dr jupidu
2018-01-19T08:39:09Z
ni sam neznam šta je bellatoru trebao lažni hw turnir
naravno da cu pogledat sonnena al njemu je teško nosit i do 93 kg a kamoli ić protiv teškaša

nema smisla

Sponsor
Đolo
2018-01-19T08:57:56Z
Kaj lazni hw turnir, jedini chael nije teskas ovi svi ostali su legit hw.

Volio bi da rampage osvoji turnir, i bas me zanima u kakvoj je formi, ne izgleda lose ovako fizicki, sonnen nije pravi ispit al taman za zagrijavanje.

Rory i lima ce bit jako dobra borba.
Jarac
2018-01-19T09:04:18Z
Slab turnir da ali opet je turnir.

Bolje da ti ne otvaraš teme jer je ovo nikakvo.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2018-01-19T09:54:53Z
Rory - Lima je meč jači od bilo kojeg UFC velter meča. Jedva čekam.

Također bih volio da Rampage osvoji ali mislim da je on prestao ozbiljno trenirati tamo još prije 5-6 godina

shadow
2018-01-19T10:00:05Z
Sjajna borba u welteru ali da su Ufc ne bi ni bila tolkko posebna jer imamo svako malo jakih borbi. Ovako je posebnije.
dr jupidu
2018-01-19T10:10:48Z
Originally Posted by: Đolo 

Volio bi da rampage osvoji turnir, i bas me zanima u kakvoj je formi, ne izgleda lose ovako fizicki, sonnen nije pravi ispit al taman za zagrijavanje.

je rampage s usporenom štitnjačom je tebi hw.......

meni je jedino zanimljivo da chael dobije i fedor tako da chael isprovocira fedora da ovaj pukne

dr jupidu
2018-01-19T10:15:53Z
Originally Posted by: fist 

Također bih volio da Rampage osvoji ali mislim da je on prestao ozbiljno trenirati tamo još prije 5-6 godina

baš se vidi da stalno uz njega mora bit trener a da svaku vježbu šta radi izvodi tek onako bez prave želje i motiva....

Đolo
2018-01-19T10:54:58Z
Originally Posted by: dr jupidu 

je rampage s usporenom štitnjačom je tebi hw.......

meni je jedino zanimljivo da chael dobije i fedor tako da chael isprovocira fedora da ovaj pukne

Znaci chael rampagea nebi mogo dobit ni da rampagu oci zavezu. Rampage je pravy hw od prelaska u ufc, samo je tada bio discipliraniji i mogo je skidat al velik je rampage decko. Sad je lik na 110-115kg i djeluje mi dosta bolje fizicki nego protiv lawala i ishija.

Mitrione ili rampage osvajaju. Zanimljiv meni osobno turnir, card je los, imaju valjda 20borbi nisam mogo vjerovat, a samo dvije, eventualno 3 borbe valjaju. Event ce trajat 8sati

DjomlaKS
2018-01-19T11:08:32Z
Originally Posted by: fist 

+1

Rory-Lima je strasan mec, i bas steta sto se na sutrasnji datum odrzava.

Turnir ko turnir mi ja bas zanimljiv.,ono poznata lica, poznati poluteskasi(i srednjasi) protiv teskasa. Bas zanimljivo, zanimljivije mi nego 80% HW borbi trenutno u UFC-u. Najvise zbog tog jer su u UFC-u samo veterani koji su se vecinom borili medjusobno te neka nova lica koji mi nisu jos zanimljivi
dr jupidu
2018-01-19T11:30:29Z

šta kaj?

otkad si ušao u top 10 naj forumaša pfs-a polako postaješ bahat i kaj ovo kaj ono..... tipično za zvijezde u usponu

rampage ima nekog trenera starog kova kaj misli da je psihijatar i mašta i puni glavu rampageu da je on sensei a rampage sve šta može osvojit je pobjeda protiv sonnena a za nešto više kao i ti za bit top 3 forumaš ste oboje realno limitirani iako ste ok

DugoVecCitam
2018-01-19T12:53:03Z
Mislim da ce Sonnen imati 97-98 kg.
DRAGI PRIJATELJI...
gosuasus
2018-01-19T21:36:09Z
nije chael nikad radio td na snagu, ima super tajming, ali to je rampage s druge strane, ne wand, tesko je njega izdominirati, plus hw je njegovo podrucje. blaga prednost rampageu jer ga manje boli qrac kad izgubi dominantnu poziciju :)18
bero
  • bero
  • Advanced Member
2018-01-19T23:07:12Z
http://www.profightstore...aela-sonnena-/28733.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
dr jupidu
2018-01-19T23:29:24Z
uspio je chael nabacit još par kila..na stomaku.....

zaboravljamo da ima manjak testosterona a nemože ga bost ni u bellatoru..
DjomlaKS
2018-01-20T10:58:04Z
Pojest ce ga Rampage prevelik je, mada vjerujem da ce mu Cheal prodati koje rusenje na pocetku. Sonnenu je ovo inace treci okrsaj s legendama Pride a dvojicu je vec svladao.

Rampage je jos jednom pokazao zasto ja nikad necu razumjeti kile u MMA, makar pratio jso 20g. ovaj sport. Jbt nedavno ulazio sa 102-103 kila i velikom skembom, a sad 114 i uopce ne izgleda lose...kako??
Đolo
2018-01-20T11:04:23Z
Kaze da je izbacio kečap. Ocito djeluje jel lik nije vec par godina djelovo ovak spremno.
dr jupidu
2018-01-20T12:02:04Z

Kaze da je izbacio kečap. Ocito djeluje jel lik nije vec par godina djelovo ovak spremno.

daleko je on od spremnosti..samo je dobro bilderski spreman

Slash
2018-01-20T15:40:55Z
Rampage nije teškaš, već ljenčina. Može on pričati o motivaciji, ali njemu se već godinama ne bori.
Možda će još dobiti Sonnena jer je on realno za 84 kg, a ne do 120 kg, ali tu priča staje.
cayman
2018-01-20T15:46:42Z
Meni intuicija govori da Bader uzima ovaj turnir
Borisstandup
2018-01-20T16:19:36Z
Originally Posted by: cayman 

Meni intuicija govori da Bader uzima ovaj turnir

Realno on je tu najatleticniji i u najboljoj formi uz drugog poluteskasa Mo-a ali je za razliku od njega i snaznije grade pa lakse parira teskasima. Bader ima sve preduvjete da ovo uzme ali kod njega nikad ne znas sto ocekivat i koliko je psihicki jak. Zna i popiti neki zalutali udarac ili kao sa AJ odradit najbesmisleniju taktiku ikada.

King Mo zapravo nije teskas i vidjeli smo sa Mirkom kako tesko se moze nositi sa snagom i tu je njegov problem ali je jednako pripremljen kao i Bader. Rampage je tu fore radi i imena ali daleko da je u formi i slicno. S druge strane ima tu nevjerojatnu prirodnu snagu i uvijek je zanimljiv i ako je bas ljencina. Sonnena ne treba ni uzimat previse i tu je uskocio radi promidzbe, dobar borac ali nema veze s teskom.

Nelson i Mitrione dva snazna nokautera ali jedan se ne zna boriti uopce osim tog KO udarca a drugi mora molit Boga da ne naleti ovog drugoga i da ga opet ne zakopa u parter udarcima. Fedor pitanje jel moze vise ikoga ozbiljnoga dobiti a dali su mu Mira na racun toga jer smatraju da je najpotroseniji. Cesto Mir zaj... ekipu pa se ne bi cudio nista ni ovdje. U toj borbi zaista ne znam sto ocekivat.

Zapravo na neki nacin ni kriv ni duzan ovaj turnir ima neku vrstu zanimljivosti jer je bas tesko procijeniti tko uzima i hoce li otici do kraja u punom formatu ili ce kao svojedobno i SF turnir puknut na dijelove.