Poll Question : Hoće li Smith izdržati do sudačke odluke

Total: 10

Borisstandup
2019-03-03T02:11:35Z
Walker ubija ljude
Borisstandup
2019-03-03T03:23:09Z
Garbrandt nije bistar borac
19_Pitbull_86
2019-03-03T03:24:26Z
Originally Posted by: Borisstandup 

Garbrandt nije bistar borac

Uvjerljivo najgluplji borac u ufc-u
Borisstandup
2019-03-03T04:20:46Z
Koja borba Lawlera i Askrena, kaos i Dean opet zeznuo cini se. Pakao prosao Askren do pobjede. Na snimci mi ne cini greska i ako je ovaj odma protestirao.

Usman stvarno odlicno hrva, pritisak i konda no negledljiv mi je potpuno no svakako odlican borac, sve on radi kak treba.
Bio bolji u svakom pogledu. 5 runda je ziva sramota i sudac nema kriterij , jednom ih razdvaja kad ne treba pa onda ne kad je trebao. Uzasni suci u mma.
Seded
2019-03-03T05:29:15Z
Baš mi je drago radi Sancheza, a Askrena još nisam pogledao. Ajd sad Jon rutinski.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Jarac
2019-03-03T06:05:21Z
Dean je baš loš sudac. 2 boda a drugi put bude dao upozorenje za istu stvar.
shogo
2019-03-03T06:26:46Z
Usman, win by woodly style
balkanbomber
2019-03-03T06:53:22Z
drago mi sto je Sanchez Galla prebio ko mace, i treba mu,
a Diego bi mogao polako (ili brzo) u penziju.

Od Walkers opet nista nismo vidjeli osim jednog poteza, trebali
bi ga spojit sa Oezdemirom.

Stephens je pokraden, imao je prvu i trecu, Zabit nikad pojasa
nece vidjeti.

Askren nije kriv za odluku, a i da je Herb ostavio 2-3 sekunde
duze svi bi se bunili, a sad ce ga Dana pokusat spojit sa valjda
jos nekim gorim kryptonitom.

Usman je Woodleya prebio 5 rundi i dokazao da je i bolji i
dosadniji, sad ce tek Dana da pati sa dosadnim WW prvakom.

Jones i kd absolutno dominira ne moze bez prljavog poteza,
nazalost nema izgleda na neku mladu nadu koja bi ga mogla
skinut u blize vrijeme (pustite JW taj ims momentum i pad
ce nu biti jos spektakularniji nego ovo sto on sad pruza)
On je čovjek jako dobar momak!
dr jupidu
2019-03-03T07:13:12Z
svaka čast sanchezu...

ben askren vrhunski..iz kojih on pozicija čupa nogu....opravdan stoppage od herb deana..treba sačuvat borce a lawer je ušao u poziciju neodbrane,,i boli... i sad riskirat zdravlje lawera who cares

amazing amzing

el bahati gall dobio je lekciju

jon fino odradio....
The Last Emperor
2019-03-03T07:24:12Z
Originally Posted by: dr jupidu 

jbga..

mislio sam stavit koju lovu na mickey galla al nisu ni kladionice glupe:)11

Baci diplomu 😃
dr jupidu
2019-03-03T08:47:52Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

jbga..

Baci diplomu :D

?????pa misio sam stavit na galla da ce izgubiti ali je premali koef

Seded
2019-03-03T08:52:11Z

Originally Posted by: The Last Emperor 

jbga..

Baci diplomu :D

?????pa misio sam stavit na galla da ce izgubiti ali je premali koef

Da, 3.05 je stvarno loša kvota bila za odigrat.
"It's not checkmate. The king has one more move."
dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-03-03T10:44:06Z
Teško da je Stephnens pokraden pa nema medija ni suca koji mu je dao 2 runde. Pokazao se solidnim ali nebi rekao da je trebao dobit.
Jones prelako jer nije ni imao nekog protivnika ionako.Usman bolja verzija Woodleya . Lawler sjajan start i blizu finiša ali Askren je isto zvijer ako ovako dobije. Mislim da je bio out Lawler i svi oni reagiraju tako.Walker nikak do prave borbe a Gabrant sve gori i gluplje se bori.
Sanchez super bio.
DugoVecCitam
2019-03-03T10:45:49Z
Prije godinu i pol sam tu napisao, da je Usman buduci prvak. Rijetki su vjerovali.
DRAGI PRIJATELJI...
dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-03-03T11:13:32Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Prije godinu i pol sam tu napisao, da je Usman buduci prvak. Rijetki su vjerovali.

Mislim da su ti svi samo govorili da je bljutavo dosadan borac koliko pamtim a ne da nije moguće. Iskreno zaista je
Svensson
2019-03-03T12:40:05Z
Originally Posted by: dako 

Mislim da su ti svi samo govorili da je bljutavo dosadan borac koliko pamtim a ne da nije moguće. Iskreno zaista je

pola borbi u UFC-u mu uopće nisam pogledao, toliko je meni taj stil negledljiv
fanatic
2019-03-03T14:44:58Z
Mene je Askren mrvicu razočarao. Znao sam da je odličan grapler, ali me razočarao koliko je krut u stojci. Mislim da će ga prvi idući udarač na kojeg naleti prebit ko budalu.

Što se tiče kraja meča...jebiga...ono je baš situacija u kojoj je teško bit sudac. Ne mogu kriviti Herba, ali činjenica je da je pogriješio
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Borisstandup
2019-03-03T14:47:49Z
Originally Posted by: Svensson 

Originally Posted by: dako 

pola borbi u UFC-u mu uopće nisam pogledao, toliko je meni taj stil negledljiv

Dosadan je do boli , dosadnija verzija Woodleya ali realno je ucinkovit i zna sto radi. Fizicki je stvarno spreman.
Ne mogu mu prigovoriti da nije uspjesan i ako jos danas se sjetim borbe sa Maiom i kad ga je zakljucao a blentavi sudac ih razdvaja, to je bio zaista katastrofalan potez suca .

I ova borba Smitha sa Jonesom je zesca sala i smijeh kome sve daju priliku u toj tako slaboj kategoriji a sada i Santosu planiraju koji istina nije losiji od ovoga ali je isto miljama od vrha i za ugrozit Jonesa. Cini se da je Jones na odmoru a usput prebija kolege i brani titulu bez pol muke.

Stvarno bi da se najradije bori sa Cormierom svejedno poluteska il teska, bar je borba onda .

Borisstandup
2019-03-03T14:49:28Z
Originally Posted by: fanatic 

Mene je Askren mrvicu razočarao. Znao sam da je odličan grapler, ali me razočarao koliko je krut u stojci. Mislim da će ga prvi idući udarač na kojeg naleti prebit ko budalu.

Što se tiče kraja meča...jebiga...ono je baš situacija u kojoj je teško bit sudac. Ne mogu kriviti Herba, ali činjenica je da je pogriješio

Da svi oni se brzo pridignu i kao kriva procjena ali opet i meni je izgledao out na prvu zaista . Ono sto me odusevilo s Askrenom to je da zna i moze primit batina a gurat naprijed . To ne bi netko drugi prezivio sa Lawlerom.
fanatic
2019-03-03T19:34:41Z
Originally Posted by: Borisstandup 

Originally Posted by: fanatic 

Da svi oni se brzo pridignu i kao kriva procjena ali opet i meni je izgledao out na prvu zaista . Ono sto me odusevilo s Askrenom to je da zna i moze primit batina a gurat naprijed . To ne bi netko drugi prezivio sa Lawlerom.

Ma da, kažem ti, kad pogledaš iz perspektive da je Lawler odma ustao onda ispada kriva odluka. Al u onom trenu smo svi mislili da je out (ili je i bio out na sekundu-dvije). Ne mogu ništa krivit Herba
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"