Jarac
2019-09-10T10:20:34Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Originally Posted by: Đolo 

Vannata i Castillo koji su Tonya namucili su top borci, zato. Pa i od Barboze je prvu izgubio. Kevina da ne spominjemo. Od RDA dvije...

pa istina je to,ali tony je drukciji tip borca, okej castilo se borio ko pickica pa je izvuko neki dec,al i to je trebo tony dobit.

Tony je vannata kevina barbozu zavrsio, unistio, kabib recimo barbozi nis nije mogo osim drzat ga na podu,lupio ga je 50puta barboza se digo i napado ga spining kikovima u trecoj, sa tonijem u drugoj rundi barboza je bio spreman ic van,nije vise mogo.

to je ta razlika,khabib moze "dominirat" u smislu da izbjegava stetu al ni ne cini puno stete,al toni je tip koji ti promijeni zivot i karijeri, napravi ti ogromne cutove,prebije te, kad je khabib nekoga tak unistio? nikad, zalomio mu se jedan KO u karijeri protiv gatekeepera, jako impresivno.

Castillo je izgubio od Tonya. Druze, pogubio si se skroz.

:)20 ovo je već tužno
Đolo
2019-09-10T10:20:39Z

Vannata i Castillo koji su Tonya namucili su top borci, zato. Pa i od Barboze je prvu izgubio. Kevina da ne spominjemo. Od RDA dvije...

pa istina je to,ali tony je drukciji tip borca, okej castilo se borio ko pickica pa je izvuko neki dec,al i to je trebo tony dobit.

Tony je vannata kevina barbozu zavrsio, unistio, kabib recimo barbozi nis nije mogo osim drzat ga na podu,lupio ga je 50puta barboza se digo i napado ga spining kikovima u trecoj, sa tonijem u drugoj rundi barboza je bio spreman ic van,nije vise mogo.

to je ta razlika,khabib moze "dominirat" u smislu da izbjegava stetu al ni ne cini puno stete,al toni je tip koji ti promijeni zivot i karijeri, napravi ti ogromne cutove,prebije te, kad je khabib nekoga tak unistio? nikad, zalomio mu se jedan KO u karijeri protiv gatekeepera, jako impresivno.

Castillo je izgubio od Tonya. Druze, pogubio si se skroz.

je da sori,smijo sam vam se za ove izjave,nas je vise :)18 :)18 jos se smijem pa nije lako u smijehu se izrazit 100% tocno.

nemojte me nasmijavat pa cu bit malo tocniji.
DugoVecCitam
2019-09-10T10:21:30Z
Originally Posted by: Jarac 

Samo službeno ne.

Ni statisticki. :)
Druga 37-7 u SS, cetvrta 30-15.
DRAGI PRIJATELJI...
shadow
2019-09-10T10:23:33Z
Vjerojatno vas malo i zajebava . Jer smile stavlja svako malo. Polako samo.
Đolo
2019-09-10T10:27:34Z
Originally Posted by: shadow 

Vjerojatno vas malo i zajebava . Jer smile stavlja svako malo. Polako samo.

ne,manje vise vjerujem u sto sam napiso, uz apr dotjeranih sitnica da se zacini malo rasprava.

al da, ne vidim khabiba tako dominatnog kako zvuci na papiru, i uvjeren sam 100% da ce ga tony uvjerljivo pobijedit i finisharat kada dodje do toga.

postoji sansa da sam u krivu, ali toliko je mala da je zanemariva 😃

shadow
2019-09-10T10:28:43Z
Ima vremena do borbe ako je bude. Nisam na to mislio nema veze.
Đolo
2019-09-10T10:28:56Z

Originally Posted by: Jarac 

Samo službeno ne.

Ni statisticki. :)
Druga 37-7 u SS, cetvrta 30-15.

dobro tu ste me dobili ajde,ali ovo ostalo... all day all night tony gonna win the fight haha
Chiodo
2019-09-10T10:32:46Z
Da je prvi i zadnji put. Najmanji problem.
Đolo
2019-09-10T10:41:19Z
Originally Posted by: Chiodo 

za prvi neznam,ali zadnji nije sigurno :)20

ovu rundu ste dobili,ali jooooj pa di smo mi od borbe :)20 :)20
DugoVecCitam
2019-09-10T10:48:34Z
Vise komentara u raspravi s Djolom, nego u topicima svih manjih UFC evanata u 2019. ukupno,hahaha. : ))))
DRAGI PRIJATELJI...
Đolo
2019-09-10T10:51:41Z
neka neka,fali nam malo žara na forumu,dobro dodje kad se svi raspisete malo
rikimartin
2019-09-10T11:18:59Z
Znaš da je netko jeben igrač kad mu se mora tražiti runda u kojoj je izgubio . Šta je iduće : jel se sjećaš kad se jednom počešao po glavi , to je znak ošamućenosti , bio je uzdrman ...
pjac
  • pjac
  • Advanced Member
2019-09-10T11:51:48Z
Postaje zamorno ovako svaka tema kada se privatizira !
Chiodo
2019-09-10T12:02:04Z

Originally Posted by: Chiodo 

za prvi neznam,ali zadnji nije sigurno :)20

ovu rundu ste dobili,ali jooooj pa di smo mi od borbe :)20 :)20

:)36 Sve ok samo polako
shadow
2019-09-10T13:11:26Z
Išao sam gledat sve decision pobjede u Ufc od Nurmamogedova kako su bodovani od strane sudaca.
Evo
Tibau 30-27 30-27 30-27
Trujillo 30-27 30-27 30-27
Healy 30-27 30-27 30-27
Anjos 30-27 30-27 30-27
Barboza 30-25 30-24 30-25
Iaounta 50-44 50-43 50-43

Izgleda da je sve dominantniji po tome, Tibau je bila najtjesnija borba svakako a tek je krenuo u Ufc.
Jarac
2019-09-10T13:31:56Z
Ispada što je kvalitetniji protivnik i on je bolji.
shadow
2019-09-10T14:34:51Z
Ma išo sam to gledat da vidim kak je bilo kod sudaca jer ove su mi najače ja sam dao ovome a ja ovom rundu ko djete. Nakon toliko godina mma da neko mi tak piše mi predobro kao da bum zbog toga mislio da je tako realno. Fanovi svaki svoje gleda niti se obazirem na to kak ko navijači ocjene runde.
stipeb
2019-09-10T15:49:08Z
U meču izmedju Khabiba i Tonya nije toliko važno tko je bolji nego koliko tko kome odgovara. Tony je Khabibu nezgodan machup i o tome se radi. Ja sam uvjeren da bi Khabib dobio Conora od 10 puta svih 10 a recimo Tony maksimalno 7 puta. Khabib ima jednu sreću da mu borci stilski odgovaraju, te u kategoriji nema jedan Usman, Damian Maia... Osim Tonya. Osim toga Tony također nije bio u ringu s toliko nadmoćnim hrvačem i nikada nije bio s likom koji vrši takav pritisak. Zato ovo i jest borba u kojoj neznam što će se dogoditi(kao što sam znao da će Khabib slomiti i Conora i Dustina)! Imam nekoliko mogućih scenarija i u svakom od njih je pobjednik netko drugi.
Khabibu dolazi protivnik kakvog nikada nije imao. Talentiran, ubojit, i nepredvidljiv. Khabib nema puno prostora za promjenu u svome gameplanu. Njegov gameplan može biti isti kao što je i s ostalim borcima (možda da mu je protivnik netko kao Damian Maia pa da proba boksati ali protiv svih ostalih gameplan je isti). Jedina promjena je u pristupu priprema. Dali će Khabib žrtvovati dio svoje enormne snage obzirom na kategoriju da poveća svoj kardio. Možda hoće ali sumnjam. Ako to napravi pitanje je dali će moći uopće kontrolirati Tonya obzirom na njegov pedigre i dali će moći nametnuti igru. Ako ne žrtvuje prve runde su njegove ali što dalje. Što kad stane?? Kako se pripremiti za Khabiba, a kako za Tonya?? Da bi se pripremio za Khabiba moraš naći sparina partnera koji hrva uz žicu onako kako to on radi. A toga nema! Nitko ne radi hrvanje uz kavez na razini Khabiba, olimpijski pobjednik u hrvanju te neće kontrolirati uz kavez. Kada te stisne uz kavez za Tonya tu nema rješenja. Tony ne može naći nekoga da mu glumi Khabiba! (Ono što Tony ima a bez toga nema borbe protiv Khabiba je hrvački background. Ne možeš se s proučenim hrvanjem suprostaviti khabibu, kao što se khabib s proučenim boksom ne moze suprostaviti elitnom strickeru.) Također je slučaj i obrnuto! Kao Tony ne postoji MMA borac. Nema u njega klasičnih kombinacija 112, direkt direkt kroše aperkat.... on baca udarce nelogično i zato je potpuna enigma protivnicima. Ono što Tony mora napraviti je da zamisli da je 2 metra d kaveza u svakom smjeru provalija. Da je ako ode tamo mrtav. Bolje je primiti udarac, baciti se na leđa, ma bilo u koju lošu poziciju doći na sredini nego otići iz ogradu. Khabib mora napraviti ono što radi sa svima. Ubiti mu volju. Khabib nema cardio ko Tony niti blizu. Ali kada je on na tebi uz kavez onda se trošiš a khabib te može silovati danima. Khabiba treba potrošiti do 4 runde a to neće moći ako khabib bude taj koji nametne igru.
Šahovski meč, meč koji je nepredvidljiv. Mene iskreno ne može ništa začuditi. Tu može sve biti. Niti jedan scenarij me nebi čudio. I zato se toliko veselim, zato i jedva čekam. Tko će pobjediti? Pojma nemam!!!
Chiodo
2019-09-10T16:27:56Z
Nepredvidljiv mec svakako ali nije mi nemoguce zamislit situaciju kao sa Lee vs Tony prva runda i koliko mu god Tony nezgodan ne moram posebno reci da je i Khabib njemu, em je bolji hrvac em je bolji kondicijski od Lee-a.
pjac
  • pjac
  • Advanced Member
2019-09-10T16:56:19Z
Ako Khabib bude i dalje ovakav ne sumnjam previše da ovo uzima .