bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2018-05-15T07:15:08Z
19.05. Santiago, Čile

Main Card

Demian Maia vs. Kamaru Usman
Alexa Grasso vs. Tatiana Suarez
Jared Cannonier vs. Dominick Reyes
Andrea Lee vs. Veronica Macedo
Guido Cannetti vs. Diego Rivas
Chad Laprise vs. Vicente Luque

Preliminary Card

Zak Cummings vs. Michel Prazeres
Brandon Moreno vs. Alexandre Pantoja
Poliana Botelho vs. Syuri Kondo
Gabriel Benitez vs. Humberto Bandenay
Enrique Barzola vs. Brandon Davis
Henry Briones vs. Frankie Saenz
Claudio Puelles vs. Felipe Silva

Zaspao sam kopi/pejstajući ovo.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
Seded
2018-05-15T12:41:36Z
A bit će pokoja dobra borba, al generalno bezveze. Main event me ne zanima previše jer mislim da Maia nema puno šanse. Usman mu je Colby koji jače i razornije udara. Od ostalog, ajd Laprise vs. Luque bi trebao bit dobar meč. Cummings vs. Prazeres može bit super, a može bit i turbo dosada. Moreno vs. Pantoja će bit fight of the night. Ostalo me ne zanima.

"It's not checkmate. The king has one more move."
Đolo
2018-05-15T19:29:10Z
Nebi ni ja reko da maia ima previse sanse ali opet stari lisac je to, mozda se baci pod nogu i sjebe usmana.

Inace card je galeb fight night ranga
Borisstandup
2018-05-15T19:46:02Z
I meni je card slab i mozda cak pogledam u nedjelju ujutro.Vidjet cu jos.

Nezgodan matchup za Maiu opet.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2018-05-15T20:36:18Z
Originally Posted by: Borisstandup 

ovo ćeš možda gledat uživo?
ti si junkie bez lijeka :)1 :)16

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Borisstandup
2018-05-15T20:49:29Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: Borisstandup 

ovo ćeš možda gledat uživo?
ti si junkie bez lijeka :)1 :)16

Bero prijatelju nemas ti dvoje djece koji ti cijeli dan skacu po glavi i vriste:)))
Meni ti je noc lijek za oporavak, gledam borbe u miru, slusam muziku, malo se razgibavam sa girjom, uzivancija meni i moj svijet samo za mene!

No kak sam rekao mozda propustim prvi Ufc ove godine i pobjegnem u nedjelju ujutro na voznju motorom po alpama :)vidjet cu
gosuasus
2018-05-19T06:23:25Z
ovo cu morat spojit sa stevenson/jack  i dogadajima u britaniji/rusiji (acb 87 , fng 87 , selby/warrington )

dobar vikend, ali jako skroman.

no opet i dalje je ufc sredisnji dogadjaj, ima tu breakthrough boraca i borbi od cannonier/reyes, laprise/luque, cummings/prazeres, moreno/pantoja i eto ove dvije glavne
gosuasus
2018-05-20T00:59:18Z
UserPostedImage
benitez > bandenay

UserPostedImage
botelho > kondo

onaj barzola vrhunski ulancava hrvanje, trazi zabita u rusiji :)22
Chiodo
2018-05-20T06:36:11Z
Usman tipicno ocekivano do odluke. Usmanijadom do pobjede bez vecih problema. Znalo se da ga Maia ne moze rusiti a ovaj je nesto bolji i jaci u izmjenama. Svojski se Usman trudio da ne bude u parteru unatoc hrvackom pedigreu, Maia je vec treci protivnik kojeg ne moze drzat u parteru a koji je bolji u izmjenama a nedovoljno dobar da ga zavrsi ili barem to pokusa. Bas tri za njega lose i nezgodne borbe ali i za gledatelje.
Slash
2018-05-20T08:26:32Z
Isplati se pogledati borbu Puelles - Silva, nije to na razini koja se očekuje (se očekivala) u UFC-u, ali je poprilično atraktivna i super finish borbe.
Borisstandup
2018-05-20T09:30:08Z
Originally Posted by: Slash 

Isplati se pogledati borbu Puelles - Silva, nije to na razini koja se očekuje (se očekivala) u UFC-u, ali je poprilično atraktivna i super finish borbe.

Meni super borba a finish maestralan, pobrao je batina ali sub sjajan i eto pobjede.Genijalno.

Usman ocekivano pomalo dosadna borba no ne idu Maia na ruku u zadnje vrijeme protivnici. Lee sasvim ok nastup i jako dobar nastup Pantoja.
DugoVecCitam
2018-05-20T11:57:55Z
Da covjek ne povjeruje koji je TD omjer Brazilca u zadnja 3 meca. :)21
DRAGI PRIJATELJI...
shadow
2018-05-20T13:22:13Z
Usman je najdosadniji borac ali sve pobjedi i ako je zaista dosadan skroz . Ovo je bila borba za spavanac. Maia isto nikakav.
Slash
2018-05-20T14:37:53Z
Jesam ja jedini koji ne može shvatiti hype oko Usmana?
shadow
2018-05-20T14:42:07Z

Bezveze mi je lik i dosadan skroz.
Đolo
2018-05-20T16:39:11Z

On i colby su slicni, jaki hrvaci koji su sad u primu, maia im je stilski savrsen. Usman u stojci nema nikakvu obranu ni razumijevanje distance nit namjestanje napada, neki njegovi napadi su bili uzasni a i maia ga je zakacio sa par udaraca, svakako nit colby nit usman ne djeluju ko neki opasni fajteri.

dr jupidu
2018-05-20T16:50:37Z

da

čovjek pobjedjuje..jednostavno

pa makr igrao kao milan cattenacio

Slash
2018-05-20T19:07:31Z
Originally Posted by: Đolo 

On i colby su slicni, jaki hrvaci koji su sad u primu, maia im je stilski savrsen. Usman u stojci nema nikakvu obranu ni razumijevanje distance nit namjestanje napada, neki njegovi napadi su bili uzasni a i maia ga je zakacio sa par udaraca, svakako nit colby nit usman ne djeluju ko neki opasni fajteri.

Gastelum bi ih rastavio na proste faktore.
Borisstandup
2018-05-20T19:40:25Z

Originally Posted by: Đolo 

Gastelum bi ih rastavio na proste faktore.

Ma Gas da se okani meksikanera lepinja pa ode u welter eto prvaka.
Hendo
2018-05-21T04:35:50Z
Rivasu ovo prva borba nakon što je pobjedio rak, diagnosticiran 2016.. Prazeres valjda jedan manjih velteraša u povijesti sa 168 cm, građen ko tenk.

Luque sada zaslužuje nekog top 15, volio bih ga recimo vidjeti sa Oliveirom, to bi bio pravi rat za fanove.