Jel moguće da Edmond Tarverdyan u svojim rukama ima klinca koji je materijal za budućeg prvaka?
Dobar je Shahbazyan s tim da ima tek 21 godinu.
Drago mi je da je Gall izgubio, tip proziva borce koji su u mirovini, pred mirovinom ili 5. liga (Dan Hardy, Diego Sanchez i CM Punk). Mislio je da će lako sa Diegom i skupit još par poena na njegovom imenu.
Nadao sam se da će Cirkunov uspijeti testirati Walkera, sad i dalje možemo samo nagađati koliko je u stvari dobar i koji su mu dometi.
Nisam impresioniran Zabitom, očito je da ima problema sa cardiom tako da protiv Maxa nema šanse, ako uopće dođe do njega. Dominira većinom zbog fizikalija.
Kad se Stephens borio protiv Edgara ili Bermudeza bila je razlika u veličini kao da nisu ista kategorija, a Zabit je još za pola glave veći od Stephensa.
Colby ide putevima Baraa. Tko 2x izgubi od TJ-a tom je karijera gotova :)27 . Mislio sam da mu je Munhoz idealan protivnik za povratak, a on ide brawlati.
Strašno koliko je bantam krcat kvalitetnim borcima (Moraes, Petr Yan, Munhoz, Sterling... da nabrojim samo ove novije koji su u nekom pozitivnom nizu).
Kandidata za pojas ko u priči, nadam se da Cejudo ostaje u Flyu.
Žao mi je Lawlera, bio je spreman ko zvijer. Ono bacanje na samom početku je bilo ludo.
Ne krivim Herba za prekid, kad je Lawleru ruka onako klonula i sam sam skupa sa komentatorima mislio da je gotov.
Nisam ni sanjao da netko na onakav način može izdominirati Woodleya. Ubio mu je volju za životom.
Woodley nam je bio dosadan kao prvak, tek sad ćemo vidjeti što je prava dosada :)1 .
Rogan je naporan sa onim njegovim najveći svih vremena. Jel sad odmah Usman najveći svih vremena nakon što je dobio Woodleya?
Sad sam se još jednom uvjerio koliko je Jones razina iznad ostalih. Nema ga šanse nitko skinuti. Čak više ne polažem nade niti u Cormiera u teškoj. Ovo je Jonesu bio lakši trening.
Jedini koji je imao neke šanse i meč koji sam želio vidjeti više od svega je u penziji (Rumble).
Smith se isto predao nakon prve runde, još ga Jones trola na kraju u post fight intervijua.