bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2019-06-03T08:01:11Z
08.06. Chicago

Main Card

Henry Cejudo vs. Marlon Moraes
Valentina Shevchenko vs. Jessica Eye
Donald Cerrone vs. Tony Ferguson
Petr Yan vs. Jimmie Rivera
Tai Tuivasa vs. Blagoi Ivanov

Preliminary Card

Tatiana Suarez vs. Nina Ansaroff
Aljamain Sterling vs. Pedro Munhoz
Karolina Kowalkiewicz vs. Alexa Grasso
Ricardo Lamas vs. Calvin Kattar
Angela Hill vs. Xiaonan Yan
Bevon Lewis vs. Darren Stewart
Katlyn Chookagian vs. Joanne Calderwood
Eddie Wineland vs. Grigory Pipov
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
Seded
2019-06-09T08:38:27Z
Cejudo GNP-om dobio Moraesa, dobra borba. Shevchenko valjda najbrutalniji nokaut od Ronda vs. Holm. Cerrone i Ferguson 1-1 u rundama do prekida jer je Kauboj ispuhao slomljen nos, oko se zatvorilo i ajd bok.

"It's not checkmate. The king has one more move."
DugoVecCitam
2019-06-09T13:03:58Z
Khabib ima jako male sanse protiv Tonya.
DRAGI PRIJATELJI...
Seded
2019-06-09T17:42:51Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Khabib ima jako male sanse protiv Tonya.

Khabib bi sigurno uzeo prve dvije, ali nadalje Tony ide po gasu i vjerujem da bi uspio završit Khabiba nakon što bi mu obranio par takedowna.
DugoVecCitam
2019-06-09T19:53:21Z
Zapravo-Tonya nitko ne moze pobijediti u lakoj.
DRAGI PRIJATELJI...
dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-06-10T07:21:10Z
Osim Khabiba valjda kojeg zasad nije nitko čak ni blizu. Ne znam tko bude bolji ali nisam siguran da je jedan baš favorit. Znam da je uvijek fanovima IN onaj koji je zadnji odradio borbu i pobijedio ali objektivno jako teška vorba za prognozu , Tony je pokazao slabosti i sa Kevinon i Pettisom ali sve dobiva na svoj gas i ako ima davni poraz od Johnsona.
Khabib je ipak manje slabosti pokazivao dosada ali ne znam da ima takav tempo ko ovaj.

Šteta da moramo gledat Poiriera umjesto Tonya sa Khabibom.
The Last Emperor
2019-06-10T11:22:21Z
Ma Khabib bi ga rusio kao i svakog, ali da li bi to uspio raditi svih 5 rundi vrlo je upitno jer ovog je gotovo nemoguce zavrsiti. Tesko da bi ga Tony uspio submitat kao donji, ali bi mu zadao dosta problema i vjerovatno i stete odozdo, a sigurno bi ga i izmorio. U 4 i 5 rundi bi onda moglo biti svega....
hamush
2019-06-10T12:43:55Z
Originally Posted by: Seded 

Cejudo GNP-om dobio Moraesa, dobra borba. Shevchenko valjda najbrutalniji nokaut od Ronda vs. Holm. Cerrone i Ferguson 1-1 u rundama do prekida jer je Kauboj ispuhao slomljen nos, oko se zatvorilo i ajd bok.

cim je to napravio bilo je gotovo.. ocajno je izgledao.
Cerone je imao dobru prvu, ali u drugoj ga je Cucuy poceo razmontiravati... cak i da nije ispuhao nos, bilo bi to gotovo u trecoj.
Jarac
2019-06-10T12:50:22Z
Da samo udarac u nos je bio nakon gonga tako da nije to u redu.
Mosquito
2019-06-10T20:22:21Z
Da oče spariti Tonija sa Ircem,da mu el cucuy uzme dušu,ma nema šanse da Dana to dozvoli,nakon toga bi Irac bio pa pa,penzija ili nekaj drugo pod kapom UFC npr onaj boxing o čemu White baja.
Neodgovorni
2019-06-11T20:05:25Z
Originally Posted by: Mosquito 

Da oče spariti Tonija sa Ircem,da mu el cucuy uzme dušu,ma nema šanse da Dana to dozvoli,nakon toga bi Irac bio pa pa,penzija ili nekaj drugo pod kapom UFC npr onaj boxing o čemu White baja.

Po meni, McGregor bi ga nokautirao. Tonyju prolazi previše udaraca.

Neodgovorni
2019-06-11T20:09:18Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Ma Khabib bi ga rusio kao i svakog, ali da li bi to uspio raditi svih 5 rundi vrlo je upitno jer ovog je gotovo nemoguce zavrsiti. Tesko da bi ga Tony uspio submitat kao donji, ali bi mu zadao dosta problema i vjerovatno i stete odozdo, a sigurno bi ga i izmorio. U 4 i 5 rundi bi onda moglo biti svega....

Prvo, možemo otpisati Fergusonovu kondiciju jer se ona odnosi na borbu u stojci. Khabib sigurno ima bolju kondiciju u hrvanju. A HRVALO BI SE.

Tony može zaboravit na zahvate budući da je i Khabib tu maestro, koliko se dalo vidjeti iz dosada pokazanog.

Ukratko gledali bismo impotentnog Fergusona i dosadnjikav, jednostran meč :)1

DugoVecCitam
2019-06-12T05:40:21Z
Originally Posted by: Neodgovorni 

To da,ako bi se borba gore odvijala vecinom. Ali nekako sam uvjeren da bi Tony ipak sokirao svijet, i krenuo traziti parter.
DRAGI PRIJATELJI...
shadow
2019-06-12T06:30:48Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Originally Posted by: Neodgovorni 

To da,ako bi se borba gore odvijala vecinom. Ali nekako sam uvjeren da bi Tony ipak sokirao svijet, i krenuo traziti parter.

Ima u prvoj šanse ali nakon toga ako ne uspije je ispuhan i gotov jer ovaj ima pregadan tempo. Teško da bi ga jednim udarcem nokautirao a dole ne može s njime ni kad ga uzdrma, realno Tony sub pobjeda u 3 ili 4 rundi kad Conor odustane.
Jarac
2019-06-12T11:00:44Z
S obzirom koliko se Irac bori i kad je upisao zadnju pobjedu teško ga je metnut u isti kalup sa Fergusonom i Khabibom. Ovaj ga je već pomeo a mislim da bi ga i drugi jer je puno svestraniji sa puno boljom kondicijom . Njega sad ime i biznis drže u top 5 ali realno nije mu to sada više mjesto s obzirom na sve viđeno i njegovu neaktivnost .
Seded
2019-06-12T15:50:28Z
Iskreno, ima tu poduža lista boraca s kojima bi McGregor imao problema. Protiv Fergusona ima točno 3-4 minute da ga nokautira, kasnije bi se ovaj poigrao i vjerojatno ga istukao kao nitko do sad. Ali ima tu i druge ekipe... Kevin Lee mi pada napamet kao netko tko stilski ne paše Conoru. Tu je i Pettis, Kauboj ako bi došao spreman, Felder, da ne pričam o Charlesu Oliveiri ako bi srušio Conora itd.

Ima on posla za pokenjat se, ali jasno je da će ciljati samo na pobjednika Khabib i Poirier, neće se taj sad probijati u kategoriji.
pjac
  • pjac
  • Advanced Member
2019-06-12T17:31:51Z
Originally Posted by: Seded 

Iskreno, ima tu poduža lista boraca s kojima bi McGregor imao problema. Protiv Fergusona ima točno 3-4 minute da ga nokautira, kasnije bi se ovaj poigrao i vjerojatno ga istukao kao nitko do sad. Ali ima tu i druge ekipe... Kevin Lee mi pada napamet kao netko tko stilski ne paše Conoru. Tu je i Pettis, Kauboj ako bi došao spreman, Felder, da ne pričam o Charlesu Oliveiri ako bi srušio Conora itd.

Ima on posla za pokenjat se, ali jasno je da će ciljati samo na pobjednika Khabib i Poirier, neće se taj sad probijati u kategoriji.

Ima sa svima šanse prvu rundu ali kasnije teško sa ovim najboljima. Ne vidim da bi mogao Tonya ili Khabiba dobiti. Normalno kako si napisao ne mora se on probijat i riskirat.To je tako.