bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2018-06-18T14:57:13Z
23.06. Singapur

MAIN CARD

Donald Cerrone vs. Leon Edwards
Ovince Saint Preux vs. Tyson Pedro
Jessica Eye vs. Jessica Rose-Clark
Li Jingliang vs. Daichi Abe

UNDERCARD

Teruto Ishihara vs. Petr Yan
Felipe Arantes vs. Song Yadong
Rolando Dy vs. Shane Young
Song Kenan vs. Hector Aldana
Shinsho Anzai vs. Jake Matthews
Yan Xiaonan vs. Viviane Pereira
Matt Schnell vs. Naoki Inoue
Jenel Lausa vs. Ulka Sasaki
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
Đolo
2018-06-18T15:39:48Z
Moras mikroskopom trazit zanimljiv matchup na ovom cardu.
Borisstandup
2018-06-18T16:59:32Z
Azijski event gore od najgoreg evropskog.
DugoVecCitam
2018-06-19T08:43:49Z
Da mi plate avionsku kartu, hotel, daju dzeparac i uz to jos par elitnih kurvi, a da moram u zamjenu pogledati uvodne borbe-dobro bi razmislio.

Main i co-main dosta dobri!
DRAGI PRIJATELJI...
Đolo
2018-06-19T20:38:31Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Da mi plate avionsku kartu, hotel, daju dzeparac i uz to jos par elitnih kurvi, a da moram u zamjenu pogledati uvodne borbe-dobro bi razmislio.

Ja bi se prodo za 3 pive ko drolja neka, mada mi je card napet ko jadranka kosor.

Treba trpat na ceronija, kvota je odlicna a ovaj edwards nebi mogo nokautirat list papira. Po meni neznam kak je ovaj lik favorit, ipak ceroni ne gubi od ovakve c klase boraca. Cerone by tko 4runda. Kicks.
pjac
  • pjac
  • Advanced Member
2018-06-19T21:40:12Z
Originally Posted by: Đolo 

Ja bi se prodo za 3 pive ko drolja neka, mada mi je card napet ko jadranka kosor.

Treba trpat na ceronija, kvota je odlicna a ovaj edwards nebi mogo nokautirat list papira. Po meni neznam kak je ovaj lik favorit, ipak ceroni ne gubi od ovakve c klase boraca. Cerone by tko 4runda. Kicks.

Joj sad kad urekne Kauboja:)14
Đolo
2018-06-20T06:52:48Z
Originally Posted by: pjac 

Joj sad kad urekne Kauboja:)14

Ma ne, ovo nece bit kompetetivan mec. U stojci ovaj edawrds nebi mogo mene KO, tehnicki nije briljantan, nezna slipat, slabo udara, nevoli riskirat lik nimalo, bit ce to veoma lagan fajt za cowboya. Leon je najbolji tip protivnika, na papiru je opasan a u praksi nemre ni samog sebe ozlijedit.
Seded
2018-06-22T12:44:17Z
Ak niš drugo, event počinje u 10:30 po našem vremenu pa ako netko planira gledat...
"It's not checkmate. The king has one more move."
gosuasus
2018-06-22T19:31:36Z
yan, song, matthews i inoue su breakthrough borci

sibirac petr yan ima sjajan boks, ubilacki instinkt, klinc igru, kreativne zamke kod rusenja. kontroverzno je porazen (popljackan :)20) od magomedova kojeg je dvije borbe kasnije nabio. patuljak je al udara ko middleweight. dao bi njemu deblju prednost unatoc tome sto ishihara moze bilo kome napravit probleme u prvoj ufc borbi

song je ponajbolji kineski mma borac s tek 20 godina. mislim da arantes spusta u bantam, on ima solidno ufc iskustvo, po meni ni manje ni vise od 50:50

od matthewsa protivnik ima masu nokauta, ali zapravo pravi rezultat je napravio kad je osvojio prvenstvo azije u adccu. matthews ima onu jalovu stojku, ali radi srcano i veci je profesionalac od ovog

inoue lovi neke svemirske zahvate i kuzi borbu iz mounta. zna rolati i grapplati, a jos je bolji karateka. izdominirao je u prvoj ufc borbi i moze dobru buducnost napravit u nizim kategorijama. nisam siguran jel ima kakve veze s boksacem inoueom (top 10 p4p), ali sestra mu je u vrhu invicte i japanskog kickboksa

stavio sam neke sekvence u spoiler jer steka kad se otvara stranica

shadow
2018-06-22T20:16:51Z
Samo da Cerrone podera onog brbljavog Edwardsa.
DugoVecCitam
2018-06-23T10:24:43Z
Po sluzbenoj statistici Cerrone i Edwards iste visine. A Edwards veci ocito.
DRAGI PRIJATELJI...
cayman
2018-06-23T12:36:07Z
Gledam već nekoliko puta Jinglianga, jako lijepo radi
Seded
2018-06-23T13:38:26Z
Ajmo Kauboj 🙂
cayman
2018-06-23T14:17:14Z
Znali smo da je Cerrone gotov, al ovo je definitivna potvrda
Borisstandup
2018-06-23T16:03:39Z
Nije drugacije ni moglo jer je on daleko od nekih dobrih dana a jos se i bori kao welteras lrotiv ljudi koni pripadaju kategoriju vise ili kao Till cak dvije vise.
Edward je ovo rutinski dobio a nije da je nesto fascinantan ali je dovoljno bolji i snazniji da u miru to uzme.

Ovince poluteskas isto od punih 110kg
Đolo
2018-06-23T20:37:05Z
Kakav sam profi urok...strasno.

Al ceroni se borio ko da je uzdrman bio cijelo vrijeme, trebo je edwards to zavrsit da je ozbiljan.

Ceroniju ako nista bi godila pauza duza.
Seded
2018-06-23T21:29:05Z
Kauboj mi je izgledao ko da se sinoć raznio rakijom i mamuran došao na borbu.
Borisstandup
2018-06-24T06:57:18Z
Originally Posted by: Seded 

Kauboj mi je izgledao ko da se sinoć raznio rakijom i mamuran došao na borbu.

Bolestan je kaze, povracao i skoro otkazao borbu. Vjerujem da je.
Borisstandup
2018-06-24T06:59:20Z

Kakav sam profi urok...strasno.

Al ceroni se borio ko da je uzdrman bio cijelo vrijeme, trebo je edwards to zavrsit da je ozbiljan.

Ceroniju ako nista bi godila pauza duza.

Slazem se za sve. Ja cak si mislim da se zafrkavas s prognozama...a pauza svakak.