Borisstandup
2018-12-16T02:32:03Z
Koja borba Barboze i Hookera,kaos. Nevjerojatno koje batine je Hooker primio.
Sponsor
Kristijan
Borisstandup
2018-12-16T02:35:34Z
Nevjerojatno. Ja se cudim da nije ranije pao.
Borisstandup
2018-12-16T03:30:36Z
O tome se radilo kakav Lee i usporedbe sa Khabibom . Tijesna borba ali ovaj 49-46 je stvarno neznalica sudac. velika pobjeda Iaqunte i ocito zadnje dvije Lee na aparatima. Vrijeme mu je za promjenu kategorije.
miho501
2018-12-16T03:35:57Z
cak bi i dao prve 3 runde leeu... Ali strasno je to koliko problema on ima s glavom. Stalno neko glumatanje i nevjerojatno neinteligentna strategija. Kut kaze, idi desno... on cijelu rundu mota u lijevo. To je po meni i veci problem nego cardio, koji je jako los
Borisstandup
2018-12-16T03:40:22Z
Svakako lose radi ali je i losa taktika bila. Glava mu ravno stoji na svaki udarac ,opcenito pritisak je zaboravio radit nije ovaj neki grappler da se nije moglo bolje radit.Mogao je dobit prve tri tj mozda prvu ali drugu i trecu sigurno no zadnje dvije je izgledao ocajno cak i zalosno pomalo.
DugoVecCitam
2018-12-16T12:46:55Z
Ja sam mislio da ce ga Lee demolirati unutar 3 runde...
DRAGI PRIJATELJI...
Jarac
2018-12-16T13:18:52Z
I ja iskreno ali i ovako sam mislio da je dobio prve tri ali zadnje dvije dobrano dobio batina.
Barboza i ovaj Hoker super luda borba.
El Guapo
2018-12-17T08:13:48Z
Kada bi gledali čisto po pravilima UFC-a mislim da je Lee trebao dobiti 3:2 u rundama.
Lee je po meni dobio prve 3 koje su bile jako blizu, a Iaquinta je dobio zadnje dvije uvjerljivo.
Na kraju je pobjedu zasluženo odnio Iaquinta koji je nanio više štete, bio bliže završetku meča i kondicijski izgledao puno bolje na kraju meča.

Vidim sad na sudačkim karticama da su sva 3 suca prvu rundu dali Iaquinti, meni se na prvo gledanje nije tako činilio, ali ok runda je bila izjednačena.

Lee vs. Iaquinta bodovi sudaca 

Hooker je zombie!
Sličan meč je odradio kada je tek došao u UFC protiv Maxima Blanca. Blanco ga 3 runde udara u glavu, a Hooker ide naprijed i ne staje.
Barboza je probao sve: low kickovima ga nije uspio zaustaviti. Ne znam zašto je stao s njima, možda je i njega već bolila noga.
Udarcima u glavu ga ne bi zaustavio da je imao čekić. Na kraju su riješenje bili kickovi u tijelo.

3 odlične borbe, kandidati za borbu večeri: Joaquim Silva vs. Jared Gordon, Edson Barboza vs. Dan Hooker i Al Iaquinta vs. Kevin Lee
Svi su zaslužili bonus, ali drago mi je da su dobili borci iz uvodnih Joaquim Silva i Jared Gordon. Obavezno pogledajte meč ako netko nije.

Iznenadilo me kako je Hermansson izdominirao Meerschaerta na parteru. Mislio sam da će Meerschaert imati prednost ako borba ode na parter.

Chiodo
2018-12-17T08:22:14Z
Sveukupno je Iaqunta izgledao uvjerljivije a zadnje dvije je razvalio no opet Lee je trebao dobit prve tri. Opet i to bodovanje je dosta problem. Pobjedu je odnio bolji sveukupno no po pvpm sistavu bodovanja je Lee trebao dobiti.
Similar Topics
Users browsing this topic