rikimartin
2018-01-28T04:30:28Z
Bermudez mi pao na listiću
Jebem ti sudstvo
Seded
2018-01-28T08:33:32Z
Drago mi je za Jacarea, iako se baš vidi kako je usporio i da je pri kraju.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Jarac
2018-01-28T09:50:50Z
Ak.je u usporio pogodio je brže najbržeg u mw. Super highkick.Bermudez zeznut od sudaca.
Đolo
2018-01-28T09:54:55Z
Jacare stari lisac. Stojka mu je toliko losa da brijem da mi treba 6minuta da tehnicki budem superiorniji od njega. Spor traljav predvidljiv, brunson blokiro udarac dijelom, dijelom ga stopalo pogodilo u zadnji dio glave iza uha, i odnijela ga ravnoteza, mislim da tu brunson nije bio ni blizu out, ali onda ono sto me impresioniralo kod jacara, kakvom je mirnocom dohodo do brunsona i pogodio ga sa dvije grde sljuce. Tip je svakako KO potentan. Al bio je brzi prije 2 3 god, usada il godine neznam ali nis od jacarea, prelimitirano je to.

Brunson ako se nevaram nije bacio nijedan prednji direkt, mozda jedan.a imas nizeg graplera sa ko powerom. Covjek ide uletit sa prednjim uperkatom i zadnjim direktom na borca koji samo stane na mjesto namjesti desnu i baca swing... takticki uzasan brunson.
Jarac
2018-01-28T09:57:19Z
Kakvi su tek ostali ak je on limitiran.Dobro Cruz kaže nevjerojatan tajming osjeti a tek se vratio nakon gadne operacije.
Đolo
2018-01-28T10:32:05Z
Dobro je utajmiro sljuce nakon hajkika al objektivno tehnicki je nikakav. Nemora tehnika nista znacit ako mozes kontrolirat distancu i tajmirat protivnika, al nije jacare na tom nivou. U 3 il 4 navrata di je brunson krenuo u seriju na jacarea, jacare je ili napravio korak iza switch gard i baco desnu, ili bi osto na mjestu pogno glavu i zamahno desnicom. Kad ide ravno tip uopce nema prednju ruku, nego mu je cijeli arsenal desni swing/ zadnji direkt. Head movement nema, nego samo se nagne prema naprijed sagne glavu i mahanje krece.

Fizicki je mocan i talentiran, iskusan je borac. Ali tehnicki nije dobar. Kazem tehnika u samoj borbi ne znaci puno ako nemas ostale aspekte i sposobnost da pod stresnom situacijom opusteno radis te tehnicke stvari i "citas" protivnika. Jacare te moze procitat, ali nece te onda tehnicki nadmudrit nego krkanski. Osim u graplingu di je wizard, a u stojci krkan.
Borisstandup
2018-01-28T11:24:38Z
Odradio je Jacare vise nego dobru borbu. Prvi je koji je dosad uopce uspio i rusit Bronsona, istina odmah se pridigao, nekoliko puta ga je odlicno iskontrirao , tajming udaraca mu je bio solidan unatoc tome sto je dosta sporiji od Brunsona, A sam finis odlicno odraden, smiren i hladnokrvan. Nedavno je jos Brunson pomeo tehnicki savrsenog i brzog Machidu, definitivno opasan borac je Brunson ali jucer nije nista uradio i Jacare treba bit zadovoljan nakon povratka i teske operacije koju je prosao. Nije Jacare striker niti mu je to primarno ali sasvim solidno za tu kategoriju stoji a ostatak mogucnosti mu je odlican i to je najbitnije.
xnicked
2018-01-28T13:14:36Z
Originally Posted by: Đolo 

Jacare stari lisac. Stojka mu je toliko losa da brijem da mi treba 6minuta da tehnicki budem superiorniji od njega. Spor traljav predvidljiv, brunson blokiro udarac dijelom, dijelom ga stopalo pogodilo u zadnji dio glave iza uha, i odnijela ga ravnoteza, mislim da tu brunson nije bio ni blizu out, ali onda ono sto me impresioniralo kod jacara, kakvom je mirnocom dohodo do brunsona i pogodio ga sa dvije grde sljuce. Tip je svakako KO potentan. Al bio je brzi prije 2 3 god, usada il godine neznam ali nis od jacarea, prelimitirano je to.

Brunson ako se nevaram nije bacio nijedan prednji direkt, mozda jedan.a imas nizeg graplera sa ko powerom. Covjek ide uletit sa prednjim uperkatom i zadnjim direktom na borca koji samo stane na mjesto namjesti desnu i baca swing... takticki uzasan brunson.

Veliš da ti treba 6 minuta da tehnički budeš superiorniji od Jacearea u stojci?...što sve neću ovdje pročitati. Zato ti sjediš ovdje i tipkaš bedastoće, a Jacare skinuo Belforta, Boetsha, Gegarda, Brunsona, Lawlera..itd..itd. Svi ti mečevi krenuli su u stojci.
Majko moja..svašta.
Ode tvoja stojka niz vodu ako se bojiš da te Jacare ne zadavi dole.
ReemCP
2018-01-28T13:16:20Z
Joj, nemojte sad ulaziti u nekakvu analizu dal je tehnički ili nije, pa tko je očekivao da će high kick biti presudan u ovom meču i da će Jacare biti taj koji će ga uputiti :)36 veselite se pobjedi ove legende, njemu fali možda još jedna pobjeda i već je u pregovorima za title shot. A ako jadni Whittaker bude izbivao još neko vrijeme, onda Jacare može napasti odmah i interim titulu (tko god je imao). Treba uživati u ovakvim borbama, tko je mogao predvidjet ovakav rasplet main eventa 👏

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage
Cody: "How many times did I f**k you up in practice?" - TJ: "Zero, motherf***er!" - Cody : "Exactly!"
Bronson0
2018-01-28T13:47:52Z

Mislim da ce bruno dobit jacarea. Nekako ili me oci varaju il mi se jacare smanjio malo, uvijek je imo problema sa cardio, u stojci je los, bruno by dec.

Bermudez by dec, fili je mozda i bolji borac al mislim da mu bermudez stilski ne pase bas, mogla bi bit vrhunska borba.

Gileapie bi trebo pobijedit prekidom djeluje mi kao bolji udarac za nijansu i potkovaniji grapler.

Price by KO, 100%, sulivan je svoje odradio cini mi se.

Green i koch ce isto bit dobar fajt, al green ce ga KO. Koch ko da je bio bolji kad je bio mlad nego danas.

Bektic ce prebit ovog brazilca, uopce me nije impresioniro lik.

Igra sam ove kombinacije na par listica,samo sam igra na filla jer je bija dobar keof,a kazes da je bolji borac.Jedan listic falija(brunson),a drugi pogodija
The Last Emperor
2018-01-29T10:28:03Z
Meni se nije ucinilo nego sam siguran da je Jacare tek sjena onog borca ubojice od prije 2-3 godine. Izgledom je definitivno slabiji, tj prije je bio misicaviji i masivniji. A i izvedba mu je do onog brutalnog high kicka bila pasivna i beskrvna. Sad da li je to sve posljedica teske operacije, USADE, godina ili mozda svega skupa ne znam... Jedino se nadam da ce mu mozda ova pobjeda vratiti onu glad za borbama i pobjedama jer ovakav tesko da ima sanse protiv onih bas najboljih u kategoriji, a prije 2-3 godine mi je izgledao kao sampionski materijal.
Đolo
2018-01-29T10:44:06Z
Originally Posted by: xnicked 

Veliš da ti treba 6 minuta da tehnički budeš superiorniji od Jacearea u stojci?...što sve neću ovdje pročitati. Zato ti sjediš ovdje i tipkaš bedastoće, a Jacare skinuo Belforta, Boetsha, Gegarda, Brunsona, Lawlera..itd..itd. Svi ti mečevi krenuli su u stojci.
Majko moja..svašta.
Ode tvoja stojka niz vodu ako se bojiš da te Jacare ne zadavi dole.

Zajebavo sam se. Trebalo bi mi barem 15minuta.
Chiodo
2018-01-29T12:04:33Z
Super je bio Jacare bogme. Jednostavno je pobijedio a iskreno nisam bio siguran bude li.
Becks
2018-01-29T15:53:41Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Meni se nije ucinilo nego sam siguran da je Jacare tek sjena onog borca ubojice od prije 2-3 godine. Izgledom je definitivno slabiji, tj prije je bio misicaviji i masivniji. A i izvedba mu je do onog brutalnog high kicka bila pasivna i beskrvna. Sad da li je to sve posljedica teske operacije, USADE, godina ili mozda svega skupa ne znam... Jedino se nadam da ce mu mozda ova pobjeda vratiti onu glad za borbama i pobjedama jer ovakav tesko da ima sanse protiv onih bas najboljih u kategoriji, a prije 2-3 godine mi je izgledao kao sampionski materijal.

Meni je to sve postaje usada...

pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Kristijan
2018-02-01T17:55:14Z
Slab card na papiru, a onda i bezveze borbe, i na kraju najmanje gledan UFC on Fox do sad

Quote:

Final UFC on FOX 27 viewership: 1.77 million viewers and a 0.6/3 rating.The least-watched UFC on FOX card of all-time.

UserPostedImage