bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-12-05T17:39:24Z
09.12. Fresno, California

MAIN CARD

Cub Swanson vs. Brian Ortega
Jason Knight vs. Gabriel Benitez
Scott Holtzman vs. Darrell Horcher
Markus Perez vs. Eryk Anders
Albert Morales vs. Benito Lopez

UNDERCARD

Alexis Davis vs. Liz Carmouche
Antonio Braga Neto vs. Trevin Giles
Alex Perez vs. Carls John de Tomas
Chris Gruetzemacher vs. Davi Ramos
Iuri Alcantara vs. Alejandro Perez
Frankie Saenz vs. Merab Dvalishvili
Marlon Moraes vs. Aljamain Sterling
Andre Soukhamthath vs. Luke Sanders
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
fist
  • fist
  • Advanced Member
2017-12-06T07:05:51Z
Zanimljivo ko Noć egzekucija
bero
  • bero
2017-12-06T07:56:35Z
ovo ni Boris neće gledat :)18
- dr jupidu
DugoVecCitam
2017-12-06T08:51:03Z
Ovo nece gledati ni rodbina boraca.
DRAGI PRIJATELJI...
Đolo
2017-12-06T09:05:14Z
Jel ima di za kupit prijenos da se gleda? Jednostavno nemogu si dozvolit propustit ovakav event.
Borisstandup
2017-12-06T09:15:37Z
Originally Posted by: bero 

ovo ni Boris neće gledat :)18

Hocu sigurno. Borbe koje me jako zanimaju
Cub Swanson vs. Brian Ortega
Jason Knight vs. Gabriel Benitez
Scott Holtzman vs. Darrell Horcher
Alexis Davis vs. Liz Carmouche
Iuri Alcantara vs. Alejandro Perez
Frankie Saenz vs. Merab Dvalishvili
Marlon Moraes vs. Aljamain Sterling

Daleko da je super event ali bome nije ni los. Ima puno Ufc losijih pogotovo oni u Aziji a ovaj je cak nesto iznad ranga ovih u Evropi.
DugoVecCitam
2017-12-06T10:20:29Z
Sterling kao moguca zvijezda, a stave ga na pocetak undercarda ovakvog eventa...
DRAGI PRIJATELJI...
gosuasus
2017-12-06T10:20:49Z
ovaj undercard na fightpassu je ok, sve brazilci jitseri, neto se vraca nakon tri godine, imao je jeben nastup onda protiv srcanog smitha koji je u medjuvremenu odradio borbe van organizacije, vratio se i danas nokautira sve zive
yuri je zanimljiv za pogledat, uvijek vuce gard i pokusava nesto. davia ramosa ne treba ni predstavljat previse, ako se za njega ne zna onda se ne zna nista o bjj

glavni dio je isto dobar, prvo zbog ortege i swansona, holloway je dao na zanimljivosti kategoriji i trebaju mu ovaki izazivaci poput ortege. kad mu gledas jiu zaboravis koliko je jeben u stojci, ono protiv moicana je bilo na razini svjetskog prvaka. sve sto izlazi iz te gracieve teretane ne moze bit lose, a momcina trenira od kad se izlego iz jajeta. moraes/sterling kao drugi top matchup, pa do toga knight i ovaj meksikanac, bacit oko na erika andersa, do sad pravi kriminalac u kavezu, ima bolje iskustvo na pet rundi nego neki top borci i prvaci :)18
Svensson
2017-12-06T10:50:42Z
steta sta nema nijednog teskasa na cardu, cisto iz razloga da vidim koliko bi Djomli trebalo da Stenu spomene :)20
DjomlaKS
2017-12-06T11:17:20Z
Originally Posted by: Svensson 

steta sta nema nijednog teskasa na cardu, cisto iz razloga da vidim koliko bi Djomli trebalo da Stenu spomene :)20

Smrade jedan ti si ga prvi poceo hvalit kod one kimure, a ja sam ga bas hejtao dotad :)24.,i on je inace jedini od ovih vecih za kojeg navijam jer je poznato da sam dosad bio uvijek protiv ovih gorostasa(Lesnar,Reem...)

Bacio sam oko na ovaj card i jedva da sam ikog prepoznao. Al me podsjetilo da je UFC napravio gadnu gresku s ovim fyl borcima koje nitko ne zeli gledat a moras ih placat i gubit mjesto na cardu. Katastrofa, i nikako mi ne ide u glavu kako je se Dana s ovom kategorijom htio probiti na azijsko trziste gdje se omiljene borbe likova od 200kg il ove freak zenske gdje transvestit tuce 50godisnju bakicu!??
Đolo
2017-12-06T11:36:45Z
Nije na svakome da misli moj djomla. Da jest, svako bi uspjesan bio vrlo lako.
Svensson
2017-12-06T13:19:10Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Originally Posted by: Svensson 

Smrade jedan ti si ga prvi poceo hvalit kod one kimure, a ja sam ga bas hejtao dotad :)24.,i on je inace jedini od ovih vecih za kojeg navijam jer je poznato da sam dosad bio uvijek protiv ovih gorostasa(Lesnar,Reem...)

Bacio sam oko na ovaj card i jedva da sam ikog prepoznao. Al me podsjetilo da je UFC napravio gadnu gresku s ovim fyl borcima koje nitko ne zeli gledat a moras ih placat i gubit mjesto na cardu. Katastrofa, i nikako mi ne ide u glavu kako je se Dana s ovom kategorijom htio probiti na azijsko trziste gdje se omiljene borbe likova od 200kg il ove freak zenske gdje transvestit tuce 50godisnju bakicu!??

kako ga necu hvaliti kad je prosio ispred zgrade mi u Parizu :)18 :)18

karikiram malo al zivio sam cca tramvajsku stanicu dalje od MMA Factorya al nisam nazalost trenirao radi gro obveza na faksu. Vidjelo se iz borbe u borbu da covjek stvarno napreduje i ima dobre sanse da osvoji titulu al mora se ovaj hype malo vratiti u realnost. Nemoguce da imas solidan cardio na takvu misicnu masu osim ako nisi nekakav X-man ili sl.

Za ovaj card topic nebi trebo proc 2 stranice; par ok boraca, Rondine bivse zrtve i to je to.
Seded
2017-12-06T21:08:51Z
Nije toliko loš card. Swanson vs. Ortega će bit odlična borba i sad ćemo vidjeti kakav je Ortega kad ima veterana ovakvog kova ispred sebe. Iskreno, ne bih se čudio da uspije riješit Swansona kasnije na neki submission.

Knight je uvijek zanimljiv za gledati, beskompromisan i borbe su mu ludnica otpočetka do kraja. Veliki je favorit, ali ima ozbiljnih problema s primanjem udaraca, a Benitez udara jako i precizno. Vidjet ćemo. Nadam se da će Ramos pokazati malo BJJ-a u ovoj borbi.
"It's not checkmate. The king has one more move."
dr jupidu
2017-12-06T21:57:55Z
ovo je tip eventa za pivo i opušteno gledat bez očekivanja..bitno je samo kako se složit u glavi.......

ko kad se izadje s komadom vani a želiš jebat silno il izadjes i dosta je i drpanje a ako ode do jebanja super....

(
bero
  • bero
2017-12-07T16:13:14Z
Card je "loš" po imenima. Borbi će sigurno bit dobrih, to je već standard za takve evente.
- dr jupidu
Jarac
2017-12-07T16:16:40Z
Prosjek po meni za fight night.Bolje od ostalih al za Ufc prosjek.
Borisstandup
2017-12-09T23:56:14Z
Dobra borba za pocetak eventa. Frank Trigg je sudac u oktagonu.
Seded
2017-12-09T23:58:49Z
Originally Posted by: Borisstandup 

Giles jako dobar. Mislim da ima potencijala lik jer solidno boksa, dobro razumije hrvanje i parter. Jedina mana su mu fizikalije jer nije jedan od većih u kategoriji.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Borisstandup
2017-12-10T00:00:02Z
Originally Posted by: Seded 

Originally Posted by: Borisstandup 

Giles jako dobar. Mislim da ima potencijala lik jer solidno boksa, dobro razumije hrvanje i parter. Jedina mana su mu fizikalije jer nije jedan od većih u kategoriji.

Da bas ga gledam i mislim si jel moze spustat za welter. Svida mi se kako radi,dobro se krece i bas razumije borbu.
Borisstandup
2017-12-10T00:01:22Z
Jedva cekam Ortegu i Swansona gledat.