fist
  • fist
  • Advanced Member
2018-08-10T09:37:54Z
Naravno da mu pomaže. Sigurno ima i svog trenera za individualni rad, a poprilično sam uvjeren da olimpijskom medaljašu i potencijalnom budućem izazivaču/zvijezdi teškaškog boksa i sam Diaz posvećuje dovoljno pažnje

Uostalom, grupni treninzi kakve Diaz prakticira itekako imaju svoju vrijednost.

Po komentarima sad ispada da je Hrga upisao lokalni boksački klub u kvartu u kojem je 1 od 50 bezimenih 🙂
Đolo
2018-08-10T18:59:36Z
Originally Posted by: bero 

Da, grupno trenira tamo, ne znam koliko mu to pomaže. Da Diaz radi s njim individualno, onda da.

To mi nikad nije bilo jasno. Sta da mu drzi fokusere? Da mu kaze kako bacit direkt? Ako to dosad nezna nek se propuca. Ja ga to mogu naucit a odradio sa 4boksacka treninga.

Covjeku trebaju vrhunski sparing partneri, dobra taktika, i cisto da ga neko drzi na oku da zivi ko sportista.

Okej moro bi malo na distancu i obranu doradit i otklone ali to su sitnice, to 50000ljudi moze mu pomoc da poradi na tom. Samo volje treba imat.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2018-08-11T06:13:31Z
Originally Posted by: Đolo 

To mi nikad nije bilo jasno. Sta da mu drzi fokusere? Da mu kaze kako bacit direkt? Ako to dosad nezna nek se propuca. Ja ga to mogu naucit a odradio sa 4boksacka treninga.

Covjeku trebaju vrhunski sparing partneri, dobra taktika, i cisto da ga neko drzi na oku da zivi ko sportista.

Okej moro bi malo na distancu i obranu doradit i otklone ali to su sitnice, to 50000ljudi moze mu pomoc da poradi na tom. Samo volje treba imat.

Ma da, jebo trenere. Tko je to vidio imat kroz karijeru, nepotreban luksuz :)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Đolo
2018-08-11T08:13:47Z
Pa covjek trenira 20godina boks, il je glup ili zna nesto i sam. Njemu treba rad sa kvalitetnim boksacima a ne sa trenerima.

cayman
2018-08-11T08:33:38Z
Beljo nastupa isto
Mosquito
2018-08-11T09:09:28Z
Beljo who da fook..
Svensson
2018-08-11T10:24:01Z

Ma da, jebo trenere. Tko je to vidio imat kroz karijeru, nepotreban luksuz :)18

dragi prijatelji...
j0k3r
2018-08-11T11:04:53Z
Gledam sad na eventimu, do sada je prodano oko 300 karata. Nekako mi lose ide ta prodaja. Morati Ce ovi Souerlandsi brutalnu promociju napraviti, ako zele da se arena koliko toliko napuni.
Mosquito
2018-08-11T12:38:34Z
Ako će opće prodati soma karata,biti će veći fijasko od ffc u areni svojevremeno,ili dijeljenje karata ili mali dom sportova,ili nek vrate ljudima novce,bude Banditić organizirao na trgu za raju event.
pecho
2018-08-11T14:52:50Z

Da, grupno trenira tamo, ne znam koliko mu to pomaže. Da Diaz radi s njim individualno, onda da.

Mogu i ja naučiti nekoga da sjedne za bolid formule 1 i nek vozi svj prv a vozio do sad mazdu 323.

Ne možeš ti nikog naučiti boksačkim tehnikama sa jebena 4 treninga.#-o 🤦 🤦
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2018-08-12T12:31:29Z
Originally Posted by: pecho 

Mogu i ja naučiti nekoga da sjedne za bolid formule 1 i nek vozi svj prv a vozio do sad mazdu 323.

Ne možeš ti nikog naučiti boksačkim tehnikama sa jebena 4 treninga.#-o 🤦 #-o

Možeš osnove ako svaki trening traje 10 sati:)18
Đolo
2018-08-12T16:04:59Z

A mogu ga naucit da se okrene i pocne bjezat, prva prepreka skok, prvo raskrizje trk lijevo.

Nisu to nikakve tajne, svaka tehnika je jasna, a dal borac moze primjenjivat hrpe tih tehnika u djelicima sekunde, to je drugo. Moze hrga nac najboljeg trenera i brusit te sitne detalje koliko god oce ali bez osjecaja vrhunskih protivnika i top boksera, nema napredka.

Sve je to pickin dim ako ti nisi on point. Ko da sad lomin čale moze uzet nekog random lika i da ispadne lomachenko od njega... pa zasto onda ti najbolji treneri ne stvore 10sv prvaka nego se svi kace oko jednog dvojice...

Ima vrhunskih trenera i ljudi koji razumiju boks, ali neslazem se da cine glavnu razliku.
pjac
  • pjac
  • Advanced Member
2018-08-12T18:47:40Z
pecho
2018-08-12T20:01:01Z

A mogu ga naucit da se okrene i pocne bjezat, prva prepreka skok, prvo raskrizje trk lijevo.

Nisu to nikakve tajne, svaka tehnika je jasna, a dal borac moze primjenjivat hrpe tih tehnika u djelicima sekunde, to je drugo. Moze hrga nac najboljeg trenera i brusit te sitne detalje koliko god oce ali bez osjecaja vrhunskih protivnika i top boksera, nema napredka.

Sve je to pickin dim ako ti nisi on point. Ko da sad lomin čale moze uzet nekog random lika i da ispadne lomachenko od njega... pa zasto onda ti najbolji treneri ne stvore 10sv prvaka nego se svi kace oko jednog dvojice...

Ima vrhunskih trenera i ljudi koji razumiju boks, ali neslazem se da cine glavnu razliku.

Super,odlično ali tebi tehnika nečega nakon 4 treninga ne može biti niti 1 % jasna,to šta si ti gledao previše Rockya je druga priča.

Jednog Lomachenka je trebalo stvarat 20 i nešto godina,zašto bi sad njegov stari išao stvarati bilo koga drugoga sad? Btw ima i Usyka sad.
Anatoly Lomachenko može uzeti borca i poboljšati ga,ne može stvorit Lomachenka jer nikad nitko neće stvorit 2 ista borca.

Uglavnom poanta je u tome da loš trener može upropastiti dobrog borca,a dobar trener može unaprijediti dobrog borca. Zato i treneri služe ako nisi znao,od planiranja treninga,do izbora sparing partnera,do odabira kond trenera,do odlaženja u suparničku sobuda vidi kak mu wrapse rade i raznoraznih stvari,detalja i sitnica. To nije briga borca, borac je tamo da sluša trenera,a ne da se brine o ne znam čemu.

Jedan Mirko,Kovalev;Eubanj Jr i Chavez Jr su ti čisti primjer toga. Koliko jedan vrhunski borac može sjebat stvari kad primi stvari u svoje ruke.
bero
  • bero
2018-08-12T20:02:50Z
i onaj debil Lennox koji je do kraja karijere imao trenera, koji luzer :)20
- dr jupidu
Đolo
2018-08-12T21:42:10Z
Da bas su pravi primjeri kako samostalno pokorit borilacki svijet i bit najbolji... totalno mi nejdes u prilog takvim argumentima.

Po meni neko ko se bavi time 10godina ako nezna sam, djaba ti trener nisi za to. Neko trenira hrvanje 20godina pa udje u mec sa gspom i ovaj ga nadhrva... sto nije taj vrhunski hrvacki trener nije to sprijecio... zato sto ovaj nije imo dovoljno jake sparing partnere i nije osjetio takav drive il kaj god. Koliko odlicnih tehnicara u boksu dodje i pomete ih neki krkan poput wildera... to su neke iluzije ja neznam odakle ljudima to.

Normalno da zelis imat dobrog trenera pored sebe al sad da on razmislja umjesto tebe... eh. U mom selu to zovemo prčkaranje.
pecho
2018-08-13T13:26:31Z

Da bas su pravi primjeri kako samostalno pokorit borilacki svijet i bit najbolji... totalno mi nejdes u prilog takvim argumentima.

Po meni neko ko se bavi time 10godina ako nezna sam, djaba ti trener nisi za to. Neko trenira hrvanje 20godina pa udje u mec sa gspom i ovaj ga nadhrva... sto nije taj vrhunski hrvacki trener nije to sprijecio... zato sto ovaj nije imo dovoljno jake sparing partnere i nije osjetio takav drive il kaj god. Koliko odlicnih tehnicara u boksu dodje i pomete ih neki krkan poput wildera... to su neke iluzije ja neznam odakle ljudima to.

Normalno da zelis imat dobrog trenera pored sebe al sad da on razmislja umjesto tebe... eh. U mom selu to zovemo prčkaranje.

Pa tebi nitko nejde u prilog s bilo kojim argumentima. Jer se ne možeš raspravljati sa nikim.

Trener ti je tamo da vidi šta ti radiš POGREŠNO. Ako ti misliš da vrhunski borac može vidit šta radi pogrešno na sparingu,vreći,onda si u teškoj zabludi. Zato trebaš vrhunskog trenera.

Znači trener je tamo da kako kaže mirko"drži fokusere i daje vodu"?

Nitko nije rekao da trener treba razmišljat umjesto tebe,ali ti treba pomoć u tvojem radu i usavršavanju. Ne možeš ti sam sebe usavršavat. To je idiotarija.

Btw osim Ortiza od 67 godina,kojeg je to tehničara Wilder pomeo? Ljakovicha sa 4 banke? Stiverna?
pjac
  • pjac
  • Advanced Member
2018-08-13T13:54:49Z
Ma bez trenera nema smisla.

39 a ne 67 a 39 nije ni toliko strašno za današnji boks.
bero
  • bero
2018-08-16T14:23:14Z
http://www.profightstore...gron-smakici-/30118.aspx 
- dr jupidu
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2018-08-16T15:34:28Z
Sad postaje zanimljivije:)1 Šteta da nema i Čalića..