bbbmarc
2018-05-04T14:54:16Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Ma to su borbe za titule, koliko mogu ttažit za ovaj meč realno....

više od toga, jer su ono borbe za titule koje nose veliki medijiski i marketinški potencial, tj. prilika da se debelo zaradi izvan čiste nadnice za meč,
ovaj meč neće prenositi nitko ozbiljan, nema velikih sponzora, nema top medija.. i postoji velika šanse da te neki no-name rus, ali ono ne baš pravi rus - nokautira :)1
DugoVecCitam
2018-05-04T15:35:07Z
Hrgovic bi se s narednim pobjedama, mogao boriti za pojas u 8. ili 9. mecu.
Naravno, bude li pobjedivao one koji su ispred njega na ljestvici.
DRAGI PRIJATELJI...
GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
2018-05-07T18:17:04Z
Originally Posted by: xoxo 

Kaze Hrga da se bori s nekim iskusnim poznatim imenom koji je u top 30. Sto mislite ko bi mu mogao biti protivnik?

Ja mislim da bi mogao biti Stiverne ili Lucas Brown

Po meni prije Wach. Nakon toga bi mogao na Chisoru, Takama, Adameka ili Dimitrenka. To su borci pred kraj karijere i bitno im je što više love uzeti..Sa dva,tri takva skalpa i evo ga u top 15 a možda i 10.
xoxo
  • xoxo
  • Advanced Member
2018-05-07T22:14:44Z
Originally Posted by: GSP 

Kaze Hrga da se bori s nekim iskusnim poznatim imenom koji je u top 30. Sto mislite ko bi mu mogao biti protivnik?

Po meni prije Wach. Nakon toga bi mogao na Chisoru, Takama, Adameka ili Dimitrenka. To su borci pred kraj karijere i bitno im je što više love uzeti..Sa dva,tri takva skalpa i evo ga u top 15 a možda i 10.

Wach već ima dogovorenu borbu, nema tu velikog izbora baš... Dimitrenko, Stiverne, Hammer su po meni najizgledniji, bio sam rekao i Lucas Brown ali on je nedavno imao borbu vec

GSP
  • GSP
2018-05-08T10:37:29Z

Originally Posted by: GSP 

Wach već ima dogovorenu borbu, nema tu velikog izbora baš... Dimitrenko, Stiverne, Hammer su po meni najizgledniji, bio sam rekao i Lucas Brown ali on je nedavno imao borbu vec

Onda prije Dimitrenko. Brzo ćemo doznati..
xoxo
  • xoxo
  • Advanced Member
2018-05-24T11:29:45Z
Zna li neko ima li kakvih novosti u vezi Hrginog meča 9. lipnja?

Nema nikakve najave eventa, niti igdje pise da ce se odrzati ikakav event 9. lipnja u Münchenu

zapelo negdje..
GSP
  • GSP
2018-05-26T11:56:57Z

Zna li neko ima li kakvih novosti u vezi Hrginog meča 9. lipnja?

Nema nikakve najave eventa, niti igdje pise da ce se odrzati ikakav event 9. lipnja u Münchenu

zapelo negdje..

Vjerojatno niš od toga kad nema još objave..
bbbmarc
2018-05-26T15:54:14Z
nije dimitrenko, provjereno, dogovorio sebi meč krajem ljeta jaki neki, čut će se.

ima event 9.6. u minkenu, boksa hrvatski teškaš protiv iskusnog suparnika za međun. pojas
http://boxrec.com/en/boxer/741417 
evander
2018-05-26T17:46:28Z
Sauerland ima svoj event 2. lipnja u Hannoveru, nema šanse da bi pustio Hrgovića da boksa na Petkovićevoj priredbi.
Ivan CRO Cop
2018-05-26T23:27:26Z
Možda neki gruzijac uleti 😁
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
xoxo
  • xoxo
  • Advanced Member
2018-05-26T23:28:30Z
A vidim na FB da je Hrgović stavio prekjučer sliku sa datumom 9.6
Ne kužim baš...
bbbmarc
2018-05-27T07:11:50Z
danas na velesajmu, finala PH mlađi seniori i seniori. tko je u zg isplati se doći vidjeti, bit će brutalnih borbi i tenzija, od 12 počinje.... a najviše uzbuđenja kod seniora 69kg pa do kraja

http://www.profightstore...o-prvaka-zelj/29604.aspx 

bbbmarc
2018-05-27T07:12:49Z

Ne kužim baš...

i na svojoj stranici, datum i lokacija
09.06.2018 – HRGOVIC vs TBD – Postpalast Munich
June 9 @ 10:15 pm - 11:45 pm
evander
2018-05-27T07:29:34Z
Originally Posted by: bbbmarc 

Ne kužim baš...

Event u Postpalastu organiziraju braća Šteko. Bit će to gemišt kick-boxinga, tajlandskog boksa i niskobudžetnog boksa uz puno zvučnih titula i anonimnih boraca. A Postpalast je mala okrugla dvorana koja nije prilagođena za sport (nema tribina), nego za promocije i svadbe. Ako je to razina na koju se Hrgović mora spustiti prije nego u rujnu nastupi na "boksačkom spektaklu" u Zagrebu, onda je to svakako inovacija u razvoju karijere jedne super-zvijezde.
bbbmarc
2018-05-27T08:04:35Z
Originally Posted by: evander 

Ne kužim baš...

Event u Postpalastu organiziraju braća Šteko. Bit će to gemišt kick-boxinga, tajlandskog boksa i niskobudžetnog boksa uz puno zvučnih titula i anonimnih boraca. A Postpalast je mala okrugla dvorana koja nije prilagođena za sport (nema tribina), nego za promocije i svadbe. Ako je to razina na koju se Hrgović mora spustiti prije nego u rujnu nastupi na "boksačkom spektaklu" u Zagrebu, onda je to svakako inovacija u razvoju karijere jedne super-zvijezde.

navodno je mile kitić tamo znao napravit show da je sa zidova dvorane znoj curio od atmosfere :)1
evander
2018-05-27T09:23:51Z

Originally Posted by: evander 

Ne kužim baš...

navodno je mile kitić tamo znao napravit show da je sa zidova dvorane znoj curio od atmosfere :)1

Postpalast gotovo da je Miletov i Brenin dnevni boravak, a mislim da je i Ceca tamo rado viđen gost. :)1 Šalu na stranu, stvarno ne znam šta bi Hrga radio u takvoj dvorani i na takvom eventu.

xoxo
  • xoxo
  • Advanced Member
2018-05-28T10:21:51Z
Evo napokon event i protivnik

http://www.sauerlandprom...efeated-tovar-in-munich/ 

Ipak nije protivnik iz top 30 kao sto je Hrga govorio...
evander
2018-05-28T14:04:06Z
Hrga ipak boksa u Postpalastu 9. lipnja. Osvajač olimpijske medalje, višestruki osvajač WSB-a i europski prvak boksat će u dvorani za vjenčanja i sprovode, između dvaju mečeva za "svjetske titule" u kick-boxing i to protiv "uvijek neugodnog" Meksikanca koji vjerojatno prvi put u životu putuje izvan rodne Guadalajare.
Tu nešto smrdi. Ili je Sauerlandu postalo skupo financirati Hrginu karijeru ili nije zadovoljan njegovim razvojem, pa je malo povukao ručnu.
Ivan CRO Cop
2018-05-28T15:52:31Z
A ne zezajte, a đe boksa Dičko
5 meč mu je odma apokalipsa
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Users browsing this topic