dr jupidu
2019-10-13T19:28:41Z
Main Card (ESPN2)
Weight class Method Round Time Notes
Light Heavyweight Dominick Reyes vs. Chris Weidman
Featherweight Yair Rodríguez vs. Jeremy Stephens
Heavyweight Greg Hardy vs. Ben Sosoli
Lightweight Joe Lauzon vs. Jonathan Pearce
Women's Flyweight Maycee Barber vs. Gillian Robertson
Middleweight Deron Winn vs. Darren Stewart
Preliminary Card (ESPN2)
Featherweight Charles Rosa vs. Manny Bermudez
Women's Flyweight Molly McCann vs. Diana Belbita
Featherweight Kyle Bochniak vs. Sean Woodson
Bantamweight Randy Costa vs. Boston Salmon
Welterweight Court McGee vs. Sean Brady
Heavyweight Daniel Spitz vs. Tanner Boser

AJD DA VIDIMO WEIDMANA MOŽE LI OSTVARIT IKAKVU POBJEDU MEDJU VIŠIM DEČKIMA....
PO MENI TEŠKO......
ČUDI ME I DA NE KRENE KARIJERU S SLABIJIM NEKIM OVAKO ĆE VJEROJATNO ZAVRŠIT NOKAUTIRAN ...
NIŠTA OD NJEGA U LHW...
ŠTO BI REKO JEDAN PAMETNJAKOVIĆ .: NEMA ON MUSKULATURU ZA LHW:)1
VAŠE MIŠLJENJE?
Sponsor
dr jupidu
DjomlaKS
2019-10-13T23:16:03Z
Nadam se da ce Yair zavrsiti sa solidnim potresom mozga
dr jupidu
2019-10-16T07:20:28Z

Đolo
2019-10-16T14:58:49Z
ovaj weidman ima teski brain damage ocito, pa covjek ko da zivi u nekom crticu di mu sve super ide u zivotu, a u realnosti,svaki put akd udje u kavez moraju ga iznosit van koliko budu brutalni nokauti nad njime,a ako se njega pita malte ne ni nije izgubio :)18

mislim da mu nebi smjeli dozolit ulazak u kavez tako brzo a mozda vise uopce ne, vidi se po njemu da on valjda nije vise nit svjestan sta se dogadja, bit ce opet strasno prebijen. sta ce se dogodit nakon jos jednog dva nokauta,pa covjek nece vise znat koji je dan koja godina, stavit ce pojas i brijat si da je jos uvijek prvak :)18

salu na stranu, covjek pokazuje ozbiljne znakove stete na mozgu.
dr jupidu
Jarac
2019-10-16T19:32:27Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Zaista bi to volio.

A Weidman me jako zanima, iznimno podcijenjen borac i kad je bio prvak čak.

Rockhold je propao a da vidimo jel može on bolje.
dr jupidu
2019-10-16T19:59:01Z
Originally Posted by: Jarac 

Zaista bi to volio.

nije upitno jeli weidman bolji graplr neg reyes..al ni nesumnjam da je reyes 2 mjeseca vježbao obranu od rušenja a u stojci mu weidman nemože ništa

tako da bi weidman bojim se mogao na spavanje pa čak i koljenom u glavu

možda i weidman iznenadi kakvim zahvatom al bojim se

ako mu je bilo u srednjoj bit velik

al ovdje je mal

Đolo
2019-10-16T21:06:20Z

Zaista bi to volio.

nije li ga rockhold prebio kada su obojica bili u nekom prime-u?

po meni rockhold je dosta bolji borac od weidmana a ako se on nije dobro proveo, ocekujem isti scenarij za weidmana.
dr jupidu
2019-10-16T21:37:43Z
mislim da je svakom jasno da weidman nema šta tražiti u poluteškoj

na moguće 1 pobjedu doći će mu 2-3 poraza
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2019-10-16T21:53:58Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Jonesa naravno nemoze pobjediti, ali top 5 moze bit, dobio je bas teskog protivnika za prvu borbu, tako da vidit ćemo. Nije ta kategorija nesto, zadnja 2 izazivača u toj kategoriji su bili prosječni srednjasi, koji u srednjoj nisu mogli ni u top 10 biti.
shadow
2019-10-17T06:54:50Z
Originally Posted by: JDS 

Originally Posted by: dr jupidu 

Jonesa naravno nemoze pobjediti, ali top 5 moze bit, dobio je bas teskog protivnika za prvu borbu, tako da vidit ćemo. Nije ta kategorija nesto, zadnja 2 izazivača u toj kategoriji su bili prosječni srednjasi, koji u srednjoj nisu mogli ni u top 10 biti.

Može ko Luke da bude zgažen ali djeluje mi bolje od njega i više u treningu , kako si napisao top 5 može biti pa ako su Santos i Smith to postali može i on svakako. Definitivno može i sad izgubit i gotovo ali nike da nema šanse, mislim da je i favorit za ovu borbu.
shadow
2019-10-17T06:56:48Z
Originally Posted by: Đolo 

Zaista bi to volio.

po meni rockhold je dosta bolji borac od weidmana a ako se on nije dobro proveo, ocekujem isti scenarij za weidmana.

Nedavno sam gledao tu borbu i je izgubio ali je do glupavog kicka bio i bolji borac, nije Weidman lošiji borac od njega sveukupno.Šteta da je taj uzvrat propao.

Luke je gotov kao borac a Weidman kolko tolko ostavlja dojam borca za razliku od ovoga.
Jarac
2019-10-17T11:31:06Z
Originally Posted by: shadow 

Zaista bi to volio.

Nedavno sam gledao tu borbu i je izgubio ali je do glupavog kicka bio i bolji borac, nije Weidman lošiji borac od njega sveukupno.Šteta da je taj uzvrat propao.

Luke je gotov kao borac a Weidman kolko tolko ostavlja dojam borca za razliku od ovoga.

Može svašta biti i nije da bi ga otpisivao tek tako, možda izgubi pa je gotovo kao sa Rockholdom ali realno ostavio je veći trag u Ufc sa borbama a ima 10- 4 ,ovaj recimo 6-4 .
Mislim kako sam napisao podcijenjen oduvijek pa i kad je imao 9-0 omjer.
Nije lhw neka fantastika da je nemoguće napravit rezultat, Smith nije bio blizu top 15 pa u njoj do borbe za titulu a i Santos je ok primjer isto. Je da su snažniji borci ali nije kvaliteta bolja . Budemo vidjeli tko zna.
stipeb
2019-10-17T13:43:00Z
Lucke ima samo jedan problem a to je brada! A to je nažalost problem koji nije riješiv a posebno se ne rješava penjanjem kategorije jer u svakoj kategoriji više momci udaraju jače. Luke je kompletan, kardio mu je dobar, fizički je dobar, ima dobar reach, tehnički je potkovan, pametan je, ima odličan parter prilagoden 100%mma, trenira u jednoj od najboljih akademija na svijetu i realno ne možeš vidjeti neku manu u igri. Da ima Huntovu bradu vjerojatno bi sada pisali o jednom od najboljih. Ovako mu je svatko vidio manu a ta brada može biti samo gora. Svaki njegov protivnik zna da treba ulaziti jako i pogoditi. I to svi rade. I naravno uspijevaju.
DugoVecCitam
2019-10-17T13:54:54Z
Meni je Weidman u nekim mecevima izgledao kao da moze u WW a ne LHW...
DRAGI PRIJATELJI...
dr jupidu
2019-10-17T14:05:10Z

ovaj weidman ima teski brain damage ocito, pa covjek ko da zivi u nekom crticu di mu sve super ide u zivotu, a u realnosti,svaki put akd udje u kavez moraju ga iznosit van koliko budu brutalni nokauti nad njime,a ako se njega pita malte ne ni nije izgubio :)18

mislim da mu nebi smjeli dozolit ulazak u kavez tako brzo a mozda vise uopce ne, vidi se po njemu da on valjda nije vise nit svjestan sta se dogadja, bit ce opet strasno prebijen. sta ce se dogodit nakon jos jednog dva nokauta,pa covjek nece vise znat koji je dan koja godina, stavit ce pojas i brijat si da je jos uvijek prvak :)18

salu na stranu, covjek pokazuje ozbiljne znakove stete na mozgu.

to se stručno zove u psihologiji a ja kako sam dr vrlo dobro znam..to je negacija stvarnosti..tj psihološko branjenje mozga od gorkih činjenica

slično je u prirodi..priroda je namjestila da se sjećamo samo veselih stvari a mozak sam zaboravlja loše....

ovdje je slučaj namjerne sugestije

poput nekih naših forumaša:)1

a prava istina je da mu je veliki ego poljuljan do maximuma.... i vjerojatno ga je američki psiholog učio na seansama da vjeruje u samo i vizualizira pozitivno....

dobar pokušaj zavaravanja šire publike i samog sebe

al iskusnim balkancima poput mene i đole BRASTVO I JEDNISTVO naučilo nas je višem stadiju psihologije

ovo je tragikomično

Chiodo
2019-10-17T16:25:20Z
Weidman nije bez razloga bio prvak definitvno je bio sjajan borac ali vidljivo je da dolazi neki pad u karijeri. Istine radi u svakom porazu je bio kompetativan i dobivao i runde i nije da su ga dominirali, no poraz je poraz a nokauti ostave traga na svakome. Slažem se da je oduvijek podcijenjen ali penjanja kategoriju gore je iznimno opasno kao što smo vidjeli na Luke Rockholdu i ako ima dosta obratnih primjera. Da može zaredat par pobjeda i biti top 10 ili 5 nije nemoguće ali može doživjeti i gadan poraz odmah pa sve padne u vodu.
Volio bi da starta u novoj kategoriji dobro čisto iz inata tom konstantnom pocjenjivanju jer nije casual fanovima drag !

Nadam se da Jeremy razvaljuje ovog Yaira ali iskreno ne bi se na to kladio, vidim Hardy još jedna gadna borba na pomolu , uzbudljivost na nivou.
dr jupidu
dr jupidu
2019-10-17T20:18:30Z

23 h