balkanbomber
2019-09-10T17:01:37Z
bas sam procitao razne teorije, forecaste, itd. o tome kako se borba izmedu Habib a i Toniya moze odviti, i da, sve te teorije stoje, sve je moguce u toj borbi i
zato nam je i tako hebeno interesantna, jednostavno ne znas sta se moze desiti, OSIM JEDNE STVARI, a to sam evo sad i tu procitao i na drugim forumima,
o teoriji da Habib mora Toniya mucit nekoliko rundi (3-4) da bi ga slomio psihicki pa da mu ubije volju i da ga ovaj ne moze stisnuti zadnje minute...

mislim, o kojem Toniyu mi pricamo? Tony Ferguson je lud, on nije normalan, on nije ni blizu normalan, on je nekom svom svijetu i tog lika ne mozes slomiti
psihicki, prije ce i Habib i otac mu zaplakat od muke nego da itko Fergusona slomi psihicki... lik se tuce sa ljudima u zidovima, dok se mi tresemo od takvih
horrora on udara u zid da izvuce jednog od njih i da ga prebije, Tony Ferguson je ludjak, istinski, i njega nitko nece slomiti psihicki, ni Habib, ni cijeli Kavkaz,
ni bilo koja armija na ovoj planeti ni iz nekih paralelnih...
On je čovjek jako dobar momak!
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2019-09-10T17:15:46Z
Originally Posted by: rikimartin 

Znaš da je netko jeben igrač kad mu se mora tražiti runda u kojoj je izgubio . Šta je iduće : jel se sjećaš kad se jednom počešao po glavi , to je znak ošamućenosti , bio je uzdrman ...

Pa i dan danas se spominje kako ga je MJ par puta pogodio, tu se vidilo da je Khabib pun rupa 🙂
Chiodo
2019-09-10T17:16:40Z
Originally Posted by: JDS 

Znaš da je netko jeben igrač kad mu se mora tražiti runda u kojoj je izgubio . Šta je iduće : jel se sjećaš kad se jednom počešao po glavi , to je znak ošamućenosti , bio je uzdrman ...

Pa i dan danas se spominje kako ga je MJ par puta pogodio, tu se vidilo da je Khabib pun rupa :)

:)1 Jadan primio udarca
Jarac
2019-09-10T17:39:30Z
Originally Posted by: Chiodo 

Originally Posted by: JDS 

Pa i dan danas se spominje kako ga je MJ par puta pogodio, tu se vidilo da je Khabib pun rupa :)

:)1 Jadan primio udarca

Najbolje bod mu oduzet.
dr jupidu
2019-09-10T20:12:31Z
Originally Posted by: Jarac 

Originally Posted by: DugoVecCitam 

Originally Posted by: Đolo 

Vannata i Castillo koji su Tonya namucili su top borci, zato. Pa i od Barboze je prvu izgubio. Kevina da ne spominjemo. Od RDA dvije...

pa istina je to,ali tony je drukciji tip borca, okej castilo se borio ko pickica pa je izvuko neki dec,al i to je trebo tony dobit.

Tony je vannata kevina barbozu zavrsio, unistio, kabib recimo barbozi nis nije mogo osim drzat ga na podu,lupio ga je 50puta barboza se digo i napado ga spining kikovima u trecoj, sa tonijem u drugoj rundi barboza je bio spreman ic van,nije vise mogo.

to je ta razlika,khabib moze "dominirat" u smislu da izbjegava stetu al ni ne cini puno stete,al toni je tip koji ti promijeni zivot i karijeri, napravi ti ogromne cutove,prebije te, kad je khabib nekoga tak unistio? nikad, zalomio mu se jedan KO u karijeri protiv gatekeepera, jako impresivno.

Castillo je izgubio od Tonya. Druze, pogubio si se skroz.

:)20 ovo je već tužno

obzirom kad je forum bio najpopuarniji bio je više psiho tipova po forumu

"let makes pfs forum greatest again"!

DjomlaKS
2019-09-10T20:56:49Z
Uvijek mi je interesantno kako Djolo svojim trolanjem zakuha zanimljivu raspravu :D

Evo kako na na to gledam.:
Ako pricamo o dominaciji onda ova dvojica ne mogu u istu recenicu jer Khabibove lose trenutke mozes nabrojat na prste stolarske ruke a Tony ima poraze, izgubljene runde, i pun k teskih situacija u kojima se nalazio...ali u njihovom mecu stvarno je tesko ista predvidit, pogotovo jer Khabib kuka u posljednje vrijeme a Tony je jelte ludjak.

Ono sto kod Tonya ne volim je to sto se previse na bradu oslanja, a znamo kako takvi borci prolaze kasnije kad brada malo popusti.

Kod Khabiba me smeta sto mu se cijelu karijeru trazi dlaka u jajetu, kao samo lose borce pobjedjiva a prava je istina da svi ti borci samo zbog njega ispadaju losi(kao i kod Jona).
Kad je tukao Anjosa nitko to nije dozivljavao, a nepunu godinu kasnije svi bruje koja je Anjos zvijer kad je uzeo pojas. MJ po mnogima bio favorit a dozivio gore maltretiranje nego radnica kod Škare, i odma ni ta pobjeda nije nesto. O Poirieru se mjesecima bruji a kad je pao bez ispaljenog metka odjednom nista ne valja. Iaquinta,Barboza dobri borci, Conora da ni ne spominjem..,i opet se sve gleda oduzet Khabibu.

Cinjenica je da se radi o najboljem i najdominantnijem LW borcu svih vremena, i ako pregazi Tonya eto ga u drustvu GOAT ekipe!
dr jupidu
2019-09-10T21:04:08Z

BT Sport
BT Sport

57 minutes ago
Conor McGregor vs Dustin Poirier II 🔥

The Diamond wants it...

Now, we wait 👀

IMA SMISLA

dr jupidu
2019-09-11T04:34:36Z

od 6 40 do 6 55

#-o 🤦 🤦 🤦 #-o

sad se zamjerio osim brazilu i dagestanu
Đolo
2019-09-11T06:53:37Z
znas da nema bađe u tom ATT kad jos nije niko spljusko ovog smkljana. a svi kao neki opasni tipovi :)18

shadow
2019-09-11T06:59:34Z
DugoVecCitam
2019-09-11T07:05:33Z

znas da nema bađe u tom ATT kad jos nije niko spljusko ovog smkljana. a svi kao neki opasni tipovi :)18

Cekaj da podje netko s ovih prostora tamo. Odmah ce pricati da je tukao Colbya na sparinzima.
DRAGI PRIJATELJI...
dr jupidu
2019-09-11T07:24:58Z

Cekaj da podje netko s ovih prostora tamo. Odmah ce pricati da je tukao Colbya na sparinzima.

i baderu i mirku nakon treinga s miocicem poraslo samopouzdanje....

čini mi se da nakon treninga s finim miocicem koji pazi sparibng partnere svima poraste

al bak on the tema
Chiodo
2019-09-11T07:26:14Z
Colby ovo i ono ali nek ga netko dobije, Masvidal ne bi uspio . Ja ne vjerujem da bi. I ovo s Maiom je istina,
DugoVecCitam
2019-09-11T07:50:22Z

Colby ovo i ono ali nek ga netko dobije, Masvidal ne bi uspio . Ja ne vjerujem da bi. I ovo s Maiom je istina,

Sta je rekao za Maiu?
DRAGI PRIJATELJI...
Đolo
2019-09-11T08:03:29Z

kad kolega toliko sere po tebi,pa kaj bi neko spariro s njim sacekate ga nakon treninga ubacite u gepek i odete popit kafu,obavit odgojni razgovor vamo tamo.

najbolje ides mu srat,dok ti seres lik te copi za nogu baci na pod i drzi 40minuta dolje... nit te moze istuc,nit te nemoze istuc hahah kralj

smjesno mi je sam kaj se masvidal nabrijava kak je neki gangster kao opasan je, ono lik kojeg smatras smokljan te proziva i prca i laze o tebi, pa poirer kao kad ga vidi napravit ce nesto,a svi znamo da nece apsolutno nista napravit, pa svi ti brazilci iz att, da se nije naso jedan muskarac da ga malo informira da ne vrijedas ljude koji znaju svaki dan di si kad trenkas i di zivis :)18

pa da colby sere tako nekom nasem borcu,garantiram da bi prije dobio pljusku od naseg,nego od ovih "americkih gangstera".
dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-09-11T08:50:48Z

Sta je rekao za Maiu?

Jel to ovo da je Maia pobijedio Masvidala a poslije on Colby Maiu i da od onda mu ne želi pomagat u pripremama Masvidal. Da nije htio pomoći za Lawlera , to sam ja vidio na netu.
dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-09-11T09:00:18Z

kad kolega toliko sere po tebi,pa kaj bi neko spariro s njim sacekate ga nakon treninga ubacite u gepek i odete popit kafu,obavit odgojni razgovor vamo tamo.

najbolje ides mu srat,dok ti seres lik te copi za nogu baci na pod i drzi 40minuta dolje... nit te moze istuc,nit te nemoze istuc hahah kralj

smjesno mi je sam kaj se masvidal nabrijava kak je neki gangster kao opasan je, ono lik kojeg smatras smokljan te proziva i prca i laze o tebi, pa poirer kao kad ga vidi napravit ce nesto,a svi znamo da nece apsolutno nista napravit, pa svi ti brazilci iz att, da se nije naso jedan muskarac da ga malo informira da ne vrijedas ljude koji znaju svaki dan di si kad trenkas i di zivis :)18

pa da colby sere tako nekom nasem borcu,garantiram da bi prije dobio pljusku od naseg,nego od ovih "americkih gangstera".

Ma svi ti sa tzv motherfucker spikama su u većini foleri. Ne kažem svi ali velika većina.
Meni jasno čim ne želi borbu sa prvim konkurentom za contendera da je foliranje prioritet.
DugoVecCitam
2019-09-11T09:02:43Z
Mislim da nema sanse, da ce se Khabib i Tony boriti vec 15.12.
Nista prije veljace ili ozujka.
DRAGI PRIJATELJI...
stipeb
2019-09-11T09:03:31Z

Je li Khabib ikad bio u dominantnoj poziciji, na sredini oktagona? Zanima me kako bi se snasao, kad nije gornji uz kavez!

,ili khabib mu bude u full mountu, toni ce ga napadat non stop, lol, covjek te pogodi 200puta i imas u najgorem slucaju masnicu. tonija pogodis nogom u glavu i slomis si nogu....

Ako imaš manje od 13 godina zanemari, a ako imaš više problem!
Neznam još nisam učio kako napasti čovjeka koji ti stoji u mountu obzirom da ga ne smiješ uhvatiti za jaja.
dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-09-11T09:04:29Z

Mislim da nema sanse, da ce se Khabib i Tony boriti vec 15.12.
Nista prije veljace ili ozujka.

I ja mislim najvjerojatnije.