Svensson
2017-12-24T19:30:18Z
Originally Posted by: Slash 

Originally Posted by: dr jupidu 

sad svi soldić ovo soldić ono...

treba doktora slušati od prije 2 god...

ccc

KSW ti je prvenstveno organizacija kojoj je cilj imati domaće borce za prvake, što je i odlično - a u tu grupu pripada i Mankovsky koji bi u UFC-u u najboljem slučaju bio .500 borac i to u lakoj kategoriji. Da nije bilo onog ilegalnog koljena protiv Taylora, pitanje je kako bi i to završilo...

Soldić je odlično odradio borbu. Točno kako je i trebao protiv nižeg, fizički slabijeg i s lošim hrvanjem protivnika koji se do prije dva tjedna pripremao za drugačijeg protivnika (viši, slabiji i s normalnim, a ne kontra guardom). Izudarao ga je na distanci kickovima, nije si dopuštao srljanja u serijama i natjerao je Mankovskog da se kreće prema natrag i ide u rušenja s prevelike distance što se pokazalo katastrofa jer Mankovsky nije apsolutno ništa mogao napraviti. Taktički je ovo odradio da nije mogao bolje...

Tko god Soldiću vodi karijeru treba nagradu jer točno zna kako odabrati protivnika i u kojoj fazi karijere. Kad će za protivnika imati nekog ozbiljnog hrvača koji nije truba u stojci i stvarno pripada u velter kategoriju onda možemo napraviti konačan sud oko njegovih šansi u UFC-u (a tu ima i jedan drugi faktor kod UFC-a :)18 ) - do onda jedva čekam sljedeću njegovu borbu jer je u ovoj borbi pokazao da osim fizičkih predispozicija ima i mozak te se zna dobro taktički postaviti.

sve si reko, nema se apsolutno nista dodati:)36
DjomlaKS
2017-12-24T21:39:48Z
Volio bih vidjet Sodlica protiv ponekog ruskog kozojeba ala onaj sto nam je Kosketa nabio. Al problem je sto su kozojebi najgore prepreke do UFC-a pa ne znam jel to pametno

Btw, jebeno je ovo kad si Hrvat iz Bosne koji zivi i trenira u Njemackoj pa uvijek moras sve 3 zastave isticat :)1
Đolo
2017-12-24T23:06:53Z
Ma nisubti kozojebi tak dobri koliko se nasi momci nekad preplase izazova. Jedan truscek koji je jedan od losijih bi uvijek bio tvrd orah a neki bolji su rutinski izgubili. Psiha.

To je moj neki dojam, mislim da bi soldic vrlo dobro proso, momak je samopouzdan.
Svensson
2017-12-25T15:06:22Z
Originally Posted by: Đolo 

Ma nisubti kozojebi tak dobri koliko se nasi momci nekad preplase izazova. Jedan truscek koji je jedan od losijih bi uvijek bio tvrd orah a neki bolji su rutinski izgubili. Psiha.

To je moj neki dojam, mislim da bi soldic vrlo dobro proso, momak je samopouzdan.

sta je Mercep jednom reko Trusceku kad su bili u Ceceniji "vidi, svaki ovaj iz publike bi te dobio" :)20
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2017-12-25T16:34:56Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Volio bih vidjet Sodlica protiv ponekog ruskog kozojeba ala onaj sto nam je Kosketa nabio. Al problem je sto su kozojebi najgore prepreke do UFC-a pa ne znam jel to pametno

Btw, jebeno je ovo kad si Hrvat iz Bosne koji zivi i trenira u Njemackoj pa uvijek moras sve 3 zastave isticat :)1

Dobio sam majicu njegovu, na levom rukavu sahovnica, na desnom bosanski ljiljani. Ne idem ni u malinjak sa njom da ne pripuca neko :)18
https://www.phantom-athl...evo-roberto-soldic-black 
DugoVecCitam
2017-12-25T17:25:09Z
Zaziva se Robo vs Khalidov u catchweightu...
DRAGI PRIJATELJI...
Ivan CRO Cop
2017-12-25T17:42:24Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Zaziva se Robo vs Khalidov u catchweightu...

Dobije li ga Soldić ni on neće poć u UFC :)1
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Đolo
2017-12-25T19:02:58Z
Originally Posted by: Svensson 

sta je Mercep jednom reko Trusceku kad su bili u Ceceniji "vidi, svaki ovaj iz publike bi te dobio" :)20

Hahahah neznam jel se zajebavas al umro sam od smijeha
Mosquito
2017-12-25T19:52:35Z
Da su pravi mečmejkeri bukiralo bi se Roberto- Jelčić,loser leaves town,Maro brate spojiti to za noć gladijatora,ajde biće love od redarenja ljeti za krpati buđet.
Reaktivac
2017-12-25T20:45:23Z
Sumnjam da Soldića sada zanimaju regionalni izazovi.

Iskreno, od svih regionalnih boraca do 77 kg, mislim da bi Rakas imao najbolje sanse. Tu je i Uros Jurisic pa mozda njega na Luku J. ?

A i sumnjam da bi Soldic htio spustati do 70 kg...
DjomlaKS
2017-12-25T21:00:37Z
Originally Posted by: Reaktivac 

Iskreno, od svih regionalnih boraca do 77 kg, mislim da bi Rakas imao najbolje sanse. Tu je i Uros Jurisic pa mozda njega na Luku J. ?

Bas to. Nedavno je bilo prozivanja na fejsu, koje je on sve redom odbio...i naravno da su odmah fanovi krenuli s pricom boji se, al realno lik je korak do UFC-a i ne postoji nijedan dobar razlog da se tuce s lokalnom ekipom
The Last Emperor
2017-12-26T08:35:27Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Originally Posted by: Reaktivac 

Bas to. Nedavno je bilo prozivanja na fejsu, koje je on sve redom odbio...i naravno da su odmah fanovi krenuli s pricom boji se, al realno lik je korak do UFC-a i ne postoji nijedan dobar razlog da se tuce s lokalnom ekipom

Tj da premlaciva lokalnu ekipu
Đolo
2017-12-26T10:06:41Z
Realno ak te neki lokalni borac moze ugrozit, kakve su ti sanse sa imalo boljim borcima kamoli vrhunskim, 0.
Al kao sto kazete ima solda dobru poziciju sad i nek pametno bira, posteno se izborio.

Uros je dosta dobar, Jelcic je jako dobar i ko jos... mozda koske da nam je osto aktualniji bi bio jeben mec al ovi ostali nebi nit mogli uc samopouzdano u mec. Realno nije bas da ima neki zanimljiv matchup sa ovih prostora, momak ih je sve lakocom istuko a jos je najmladji.
Svensson
2017-12-26T10:33:49Z

Originally Posted by: Svensson 

Hahahah neznam jel se zajebavas al umro sam od smijeha

jok, Mercep mi prico na jednom treningu...i ja sam se gusio od smijeha :)18

Tamo ili treniras ili si invalid.
Slash
2017-12-26T15:13:11Z

Realno ak te neki lokalni borac moze ugrozit, kakve su ti sanse sa imalo boljim borcima kamoli vrhunskim, 0.
Al kao sto kazete ima solda dobru poziciju sad i nek pametno bira, posteno se izborio.

Uros je dosta dobar, Jelcic je jako dobar i ko jos... mozda koske da nam je osto aktualniji bi bio jeben mec al ovi ostali nebi nit mogli uc samopouzdano u mec. Realno nije bas da ima neki zanimljiv matchup sa ovih prostora, momak ih je sve lakocom istuko a jos je najmladji.

Ne trebaju mu lokalne borbe jer Uroš, Luka i Tadija su opasni borci koji ga vrlo lako mogu prizemljiti i zaustaviti hype.

Ili će u UFC ili će se nastaviti boriti po EU sceni što isto nije loše pošto je konkurencija dobra, može imati puno više borbi i to dobro naplatiti... UFC je veliki rizik za svakoga (ne možeš si slagati protivnike, USADA, mali broj borbi, lako dobiti otkaz...) i ako nema neke potrebe za time, može još koju godinu i na EU sceni rasturati (a tu su i Bellator, Rizin, One FC...).
Đolo
2017-12-26T15:19:41Z
Kakav tadija, sta si gledo sedam i po. Ono ti je zajebancija hehe

Slazen se da je vrijeme, da solda ode u belator ufc ili neku vecu organizaciju, opet malo je boraca na nasim prostorima koji bi trenutno mogli objektivno bit konkurentni soldicu, mozda 2 3 u njegovoj kat.