Poll Question : Hoće li Smith izdržati do sudačke odluke

Total: 10

The Last Emperor
2019-03-03T23:09:28Z
Gledam snimku na novoj upravo. Izgledalo je kao da je stvarno out Lawler, ali se instantno i energicno ustao kad je sudac dosudio kraj tako da ne vjerujem da je ostao bez svijesti. Ali cudi me da nije vise protestirao pa mi je i to sumnjivo.

Askren dobar hrvac, ali sa ovakvom gradom tijela nema sto trazit protiv ovakvih masina tipa usman woodley itd. Imam osjecaj da ima manje misicne mase od boraca u lakoj. Izgledalo je kao da ce ga Robbie ubiti na pocetku meca kad je krenulo batinanje.

shogo
2019-03-04T05:05:18Z
Askren je nova verzija Minotaura, u stojci truba, sve prima u glavu...do kada, njega je lawler polomio...bolilo je gledat, i imao je vise srece nego pameti😎
Borisstandup
2019-03-04T06:16:11Z
A navodno na treningu Woodleya skoluje. Hrvanjem klasa iznad drugih .
Sve ostalo ne izgleda dobro
shogo
2019-03-04T07:37:24Z
Pa je, slažem se...ali kako, i dok ne naleti, tj.samo ga je puka sreća spasila da ga ovaj doslovno ne ubije...kao pitbull ga je zgrabio
Borisstandup
2019-03-04T08:56:14Z
Ono sto osjecam da je dobio najboljeg Lawlera potpuno spremnog i gladnog a to je vec velika stvar, takvog ga moze dobit dva tri borca samo. Da je takav bio sa Anjosom prosao bi kroz njega uvjeren sam. I sam je izjavio da je takav i djelovao je od starta . Ne znam kako je Askren one bombe prezivio .
El Guapo
2019-03-04T08:59:51Z
Jel moguće da Edmond Tarverdyan u svojim rukama ima klinca koji je materijal za budućeg prvaka?
Dobar je Shahbazyan s tim da ima tek 21 godinu.

Drago mi je da je Gall izgubio, tip proziva borce koji su u mirovini, pred mirovinom ili 5. liga (Dan Hardy, Diego Sanchez i CM Punk). Mislio je da će lako sa Diegom i skupit još par poena na njegovom imenu.

Nadao sam se da će Cirkunov uspijeti testirati Walkera, sad i dalje možemo samo nagađati koliko je u stvari dobar i koji su mu dometi.

Nisam impresioniran Zabitom, očito je da ima problema sa cardiom tako da protiv Maxa nema šanse, ako uopće dođe do njega. Dominira većinom zbog fizikalija.
Kad se Stephens borio protiv Edgara ili Bermudeza bila je razlika u veličini kao da nisu ista kategorija, a Zabit je još za pola glave veći od Stephensa.

Colby ide putevima Baraa. Tko 2x izgubi od TJ-a tom je karijera gotova :)27 . Mislio sam da mu je Munhoz idealan protivnik za povratak, a on ide brawlati.
Strašno koliko je bantam krcat kvalitetnim borcima (Moraes, Petr Yan, Munhoz, Sterling... da nabrojim samo ove novije koji su u nekom pozitivnom nizu).
Kandidata za pojas ko u priči, nadam se da Cejudo ostaje u Flyu.

Žao mi je Lawlera, bio je spreman ko zvijer. Ono bacanje na samom početku je bilo ludo.
Ne krivim Herba za prekid, kad je Lawleru ruka onako klonula i sam sam skupa sa komentatorima mislio da je gotov.

Nisam ni sanjao da netko na onakav način može izdominirati Woodleya. Ubio mu je volju za životom.
Woodley nam je bio dosadan kao prvak, tek sad ćemo vidjeti što je prava dosada :)1 .
Rogan je naporan sa onim njegovim najveći svih vremena. Jel sad odmah Usman najveći svih vremena nakon što je dobio Woodleya?

Sad sam se još jednom uvjerio koliko je Jones razina iznad ostalih. Nema ga šanse nitko skinuti. Čak više ne polažem nade niti u Cormiera u teškoj. Ovo je Jonesu bio lakši trening.
Jedini koji je imao neke šanse i meč koji sam želio vidjeti više od svega je u penziji (Rumble).
Smith se isto predao nakon prve runde, još ga Jones trola na kraju u post fight intervijua.
Svensson
2019-03-04T09:08:52Z
Originally Posted by: El Guapo 

Sad sam se još jednom uvjerio koliko je Jones razina iznad ostalih. Nema ga šanse nitko skinuti. Čak više ne polažem nade niti u Cormiera u teškoj. Ovo je Jonesu bio lakši trening.
Jedini koji je imao neke šanse i meč koji sam želio vidjeti više od svega je u penziji (Rumble).
Smith se isto predao nakon prve runde, još ga Jones trola na kraju u post fight intervijua.

Jones sad tamo spominje Adesanyu, al njegov kriptonit bi bio Ngannou u teškoj. Njega sigurno neće spomenuti.
Mosquito
2019-03-04T09:31:30Z
Da oče uparit Walkera s Rakićem,to bi bilo jebeno....
shogo
2019-03-04T09:38:04Z
Originally Posted by: Mosquito 

Uzeo si mi riječ, ista građa, iste i identične fizikalije, Rakić je malo sporiji...dva opaka lika, iako...Rakić je preživio bombe...za ovoga još stoji vidjeti:)10
El Guapo
2019-03-04T10:10:09Z
Originally Posted by: Mosquito 

Nadam se da neće, ne još :)20
Meč bi bio jeben, ali šteta je da jedan drugoga eliminaraju na putu prema vrhu.

Originally Posted by: shogo 

Uzeo si mi riječ, ista građa, iste i identične fizikalije, Rakić je malo sporiji...dva opaka lika, iako...Rakić je preživio bombe...za ovoga još stoji vidjeti:)10

Baš zbog fizikalija, načina borbe i godina njih dvojicu vidim kao najveću prijetnju ovima na vrhu.
Poluteška treba nove zvijezde, ima vremena za njihov meč, šteta ih je odmah potrošiti.
Borisstandup
2019-03-04T10:41:33Z
Poluteska je na samrti. Vjerojatno najbolji borac ikada tamo a konkurencija nestaje.
Nema na vidiku.

Sve su to ok borci ali daleko od ekstra da bi konkurirali kvaliteti kao sto je Jones il Cormier. Gusta ako ima dan moze pruzit borbu al vecinom nema.
Svi ostali out. Obecavaju Rakic i Walker ali dalek je put do tog znanja i umijeca.
shogo
2019-03-04T11:01:10Z
Pa tako nekako, imam osjećaj i blizu je istine, Jones može sve...oćeš se potuć, oćeš hrvat, oćeš kontrolu, kreativan kada ga natjeraju...kako ga tjeraju on prebacuje brzine...
DjomlaKS
2019-03-04T11:51:38Z
Tuzno u sto se pretvorila LHW., jos jucer je imala najjacu cetvorku u rosteru gdje je svak svakom mogao pruzit borbu(Jon, DC, Gus, AJ), a sad imas Jonesa i hrpu nekakvih supernokautera koji traju 2-3 borbe a miljama su od trona!

Askren me se nije previse dojmio osim sto moze popit batine, bas je kao Minotaur nekad i imam osjecaj da ce ga pokidat u sljedecim mecevima. Cak mislim i stari Lawler bi ga odskolovao.
Za poraz je sam Lawler kriv jer je pustio ruku kao da je out, cak i kad ga je Herb dodirnuo nije davao nikakve znakove..tako da je poraz ok.

Nisam mislio da se Woodley moze onako izdominirati, jos od borbe s Shildsom. Steta jer ovaj Usman pravo dosadan

Walker je neki zanimljiv klinac al jos zelen za napada na pojas.

Zabit takodjer dobro gura zasad.

I ne kuzim koji k je ono bravlanje Codyu trebalo!?
DjomlaKS
2019-03-04T11:55:57Z
Gledam ovu frku s Usmanom i Colbyem, i ne mogu se nacudit koliko je ovaj Colby glup lik. Ok, znamo da ste profici i da je to fake al daj bar odglumi to da valja a ne izgledat kao potpuni idiot. On izgleda kao da se preplasio i ko potpuna debilcina izvadio mob i snima,. gore nego situacija s Werdumom
Borisstandup
2019-03-04T12:11:35Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Gledam ovu frku s Usmanom i Colbyem, i ne mogu se nacudit koliko je ovaj Colby glup lik. Ok, znamo da ste profici i da je to fake al daj bar odglumi to da valja a ne izgledat kao potpuni idiot. On izgleda kao da se preplasio i ko potpuna debilcina izvadio mob i snima,. gore nego situacija s Werdumom

A objektivno za njih 99% je miljama daleko za promovirat borbu i zato opet bude dobio priliku.
Thranduil
2019-03-04T16:09:46Z
Lawler je sam kriv jer je morao borbu završiti odmah, pregazio ga je. Nemam pojma kako se Askren uopšte izvukao i kako mu je Robbie dozvolio. Prekid je djelovao kao dobra odluka, mada u istoj sekundi je Lawler bio 100% in, da je došlo do gušenja ne bi se oporavio u istoj sekundi. Barem bi zateturao. Slažem se s Danom da je uzvrat dobra stavar.
Woodley me razočarao iskreno, Usman dobio zasluženo. Woodley neće dobiti novu priliku za pojas osim ako ne pobijedi sve u kategoriji pa mu budu morali dati 😃 Usman je dosadniji i od Woodleya ali se otvara UFC-u prilika da naprave event u africi, veliko tržište.

Jones ko Jones, koliko ga protivnik natjera on toliko bude dobar. Ono što su Phelps u plivanju ili Bolt u sprintu to je Jones u MMA. Jones je 🐐
xoxo
  • xoxo
  • Advanced Member
2019-03-04T17:48:28Z
Woodley je izgledao ko da je bez energije i da uopce nije bio motiviran pobjediti.
Možda se čovjek zasitio borbi i tog pritiska kad si prvak.

Chiodo
2019-03-04T18:24:09Z
Potpuno neprepoznatljiv Woodley a izgubio je od motiviranije verzije sebe i vjerojatno stilski najdosadnijeg borca u welteru.
Smith je parodija a ne contender i to guranje nakon dve solidne pobjede ispada glupo. Jones je najbolji ali ovakvim borbama se gubi svaki smisao.
Lawler je sam kriv a imao je sve i otvorio vrhunski borbu, neovisno o ovom porazu djelovao je super aktivno i nadam se da tako bude i drugi put.Ne bi gledao opet revanš jer je besmisleno.Askren treba novi izazov a ovaj je prošao.
Oduševio me Diego i drago mi da je rasturio onog jadnika Galla koji ga je i ugrizao za vrijeme borbe .Bijednik.
Gabrandt gotovo s njime mislim ali ionako je prebrzo gurnut i neisproban pravilno.
dr jupidu
2019-03-09T10:05:39Z