Hahahaha koja rijetkost u boksu da je prvak imo i olimpijsku medalju... nevidjeno lol.
Conor i Joshua su mi slicni, obojica su skinuli vladare,alda i klicka, i osim toga nisu se borili sa zvijerima iz svog doba, obojica su najveci draw u svojim sportovima, imaju slicnosti.
Ko god prati boks, zna da od samih pocetaka se cijene najvise ti borci koji su se odazvali na najteze izazove i koji su se borili sa svima iz svog vremena, jedan roy jones je bio kritiziran za konkurenciju pa je covjek otiso premlatit ruiza da zacementira se u povijesti, joshua nije krenuo tim stopama, nego se traze laksi mecevi kroz cijelu karijeru, no nije jedini pa ga to izvlaci.
Joshua u teoriji moze i ima vremena za ostvarit sve to, no moja prognoza je da nista od toga, jednostavno meni osobno ne djeluje kao najbolji boksac na svijetu danas i mislim da ce past cim naleti na wildera ili furya.
Takodjer u boksu ima toliko jebeno puno legendarnih boraca da je zaista tesko doc do toga da budes boxing royalty. Samo u teskoj imas 15 legendi koje su nenadjebive a kamoli kad bi iso gledat sve kategorije, nevjerojatna kolicina legendi i joshua bi moro pomest i wildera i furija da uopce pomislim da ima sanse da bude u razgovoru za velikana.
Pa u HW i jest rijetkost...Guglaj.
Joshua se ne odaziva na najveće izazove i ne bori se sa zvijerima svog doba? Dobio je Klička, sad boksa s prvakom Parkerom, nakon toga mora s Wilderom, da je Fury aktivan boksao bi već s njim. I to su doslovno sve današnje HW "zvijeri". Kakve bi ti izazove, boksače iz drugih galaksija? :)1
ti ko da zivis u svijetu maste, jedno su stvari koje se jesu dogodile,a drugo su stvari koje ti mislis da ce se dogodit, to sto ti mislis da bi joshua bokso sa furijem ne znaci da on stvarno i je bokso sa furijem kuzis? znaci tvoje zelje i realnost nemaju veze jedno s drugim,to bi ti bar dosad u zivotu moralo bit jasno, kad gledas realno,onda gledas do one tocke stvari koje se JESU dogodile,a sve ovo moze se dogodit trebalo se, ispada iz rasprave. Ako pricamo o nekim GOAT borcima, argumenti poput joshua se nije borio sa furijem ni wilder,ali htio je,i pobijedio bi,nista ne znace,a znas zasto? zato sto se jos nisu dogodile.
mogli su se wilder i joshua vec borit no uvijek negdje zapne,tako da dog se ne dogodi borba,nemozes uzimat ko da se vec jesu borili i ko da ga je joshua vec pobijedio lol, jel ako izgubi od wildera ili parkera nekim cudom,onda svakako nece bit GOAT jel moras pobjedjivat da bi bio najbolji,tako da ne uzimas nijedan faktor osim svoje maste u obzir,a to zna bit zajebano u zivotu.
znaci kad ja kazem da joshua trenutno ima slab rezime za nekog velikana i goat borca, to je zato sto u ovom trenutnku joshua je skinuo samo klicka i to je to od respektabilnih boksaca,takam je 10rangirani borac a ne prvi drugi il treci izazivac,znaci to nije MOJE misljenje nego je to REALNOST, nocas se bori sa parkerom ali i TO SE TEK TREBA DOGODIT, i nekim cudom moze joshua izgubit i pada iz rasprave,znaci dok se nesto ne dogodi nije stvarnost moj bero. Naucit cu ja tebe,ic cemo mi korak po korak, samo malo promisli o tome sto se dogodilo i sto se nije dogodilo. nije ni parker top izazov
ja bar kad iznosim lude tvrdnje kazem da je to moje osobno misljenje,a ti jebote se pozivas na dogadaje iz buducnost... sto ti se dogodilo haha