. Jedino Jacareja nisam gledo uživo i kad vas čitam neman ni volje. Imao je operaciju leđa prije Brunsona, to znači kraj u tim godinama. Jedan od većih koji nije bio nikad prvak i žao mi ga. Shogun penzija, sreća pa je Škot bio prilično glup. Trinaldo dobio Zagreb decision, kako bi reko Jupi. Jedan sudac 30-27 za njega a svaku rundu je GREEN imao više udaraca i prvu fiks izgubio. Brzo ću zaboravit ovaj event.
dr jupidu
2019-11-17T14:28:09Z
Originally Posted by: Hendo 

Originally Posted by: Seded 

Ali kad je dobio jednog malo boljeg, Feldera, izgubio dobljenu borbu...zajebo je i strateški u post fight intervjuju, nema te teorije, da mu daju Mcgregora, puno gube ako Conor ne dobije i nije interesantan masi. Poirier i Gaethje su opcije za Mcgregora, imaju ime, Poirier upravo izgubio i nije kondicijski top a več ga je Irac i prebio, Gaethje prima puno udaraca i nezna se kretati lateralno. Dakle realne šanse da Conor pobjedi i velika su imela, dovoljno velika da opet ide na pojas odnosno na Khabiba ako pobjedi.

Trebao bi tražiti nekog top 10 koji mu odgovara ( osim Khabiba, Conora) i ima ime...Recimo Kevin Lee, imao borbu nedavno i nije nepobedljiv...

Suci oćajni, žena nema osjećaja za borbu. Nedozvoljenog koljena nije bilo a ona uzme bod...Ono što su radili Muniz, Arroyo te Moraes za pritvor, no Moraes ima abrem alibi, daje bilo ozljeđen. Jedino Jacareja nisam gledo uživo i kad vas čitam neman ni volje. Imao je operaciju leđa prije Brunsona, to znači kraj u tim godinama. Jedan od većih koji nije bio nikad prvak i žao mi ga. Shogun penzija, sreća pa je Škot bio prilično glup. Trinaldo dobio Zagreb decision, kako bi reko Jupi. Jedan sudac 30-27 za njega a svaku rundu je GREEN imao više udaraca i prvu fiks izgubio. Brzo ću zaboravit ovaj event.

zagreb decision?

podsjeti me na koju sam poantu mislio?

Hendo
  • Hendo
2019-11-17T14:35:58Z
Kad je Ishi dobio split decision si napiso da bolje split decision nego zagreb decision 😃,..apelirajuči na Mirkov K1....