Evander druže zbilja si naporan sa svojom argumentacijom s kojom tobože slijepim Hrginim fanovima otvaraš oči,a u tu skupinu i ja vjerovatno pripadam po tvojim kriterijima.
Ahmetović je sigurno bolji boksač od ovoga Francuza,čovjek ima broncu amatersku sa europskog i neporažen je bio u svojoj kakvoj-takvoj profi karijeri. Što ne znači da isto u usporedbi sa Hrgom ili Babićem nije kanta koju bi obojica raznijeli u rundi u kojoj požele. Dakle ovaj tvoj Francuz je u rangu Radonjića,Kartozije i Bookera,razlika nikakva ili minimalna.
Molina je danas definitivno stariji 2 godine nego što je bio na današnji dan prije 2 godine. Pao je zato jer je udaren,ako sam ja dobro primjetio.
Hrgović je bolji od Babića i to je svima jasno,pa čak i vama u BK Leonardo,jer da tome nije tako onda ga nebi svaki dan spominjali. Nisam primjetio da Mourinho i ekipa iz njegovog okruženja svakodnevno komentiraju trenerski rad,lik i djelo Ante Čačića,dok Pepa Guardiolu često spominju,sada zašto je tome tako nek svako prosudi za sebe.
Diaz je bolji i uspješniji trener od Pijetraja,možda bi Pijetraj bio bolji da je rođen na Kubi,a Diaz u HR,no jebiga nije tako i uspjesi dovoljno govore sami za sebe.
Stadion u Klagenfurtu je definitivno veći od Manchester arene,dok jedna tribina ne može biti veća od arene. Glupo je to uspoređivati,ako uspoređujemo dva objekta,onda ih treba promatrati u cjelosti. Tribina ko tribina će teško biti veća od cijelog objekta. No ono što si ti želio reći je, da je ljepše i ozbiljnije boksati u areni u Engleskoj,nego na nekom polupraznom stadionu u Austriji,tu se slažem s tobom. Čak mislim da se svi "Hrgini fanovi" na ovom portalu slažu s tobom po tom pitanju,pa mi nije jasno s kim ti raspravljaš konstantno na tu temu? Evo ja sam malo vraćao unazad stranice i nikako nisam uspio naći postove na kojima neko tvrdi da je priredba u Austriji bolja od priredbe u Engleskoj....