Koga bi iduceg dali Hrgovicu?
Ja bih mu iskreno u naredna bar 3 meča davao borce ispod njega rangirane do 100.
A neko konkretno ime nemam, lakše bi nabrojao koga mu ne bih dao.
Isto važi i za Milasa.
nasmija sam se dobro na ovo.
Mora da je hrga jako studiozan i strpljiv borac jer evo od slijedeća 4 botca se razvuče na slijedeće 4, riječima četiri godine
sad sam se sitia one dvi vrane sa duškom dugouškom
"tata,tata koji broj ide poslije tri! :)
Filip je ili totalno glup ili je strašno glup, nema drugog objašnjenja.
Ulazi u najbolje godine a još nije ni blizu da se uopće nametne dovoljno da se počne pričat o njemu kao izazivaču.
Ja garantiram da će ga babo prestić u rankingu i onda se može odma ubit fino u 10 navečer jeftinom strujom
filip je posta biljka. Čovik nema niti jednu jedinu borbu kao prokoja je vrijedn spomena.
Posta je ka connor, uvatia se kanti i bije starce
Imao je odličnu šansu da se uvali u ozbiljnu priču da je nekako. barem pokušano doć do joicea.
Ima je sve karte u rukama da dođe do te borbe i imala bi smisla šta je najbolje.
ali jebaji ga, on panj a sauerland ne može organizirat borbu pijetlova.
Pa da je bia jupi tamo uspia bi nekako smuljat da dođe do te borbe.
Sad kad malo promislim o svemu ovome, jedino rješenje mu je da zamoli babu da ga uvali kod hearna, baš zamoli
Reka bi mu mislilac mirko "darko ima potencijal ali nije talent dok si ti hrga talent ali 0 od potencijala".
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.