bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-09-25T12:11:42Z
https://www.glorykickbox...-23a2db8589bb/fight-card 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
fist
  • fist
  • Advanced Member
2017-09-25T12:19:23Z
Odličan card, odnosno 2 carda :)
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-09-29T11:48:16Z
https://www.mma-core.com...ght_Week_Part_4/10193825 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Svensson
2017-09-29T13:24:58Z
Brestovac 118, Gerges 104

UserPostedImage
HighKick
2017-09-30T18:39:04Z
http://www.fightchanneltv.com  link na PPV prijenos... Ima li netko?
Svensson
2017-09-30T19:31:01Z
ja takodjer trazim, prvi dio carda je bio na fightpassu
Seded
2017-09-30T19:41:04Z
Originally Posted by: Svensson 

izgleda da još nije počelo, valjda u 22:00

"It's not checkmate. The king has one more move."
Svensson
2017-09-30T19:54:14Z
Originally Posted by: Seded 

izgleda da još nije počelo, valjda u 22:00

pocelo je , Duut dobio brzim nokautom

edit: Hadar istuko Manchu i slomio ruku.... smijesan turnir ; kad se sjetim da je ovakav slican turnir bio sa Sakijem, Spongom, Corbettom i Cavalarijem
Seded
2017-09-30T20:14:26Z
BRUTALNO, svaka čast Brestovcu. High kick u 30 sekundi, Gerges na spavanac.
"It's not checkmate. The king has one more move."
CainVelasquez_fan
2017-09-30T20:15:29Z
HighKick
2017-09-30T20:15:53Z
Brutalno!

Htio sam pogledati malo više ovog fajta :)
Nekako mi se čini da je Mladen osjetio Hesdyeve kickove .
Svensson
2017-09-30T20:25:18Z
cisto da se zna da nisam sparirao s Gergesom za ovaj mec:)1

da nebi bilo Svensonovog prokletstva, nakon sto je Koske pao u prvoj rudni pripremajuci se samnom :)20
HighKick
2017-09-30T20:30:23Z
I opet nokaut u prvih 10 sec...
Svensson
2017-09-30T20:32:53Z
Originally Posted by: HighKick 

ovaj LHW turnir je bio smijesan, no s obzirom kako placaju borce nisam iznenadjen da je ovo ono sto mogu priustiti
DjomlaKS
2017-09-30T20:33:46Z
Bravoooo Brestovac!!!!

Jbt tek sam vcrs skuzio kolike Hrvatska ima gorile u borilckim sportovima; Brestovac odlican u K1, Hrga ponajveci mladi potencijal u boksu, Miocic MMA prvak, Mirko(on je fizicki manji od ovih) vec poznata prica, jos bi i Delija nasao svoje mjesto da nebi proklete noge...

Eto vam PFS-ovci ideje za sutrasnji clanak
HighKick
2017-09-30T20:40:29Z

ovaj LHW turnir je bio smijesan, no s obzirom kako placaju borce nisam iznenadjen da je ovo ono sto mogu priustiti

btw, kako stoji Glory uopće? Tko financira? Generalno mislim da su borbe po K-1 pravilima u padu (iako ih obožavam)....

Svensson
2017-09-30T20:59:49Z

btw, kako stoji Glory uopće? Tko financira? Generalno mislim da su borbe po K-1 pravilima u padu (iako ih obožavam)....

sumnjiv mi je taj kapital koji je iza njih, moguce da se tu i pere neka lova

krenuli su dosta bombasticno ali s vremenom se osjeti da su smanjili ulaganja; rekao bih da placaju nesto ala Bellator. Najveca steta je sto nisu uzeli licencu za K1 brend nego ju je dobio onaj hahar Kim
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-09-30T21:17:06Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Bravoooo Brestovac!!!!

Jbt tek sam vcrs skuzio kolike Hrvatska ima gorile u borilckim sportovima; Brestovac odlican u K1, Hrga ponajveci mladi potencijal u boksu, Miocic MMA prvak, Mirko(on je fizicki manji od ovih) vec poznata prica, jos bi i Delija nasao svoje mjesto da nebi proklete noge...

I Cikatic, nakon Mirka i Cikatica imamo ponovno borca u samom vrhu kickboksa, samo sport nazalost vise nije toliko popularan koliko je bio u vrijema Mirka i Cikatica, pa za Brestovca malo ko i zna uopce, sto je steta
gosuasus
2017-09-30T21:26:21Z
neki naftasi su iza, al da, slabo se radi opcenito. k-1 radi iskljucivo japan kao u pocetcima '93, superkombat cisto evropa, glory kombinira i nudi najbolje pa nece

Bravo za mladju slicno je i wilnisa sjebo samo je on legao na drugu stranu :)20 taj njegov lhk je bolesniji od mirkovog jbt. i inace jel nije ovo bio eliminator prema ricu ili koji qrac?? osveta adegbuyiu ili rico, koji radi sa bigfootom za dva tjedna

spominjuci taj turnir, ima li sto zajebanije od odradit noc kickboksa

ovo ce pivo gerges dobro zapamtit :)18
DayHR
2017-09-30T21:34:35Z
Originally Posted by: JDS 

Originally Posted by: DjomlaKS 

Bravoooo Brestovac!!!!

I Cikatic, nakon Mirka i Cikatica imamo ponovno borca u samom vrhu kickboksa, samo sport nazalost vise nije toliko popularan koliko je bio u vrijema Mirka i Cikatica, pa za Brestovca malo ko i zna uopce, sto je steta

Svaka čast Brestovcu.

Da, lijepo je što imamo nastavak kontinuiteta i predstavnika u svjetskom vrhu, i što lijevi high kick i dalje živi.

Nego, kakva je sad situacija i mogućnost da Brestovac ponovo napadne titulu?

Vjerujem da je Bigfoot samo formalnost, a tu je onda Ben Saddik kao najavljeni izazivač.

Isto tako Verhoeven nije nikada pobijedio Londta, a Londt je dobio njihovu borbu 2009. g, i osvojio contender turnir prošle godine.

Adegbuyi je stalno u vrhu, ali već je odradio par borbi sa Ricom, i izgubio je nedavno od Inocentea.

A contender turnir osvojio je ove godine i D'Angelo Marshall.