bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-11-26T10:31:24Z
02.12. Detroit, Michigan

Main Card

Max Holloway vs. Jose Aldo
Alistair Overeem vs. Francis Ngannou
Henry Cejudo vs. Sergio Pettis
Eddie Alvarez vs. Justin Gaethje
Tecia Torres vs. Michelle Waterson

Undercard

Charles Oliveira vs. Paul Felder
Yancy Medeiros vs. Alex Oliveira
Drakkar Klose vs. David Teymur
Cortney Casey vs. Felice Herrig
Abdul Razak Alhassan vs. Sabah Homasi
Allen Crowder vs. Justin Willis
Jeremy Kimball vs. Dominick Reyes
Amanda Cooper vs. Angela Magana

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
DjomlaKS
2017-11-27T09:53:55Z
Originally Posted by: bero 

02.12. Detroit, Michigan

Main Card

Max Holloway vs. Jose Aldo
Alistair Overeem vs. Francis Ngannou
Henry Cejudo vs. Sergio Pettis
Eddie Alvarez vs. Justin Gaethje
Tecia Torres vs. Michelle Waterson

Undercard

Charles Oliveira vs. Paul Felder
Yancy Medeiros vs. Alex Oliveira
Drakkar Klose vs. David Teymur
Cortney Casey vs. Felice Herrig
Abdul Razak Alhassan vs. Sabah Homasi
Allen Crowder vs. Justin Willis
Jeremy Kimball vs. Dominick Reyes
Amanda Cooper vs. Angela Magana

:)15

thelovacluka
2017-11-27T10:45:08Z
joj nikad nisam tolko za overeema navijao :D

kako mi se gadi fabriciranje stvari..

al lako moguće da budu svi stari, Aldo, Reem, ALvarez,,,popušili.

Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
bero
  • bero
2017-11-27T10:49:23Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Pa Alistar je prvak toga. Bar što se njegovih fanova oduvijek tiče.
Sjeti se dok je prvak Dreama bio i osvojio K-1. Nisi mogao disat kolko su mu visili s jaja ("najbolji HW svih vremena itd"):)18

Go Ngannou!

- dr jupidu
thelovacluka
2017-11-27T11:13:11Z

Sjeti se dok je prvak Dreama bio i osvojio K-1. Nisi mogao disat kolko su mu visili s jaja ("najbolji HW svih vremena itd"):)18

Go Ngannou!

+ ako se slažeš, dok je K1 bio malo jači nego zadnjih godina.

tak da, Overeem ima dugu karijeru i tip je dokazani borac koji se nakon teških nokauta vraćao, borio za titule, vrhunski je udarač, pa i parter mu je odličan.

ngannou je lopatar koji osim arlovskog nije dobio nikog. a pojavljuje se "slučajno" u svakom UFC videu i forsiraju ga s treningom u tim njihovim vrhunskim ustanovama itd.

go my nigga :D

DjomlaKS
2017-11-27T11:21:16Z
Overeem je najvevu slavu i najvise su ga uzdizali uzivao dok je mlatio B i C ligu daleko od UFC-a, tako da je Ngnnaou neki njegov prototip kojeg se takodjer malo previse pumpa od strane UFC-a(sad je navodno vlasnik najjaceg udarca na planeti).
No meni to ok, lik je potencijalna zvijerka i treba malo da se radi na njemu u ovakvoj HW krizi. Razbit ce Reema a onda ide najveca HW borba koju UFC moze ponuditi jos od Cain-Santos ratova
thelovacluka
2017-11-27T11:31:15Z
Overeem je popušio batine u UFC, al se adaptirao i natamburao pun kurac dobrih boraca, borio se za titulu, skoro pobijedio.

Ngannnou je dokazan koliko i Mcgregor u obrani pojasa.

da, da, najjači udarac, vidio sam..
dr jupidu
2017-11-27T11:33:58Z
reemu je stvr sad il će prvi pogodit a ako se njega pogodi ide spavat

brada mu je čvrsta i stabilna kao djomlaksovi mma stavovi spram odradjenih boraca..kako vjetar puše-u glavi
bero
  • bero
2017-11-27T11:36:42Z

Go Ngannou!

+ ako se slažeš, dok je K1 bio malo jači nego zadnjih godina.

tak da, Overeem ima dugu karijeru i tip je dokazani borac koji se nakon teških nokauta vraćao, borio za titule, vrhunski je udarač, pa i parter mu je odličan.

ngannou je lopatar koji osim arlovskog nije dobio nikog. a pojavljuje se "slučajno" u svakom UFC videu i forsiraju ga s treningom u tim njihovim vrhunskim ustanovama itd.

go my nigga :D

Da, ali njega su tada proglašavali GOAT-om dok još nije imao nijednu Top 10 pobjedu u MMA. O tome pričam.

- dr jupidu
Đolo
2017-11-27T11:37:21Z
Dajte saberite se amaterčine, pricate o tipu koji je doso u k1 i bio toliko jebeno dominantan da su ovi morali mjenjat pravila u k1 cisto da ostatak k1 boraca ima sanse neke s njim, proslavio se ubijajuci u svakom sportu a ne lupajuci kante.

Reem ima jedno od najvecih iskustava u ne samo mma povijesti,nego cijeloj borilackoj povijesti, niko se nije borio s toliko ubojica, znaci svjetsko iskustvo, nezaustavljiva volja, tip je 15puta valjda finishiran u karijeri i dalje ide samo naprijed i sve je bolji i bolji. K1 prvak mma prvak osvajo neka europska adcc natjecanja ako se ne varam, pride contender ufc contender, i dalje nakon svega on je u samom vrhu.

Na papiru svakako jedan od najkompletnijih teskasa ikad, ne podnosi udarce bas ali nakon tolike karijere cudo da je ziv jos.

Crna stena svakako ima mota, nije to samo hype, lik je ogroman jak i atletican, pun samopouzdanja i nokautirat ce on jos dosta ljudi, svakako tezak protivnik za reema, a ako moze pobijedit reema nevidim kakve veze hype ima, ocito da je tip dobar onda.
Svensson
2017-11-27T11:46:13Z
hoce biti Joe Silva na vaganju da ih razdvaja?

UserPostedImage
DjomlaKS
2017-11-27T11:50:44Z
Originally Posted by: Đolo 

Dajte saberite se amaterčine, pricate o tipu koji je doso u k1 i bio toliko jebeno dominantan da su ovi morali mjenjat pravila u k1 cisto da ostatak k1 boraca ima sanse neke s njim, proslavio se ubijajuci u svakom sportu a ne lupajuci kante.

Reem ima jedno od najvecih iskustava u ne samo mma povijesti,nego cijeloj borilackoj povijesti, niko se nije borio s toliko ubojica, znaci svjetsko iskustvo, nezaustavljiva volja, tip je 15puta valjda finishiran u karijeri i dalje ide samo naprijed i sve je bolji i bolji. K1 prvak mma prvak osvajo neka europska adcc natjecanja ako se ne varam, pride contender ufc contender, i dalje nakon svega on je u samom vrhu.

Na papiru svakako jedan od najkompletnijih teskasa ikad, ne podnosi udarce bas ali nakon tolike karijere cudo da je ziv jos.

Crna stena svakako ima mota, nije to samo hype, lik je ogroman jak i atletican, pun samopouzdanja i nokautirat ce on jos dosta ljudi, svakako tezak protivnik za reema, a ako moze pobijedit reema nevidim kakve veze hype ima, ocito da je tip dobar onda.

Opet vrijedjanje :)18
A ovo za K-1 ti je u najmanju ruku smijesno s obzirom da ga je Badr prebio, a turnir je osvojio jer mu je izmedju istalog Saki dosa sa slomljenom rukom...

Nitko ne osporava Reemu nista, velik borac al cinjenica je da je dosta bio pumpan u vrijeme kad nije trebao biti, kao sto se sad radi hype od Nigge...

Mislim meni ok jer hype se mora raditi a realno obojica imaju stila za biti velika zvijezda danasnjoj rulji..,ja jedino dobijem proljev kad Dana tepa onako Rondi da je zenski Tyson i da je zasluzna za sve ovo 🤦

E i drago mi je sto ce Aldo dobit revans, mada sumnjam u drugacij ishod
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-11-27T11:51:35Z

Haha bas tako, koliki hajp rade oko Nganoua toliko nisu ni oko Ronde, napravali su vec 30 nekih mini dokumentaraca o njemi, te ima najaci udarac na svijetu, iako su ga u tom Ufc isntitutu mjerili samo njemu haha, te cudo prirode, te mma Majk Tyson, pa onda rodjen je na dan kad je Mike Tyson tamo nekog nokautirao lol, bas bi volio da ga Overem ugasi, ali mislim da ce bit obrnuto nazalost
bero
  • bero
2017-11-27T11:58:13Z
šta je tu čudno da rade hype oko Ngannoua, pa kvalitetni novi teškaši se pojave jednom u sto godina :)18
normalno da će to iskoristit.

2017 je godina, a u Top 10 HW je 70 % istih imena ko i prije 10 godina.
- dr jupidu
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-11-27T12:04:38Z

šta je tu čudno da rade hype oko Ngannoua, pa kvalitetni novi teškaši se pojave jednom u 10 godina :)18

Pa evo oko Miocica ni dan danas nerade neki Hype, koji je takodjer kvalitetat teskas, da su kojim slucajam Nganou ili Lesnar napravili ovo sto je on, pricali bi o njima kao o nekim mitskim bicima kakvih do sad nije bilo, mislim nije da o Nganou ni sad vec to ne pricaju
Svensson
2017-11-27T12:07:00Z

šta je tu čudno da rade hype oko Ngannoua, pa kvalitetni novi teškaši se pojave jednom u sto godina :)18

Jones suspendiran, Rumble sadi travu, Gustafsson operirao rame, Oezdemir u zatvoru

Shogun 2018 LHW prvak :)20
Becks
2017-11-27T12:33:26Z
Originally Posted by: JDS 

šta je tu čudno da rade hype oko Ngannoua, pa kvalitetni novi teškaši se pojave jednom u 10 godina :)18

Pa evo oko Miocica ni dan danas nerade neki Hype, koji je takodjer kvalitetat teskas, da su kojim slucajam Nganou ili Lesnar napravili ovo sto je on, pricali bi o njima kao o nekim mitskim bicima kakvih do sad nije bilo, mislim nije da o Nganou ni sad vec to ne pricaju

miocic nije atraktivan za raditi hype, ljudi ne puše casual good guy likove. jbga, dok god je to privatna prčija tako ce biti...
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Borisstandup
2017-11-27T12:40:12Z
Originally Posted by: Svensson 

Shogun 2018 LHW prvak

Nitko sretniji od mene!!!

I ne budite jeleni lopatari:))
Nije hype samo i dobar je Ngannou definitivno materijal za pravog teskasa.
A Reem je usto prekaljen i pokazao je da se zna i prilagoditi i napredovati. Sjajna borba svakako.

Aldo ako vec nema Edgara mi je jako drago da je dobio sansu i volio bi da je iskoristi ali s Maxom mora 5 rundi bit spreman na izmjene a ne znam je li to on kondicijski moze.I zadnji put na sredini druge se poceo gasiti. Volio bi da vrati titulu i potvrdi da je jedan od najvecih ali definitivno nezgodan match up.
DjomlaKS
2017-11-27T12:57:47Z
Kad smo kod Miocica ovo je i za njega dobra prilika da se malo probije na sceni.,ima da sjedi u prvom redu i cijelu borbu se ponasa zainteresirano, te nakon borbe udje u kavez i nesto dobaci protivniku uz zajednicko rukovanje i fotkanje
U suprotnom necu da ga vise cujem kako kmeci o popularnosti i placi!
karl anal
2017-11-27T15:46:00Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Originally Posted by: Đolo 

Opet vrijedjanje :)18
A ovo za K-1 ti je u najmanju ruku smijesno s obzirom da ga je Badr prebio, a turnir je osvojio jer mu je izmedju istalog Saki dosa sa slomljenom rukom...

Nitko ne osporava Reemu nista, velik borac al cinjenica je da je dosta bio pumpan u vrijeme kad nije trebao biti, kao sto se sad radi hype od Nigge...

Mislim meni ok jer hype se mora raditi a realno obojica imaju stila za biti velika zvijezda danasnjoj rulji..,ja jedino dobijem proljev kad Dana tepa onako Rondi da je zenski Tyson i da je zasluzna za sve ovo 🤦

E i drago mi je sto ce Aldo dobit revans, mada sumnjam u drugacij ishod

saki ga je sa jednom rukom školovao, tad se reemu sve potrefilo ali baš sve, da se bori na još 100 k1 titula nika je ne bi više osvojio, đolo koji se kurac dešava sa tobom

problemi u familiji, problemi sa potencijom, problemi sa potencijom kad su članovi familije umješani?????

When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Users browsing this topic