Hendo
2018-03-30T17:17:30Z
Ovo san mislio i ja pitati, Price 10,7 i Parker za prekid 7,5? Jer se isplati odigradi onako barem za 10-15 eura?
karl anal
2018-03-30T17:53:58Z
parker ima tijelo pravog boxača a joshua nekog fitnes trenera
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
bbbmarc
2018-03-30T18:55:21Z
ja i dalje tvrdim da je parker fake...
zavaljali su takama,
kupili su dimitrenka,
jedva jedvito je dobio last-call vlastitog sparing partnera,
tu je pobjeda protiv hughija, al hughie je tu pokazao koliko je nezreo još za vrh i prave boksače
da sutra boksaju parker i hrgović, stavio bi kuću na hrgovića, a ne vjerujem da hrgović može dobiti recimo yoku ili joycea

ps
i znam ovaj post bi mogao bit jebeno smiješan za 30-ak sati :)16
karl anal
2018-03-31T08:40:19Z
sve može, ništa ne mora

nigdi ne možeš ispast jebeno smiješan ili jebeno pametan u jako kratkom vremenu kao u predviđanju udaračkih sportova
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2018-03-31T09:56:26Z
http://www.profightstore...-215-zemalja-/29241.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
ksian
2018-03-31T13:13:35Z
Ako ovako nastavi, Joshua bi brzo mogao postati najplaćeniji teškaš svih vremena, nevjerovatno je protiv kakvih boksača puni stadione. Parker je solidan i čvrst boksač, ali, njegove šanse da napravi senzaciju su dosta skromne. Joshua je bolji boksač, duži je, dosta jače udara i dosta je iskusniji. Dobija ovo i na boks i na snagu, Parkera u igri samo drži brada, s obzirom na samoanske gene. Sigurno da neko tako čvrst sa jakom voljom kao Parker nije bezazlen protivnik nikome, ali, razlika u onome što imaju u ofenzivnom smislu je baš jako velika. Tako da, mislim da će prvak uspjeti uspostaviti kontrolu prednjim direktom, i da će se uglavnom uspjeti kloniti nevolja, pogotovo što Parker baš nema neke šljuce za tu kategoriju. Moja prognoza je Joshua širokom odlukom sudaca.
bero
  • bero
2018-03-31T13:27:21Z
Originally Posted by: ksian 

Ako ovako nastavi, Joshua bi brzo mogao postati najplaćeniji teškaš svih vremena, nevjerovatno je protiv kakvih boksača puni stadione. Parker je solidan i čvrst boksač, ali, njegove šanse da napravi senzaciju su dosta skromne. Joshua je bolji boksač, duži je, dosta jače udara i dosta je iskusniji. Dobija ovo i na boks i na snagu, Parkera u igri samo drži brada, s obzirom na samoanske gene. Sigurno da neko tako čvrst sa jakom voljom kao Parker nije bezazlen protivnik nikome, ali, razlika u onome što imaju u ofenzivnom smislu je baš jako velika. Tako da, mislim da će prvak uspjeti uspostaviti kontrolu prednjim direktom, i da će se uglavnom uspjeti kloniti nevolja, pogotovo što Parker baš nema neke šljuce za tu kategoriju. Moja prognoza je Joshua širokom odlukom sudaca.

Nijedan teškaš u povijesti nije zarađivao tolik novac u tzv. manjim mečevima (protiv Takama i Moline je zaradio po 15 milja). Tako da već drži taj rekord, a ako nastavi oborit će i ove najviše.

- dr jupidu
Đolo
2018-03-31T16:37:45Z
Ko da to ima veze koliko zarađuje,na to samo smokljani drkaju koji su zaradili hiljadu eura u zadnjih godinu dana zivota,pa ih pale neke cifre jel si zabrijavaju da je to bitno, isto tebi zaradio 10milja dolara il 50, ko ima mozga njemu nisu biljarde potrebne, koliko god da joshua zaradio, sanse su gotovo pa 0% da ce u povijesti bit pamcen kao neki znacajan boksac,a to je ono sto na kraju dana najvise vrijedi i zasto se svako bori.

Bolje bit mighty mouse pa zacementirat ime stoljecima,nego bit conor koji je zaradio 100milja,80% ce mu otic na kurcenje,nit ce ga ko pamtit,nit je potvrdio da je vrhunski borac, nakraju ostat ce i bez novaca i bez legacya. Jedino je bitno potvrdit da si najbolji ili da zasluzujes u vrhu bit a ostalo,pisi kuci propalo.
dako
  • dako
  • Advanced Member
2018-03-31T16:53:52Z
Meni isto nebitno zaradili i koliko ali Mouse nek barem jaka imena da dobije napokon kad nema zarade , redni brojevi su dosadni. I ako je istina veće je ime od Konora u mma za mene.
No dobro drugi sport i tema.
Joshua je dobar ali nije isto neka konkurencija zasad pa je teško uspisat povijest tako
bero
  • bero
2018-03-31T18:01:21Z
Đolo ne može ni pišat bez da Conora spomene, u svakoj temi, opsesija :)18 Kakav fakin Conor, jel on tema? Joshua već drugi put brani pojas u zadnjih 5 mjeseci, Conor svoje pojaseve nije branio nikad, nije baš isti scenarij. Tema je Joshua, koji je trenutno najbolji i ima velikih izgleda to bit dugi niz godina.

Isto tak samo đolo može bubnut biser da jedan olimpijski i profi HW prvak, koji je nadomak da ujedini sve pojaseve i drži ih duuugi period, ima 0 % šansi da ostane upamćen :)18

Drži se "just bleed" trolanja u UFC temama, ovdje si presmiješan čak i za svoje standarde :)24 hihi
- dr jupidu
Đolo
2018-03-31T18:21:38Z
Hahahaha koja rijetkost u boksu da je prvak imo i olimpijsku medalju... nevidjeno lol.

Conor i Joshua su mi slicni, obojica su skinuli vladare,alda i klicka, i osim toga nisu se borili sa zvijerima iz svog doba, obojica su najveci draw u svojim sportovima, imaju slicnosti.

Ko god prati boks, zna da od samih pocetaka se cijene najvise ti borci koji su se odazvali na najteze izazove i koji su se borili sa svima iz svog vremena, jedan roy jones je bio kritiziran za konkurenciju pa je covjek otiso premlatit ruiza da zacementira se u povijesti, joshua nije krenuo tim stopama, nego se traze laksi mecevi kroz cijelu karijeru, no nije jedini pa ga to izvlaci.

Joshua u teoriji moze i ima vremena za ostvarit sve to, no moja prognoza je da nista od toga, jednostavno meni osobno ne djeluje kao najbolji boksac na svijetu danas i mislim da ce past cim naleti na wildera ili furya.

Takodjer u boksu ima toliko jebeno puno legendarnih boraca da je zaista tesko doc do toga da budes boxing royalty. Samo u teskoj imas 15 legendi koje su nenadjebive a kamoli kad bi iso gledat sve kategorije, nevjerojatna kolicina legendi i joshua bi moro pomest i wildera i furija da uopce pomislim da ima sanse da bude u razgovoru za velikana.
bero
  • bero
2018-03-31T18:29:33Z
Originally Posted by: Đolo 

Hahahaha koja rijetkost u boksu da je prvak imo i olimpijsku medalju... nevidjeno lol.

Conor i Joshua su mi slicni, obojica su skinuli vladare,alda i klicka, i osim toga nisu se borili sa zvijerima iz svog doba, obojica su najveci draw u svojim sportovima, imaju slicnosti.

Ko god prati boks, zna da od samih pocetaka se cijene najvise ti borci koji su se odazvali na najteze izazove i koji su se borili sa svima iz svog vremena, jedan roy jones je bio kritiziran za konkurenciju pa je covjek otiso premlatit ruiza da zacementira se u povijesti, joshua nije krenuo tim stopama, nego se traze laksi mecevi kroz cijelu karijeru, no nije jedini pa ga to izvlaci.

Joshua u teoriji moze i ima vremena za ostvarit sve to, no moja prognoza je da nista od toga, jednostavno meni osobno ne djeluje kao najbolji boksac na svijetu danas i mislim da ce past cim naleti na wildera ili furya.

Takodjer u boksu ima toliko jebeno puno legendarnih boraca da je zaista tesko doc do toga da budes boxing royalty. Samo u teskoj imas 15 legendi koje su nenadjebive a kamoli kad bi iso gledat sve kategorije, nevjerojatna kolicina legendi i joshua bi moro pomest i wildera i furija da uopce pomislim da ima sanse da bude u razgovoru za velikana.

Pa u HW i jest rijetkost...Guglaj.

Joshua se ne odaziva na najveće izazove i ne bori se sa zvijerima svog doba? Dobio je Klička, sad boksa s prvakom Parkerom, nakon toga mora s Wilderom, da je Fury aktivan boksao bi već s njim. I to su doslovno sve današnje HW "zvijeri". Kakve bi ti izazove, boksače iz drugih galaksija? :)1

- dr jupidu
Borisstandup
2018-03-31T18:46:20Z
Boksa polako sa najboljima i otprilike ide tim putem (ima jos par dobrih imena) ali da bi bio upamcen kao jedan od najvecih moras imati takvu konkurenciju. Vraga bi i Ali bio takva legenda da nije imao tako strasne suparnike u Frazieru, Foremanu, Nortonu, Quarryu i ostalima iz toga doba. Danas je hw boks dosta siromasniji i konkurencija nije takva tako da je i tesko biti jedan od najvecih.

Sto se tice zarade tu svaka cast ali i danas su druga vremena , kao sto je Ali i sam rekao, boksaci koji nisu pola njegovihh kvaliteta zaradice vise nego on i Joe Louis sto su zajedno zaradili. Joshua je prvak , prodaje se i nema tu sumnje.

Zapravo cesto se sjetim cinjenice da je Foreman najvece novce zaradio izvan boksa sa svojim grillom.
Đolo
2018-03-31T19:04:59Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: Đolo 

Pa u HW i jest rijetkost...Guglaj.

Joshua se ne odaziva na najveće izazove i ne bori se sa zvijerima svog doba? Dobio je Klička, sad boksa s prvakom Parkerom, nakon toga mora s Wilderom, da je Fury aktivan boksao bi već s njim. I to su doslovno sve današnje HW "zvijeri". Kakve bi ti izazove, boksače iz drugih galaksija? :)1

ti ko da zivis u svijetu maste, jedno su stvari koje se jesu dogodile,a drugo su stvari koje ti mislis da ce se dogodit, to sto ti mislis da bi joshua bokso sa furijem ne znaci da on stvarno i je bokso sa furijem kuzis? znaci tvoje zelje i realnost nemaju veze jedno s drugim,to bi ti bar dosad u zivotu moralo bit jasno, kad gledas realno,onda gledas do one tocke stvari koje se JESU dogodile,a sve ovo moze se dogodit trebalo se, ispada iz rasprave. Ako pricamo o nekim GOAT borcima, argumenti poput joshua se nije borio sa furijem ni wilder,ali htio je,i pobijedio bi,nista ne znace,a znas zasto? zato sto se jos nisu dogodile.

mogli su se wilder i joshua vec borit no uvijek negdje zapne,tako da dog se ne dogodi borba,nemozes uzimat ko da se vec jesu borili i ko da ga je joshua vec pobijedio lol, jel ako izgubi od wildera ili parkera nekim cudom,onda svakako nece bit GOAT jel moras pobjedjivat da bi bio najbolji,tako da ne uzimas nijedan faktor osim svoje maste u obzir,a to zna bit zajebano u zivotu.

znaci kad ja kazem da joshua trenutno ima slab rezime za nekog velikana i goat borca, to je zato sto u ovom trenutnku joshua je skinuo samo klicka i to je to od respektabilnih boksaca,takam je 10rangirani borac a ne prvi drugi il treci izazivac,znaci to nije MOJE misljenje nego je to REALNOST, nocas se bori sa parkerom ali i TO SE TEK TREBA DOGODIT, i nekim cudom moze joshua izgubit i pada iz rasprave,znaci dok se nesto ne dogodi nije stvarnost moj bero. Naucit cu ja tebe,ic cemo mi korak po korak, samo malo promisli o tome sto se dogodilo i sto se nije dogodilo. nije ni parker top izazov

ja bar kad iznosim lude tvrdnje kazem da je to moje osobno misljenje,a ti jebote se pozivas na dogadaje iz buducnost... sto ti se dogodilo haha
bero
  • bero
2018-03-31T19:27:05Z
Ne vadi se, nisi ti nigdje rekao "trenutno" već da, citiram "Joshua ima 0 šanse da će bit upamćen kao značajan boksač" :)18 Ti si zašao u futurizam, i to nebulozni.

Wildera i Furyja spominjem jer kažeš da se Joshua ne bori s najvećima. Da, profić je 4 godine, ne stigne :)18 Pa s Wilderom će se borit možda već ove godine, a ti i to unaprijed otpisuješ, tako da si opet ti taj koji ide u budućnost. :)18 Ti si otpisao unaprijed Joshuinu profi karijeru, u koju je tek zašao :)18 Toliko o svijetu mašte :)18

Priznaj da si po stoti put spušio u debati. Drž se UFC Fight Nightova sa seoskim tabadžijama, ozbiljne stvari prepusti nama big boysima. :)15 :)1
- dr jupidu
Jarac
2018-03-31T19:35:52Z
Trebali bi vas dva neku svoju temu pa da tamo ovako svako si spuštate na razini ega i tko je bolji mjerite.
bbbmarc
2018-03-31T19:37:18Z
od 22h, price povjetkin (ak ova dva komarca potraju, malo će kasnit)
ne prije 23h, joshua parker
bero
  • bero
2018-03-31T19:38:09Z
Originally Posted by: Jarac 

Trebali bi vas dva neku svoju temu pa da tamo ovako svako si spuštate na razini ega i tko je bolji mjerite.

fak of, mi svoju ljubav javno pred svima iznosimo :)15 :)1

- dr jupidu
bero
  • bero
2018-03-31T19:38:54Z
Originally Posted by: bbbmarc 

od 22h, price povjetkin (ak ova dva komarca potraju, malo će kasnit)
ne prije 23h, joshua parker

UK mediji svi pišu da joshua i parker idu u 23.30 h

- dr jupidu
Đolo
2018-03-31T19:46:42Z
Originally Posted by: Jarac 

bero nemoze podnijet moje matrix tvrdnje i covjek ne odustaje,dao sam mu vec 10crvenih tableta i ništa. žilav momak