Kada bi gledali čisto po pravilima UFC-a mislim da je Lee trebao dobiti 3:2 u rundama.
Lee je po meni dobio prve 3 koje su bile jako blizu, a Iaquinta je dobio zadnje dvije uvjerljivo.
Na kraju je pobjedu zasluženo odnio Iaquinta koji je nanio više štete, bio bliže završetku meča i kondicijski izgledao puno bolje na kraju meča.
Vidim sad na sudačkim karticama da su sva 3 suca prvu rundu dali Iaquinti, meni se na prvo gledanje nije tako činilio, ali ok runda je bila izjednačena.
Lee vs. Iaquinta bodovi sudaca Hooker je zombie!
Sličan meč je odradio kada je tek došao u UFC protiv Maxima Blanca. Blanco ga 3 runde udara u glavu, a Hooker ide naprijed i ne staje.
Barboza je probao sve: low kickovima ga nije uspio zaustaviti. Ne znam zašto je stao s njima, možda je i njega već bolila noga.
Udarcima u glavu ga ne bi zaustavio da je imao čekić. Na kraju su riješenje bili kickovi u tijelo.
3 odlične borbe, kandidati za borbu večeri: Joaquim Silva vs. Jared Gordon, Edson Barboza vs. Dan Hooker i Al Iaquinta vs. Kevin Lee
Svi su zaslužili bonus, ali drago mi je da su dobili borci iz uvodnih Joaquim Silva i Jared Gordon. Obavezno pogledajte meč ako netko nije.
Iznenadilo me kako je Hermansson izdominirao Meerschaerta na parteru. Mislio sam da će Meerschaert imati prednost ako borba ode na parter.