Trener Pijetraj poslje AJ poraza
"Mora se bolje taktički spremiti. Po meni, imao je preloše sparing partnere. Pa kad je Marko Milun koji je amater, bio preagresivan i prvi sparing partner tamo, onda znate da su ostali sparing partneri bili ipak, po meni, ne na tom nivou. On si to nije smio dozvoliti kao najskuplji, najbolji boksač svijeta, on je morao imati najbolje sparing partnere. Marko Milun je bio idealan, međutim oni niti to nisu iskoristili. Marko je boksao stvarno slično Usyku, čak još jače udara. Normalno, nema to iskustvo Usyka ali dobro može simulirati naš ovakve situacije, što Joshua nije iskoristio što je nedopustivo. Da mu treneri toliko podilaze, da ne žele da on bude u nekom inferirornom stanju na treningu, zato da njemu ne povrijede ego, to je nedopustivo".
zanimljiv je dio gdje kaže da Milun bio idealan sparing partner Joshui?? ja osobno se s time ne bi složio čak suprotno smatram da je totalno promašen sparing partner za pripremu protiv Usyka...nit stilom nit tehnikom pa ni proporcijama mene ne podsjeća na Usyka...
Nadalje kaže da Milun boksa slično Usyku nisam to dosada primijetio al mi je drago čuti da imamo takvog tehnički potkovanoj boksača, evo Beograd će bit prava prilika da se to i dokaže..."