Ima par jebenih borbi na cardu.
Mislim da ce hunt dobit blayedsa. Puno je jaci u stojci, slabije hrva al puno je nizi od blaydsa, nekako nisam uvjeren da ce ga ovaj lako rusit. Tezak matchup, curtis je jedan od najmladih teskasa, nema stete, dobro hrva zna prezivjet u stojci, bila bi to velika pobjeda za hunta. Hunt by tko druga runda.
Rockhold bi trebo dobit romera na papiru al nekako nisam preuvjeren da ce rockhold to pobijedit, favorit je ali romeru treba samo jedan udarac do pobjede, ako ga je branch onako stisno uz kavez i bisping, mislim si da ce romero prije il poslije uc dovoljno blizu da zakaci rockholda. Bodovno ce romero sigurno gubit i rekao bih da nema nikakve sanse kroz 5 rundi se natjecat sa rockholdom, morat ce uc jako i ic po finish. Pickat cu romera by KO. 2 il 3 runda.
Li ce dobit mathevsa na bodove,mathevs je jak zna lupit okej hrva al primio je vec i neke stete i djeluje mi malo losije zadnja 2 meca. Li je jako krenuo u ufcu ako rjesi jakea sigurno ce dobit neko bolje ime.
Pearson hirota okej borba dvojice veterana. Pearson by dec.
Formiga nguyen bi isto trebala bit interesantna borba, ostatak carda jedva poznajem.