bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2019-05-27T10:21:27Z
https://mojtv.hr/kanal/t...boks-joshua-vs-ruiz.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
bbbmarc
2019-06-01T18:17:16Z
meksikanac je idealan za otvaranje u sad. najvjernije američko boksačko tržište su latinosi, specijalno mex...
realno je flop svatko tko nije wilder, fury ili whyte, i mexo je 100x bolji boksač od schwartza s kojim fury boksa
Chiodo
2019-06-01T18:29:19Z
Ma ok je Ruiz za prvi put tamo ali normalno da Wilder i Fury su prvo a onda Ortiz i Whyte kao protivnici primamljivi, normalno Povjetkin, Joka su ok imena isto ali ne toliko. Ovo sve drugo nije primamljivo i ako je Ruiz bar zbog latinosa i ako daleko da je top boksač.
karl anal
2019-06-02T03:34:13Z
pa neće u ameriku i odma na lavove, ruiz je dobar da se džoši pokaže amerima, lkagani sparing za džošija
kratko mu je trajala vladavina, pobra dobru fasungu u americi
neka mi još jednom netko spomene ovoga lika u istoj rečenici sa kličkom
kličko nije birao, svi koji su zaslužili borbu dobili su je, bio je puno bolji od ostalih i zato je bilo monotono
a ovaj ispade totalni šonjo, javno obeća dillianu revanš i zajebe
sad trebaju Wilder i tyson napravit dselfi zajedno kako vare od smija
viva mexico
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
DugoVecCitam
2019-06-02T07:01:22Z
Auuuuu 🙂
DRAGI PRIJATELJI...
bero
  • bero
2019-06-02T07:02:56Z
i eto

https://www.profightstor...-postao-novi-prvak/34201 

:)18
- dr jupidu
fanatic
2019-06-02T07:20:58Z
svaka čast Ruizu, slao ga je na pod 4 puta.

Iako, nikad ne bi onako prekinuo meč, radije bi pustio još malo, ali ok, Ruiz je zasluženo pobjedio
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Chiodo
2019-06-02T07:21:15Z
Koji šok ! Baš mi drago ali ovo nije ama baš nitko mislio bez obzira na pametovanja nakon bitke.
bero
  • bero
2019-06-02T07:24:49Z
nadam se da je Joshua imao rematch klauzulu u ugovoru, da mu se ne vrati ono što on radi Wilderu
- dr jupidu
Jarac
2019-06-02T07:32:13Z
Originally Posted by: bero 

nadam se da je Joshua imao rematch klauzulu u ugovoru, da mu se ne vrati ono što on radi Wilderu

Ma sigurno ima to je više projekat od svega. Kako god definitivno je pad i to veliki.

Vidim Tysona i Wildera razvaljene.

Ruiz debel a ruke brze ko zec.
Jarac
2019-06-02T07:34:06Z
Originally Posted by: karl anal 

neka mi još jednom netko spomene ovoga lika u istoj rečenici sa kličkom
kličko nije birao, svi koji su zaslužili borbu dobili su je, bio je puno bolji od ostalih i zato je bilo monotono
a ovaj ispade totalni šonjo, javno obeća dillianu revanš i zajebe
sad trebaju Wilder i tyson napravit dselfi zajedno kako vare od smija
viva mexico

Kolko su neki u povijesti iznad Klička tolko je ovaj iznad njega i to je baš to ali dobro dobio ga je na zalazu karijere ali u najboljim danima nikad.
Jarac
2019-06-02T07:40:12Z
Čudi da nema klauzula da ne smije izgubiti haha.
DugoVecCitam
2019-06-02T07:56:03Z
Ruizu nisu dali da izadje na Thompsonovu pjesmu...
DRAGI PRIJATELJI...
Borisstandup
2019-06-02T08:17:18Z
Meni je bilo jasno u drugoj rundi da ovo nece biti jednostavan posao za Joshua kako su si oni zamislili. Ipak nakon sto ga je poslao na pod u 3 rundi , islo je po planu ali tu su onda Joshua i njegov tim pogrijesili. Isli su ga zavrsiti i tu je pojurio radi publike u SAD to napraviti a potpuno se otvorio i pogrijesio. Ruiz je odlican u izmjenama, brz i precizan. On se bolje oporavio od Joshue i to je bilo to. Pokusavao je Joshua jos ponesto kasnije ali vidjelo se da nema rijesenje ni svjezine, Ruiz je odlicno takticki radio i svaki ulazak u izmjene mu je bio smislen napadacki, nije jurio bez glave. Unatoc fizickom deficitu je znao uci u prostor Joshue i plasirat udarce.
Kada vidimo da je dosad izgubio samo od Parkera u Australiji a tamo je njega bilo nemoguce dobiti, onda je jasno da se radi o boljem boksacu nego sto nam to na prvu izgleda. Dosao se potuci, nije dosao samo po placu a rezultat je jedno od vecih iznenadenja u povijesti HW.
Sa prekidmom borbe se nikako ne slazem ali to je vec za podulju analizu no nije mi izgledalo da je trebalo prekinuti. I Joshua dozivio takav prekid kao neki njegovi suparnici.

Revans je na pomolu vjerujem pa cemo vidjeti koliko se moze vratiti. I mladi Klicko je gubio gadno pa je napravio ekstra karijeru i postao vrhunski obrambeni boksac, znao se prilagoditi, Joshua i njegov tim imaju pune ruke posla jer je ocito da ne reagira najbolje na udarce i defenzivno ostane plitak u izmjenama. Mlad je i moze napredovati, samo je pitanje sto bude.
Vise su Hearn i ekipa radili na promociji a manje se radilo na uklanjanju nedostataka i to je doslo na naplatu. Je veliko iznenadenje ali vise je do promocije Joshue nego sto je on toliko bolji od drugih kako nam zele prezentirat.
ksian
2019-06-02T08:26:21Z
Kakvo prizemljenje. Ukoliko Britancu u revanšu padne na um opet se tući sa Ruizom, opet mu sljedi patos, čovjek definitivno može primiti jače udarce od njega, i baca vrlo brzo za lika od preko 120 kila. Joshua je sa ovakvim pristupom zaslužio i žešći degenek, besramno je podcijenio čovjeka i ušao u ring sa lako ćemo pristupom, ništa taktika, ništa rad nogu, ušao je u meč kao da će ti pojasi odraditi sve za njega. Kad je krenuo pregaziti Ruiza u 3., sve je krenulo nizbrdo. Kombinacija nepripremljenosti, prevelikog ega i mišića koji troše puno kisika mu nije dozvoljavala da se izvuče iz nevolja boksačkom vještinom. Ruiz je namirisao krv, i svaka mu čast na velikoj pobjedi. Mislim da je i njegov poraz protiv Parkera prilično nategnut, i usprkos tome što ne izgleda kao boksač iz udžbenika, čovjek definitivno zna boks, može primiti i dati udarac, i ko god mu uđe u ring preko neke stvari proći će kao Joshua sinoć.

Puncher
2019-06-02T08:37:48Z
Odavno prošla fitnes namrgođena i istetovirana era strašnih i žestokih momaka . 😉 Vraćamo se izvornoj istini..najvažniji je mentalni sklop . Meksikanac juče digo živce Trampu sigurno 🙂 Vračamo se na prvo i osnovno. Sve je u glavi...pa tek onda sve ostalo. Joshua je po meni čemp sa karizmom i izuzetnom inteligencijom,atletski sposobnostima.. međutim juče nije bio svoj. nešto nije u redu sa njegovom pozadinom, morače se malo uozbiljit. Rad nogu pored dosega ruku pogubio se njegovom ukopanom statikom i puštenom prvom rukom do poda... ? baci prvi direkt i spusti ruku a kod izmene ostane desna ruka ispod brade, bez kretanja nogama, prvog i brzog đeba to je propast protiv brzog klinč udarača kakav je taj meksički hambi 😉...dosta je tu bilo previše grešaka i utehničkom smislu. Ipak sviđa mi se njegov sportski stav i način na koji prima poraz, ostao je staložen i miran, simpatičan u porazu, VELIČINA. To je to ono što se zove pipl čemp;) Vratit če se joshua. Preinteligentan je on da ovako završi a i premlad, a i ko zna kakve su igre u pozadini boks mafije:) Bez obzira potopit če ih on sve...od Ruiza, Wildera, Tysona...oče sigurno. Neka ga ovaj poraz. Došo je u pravo vreme...
Jarac
2019-06-02T08:43:08Z
Meni je to hejtanje bezveze a realno Joshua bolji lik nego se misli. To što je nabildan mi ne smeta niti mi je za zamjerat. Isto hejtanje drugih poput Wildera ili Ortiza bezveze

Ne volim te klauzule ali ovo je biznis a ne sport.

Ruiz je pokraden sa Parkerom i lik bi bio bez poraza sada i to nakon ovakve borbe . Baš ružno u boksu koliko se krade na odlukama i bolje da su no decision kao davno kad nema pobjednika, sramota ali valjda 50 % odluka je muljaža.

Neki su pretjerivali sa hvalospjevima o Joshui i boksu mu kao da je Ali to je smiješno pomalo.

Vjerujem da u uzvratu bude bolje radio i vratio titule ali fini je ovo udarac za cijelu njegovu ekipu .
Chiodo
2019-06-02T11:06:24Z
Još mi buraz kaže pusti nije taj Ruiz bezazlen i to je Joshui prva borba u SAD , a ja da da s podsmijehom. Gadno sam fulao prognozu.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2019-06-02T12:04:47Z
Sve zanimljivija postaje situacija u teškoj:)1
fanatic
2019-06-02T12:34:17Z
Ma prava je činjenica da mi znamo jako malo ili gotovo ništa o Ruizovoj kvaliteti i ne usudim se sad napisati "ma dobit će ga Joshua u revanšu"

Joshua je i prije pokazivao neke rupe, npr Whyte ga je bio poprilično uzdrmao, protiv Klička je par rundi očajno izgledao, Povetkin ga je par puta odlično probio. Jako je teško nositi onoliko mišića i izmjenjivat udarce. Ovaj meč će mu biti odlična škola...ali i njegovim protivnicima
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"