dako
  • dako
  • Advanced Member
2018-12-09T12:33:14Z
Istini za volju osim Joshue i našeg Milasa nije ni nitko drugi ga završio i tih 12 poraza tako da nije čudo da je odluka u 8 rundi bila. Nije borba bila 12 pa da ima još vremena .
Chiodo
2018-12-09T12:39:58Z
Originally Posted by: evander 

Smije li se sad javno napisati da je Hrgovićeva borba bio još jedan fijasko ili bi to bilo previše nedomoljubno? Hrgović je toliko napredovao uz slavnog kubanskog stručnjaka da više nije u stanju srušiti sredovječnog suparnika kojem je u četvrtak javljeno da u subotu ima meč.

Pa nije to problem i svako ima svoje mišljenje i pravo na njega no čovjek u treningu i iz borbe i pobjede dolazio a ja sam mislio da bude decision pobjeda jer znam koliko je ovaj čvrst i da 8 rundi može primat batina.
Rušio ga je i premlatio i neupitno pobijedio i nekak sumnjam da je u Diazu problem koliko god bi nekome to odgovaralo ili ne.
Da se razumijemo nije mi Hrgavi simpa ekstra niti sam prevelik fan njegova ponašanja ali u ovoj pobjedi na odluku ne vidim problem.
Uostalom rijetko ga netko i završi. Nije za otpad još.
Ivan CRO Cop
2018-12-09T15:26:26Z
Falilo je kombinacija tijelo glava, samo je tražio taj zadnji direkt, provalio Kevin o čemu se radi, previše jednosmjerno i prozirno

Da ga je gazio 8 rundi, jeste, al nije to spektakularno ništa.
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Chiodo
2018-12-09T15:38:06Z
Ma daleko od spektakularnog . Pobjeda je neupitna i bez problema ali da mora bolje to svakako .
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2018-12-09T17:37:52Z
Hrgović jako dobar. Pure domination iako ovaj borac nije mjerilo. Možda još mrvica snage fali. Na žalost nije Filip kriv šta se ovo desilo. Mnogi ga izbjegavaju i to je činjenica jer imaju više za izgubit nego dobit. U ovoj borbi nije ni bio 100% motiviran obzirom na protivnika dok je u Areni bilo bitno drugačije al opet ok jer je i to novo iskustvo. Najavio je tavanj. Tamo je neki event u Britaniji ako se ne varam i spominjao se Kuzmin koji je u profi boksu dosta napredovao. Bilo bi dobro predstvaljanje protiv takvog borca pa ako pobjedi onda na neko veće ime. Tada bi se otvorila mogućnost za okršajem sa nekom iz top 10. Prava 4 vjerojatno još ne ali ovo ostalo svakako.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2018-12-11T17:14:50Z
Evo Pulev slobodan za travanja pa eto idaelan protivnih po meni za Hrgu:)1

http://www.croring.com/n...o-za-top-rank/22723.aspx 
bbbmarc
2018-12-11T17:42:06Z
super za puleva,
pulev je dobio purse bid protiv h.furyja, jedva čeka ponudu od hrgovića,
sad samo kalle i nisse moraju izvlačit šibicu koji će iz džepa izvadit milju eura da plate meč :)1
Ivan CRO Cop
2018-12-11T20:16:04Z
Originally Posted by: GSP 

Bio bi da je Hrgović prvak 😂
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
j0k3r
2018-12-11T22:59:45Z
Kuzmin vecinom boksa u Americi, pa bi bilo zanimljivo da sljedeći protivnik bude on ili Joyce.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2018-12-12T06:45:44Z

Shvati već da je Hrga u pro boksu još potpuni anonimus za velike zvjerke. Sedam borbi ima, baš je on na radaru Pulevu i sličnima s vrha ljestvica.
Dok ne nabije skor barem 15-0 neće bit interesantan ekipi iz gornjeg doma.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Chiodo
2018-12-12T07:20:02Z
Uf di je Hrgavi ili Milas od Puleva i takvih i to ne po kvaliteti nego imenu prije svega, morali bi imat hrpu para za takve borbe a ni onda ne vjerujem.Pa Joyce je puno veće ime sponzorima pa ne može do Puleva zasad.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2018-12-16T16:49:59Z
Originally Posted by: bero 

Shvati već da je Hrga u pro boksu još potpuni anonimus za velike zvjerke. Sedam borbi ima, baš je on na radaru Pulevu i sličnima s vrha ljestvica.

Treba se samo sa lovom isprsiti. Gleadnost na RTL-u je bila fenomenalna. Neka mu barem Rumunja daju. Blizu je top 10 a brzinu sporiji od Filipa pa neka se igra malo sa njime:)1

http://www.croring.com/n...jeda-brahmera/22758.aspx 
bbbmarc
2018-12-16T17:01:41Z
Rumunja ima njemačku licencu, i vode ljudi koji imaju jednako ili više novaca nego ovi koji vode Hrgovića, zašto bi imali ikakav interes da boksaju protiv nižerangiranoga borca koji je još potencijalno opasan?
svima je sad meta Charr. zato Hrgovića i njegovi guraju na WBA, a ne WBC di je internacionalni prvak, a Charr nikako da iskalkulira meč, jer i on zna da s kim god s liste pristane, pojas leti...
j0k3r
2018-12-16T18:32:22Z

Originally Posted by: bero 

Treba se samo sa lovom isprsiti. Gleadnost na RTL-u je bila fenomenalna. Neka mu barem Rumunja daju. Blizu je top 10 a brzinu sporiji od Filipa pa neka se igra malo sa njime:)1

http://www.croring.com/n...jeda-brahmera/22758.aspx 

Ovo bi komotno mogli proglasiti NC jer je bio sudar glavama. Sada Hrga gostuje na Sportklubu. Gleda ko?
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2018-12-16T19:29:41Z
Originally Posted by: bbbmarc 

Rumunja ima njemačku licencu, i vode ljudi koji imaju jednako ili više novaca nego ovi koji vode Hrgovića, zašto bi imali ikakav interes da boksaju protiv nižerangiranoga borca koji je još potencijalno opasan?
svima je sad meta Charr. zato Hrgovića i njegovi guraju na WBA, a ne WBC di je internacionalni prvak, a Charr nikako da iskalkulira meč, jer i on zna da s kim god s liste pristane, pojas leti...

Pa nitko nema interesa da se bori sa Hrgom naravno. Ali tu je i neka lova u pitanju ali opet svi će se oni za manje boriti sa nekim lošijim boksačem naravno. Treba progurati još dva jača meča i dobro platiti, a onda će se otvoriti put kad se dođe bliže vrhu. Charr će rađe sa Rumunjom ili nekim trećim. Spominjao se Kuzmin u Britaniji pa onda Amerika. Vremena ima ali treba dogovoriti nekog dobrog borca a to nebu lak posal.
Reffere30
2018-12-17T12:57:11Z
Mislim da je Saurland malo previse provikan...dosta boksaca ima s njima problema..evo i pulev ih je napustio...

Ocito da nece odresiti kesu za prave borce i jednostavno moraju podic letvicu ukoliko hoce da Filip boksa sa top 50 boksacima..Evo za dizanje na ljestvicama mislim da bi idealan bio Charles Martin...To bi mu donjelo ogroman skok na ljestvicama.Ali tog panja treba i platiti jer ima visoku poziciju...

Pa tu su jos i Helenius..Chisora..Dahaupas..Dimitrenko..sve boksaci s kojima Filip moze i sa kojima puno dobiva...Ali treba ih platiti.. I uci ce sa svakim u ring.. Zato mislim da Saurland koci sa novcima a ne da protivnici toliko ne zele..To su borci koji su se godinama isprofilirali i napraviLI ime i repultaciju i usli u veci razred platezne potraznje za borbu...

I sto me najvise u svemu smeta je na portalima stotine negativnih komentara protiv Filipa..Javnost kao da nije uz njega...
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2018-12-17T13:04:25Z
daleko su od dana slave, mislim da oni danas nemaju neku lovu.
što je i logično, jer nemaju velikih imena koja zgrću milijune.

Njemačka je bila europski Vegas dok su Kličkovi i Sturm haračili, ali danas...
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
karl anal
2018-12-17T14:04:02Z
Originally Posted by: Reffere30 

Mislim da je Saurland malo previse provikan...dosta boksaca ima s njima problema..evo i pulev ih je napustio...

Ocito da nece odresiti kesu za prave borce i jednostavno moraju podic letvicu ukoliko hoce da Filip boksa sa top 50 boksacima..Evo za dizanje na ljestvicama mislim da bi idealan bio Charles Martin...To bi mu donjelo ogroman skok na ljestvicama.Ali tog panja treba i platiti jer ima visoku poziciju...

Pa tu su jos i Helenius..Chisora..Dahaupas..Dimitrenko..sve boksaci s kojima Filip moze i sa kojima puno dobiva...Ali treba ih platiti.. I uci ce sa svakim u ring.. Zato mislim da Saurland koci sa novcima a ne da protivnici toliko ne zele..To su borci koji su se godinama isprofilirali i napraviLI ime i repultaciju i usli u veci razred platezne potraznje za borbu...

I sto me najvise u svemu smeta je na portalima stotine negativnih komentara protiv Filipa..Javnost kao da nije uz njega...

SAUERLAND NIKAD NIJE BIO NR 1 PROMOTOR U NJEMAČKOJ

a negativni komentsari protiv filipa me manje smeta nego njegova trenutačna bahatost prema sada već profiliranim borcima, on još boxa po 8 rundi a već proziva i clubber langa i ivana draga

malo prerano je počeo kenjat a još nema niti jednu jedinu relevantnu pobjedu
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Users browsing this topic