bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2018-02-04T16:53:25Z
10.02. Perth, Australija

MAIN CARD

Yoel Romero vs. Luke Rockhold TITLE FIGHT
Mark Hunt vs. Curtis Blaydes
Tai Tuivasa vs. Cyril Asker
Jake Matthews vs. Li Jingliang
Tyson Pedro vs. Saparbek Safarov

UNDERCARD

Ben Nguyen vs. Jussier Formiga
Teruto Ishihara vs. Jose Quinonez
Ross Pearson vs. Mizuto Hirota
Luke Jumeau vs. Daichi Abe
Alexander Volkanovski vs. Jeremy Kennedy
Damien Brown vs. Dong Hyun Kim
Rob Wilkinson vs. Israel Adesanya
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
Đolo
2018-02-05T16:11:30Z
Ima par jebenih borbi na cardu.
Mislim da ce hunt dobit blayedsa. Puno je jaci u stojci, slabije hrva al puno je nizi od blaydsa, nekako nisam uvjeren da ce ga ovaj lako rusit. Tezak matchup, curtis je jedan od najmladih teskasa, nema stete, dobro hrva zna prezivjet u stojci, bila bi to velika pobjeda za hunta. Hunt by tko druga runda.

Rockhold bi trebo dobit romera na papiru al nekako nisam preuvjeren da ce rockhold to pobijedit, favorit je ali romeru treba samo jedan udarac do pobjede, ako ga je branch onako stisno uz kavez i bisping, mislim si da ce romero prije il poslije uc dovoljno blizu da zakaci rockholda. Bodovno ce romero sigurno gubit i rekao bih da nema nikakve sanse kroz 5 rundi se natjecat sa rockholdom, morat ce uc jako i ic po finish. Pickat cu romera by KO. 2 il 3 runda.

Li ce dobit mathevsa na bodove,mathevs je jak zna lupit okej hrva al primio je vec i neke stete i djeluje mi malo losije zadnja 2 meca. Li je jako krenuo u ufcu ako rjesi jakea sigurno ce dobit neko bolje ime.

Pearson hirota okej borba dvojice veterana. Pearson by dec.
Formiga nguyen bi isto trebala bit interesantna borba, ostatak carda jedva poznajem.
dr jupidu
2018-02-05T17:09:05Z
odličan card

no ne za ostajanje budan

amo luke... luke pokušava tu stojku izbrusit pa da vidimo
thelovacluka
2018-02-05T17:47:20Z
Rokold mi se čini opet presamouvjeren. računa da će slomiti Romera..

zadnji put dok je ovako govorio mi je donio zaradu od 500 kuna sa uloženom sićom hahaha
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
dr jupidu
2018-02-05T18:28:59Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Rokold mi se čini opet presamouvjeren. računa da će slomiti Romera..

zadnji put dok je ovako govorio mi je donio zaradu od 500 kuna sa uloženom sićom hahaha

pa ako ispaljuje izdaleka ok al jebu ga ulazi izbliza

dr jupidu
2018-02-06T23:04:58Z
izgubi li luke nokautom strah me za njegovo mentalno zdravlje
gosuasus
2018-02-07T00:59:15Z
Originally Posted by: dr jupidu 

izgubi li luke nokautom strah me za njegovo mentalno zdravlje

sam kaze da je poceo lagano gubit vatru u sebi pa je mijenjao aka za ovaj novi klub na floridi. on je bas ucestal sto se tog tice, nema gdje nije boravio. promjena okruzenja dobro dodje za mentalno zdravlje
ako izgubi mislim da ce se jos borit al ne s toliko afiniteta prema tituli, mozda bude trazio neke manje smislene meceve u poluteskoj povremeno
mada svi znamo kako to funkcionira u mma, jedna vrata ti se zatvore, druga se otvore. dok mozes isporucit nastup na vrhunskoj razini, dotad se mozes nadat top mecevima

rockholda nije nitko do sad izdominiro s lakocom, sve dok je tako trebao bi bit opasan. poraze je dozivio brzim nokautima i boreci se neoprezno, boksacki slabo, i nadasve, prekurcevito :)1
Đolo
2018-02-07T09:32:08Z
Nisam znao da je rockhold mjenjo tak cesto klubove, odakle ti to? Koliko mi je poznato tek je nakon poraza od bispinga otiso kod hoofta, a ostatak karijere je u aka bio. Koliko mi je poznato.

Moguce da ce potrazit utjehu u 93 u slucaju poraza, ali mislim da je 84 ipak njemu puno bolja kat, neznan kako bi luke prezivio 3min borbe sa recimo gusom. Preotvoren je za udarce a ovako u 84 je puno visi i jaci od ostatka.
dr jupidu
2018-02-07T09:51:22Z
ha h odlično odmjervanje s lukavim romerom
stipeb
2018-02-07T21:30:24Z
Originally Posted by: Đolo 

Mislim da ce hunt dobit blayedsa. Puno je jaci u stojci, slabije hrva al puno je nizi od blaydsa, nekako nisam uvjeren da ce ga ovaj lako rusit. Tezak matchup, curtis je jedan od najmladih teskasa, nema stete, dobro hrva zna prezivjet u stojci, bila bi to velika pobjeda za hunta. Hunt by tko druga runda.

Rockhold bi trebo dobit romera na papiru al nekako nisam preuvjeren da ce rockhold to pobijedit, favorit je ali romeru treba samo jedan udarac do pobjede, ako ga je branch onako stisno uz kavez i bisping, mislim si da ce romero prije il poslije uc dovoljno blizu da zakaci rockholda. Bodovno ce romero sigurno gubit i rekao bih da nema nikakve sanse kroz 5 rundi se natjecat sa rockholdom, morat ce uc jako i ic po finish. Pickat cu romera by KO. 2 il 3 runda.

Li ce dobit mathevsa na bodove,mathevs je jak zna lupit okej hrva al primio je vec i neke stete i djeluje mi malo losije zadnja 2 meca. Li je jako krenuo u ufcu ako rjesi jakea sigurno ce dobit neko bolje ime.

Formiga nguyen bi isto trebala bit interesantna borba, ostatak carda jedva poznajem.

Nevolim prepisivati i nevolim se slagati ali nekako i ja vidim Romera i Hunta kao pobjednike, a oba su underdoga na kladionicama. A s druge strane nebi me iznenadio niti obrnuti ishod. Mislim da ce Li to rjesiti i prije zadnjeg gonga. Person Hirota nebih se kladio moze i Hirota 50:50......
Đolo
2018-02-07T21:48:55Z
Kako bi reko najveci prognozer svih vremena, male su to rukavice.
fanatic
2018-02-07T23:24:44Z
Romero i Rockhold...dva izrazito antipatična borca, tako da stvarno ne znam za koga navijat

Sve u svemu, nadam se dobrom okršaju
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
no time
2018-02-08T19:40:04Z

ako se Luke bude borio pametno (nesto kao Stipe protiv Ngannou) silovace onog varalicu i bozjeg vojnika
no time
2018-02-08T19:44:56Z

ja se nikada ne kladim, al svaki put kad procitam Djoline prognoze dodje mi da odigram, jer je to siguran dobitak... naravno pod uslovom da odigras kontra...
Ivan CRO Cop
2018-02-08T19:54:45Z
Bilo bi dobro za sport da Blaydes pobijedi Hunta, ali nešto kroz maglu kao da vidim kako mu Hunt skida glavu lijevim krošeom :)1 :)1
Vazda za Hunta, bez starca nema udarca:)!

A Romero je cigan jedan, ja mislim da on nakon borbe nema pojma kako je pobijedio.
Al Rockhold uzima ovo, raznovrsniji je i sigurno se neće zezat nakon onoga sa Bispingom, preveliki luksuz je već dozvolio.

Tai Tuivasa će biti atraktivan sigurno, tako da će ovo biti event koji ću pogledati. Nakon dugo vremena...

I valja napomenuti debi Israela, momak je zvijer:)!
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
no time
2018-02-08T20:35:27Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Bilo bi dobro za sport da Blaydes pobijedi Hunta, ali nešto kroz maglu kao da vidim kako mu Hunt skida glavu lijevim krošeom :)1 :)1
Vazda za Hunta, bez starca nema udarca:)!

A Romero je cigan jedan, ja mislim da on nakon borbe nema pojma kako je pobijedio.
Al Rockhold uzima ovo, raznovrsniji je i sigurno se neće zezat nakon onoga sa Bispingom, preveliki luksuz je već dozvolio.

Tai Tuivasa će biti atraktivan sigurno, tako da će ovo biti event koji ću pogledati. Nakon dugo vremena...

I valja napomenuti debi Israela, momak je zvijer:)!

I ja slicno razmisljam vezano za Cockholda... ako sloze pravilan gameplan i ovaj se toga bude pridrzavao onda su po mojoj procjeni sanse u njegovu korist 70:30.

Hunt mi je sasvim sigurno jedna od najsimpaticnijih njuski, al je vec u godinama, mada ako njegova sjedne to je "pisi kuci po odjelo". Osobno bih volio da pobjedi (makar i na bodove), al mi se nesto javlja da bi tu moglo svega biti... crnci obicno nisu bas najinteligentniji, tako da mozda dodje do tuce u kojoj ipak mislim da Hunt ima prednost.
Chiodo
2018-02-08T21:07:07Z
Originally Posted by: no time 

ja se nikada ne kladim, al svaki put kad procitam Djoline prognoze dodje mi da odigram, jer je to siguran dobitak... naravno pod uslovom da odigras kontra...

Hahaha ajde dobra priznajem ti. Dugo čitaš forum.
no time
2018-02-08T22:49:10Z
Originally Posted by: Chiodo 

ma dobro, i ja se ponekad znam isprosipati gdje uhvatim 1/5... al Djolo i Sonnen su neprikosnoveni. Ja sam vise dobar za strateska predvidjanja razvoja karijere pojedinih boraca i uopste sta ce se zbivati na sceni. Recimo, sve sto sam rekao za Conora - ostvarilo se! Al bas sve... e jedino ako se vrati u oktogon onda sam masio
Bronson0
2018-02-08T23:31:42Z

ma dobro, i ja se ponekad znam isprosipati gdje uhvatim 1/5... al Djolo i Sonnen su neprikosnoveni. Ja sam vise dobar za strateska predvidjanja razvoja karijere pojedinih boraca i uopste sta ce se zbivati na sceni. Recimo, sve sto sam rekao za Conora - ostvarilo se! Al bas sve... e jedino ako se vrati u oktogon onda sam masio

Ti se onda kladi na razvoj karijere
no time
2018-02-09T00:46:03Z
Originally Posted by: Bronson0 

Ti se onda kladi na razvoj karijere

ja se ne kladim i vec time sam u plusu... a opklade prepustam sveznadarima i analiticarima koji od tuce prave nauku
Users browsing this topic