Da, grupno trenira tamo, ne znam koliko mu to pomaže. Da Diaz radi s njim individualno, onda da.
To mi nikad nije bilo jasno. Sta da mu drzi fokusere? Da mu kaze kako bacit direkt? Ako to dosad nezna nek se propuca. Ja ga to mogu naucit a odradio sa 4boksacka treninga.
Covjeku trebaju vrhunski sparing partneri, dobra taktika, i cisto da ga neko drzi na oku da zivi ko sportista.
Okej moro bi malo na distancu i obranu doradit i otklone ali to su sitnice, to 50000ljudi moze mu pomoc da poradi na tom. Samo volje treba imat.
Mogu i ja naučiti nekoga da sjedne za bolid formule 1 i nek vozi svj prv a vozio do sad mazdu 323.
Ne možeš ti nikog naučiti boksačkim tehnikama sa jebena 4 treninga.#-o 🤦 #-o
A mogu ga naucit da se okrene i pocne bjezat, prva prepreka skok, prvo raskrizje trk lijevo.
Nisu to nikakve tajne, svaka tehnika je jasna, a dal borac moze primjenjivat hrpe tih tehnika u djelicima sekunde, to je drugo. Moze hrga nac najboljeg trenera i brusit te sitne detalje koliko god oce ali bez osjecaja vrhunskih protivnika i top boksera, nema napredka.
Sve je to pickin dim ako ti nisi on point. Ko da sad lomin čale moze uzet nekog random lika i da ispadne lomachenko od njega... pa zasto onda ti najbolji treneri ne stvore 10sv prvaka nego se svi kace oko jednog dvojice...
Ima vrhunskih trenera i ljudi koji razumiju boks, ali neslazem se da cine glavnu razliku.
Super,odlično ali tebi tehnika nečega nakon 4 treninga ne može biti niti 1 % jasna,to šta si ti gledao previše Rockya je druga priča.
Jednog Lomachenka je trebalo stvarat 20 i nešto godina,zašto bi sad njegov stari išao stvarati bilo koga drugoga sad? Btw ima i Usyka sad.
Anatoly Lomachenko može uzeti borca i poboljšati ga,ne može stvorit Lomachenka jer nikad nitko neće stvorit 2 ista borca.
Uglavnom poanta je u tome da loš trener može upropastiti dobrog borca,a dobar trener može unaprijediti dobrog borca. Zato i treneri služe ako nisi znao,od planiranja treninga,do izbora sparing partnera,do odabira kond trenera,do odlaženja u suparničku sobuda vidi kak mu wrapse rade i raznoraznih stvari,detalja i sitnica. To nije briga borca, borac je tamo da sluša trenera,a ne da se brine o ne znam čemu.
Jedan Mirko,Kovalev;Eubanj Jr i Chavez Jr su ti čisti primjer toga. Koliko jedan vrhunski borac može sjebat stvari kad primi stvari u svoje ruke.
Edited by user
2018-08-12T20:03:17Z
|
Reason: Not specified
There isnt a hard time invented that i cannot handle.