GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
2018-06-22T08:56:03Z
Opa ali ja nebi ako nebi neka velika titula bila u igri.

Milas odlično pleše. Nema baš puno teškaša sa takvim radom noga a tek su mu 22.!!

http://www.croring.com/n...edio-hrgovica/21576.aspx 
GSP
  • GSP
dr jupidu
2018-06-27T16:34:12Z
Originally Posted by: GSP 

Opa:)1

http://www.croring.com/n...eprezentaciju/21607.aspx 

ovo sve treba stavit na papir i pravno regulirat...i potpisat

samo pjetraju se nedjeli lova:)1

Borisstandup
2018-06-27T17:10:01Z
Ma nista od ultimatuma i nekakvog dogovora na silu. Volio bi da grijesim i da ne budem u pravu ali ovo sve vodi prema tome da on odustaje toboze od OL i okrece se skroz profi karijeri. Za tu ce odluku okriviti savez, uvjete i ostalo a oni koliko ja vidim ni nemaju neku mogucnost preveliku da nesto drugacije nego dosad naprave . Mozda grijesim jer nemam cijeli uvid ali da se moglo vec bi se naslo rijesenje i zajednicki jezik kako se ono kaze.
Đolo
2018-06-27T17:16:34Z
Nekuzim sta ce mu te OI, covjek moze postat svjetski prvak, mislim da je to ipak jedno 10puta impresivnije. Bolje nek se fokusira na profi, sta ovo osvajat medalje da bi neko kukci u savezu nakraju profitirali od tog vise nego Filip.

dr jupidu
2018-06-27T17:35:49Z
Originally Posted by: Đolo 

Nekuzim sta ce mu te OI, covjek moze postat svjetski prvak, mislim da je to ipak jedno 10puta impresivnije. Bolje nek se fokusira na profi, sta ovo osvajat medalje da bi neko kukci u savezu nakraju profitirali od tog vise nego Filip.

a što nebi pare stizale s svih strana?:)1

kao bit cu profi a nek država plaća do 2020

iako danas je nejasno više jer bio profi il ne isti kurac

ja bi rado kao prvak kw-a nastupio u mma ako dodje na olimpijske naravno s ciljem osvajanja mirovine
GSP
  • GSP
2018-06-27T19:50:08Z

Pre tanak je za biti top 5. Nisu ovi ko Tovar. To ćemo ubrzo vidjeti kad stigne pravi teškaš..
Đolo
2018-06-27T20:15:03Z
Wilder je jos tanji i laksi pa je pobio pol kategorije... nisi valjda primjetio da je Filip vec sada dosta velik decko a ima jos par godina da se popuni tijelo. A ima filip vec sad 103-105kg.

Nije da ima nekih kvalitetnih teskasa od 120kg, a i smijesno mi je slusat to kao neko je veci pa ce pobijedit, pa onda nebi bio to boks nego bi svi nabijali kile i nebi se nit borili nego ko je tezi je automatski pobjednik lol. Filip ima kvalitetu i samo na to mora mislit da podigne na jos veci nivo obranu i napad i reakcije u ringu. A kile mu doslovno u nicem nemogu pomoc. Pa nebude dizo nekog.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2018-06-28T10:37:09Z
http://www.eventim.hr/hr...-arena-495879/event.html 

po mom mišljenju malo preambiciozno uzimat Arenu, Hrga teško da će i pola dvorane rasprodat. Ako Arenu ni UFC ni Mirko 3 puta nisu mogli rasprodat...

trebali su manju dvoranu uzet, tipa Cibona ili Dom sportova itd.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
cayman
2018-06-28T11:25:07Z
A znate kak to ide, proda se pola dvorane, a ostatak razdijeli i napravi bedake od ovih koji kupe kartu
dr jupidu
2018-06-29T08:44:13Z
http://www.profightstore...nju-mog-rada-/29830.aspx 

amen

rasprava završena

pjetraj vs hrgović

pjetraj win 2 round k.o
bero
  • bero
  • Advanced Member
2018-06-29T11:18:14Z
Originally Posted by: cayman 

A znate kak to ide, proda se pola dvorane, a ostatak razdijeli i napravi bedake od ovih koji kupe kartu

bojim se da ovdje neće bit ni pola dvorane.
eventualno ak će bit jako poznato ime za protivnika, ali nekako sumnjam.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
j0k3r
2018-06-29T12:42:57Z
Sto mislite tko Ce mu biti idući protivnik? Rekao je da ce se boriti za inter-kontinentalni pojas.
Prvaci su:
WBA - Alexander Povetkin
WBO - Tom Schwarz
IBF - Carlos Takam
IBO - Simon Kean
WBC silver - Dylian White

Nekako mislim da ce to biti Simon Kean ili Tom Schwarz.
Takam se bori u 8.mj sa Chisorom, Povetkin je trenutno prevelik zalogaj. A za wbc Silver se bore dylian White i Joseph Parker.
Đolo
2018-06-29T13:49:56Z
Siguran sam da bi Hrga uz 2 mjeseca kampa pobijedio sve koje si naveo osim povetkina za kojeg bi jos malo iskustva moro skupit, mada nebi se nimalo iznenadio da i njega KO.

Swarza i keana bi i drvis rjesio.

Generalno na svijetu ima.mozda 4-5 boksaca koji su za hrgu "velik zalogaj" a to su fury wilder povetkon joshua i kong kong, ove ostale hrgovic moze odskolovat bez problema.

Bas se podcjenjuje taj jadan hrga a mozda nikad nismo imali kompletnijeg teskasa. Po meni hrgi fali jos samo par detalja da dotera i moze bit svjetski prvak dugo godina. Puno je bolji od joke i ovih drugih olimpijaca. Malo obranu jos poradit, i uc u fin ritam i hrga ce bit 100% svjetski prvak, sad u kojoj org ostaje samo vidjet. Nadam se da ce pucat na najvece.
Chairman
2018-06-29T19:47:47Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: cayman 

bojim se da ovdje neće bit ni pola dvorane.
eventualno ak će bit jako poznato ime za protivnika, ali nekako sumnjam.

Ako Bujanec uspije rasprodat dvoranu za Hrgin meč moglo bi puno više boraca preuzet onakvu retoriku 😃 😃 😃
GSP
  • GSP
2018-06-29T20:42:25Z

Wilder je jos tanji i laksi pa je pobio pol kategorije... nisi valjda primjetio da je Filip vec sada dosta velik decko a ima jos par godina da se popuni tijelo. A ima filip vec sad 103-105kg.

Nije da ima nekih kvalitetnih teskasa od 120kg, a i smijesno mi je slusat to kao neko je veci pa ce pobijedit, pa onda nebi bio to boks nego bi svi nabijali kile i nebi se nit borili nego ko je tezi je automatski pobjednik lol. Filip ima kvalitetu i samo na to mora mislit da podigne na jos veci nivo obranu i napad i reakcije u ringu. A kile mu doslovno u nicem nemogu pomoc. Pa nebude dizo nekog.

102 je imao zadnju borbu. Jesi vidio kako Tovar nije padao? Joshu, Dilan, Fury bi se nasmijali na te udarce LOL. Naravno da je snaga udarca bitna a ja znam samo jednog čovjeka na planeti koji sa 100 kg ima pravi teškaški ko pover a ti je Wilder ali jedan je Wilder i zato je prvak ali i njeemu fali masa. To smo u zadnjem meču vdjeli iako kao da je bio bolestan i izgubio na kilaži ali svejedno i njemu fali kila. Pravi teškaši koji su godinama radili na pravoj mišićnoj masi a da ne izgube brzinu su braća Kličko pa sad Joshua. Lewis je bio na 114kg a Tyson na 180 cm na 105 kh LOL!!! Ipak je to teška kategorija i teško je sa 100 kg biti prvak ali vidit ćeš kad dođe prava ekipa na red. Ja bi volio rematch sa Joycom. Prvi put je izgubio a sad Joyce izgleda još bolje a i na 115kg je.
GSP
  • GSP
2018-06-29T20:45:24Z
Filipi dobio. Odličan je. Nakon OI u profiće i tamo će imati puno za reći. On i Milun su odlični i po meni imaju sjajnu budućnost u profi boksu.
j0k3r
2018-07-06T14:13:22Z
http://www.sauerlandprom...-cuban-coach-pedro-diaz/ 
Hrgovic ide u kamp kod Pedra Diaza, trenera Miguela Cotta i Guillermo Rigondeauxa.
Chiodo
2018-07-06T14:38:20Z
Originally Posted by: j0k3r 

http://www.sauerlandpromotion.com/news/hrgovi-teams-up-with-renowned-cuban-coach-pedro-diaz/
Hrgovic ide u kamp kod Pedra Diaza, trenera Miguela Cotta i Guillermo Rigondeauxa.

Sjajno
evander
2018-07-06T15:32:47Z
Originally Posted by: j0k3r 

http://www.sauerlandpromotion.com/news/hrgovi-teams-up-with-renowned-cuban-coach-pedro-diaz/

Hoće li Hrgović sad tražiti od HOO-a da plaća i kubanskog trenera?
Users browsing this topic