bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-10-22T08:17:14Z
28.10. Sao Paulo

MAIN CARD

Lyoto Machida vs. Derek Brunson
Demian Maia vs. Colby Covington
Pedro Munhoz vs. Rob Font
Jim Miller vs. Francisco Trinaldo
Thiago Santos vs. Jack Hermansson
John Lineker vs. Marlon Vera

UNDERCARD

Vicente Luque vs. Niko Price
Antonio Carlos Junior vs. Jack Marshman
Elizeu Zaleski vs. Max Griffin
Hacran Dias vs. Jared Gordon
Deiveson Figueiredo vs. Jarred Brooks
Christian Colombo vs. Marcelo Golm
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
sefo
  • sefo
  • Advanced Member
2017-10-23T17:45:31Z
Totalno sam zaboravio na Machidu, već sam mislio da je u penziji.
Nije se borio 2,5 god a i 40-ta se bliži.

Machida legenda.
Đolo
2017-10-23T19:16:37Z
Navijat cu za machidu ali ako nas je povijest nesto naucila ovakve matchupove je uvijek gubio.

Mislim da ce maia submitat colbya, obojica uzas u stojci, colby veci bolji hrvac al maia je toliko bolji grapler da ne vidim kako bi ga colby mogo 3 runde kontrolirat, iskusan je maia.

DjomlaKS
2017-10-23T20:08:49Z
Originally Posted by: sefo 

Totalno sam zaboravio na Machidu, već sam mislio da je u penziji.
Nije se borio 2,5 god a i 40-ta se bliži.

Machida legenda.

Ove 2,5 godine proletise ko da je jucer bilo(nevezano uz mma) :)28
dr jupidu
2017-10-23T20:44:16Z
machida ulazi u club nije znao stat
Đolo
2017-10-24T08:49:57Z
Ovo je machidi zadnja prilika, ako te brunson izdominira znaci da nemas kaj radit u ufcu, brunson je solidan gatekeeper, vidjet cemo sto machida ima za ponudit. Machida je tehnicki sigurno bolji u bjj i stojci ali treba imat dusu a ne tehniku.
Seded
2017-10-24T09:01:38Z
Da je ovo stari Machida, na žmireći bi kontrirao Brunsona i nokautirao ga ko Badera. S obzirom da se radi o isluženom Machidi koji se nije borio dvije godine, nemam pojma tko će dobit.
"It's not checkmate. The king has one more move."
WARcain
2017-10-24T10:11:44Z
Originally Posted by: Seded 

Da je ovo stari Machida, na žmireći bi kontrirao Brunsona i nokautirao ga ko Badera. S obzirom da se radi o isluženom Machidi koji se nije borio dvije godine, nemam pojma tko će dobit.

Machida :)18
Seded
2017-10-24T19:02:50Z

Borisstandup
2017-10-24T20:15:45Z
Jako se radujem ovoj borbi Maie i Covingtona.
WARcain
2017-10-25T12:12:28Z
Originally Posted by: Borisstandup 

I pobjedi Maie, previse je iritantan Covington. Glumi vec neko vrijeme nekakvog badass gangstera, previse se druzi s Masvidalom cini se :)18
Borisstandup
2017-10-25T13:39:42Z
Originally Posted by: WARcain 

I pobjedi Maie, previse je iritantan Covington. Glumi vec neko vrijeme nekakvog badass gangstera, previse se druzi s Masvidalom cini se :)18

Ma da najbolji su prijatelji. Bas me zanima koliko moze sa Maiom!!
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-10-25T13:54:12Z

I ja bi volio da Maia pobjedi, nesvidja mi se Covington, ali nazalost mislim da ce pobjedit, on je uz Woodleya najgori stilski protivnik za Maiu, jednostavno ga nece moci rusiti, a u stojci je ipak bolji od Maie
Seded
2017-10-25T14:58:39Z
Bojim se da će dobit Maia-u na odluku, iako bi me baš obradovalo da Codyja sudac budi jer je zaspao nakon RNC-a.
Borisstandup
2017-10-26T07:25:03Z
Originally Posted by: JDS 

I ja bi volio da Maia pobjedi, nesvidja mi se Covington, ali nazalost mislim da ce pobjedit, on je uz Woodleya najgori stilski protivnik za Maiu, jednostavno ga nece moci rusiti, a u stojci je ipak bolji od Maie

Da jedan od tezih protivnika za njega ali i stilski jako zanimljiv mec a i da odu u parter volio bi vidjet kak bi bilo.Znaci nisam jedini koji misli da je miguce iznenadenje , treba vidjet i kakav se Maia vraca nakon mozda i najlosije borbe u karijeri i ocajne borbe sveukupno za titulu.
e.peace
2017-10-26T09:02:52Z
Srce kaže urinopijač Machiiiiiiidaaaaa :-)
A i razum isto.
WARcain
2017-10-26T09:22:40Z

Nije Maia toliko los u stojci, barem ne u sporedbi s Covingtonom koji takodjer u stojci nije nista posebno. Rekao bi u najmanju ruku su tu negdje.

Mislim da ga Maia cak i ne mora rusiti, neka Colby rusi njega. Otvorit ce se prostor za nekakav sub za Maia-u cak i kad je na ledjima. Isto tako Woodley je ipak dosta eskplozivniji od Covingtona i puno teze ga je rusiti, tako mislim da cak i ima prostora za rusenje za Maia-u.

U svakom slucaju radujem se borbi.
Seded
2017-10-26T09:31:34Z
Colbyjevo hrvanje je PUNO bolje nego Woodleyjevo. Ekipa koja je trenirala s njima u ATT-u kaže da ga je Colby posrao u hrvanju svaki trening. Najveća prednost Covingtona ovdje je pripremljenost i izdržljivost. Maia ima problema s cardiom i mora završiti ovo u rundu i pol, jako teško će nešto kasnije napraviti. Ako dođe do treće runde, Colby će to sigurno uzeti.
DoKoske
2017-10-26T12:49:48Z

Nije Maia toliko los u stojci, barem ne u sporedbi s Covingtonom koji takodjer u stojci nije nista posebno. Rekao bi u najmanju ruku su tu negdje.

Mislim da ga Maia cak i ne mora rusiti, neka Colby rusi njega. Otvorit ce se prostor za nekakav sub za Maia-u cak i kad je na ledjima. Isto tako Woodley je ipak dosta eskplozivniji od Covingtona i puno teze ga je rusiti, tako mislim da cak i ima prostora za rusenje za Maia-u.

U svakom slucaju radujem se borbi.

colby je teški za submitat, gledao sam uživo kako mu dobri bjj black beltovi ne mogu ništa na parteru. maia je naravno opasniji ali neće dobit lagan sub protiv covingtona. stojku ne radi puno u borbama ali koliko sam vidio na sparinzima bolji je puno od maie. mislim da uzima ovo i kladit ću se na njega
wash your feminine side clean off
Borisstandup
2017-10-26T14:24:14Z
Da ja mislim Colby odlukom i Machida vjerojatno jer realno Brunson je stilski stvoren za njega kao borac.Mucio se on i sa Silvom nedavno a vjerujem da mu je i ovo teza borba od te i normaalno ako ima sto jos od Machide .