Chiodo
2019-09-03T17:36:35Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Jest ruzno nekako ovo "Ufc" , kad nisu sva slova velika...

Udara u oko ali pusti Jupi je pisao dobro je i ispalo 😂
DugoVecCitam
2019-09-03T18:57:28Z
Koga ce Khabib slusati-oca ili Javiera? 🙂
DRAGI PRIJATELJI...
bero
  • bero
  • Advanced Member
2019-09-03T19:38:15Z

i nepismeno :)18 , jer kod kratica moraju biti sva velika slova
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
dr jupidu
2019-09-03T21:44:12Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Originally Posted by: Chiodo 

Puno puta se pitalo kak nekog pobijediti dok je neporažen ali valjda za svakog postoji recept, istina Khaba je najdalje tu dogurao nekako. Ferguson mi je nekako najzanimljiviji protivnik za njega.

navijanje mi nije ovdje prioritet niti za jednog navedenog ne navijam

bas to i bas kako pises, mali miliun puta se raspravljalo na forumima, najprije na sherdogu, kako nekkoga pobijediti.. najbolji primjer mi je Machina (barem kojeg se ja sjecam)... razne sulude
teorije su se izmisljale kako pobijediti Machidu, dali je karate najbolja technika za MMA, sta se mora raditi da bi ga netko ugrozio, itd.. i onda bum i gotovo, popusi Lyoto nokaut i odjednom ode
sva ta iluzija i fajrunt.. samo treba jednom tu auru probiti i svatko postaje random dude...

ili tko se jos sjeca 2010 i teorija oko Lesnara, koji je bio kratko na vrhu i sa njim doslo dosta ogromnih teskasa poput Carwina, i onog Duffeea, da kao sad moras biti 125+ teskas da bi opstao
i da je proslo vrijeme malih teskasa, i sto se desi, svi izgubise i sad je DC, koji je 1,37cm (pretjerujem) prvak...

dali ce Khabib stvarno izgubiti? mozda i ne, ne planira se dugo boriti, ali ako izgubi onda ce i ta aura nestat i postat ce "obican jednodimensionalni grappler" (barem na sherdogu)

ZA MENE tony ferguson ili KRON GRACIE....mogu..tony ima kondu za svih 5 a mali kron isto.....no nažalost kasno je u ufc-u pa neće se uspit spojit

dok kronu neće pasat borci tipa poirier jer ga neće moć bacit....

dr jupidu
2019-09-03T21:45:19Z
Originally Posted by: bero 

ispravljeno

i learn from my mistakes -d.c

brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2019-09-04T05:13:29Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Originally Posted by: bero 

ispravljeno

i learn from my mistakes -d.c

i daj molim te stavi razmak između crtice i Khabiba, ubi me ovo
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
Đolo
2019-09-04T07:44:59Z

Puno puta se pitalo kak nekog pobijediti dok je neporažen ali valjda za svakog postoji recept, istina Khaba je najdalje tu dogurao nekako. Ferguson mi je nekako najzanimljiviji protivnik za njega.

navijanje mi nije ovdje prioritet niti za jednog navedenog ne navijam

bas to i bas kako pises, mali miliun puta se raspravljalo na forumima, najprije na sherdogu, kako nekkoga pobijediti.. najbolji primjer mi je Machina (barem kojeg se ja sjecam)... razne sulude
teorije su se izmisljale kako pobijediti Machidu, dali je karate najbolja technika za MMA, sta se mora raditi da bi ga netko ugrozio, itd.. i onda bum i gotovo, popusi Lyoto nokaut i odjednom ode
sva ta iluzija i fajrunt.. samo treba jednom tu auru probiti i svatko postaje random dude...

ili tko se jos sjeca 2010 i teorija oko Lesnara, koji je bio kratko na vrhu i sa njim doslo dosta ogromnih teskasa poput Carwina, i onog Duffeea, da kao sad moras biti 125+ teskas da bi opstao
i da je proslo vrijeme malih teskasa, i sto se desi, svi izgubise i sad je DC, koji je 1,37cm (pretjerujem) prvak...

dali ce Khabib stvarno izgubiti? mozda i ne, ne planira se dugo boriti, ali ako izgubi onda ce i ta aura nestat i postat ce "obican jednodimensionalni grappler" (barem na sherdogu)

ZA MENE tony ferguson ili KRON GRACIE....mogu..tony ima kondu za svih 5 a mali kron isto.....no nažalost kasno je u ufc-u pa neće se uspit spojit

tony je daleko najbolji borac u diviziji,daleko.

osim ako ne naleti na gaetjea sa ubojitim low kikovima,onda ce mozda zivot izgubit ali izvan toga,mislim da nema ko toniju stat na kraj.
niko nema pritisak ko tony,i niko nije takav finisher. jedan od najopasnijih likova u mma.
pjac
  • pjac
  • Advanced Member
2019-09-04T07:51:43Z
Po prikazanom je Khabib br 1 jer je i bez poraza jedini valjda. To je realnost. Ferguson je br 2 a sve drugo je lupetanje, njih dva ovim redom a tko bi dobio kad bude borba to ne znam, realno je tijesna borba .

Pogledao sam ovaj video iznad i na kraju druge iz kuta govore baš o nozi i ozljedi.
Jarac
2019-09-04T07:54:24Z
Tonyu je prednost izdržljivost i konda ali nitko ko Nurmagomedov ne hrva i to je činjenica. Njih dva su ionako najbolja i vjerojatno trenutno mogu sve dobiti. Khabib ima mana ali i Tony pretjerano slaba obrana i previše je štete već primao u borbama.
Đolo
2019-09-04T08:04:19Z
Originally Posted by: pjac 

Po prikazanom je Khabib br 1 jer je i bez poraza jedini valjda. To je realnost. Ferguson je br 2 a sve drugo je lupetanje, njih dva ovim redom a tko bi dobio kad bude borba to ne znam, realno je tijesna borba .

Pogledao sam ovaj video iznad i na kraju druge iz kuta govore baš o nozi i ozljedi.

ima nesto u tome da je khabib br 1, ipak je covjek neporazen,sto je gotovo nemoguce u mma.

po meni fergi je najbolji,ali khabib je trenutno br.1, imaju dosta zajednickih protivnika, po meni tony je sve osim johnsona brze i efektivnije rjesio,i pokazo je da cak i kad ga se ugrozi moze i dalje prezivjet i bit opasan iste sekunde kad ga uzdrmas,tony krene sa kaosom, khabiba kada pogodis dobro u stojci,znas da ide rusenja/klinc.

ovo sta kaze jarac niko ne hrva kao khabib to jest cinjenica,ali isto je cinjenica da niko ne gura tempo ko tony. khabib vs tony, br1 mma fight of all time po meni.
Jarac
2019-09-04T08:06:48Z
Je ima taj davno poraz od Johnsona. Poslije sve pobjede.
Khabib br 1 a Ferguson br 2 se slažem a u međusobnoj borbi tko zna.
The Last Emperor
2019-09-04T08:15:07Z
Volio bih da se ta borba napoko dogodi i da ludi Tony pobijedi naravno :)1
stipeb
2019-09-04T08:17:07Z
Originally Posted by: Đolo 

ima nesto u tome da je khabib br 1, ipak je covjek neporazen,sto je gotovo nemoguce u mma.

po meni fergi je najbolji,ali khabib je trenutno br.1, imaju dosta zajednickih protivnika, po meni tony je sve osim johnsona brze i efektivnije rjesio,i pokazo je da cak i kad ga se ugrozi moze i dalje prezivjet i bit opasan iste sekunde kad ga uzdrmas,tony krene sa kaosom, khabiba kada pogodis dobro u stojci,znas da ide rusenja/klinc.

ovo sta kaze jarac niko ne hrva kao khabib to jest cinjenica,ali isto je cinjenica da niko ne gura tempo ko tony. khabib vs tony, br1 mma fight of all time po meni.

Miočić Jones ili khabib Tony. Ne znam što bi radije gledao!!!
stipeb
2019-09-04T08:24:39Z

Mislim da bi Khabib u stand upu odškolovao Krona. To bi bila dosadna borba. Khabib bi bio bolji u stand upu do kraja runde. Ziheraški bi radio s distance. Onda bi ga zadnjih 30 sekundi bacio da potvrdi rundu. Nebi se on tu kockao u parteru neboj se. Nije on budala!
pjac
  • pjac
  • Advanced Member
2019-09-04T08:25:48Z
Originally Posted by: Đolo 

Držim se samo te činjenice da ima titulu s razlogom i da je neporažen, zato je prvi Ne govorim o mogućnostima jer ako gledamo fer svaki ima svojih prednosti i mana .

Ferguson je sigurno uzbudljiviji borac koji više toga pokaže ali i više se vide mane. Khabib je sasvim drugi stil borca. Zato i je zanimljiva ta borba.

Ovo sad malo kog realno jako zanima i svi čekamo Nurmamogedov vs Ferguson za titulu!
Chiodo
2019-09-04T08:30:26Z
Definitivno dva najbolja borca lake kategorije u ovom trenutku. Normalno i oni mogu izgubiti ali malo je teže to uraditi. Karakterom su mi oboje preloši ali kao borci su vrhunski nivo, svaki na svoj način. Šteta
da nije ta borba na redu! Nikako da se to dogodi i zaista se nadam da je na redu nakon ove borbe.

Usput nije nikad sve crno i bijelo kod boraca ovaj ne valja i amater je a ovaj je vrh i nema bolje. Svaki borac iz vrha ima svoje prednosti, kvalitete i puno ovisi kako tko i odgovara nekome stilski. To je velik udio u ovom sportu.
Đolo
2019-09-04T09:18:08Z
Po meni Tony jednostavno ima previse prednosti nad khabibom, Tony moze u stojci cutat,nokautirat, u parteru moze submitat ugusit, khabib nema nijednu od tih kvaliteta, nije da te khabib nemoze u teoriji submitat,ali nije pokazo to protiv top konkurencije, conora je zavrsio na neck crank na sto nijedan semi ozbiljan grapler nebi tapko, johnsonu izvuko kimuru i to je to, sve ostalo protiv edsona iaquinte dos anjosa, u nijednom trenutku nije bio blizu ikakvog finisha, dapace dos anjosa je jedva svega par puta i udario, edson mu je u trecoj rundi baco spining kikove, al iaquinta mu je pruzo solidan otpor u kasnijim rundama, mislim da je cinjenica da tony ima bolji cardio i pritisak od khabiba. Nikada nismo vidjeli tonija da pauzira rundu,a khabiba smo vidjeli barem 2-3puta,sto nije puno ali dovoljno i jednom protiv tonija gassoutat da te ovaj satre. Khabib frustrira protivnike,tony ih slomi. takodjer treba imat na umu da khabib ima samo jedan nokaut u karijeri, ruke mu nisu pretjerano opasno i nije za ocekivat da bi u stojci mogo sa tonijem puno radit, tony je prebio SVE najbolje standapere u stojci, i to ih tesko prebio di ljude izlaze cutani krvavii van iz kaveza,nisam nikad vidio da je khabib ijednog protivnika tako demoliro,prebije on njih ali jednostavno ne ucini takvu stetu kao tony,ovaj lomi koske.

Takodjer tony je po meni favorit jel kod tonija neznas oce te pogodit kikom,koljenom,laktom,sakom,spining shit,il ce imanari rollat se,il ko zna sta ce mu past napamet, a svako ko je pogledo 2-3meca od khabiba zna tocno sta ce khabib napravit, direkt direkt zadnja ulazak u klinc ili rusenja,i to je to, sav njegov game,u svakom mecu,isti pristup, puno lakse se pripremit i znat sto ocekivat sa kebabom a kako se za tonija pripremit?

a khabiba nismo nikad vidjeli uzrmanog,mozda lose podnosi stetu,mozda dobro,jednostavno nezna se,ali zna se da je tony od kamena. Covjek je bio uzdrman u bar 10ak meceva tokom karijere,i u jedno 8odtih10puta kad je bio uzdrman,navalio je na protivnika ko munjen, borio se protiv johnsona,dvije runde sa slomljenom rukom, takav covjek pshicki nikad nece past,bez obzira isla borba dobro ili losa, a za khabiba to necemo znat dok se nebude sa tonijem borio.

Fascinira me taj ferguson, nadam se da ga nece sjebat opet za titulu.
Jarac
2019-09-04T10:03:41Z
Navodno Ferguson u prosincu bi s pobjednikom i nada se Poirieru.
https://mmajunkie.usatod...mp;utm_content=home-hero 
DugoVecCitam
2019-09-04T12:29:37Z
Uvodni dio u 16, a glavni u 20 po nasem vremenu?
DRAGI PRIJATELJI...
dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-09-04T14:34:02Z

Uvodni dio u 16, a glavni u 20 po nasem vremenu?

Da tako piše na UFC stranici.