GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
2021-12-10T21:49:21Z
Počeli prozivati Hrgu. Ajde da vidimo Jarana:-)

karl anal
2021-12-11T06:55:30Z
Veli lik "im blessed"
da si blessed bio bi bijel sinko
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
j0k3r
2021-12-13T10:39:37Z
Evander, jel poznat Babicev protivnik?
evander
2021-12-14T19:11:22Z
Originally Posted by: j0k3r 

Još nije 100% posto potvrđeno, ali našli su nekog tipa malo ispod 100. mjesta na Boxrecu.
Mosquito
2021-12-14T20:52:49Z
Another guy again,tolko kenja i priča i niko mu neče začepiti labrnju,kuda je box ošo, da nema neko iz top 20 -30,ipak je savaž sada hot roba,a ruku na srce nije sad baš novi Tyson da svi beže od njega,ima dobar renking u tom cruzeru i ništa nego opet neka troma kanta koja ne zna niš osim samo stajati still ispred na streljani.
evander
2021-12-14T21:33:16Z
Originally Posted by: Mosquito 

Another guy again,tolko kenja i priča i niko mu neče začepiti labrnju,kuda je box ošo, da nema neko iz top 20 -30,ipak je savaž sada hot roba,a ruku na srce nije sad baš novi Tyson da svi beže od njega,ima dobar renking u tom cruzeru i ništa nego opet neka troma kanta koja ne zna niš osim samo stajati still ispred na streljani.

Ni meni nije jasno zašto Hearn ne potjera Babića i uzme, ne znam... Kujundžića.
GSP
  • GSP
2021-12-14T21:51:44Z
Originally Posted by: evander 

Još nije 100% posto potvrđeno, ali našli su nekog tipa malo ispod 100. mjesta na Boxrecu.

Slično kao Ahmat. Toliko o tome da će imati kvalitetnijeg protivnika🤣
evander
2021-12-15T07:53:28Z
Originally Posted by: GSP 

Originally Posted by: evander 

Slično kao Ahmat. Toliko o tome da će imati kvalitetnijeg protivnika🤣

Matchmaker je dva puta prošao kompletan Sandžak i Crnu Goru i svi su redom odbili Babića! Naravno, svi ga se boje! I onda je pronašao Francuza Davida Spilmonta (11-7-1). Valjda neće padati sam od sebe kao onaj junačina u Klagenfurtu.

Mosquito
2021-12-15T10:10:13Z
Nema šanse da je ovaj bolji od Ahmeta i Đetića,jao a jebo je Hrgu, karma brate,sve mi se čini da hern samo fura takvu robu, jer zna da ako dodje ozbiljnija konkurencija mogo bi malo Savaž leći,jeftini su,a Babo se može razmahati ,može Babo takvih par komada po večeri.
evander
2021-12-15T11:29:11Z
Originally Posted by: Mosquito 

Nema šanse da je ovaj bolji od Ahmeta i Đetića,jao a jebo je Hrgu, karma brate,sve mi se čini da hern samo fura takvu robu, jer zna da ako dodje ozbiljnija konkurencija mogo bi malo Savaž leći,jeftini su,a Babo se može razmahati ,može Babo takvih par komada po večeri.

Francuz ne može biti bolji od Sandžaklije i "crnogorskog nokautera", zato što Babić nije i ne smije biti bolji od Hrgovića. I Kartozia i Booker sigurno su bolji od Francuza. I Molina je dvije godine stariji i zato je tako brzo pao. I ona tribinica u Klagenfurtu zapravo je veća od Manchester Arene. I Diaz je puno bolji trener od Pijetraja, samo što ne voli raditi po austrijskim i danskim selima.
doog_kool
2021-12-15T12:41:09Z
Evander druže zbilja si naporan sa svojom argumentacijom s kojom tobože slijepim Hrginim fanovima otvaraš oči,a u tu skupinu i ja vjerovatno pripadam po tvojim kriterijima.

Ahmetović je sigurno bolji boksač od ovoga Francuza,čovjek ima broncu amatersku sa europskog i neporažen je bio u svojoj kakvoj-takvoj profi karijeri. Što ne znači da isto u usporedbi sa Hrgom ili Babićem nije kanta koju bi obojica raznijeli u rundi u kojoj požele. Dakle ovaj tvoj Francuz je u rangu Radonjića,Kartozije i Bookera,razlika nikakva ili minimalna.

Molina je danas definitivno stariji 2 godine nego što je bio na današnji dan prije 2 godine. Pao je zato jer je udaren,ako sam ja dobro primjetio.

Hrgović je bolji od Babića i to je svima jasno,pa čak i vama u BK Leonardo,jer da tome nije tako onda ga nebi svaki dan spominjali. Nisam primjetio da Mourinho i ekipa iz njegovog okruženja svakodnevno komentiraju trenerski rad,lik i djelo Ante Čačića,dok Pepa Guardiolu često spominju,sada zašto je tome tako nek svako prosudi za sebe.

Diaz je bolji i uspješniji trener od Pijetraja,možda bi Pijetraj bio bolji da je rođen na Kubi,a Diaz u HR,no jebiga nije tako i uspjesi dovoljno govore sami za sebe.

Stadion u Klagenfurtu je definitivno veći od Manchester arene,dok jedna tribina ne može biti veća od arene. Glupo je to uspoređivati,ako uspoređujemo dva objekta,onda ih treba promatrati u cjelosti. Tribina ko tribina će teško biti veća od cijelog objekta. No ono što si ti želio reći je, da je ljepše i ozbiljnije boksati u areni u Engleskoj,nego na nekom polupraznom stadionu u Austriji,tu se slažem s tobom. Čak mislim da se svi "Hrgini fanovi" na ovom portalu slažu s tobom po tom pitanju,pa mi nije jasno s kim ti raspravljaš konstantno na tu temu? Evo ja sam malo vraćao unazad stranice i nikako nisam uspio naći postove na kojima neko tvrdi da je priredba u Austriji bolja od priredbe u Engleskoj....
evander
2021-12-15T19:27:38Z
Originally Posted by: doog_kool 

Evander druže zbilja si naporan sa svojom argumentacijom s kojom tobože slijepim Hrginim fanovima otvaraš oči,a u tu skupinu i ja vjerovatno pripadam po tvojim kriterijima.

Ahmetović je sigurno bolji boksač od ovoga Francuza,čovjek ima broncu amatersku sa europskog i neporažen je bio u svojoj kakvoj-takvoj profi karijeri. Što ne znači da isto u usporedbi sa Hrgom ili Babićem nije kanta koju bi obojica raznijeli u rundi u kojoj požele. Dakle ovaj tvoj Francuz je u rangu Radonjića,Kartozije i Bookera,razlika nikakva ili minimalna.

Molina je danas definitivno stariji 2 godine nego što je bio na današnji dan prije 2 godine. Pao je zato jer je udaren,ako sam ja dobro primjetio.

Hrgović je bolji od Babića i to je svima jasno,pa čak i vama u BK Leonardo,jer da tome nije tako onda ga nebi svaki dan spominjali. Nisam primjetio da Mourinho i ekipa iz njegovog okruženja svakodnevno komentiraju trenerski rad,lik i djelo Ante Čačića,dok Pepa Guardiolu često spominju,sada zašto je tome tako nek svako prosudi za sebe.

Diaz je bolji i uspješniji trener od Pijetraja,možda bi Pijetraj bio bolji da je rođen na Kubi,a Diaz u HR,no jebiga nije tako i uspjesi dovoljno govore sami za sebe.

Stadion u Klagenfurtu je definitivno veći od Manchester arene,dok jedna tribina ne može biti veća od arene. Glupo je to uspoređivati,ako uspoređujemo dva objekta,onda ih treba promatrati u cjelosti. Tribina ko tribina će teško biti veća od cijelog objekta. No ono što si ti želio reći je, da je ljepše i ozbiljnije boksati u areni u Engleskoj,nego na nekom polupraznom stadionu u Austriji,tu se slažem s tobom. Čak mislim da se svi "Hrgini fanovi" na ovom portalu slažu s tobom po tom pitanju,pa mi nije jasno s kim ti raspravljaš konstantno na tu temu? Evo ja sam malo vraćao unazad stranice i nikako nisam uspio naći postove na kojima neko tvrdi da je priredba u Austriji bolja od priredbe u Engleskoj....

Sasvim si u pravu, ali ja bih ipak izmjerio širinu terena u Klagenfurtu i visinu krova Manchester Arene. Tek tada možemo razgovarati!

Dajte ljudi, koliko puta moram pozvati na ozbiljnost i objektivnost. Ja znam da u vašim očima sve vezano za Hrgovića mora biti bolje od svega Babićevog, ali probajte shvatiti da nije uvijek tako... Ili nemojte, pa onda trpite moju zajebanciju.
GSP
  • GSP
2021-12-15T21:41:23Z
Vole ljudi sanjariti kako Babić može dobiti Hrgovića. Impresivno je napredovao, kilaža mu taman, ne treba mu više kila i brz je ko munja, poboljšao je snagu udarca te je tehnički toliko napredovao da je to čudo jedno😄 Drugi su nazadovali, uprasili se i postali sporiji..Old Leo school😁
doog_kool
2021-12-16T14:03:11Z

Vole ljudi sanjariti kako Babić može dobiti Hrgovića. Impresivno je napredovao, kilaža mu taman, ne treba mu više kila i brz je ko munja, poboljšao je snagu udarca te je tehnički toliko napredovao da je to čudo jedno😄 Drugi su nazadovali, uprasili se i postali sporiji..Old Leo school😁

Ne vole ljudi sanjariti,nego su ljudi ozbiljni i objektivni. Vidiš kako ozbiljni i objektivni ljudi na svojim pressicama pričaju o narednom protivniku,a ne kao Hrga kad je uoči meča sa Radonjićem pričao o Babiću. Nema veze što Babo ne vadi Hrgu iz usta,objektivni i ozbiljni ljudi će nas na to upozoriti,ali samo onda kada to ide njihovim tobožnjim tezama u prilog. Zato apeliram na sve da postanu ozbiljni i objektivni kao ekipa iz Babićevog štaba 🤣
j0k3r
2021-12-18T15:40:42Z
Danas Babic ima mec karijere, a svi sutite.
Ivan CRO Cop
2021-12-18T16:10:37Z
Pretplatio sam se na DAZN
1.7€, Smiješna para
Krenuo skinut aplikaciju na PlayStore
Ne može u moju državu hahahha

Al našo na drugi sajt 😄 radi stream dobro 👍🏻
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Ivan CRO Cop
2021-12-18T19:03:51Z
A moj Babiću...
GSP
  • GSP
2021-12-18T19:54:50Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

A moj Babiću...

Ma Babić je pokazao u ovj borbi da ima čvrstu bardu, da se može vratiti te boksati preko 5 rundi. Još malo da poboljša preciznost udaraca i može napasti elitu. Teško da će AJ, Fury i ekipa moći toliko toga primiti. Jedino će Usyk plesom to moći neutraliziti..
Ivan CRO Cop
2021-12-18T20:15:52Z

Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

A moj Babiću...

Ma Babić je pokazao u ovj borbi da ima čvrstu bardu, da se može vratiti te boksati preko 5 rundi. Još malo da poboljša preciznost udaraca i može napasti elitu. Teško da će AJ, Fury i ekipa moći toliko toga primiti. Jedino će Usyk plesom to moći neutraliziti..

Ovaj lik ni na sparing ne bi udario Joshuu
To je jedina istina
govedo
2021-12-18T20:36:11Z
Staviti te boksace u istu rečenicu s Babicem, pomalo smijesno i žalosno....
Users browsing this topic