Puncher
2017-10-29T09:41:43Z
Lego bi Takami sledečih 30 sekundi. 1000%. slažem se da je šteta što to nije dopušteno...opet se sere po boksu radi takvih odluka. Sudac usro stvar 100%! takami bi lego, Joshua biosto No1, gledaoci zadovoljni, boks na vrhu....ovako....trebaju povest računa sad kad imaju CHAMPA koji če dignut boks tamo gde je bio..samo ne na ovakav način. Greška. Nije Joshua ništa kriv slažem se, On je radio samo svoj poso -kako je radio. A da je mogo bolje- MOGO JE. Ne možeš svaki put bit 100%! To niko nije nikada bio niti če bit. Ima loših dana in okolnosti...kad tad ti dođu. Svakom borcu. Al da je nabio masu i izgubio na brzini jeste. Trebo bi izgubit jedno 5 kg, onda bi to bilo to. Prevuiše mase nabio. Ometa brzinu i rad nogu.
Đolo
2017-10-29T09:56:12Z
Neznam jel bi pao takama, pa lik je zadnja 2 il 3 udarca izmaknuo, trenutak prije tog je uzvratio udarcem, joshua se jako umaro a jedva je aktivan bio, bilo bi zanimljivo vidjet rasplet borbe.

Moguce i da bi ga joshua KO kak kazes, ali buduci da je ovaj izmico udarce i evidentno bio priseban, mislim da bi se borba nastavila i da takam nije bio ni blizu gotov, al tesko tu bit u pravu, samo takam zna al svejedno nisam nikad vidio da borac izbjegne udarce a sudac prekine, uzas. Taj boks je sranje korupcijsko, svaki veci event neki skandal jebote.

Ocemo joshua vs wilder, mislim da bi ga wilder prebio, jedini ima goriva i ambicije da bude pravi prvak u teskoj.
Puncher
2017-10-29T11:14:39Z
Ne bi. Joshua če bit planetarna zvezda. na njemu se radi. radi čitav štab ljudi. Najjačih. Uz to čovek ima karizmu, ima kvalitet...Njegovo vreme dolazi za 3 godine. Dečko je rođeni champ u ponašanju, inteligenciji itd...a to je više nego sve motoričke predispozicije. Ima i srce. Dokazo je. Treba mu još MALo vremena. Videt češ....mega zvezda se pravi od njega. A i vreme je:) Boksu to treba. Boks je pionir - pokretač svega ovog što imamo danas. Uz to je Olimpijski sport. . Red je da ponovo sedne gde mu je mesto:)I oče.Joshua če podič nivo...100%! videt češ.
Chiodo
2017-10-29T11:28:42Z
Ma izdrža bi Takam ovo do kraja i izgubio odlukom 9-3 i imao je dvije runde do tad.Nike ni izgledao posebno lošije nakon 7 runde od Joshue koni je uspuhao.Prvih 6 čista dominacija i razlika u klasi evidentna.Sudac zeznuo ali nije Joshua tu kriv.
Begbie
2017-10-29T17:25:03Z
Originally Posted by: Đolo 

Neznam jel bi pao takama, pa lik je zadnja 2 il 3 udarca izmaknuo, trenutak prije tog je uzvratio udarcem, joshua se jako umaro a jedva je aktivan bio, bilo bi zanimljivo vidjet rasplet borbe.

Moguce i da bi ga joshua KO kak kazes, ali buduci da je ovaj izmico udarce i evidentno bio priseban, mislim da bi se borba nastavila i da takam nije bio ni blizu gotov, al tesko tu bit u pravu, samo takam zna al svejedno nisam nikad vidio da borac izbjegne udarce a sudac prekine, uzas. Taj boks je sranje korupcijsko, svaki veci event neki skandal jebote.

Ocemo joshua vs wilder, mislim da bi ga wilder prebio, jedini ima goriva i ambicije da bude pravi prvak u teskoj.

wilder neka prvo odradi mec sa top 10 protivnikom pa ce se tek onda vidjet na cemu je i kolko sansi ima protiv joshue...ovako dok nabija kante to nemozemo znati.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-10-29T18:30:30Z

Kako ti često kažeš: smiješan si :)1

Wilder mu ni tehnički ni po snazi ni brzini ne može primirisat. A što se ambicija tiče, to se vidi po protivnicima koje bira :)18

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Shakal*
2017-10-29T18:46:54Z
Originally Posted by: bero 

Kako ti često kažeš: smiješan si :)1

Wilder mu ni tehnički ni po snazi ni brzini ne može primirisat. A što se ambicija tiče, to se vidi po protivnicima koje bira :)18

Pa bolje da boksaju njih dva nego da Wilder vrisne od nekog iz top 10.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2017-10-30T07:10:47Z
Takamu svaka čast na borbi ali....

Nakon ovog meča mi više uopće ne djeluju suludo šanse da bi Stipe odradio zanimljiviji meč s Joshum od velike većine boksača.

Kao prvo, Joshua ima istu prednost pred većinom boksača koju su imali i Lenox i oba Klička - visinu. S njom imaju i reach ali i veliku sposobnost da izmore protivnika u klinču (5x po rundi se nasloniš na protivnika i do 6.-7. runde mu posisašp brdo energije). Stipe je gabaritniji od većine ozbiljnih teškaša (tu ne računam panjeve poput Heleniusa ili Wacha) i tu Joshua ne bi mogao glumiti bullya. Istina, dolaze gabaritniji mladi boksači (Hrga, Yoka) ali njima treba još barem 2-3 godine da stasaju za napad na titulu.

Drugo, tko god se borio ranije s braćom Klitcko, a bojim se da to slijedi i s Joshuinim protivnicima, kao da ostavi muda doma. Svi nešto pimplaju, pokušavaju doć do decisiona, a nitko ne uletava u razmjene ili barem pokušava odraditi seriju3-4 udarca. Stipe bi se garant potukao i tu bi imao neki punchers chance za pobjedu. Ili bi zalegao ali opet bismo imali dobru šoru.

I treće - brada. Stipe stvarno može primiti bombe. Uz puuuuno peglanja defanzive, mogao bi preživiti par rundi, a u tih par rundi bi sigurno potegao puno više ozbiljnijih udaraca nego primjerice Conor protiv Mayweathera.

Znam da se ovaj meč 99% neće dogoditi ali više bih se veselio tom hibridnom meču nego recimo mečevima Joshue s Pulevom, Parkerom, Furyem, Chisorom, Povetkinom.....
cayman
2017-10-30T07:29:22Z
Ja pak mislim da bi Joshua imao ogromnih problema s Furyjem
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-10-30T07:35:33Z
Originally Posted by: cayman 

S Furyjem u primeu itekako bi. Ali Fury je gotov i fizički i psihički, nema povratka u ring za njega.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2017-10-30T18:14:01Z

S Furyjem u primeu itekako bi. Ali Fury je gotov i fizički i psihički, nema povratka u ring za njega.

Ma kakvi. U klinču bi ga pojeo. Više je udarca protiv Takame u klinču bacio nego Kličko u svojoj profi i amaterskoj karijeri. Naravno da tako i neki udarac mora primiti al jeb. Jednostavno ima više oružja a i muda da se potuče. Kličko sa svojim pimplanjem nije to mogao.
Borisstandup
2017-10-30T18:48:48Z

Dobro mislis.
Borisstandup
2017-10-30T18:52:38Z
Originally Posted by: fist 

Takamu svaka čast na borbi ali....

Nakon ovog meča mi više uopće ne djeluju suludo šanse da bi Stipe odradio zanimljiviji meč s Joshum od velike većine boksača.

Kao prvo, Joshua ima istu prednost pred većinom boksača koju su imali i Lenox i oba Klička - visinu. S njom imaju i reach ali i veliku sposobnost da izmore protivnika u klinču (5x po rundi se nasloniš na protivnika i do 6.-7. runde mu posisašp brdo energije). Stipe je gabaritniji od većine ozbiljnih teškaša (tu ne računam panjeve poput Heleniusa ili Wacha) i tu Joshua ne bi mogao glumiti bullya. Istina, dolaze gabaritniji mladi boksači (Hrga, Yoka) ali njima treba još barem 2-3 godine da stasaju za napad na titulu.

Drugo, tko god se borio ranije s braćom Klitcko, a bojim se da to slijedi i s Joshuinim protivnicima, kao da ostavi muda doma. Svi nešto pimplaju, pokušavaju doć do decisiona, a nitko ne uletava u razmjene ili barem pokušava odraditi seriju3-4 udarca. Stipe bi se garant potukao i tu bi imao neki punchers chance za pobjedu. Ili bi zalegao ali opet bismo imali dobru šoru.

I treće - brada. Stipe stvarno može primiti bombe. Uz puuuuno peglanja defanzive, mogao bi preživiti par rundi, a u tih par rundi bi sigurno potegao puno više ozbiljnijih udaraca nego primjerice Conor protiv Mayweathera.

Znam da se ovaj meč 99% neće dogoditi ali više bih se veselio tom hibridnom meču nego recimo mečevima Joshue s Pulevom, Parkerom, Furyem, Chisorom, Povetkinom.....

Bolje se ne zavaravat.Boks je drugi sport i osramotio bi se Stipe u takvoj borbi .Ne samo sa Joshuom nego sa svim top boksacima, Takam je bolji boksac od njega Na stranu sve ali drugi je to sport i nema on tako dobar boks za taj sport.Jedno je u proslosti Golden a drugo profi boks. Sorry .
Begbie
2017-10-30T20:08:36Z
ma kakav stipe protiv joshue...pa hrgovic bi ga vec sad nalupao,a kaomli joshua
Begbie
2017-10-30T20:17:23Z

i ja mislim...fury mozda nije pretjerano zanimljiv za gledanje,ali svojom visinom i neobicnim stilom zadao bi joshui dosta problema.za svoju visinu je dosta brz ,bez problema moze gurati 12 rundi i prima minimalno stete... primjetio sam da je pred kraj znaci zadnjih par borbi dosta je kombinirao orthodox i southpaw stav tokom borbi i mislim da bi time dodatno zbunio joshuu.samo je pitanje jel se moze ponovo dovesti u red i kakav fury bi se pojavio u ringu.po meni 50:50
karl anal
2017-10-30T20:49:09Z
Originally Posted by: GSP 

Ma kakvi. U klinču bi ga pojeo. Više je udarca protiv Takame u klinču bacio nego Kličko u svojoj profi i amaterskoj karijeri. Naravno da tako i neki udarac mora primiti al jeb. Jednostavno ima više oružja a i muda da se potuče. Kličko sa svojim pimplanjem nije to mogao.

vidi se da ne pratiš box baš predugo

pogledaj npr borbu wladimir vs mercer
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Bronson0
2017-10-30T21:52:57Z
Ma ja mislim da nece yoshua biti toliko dominantan ko klicko.Ide na nokaut,nema nesto kondicije,nema neku low risk taktiku ko klicko.Ili ce mu se mec oduziti će se ispuhati ili ce naletiti na neku nezgodan udarac kad tad
DjomlaKS
2017-10-30T22:28:49Z
Originally Posted by: Bronson0 

Ma ja mislim da nece yoshua biti toliko dominantan ko klicko.Ide na nokaut,nema nesto kondicije,nema neku low risk taktiku ko klicko.Ili ce mu se mec oduziti će se ispuhati ili ce naletiti na neku nezgodan udarac kad tad

I ja sam slicnog misljenja.
Ne ide toliko na siguricu kao Klicko, jako cesto pokazuje nedostatak kondicije, te uvijek ide na nokaut. Mislim da ce ga vrlo brzo snimiti i sjebati,. Ne zauvijek, al dozivjet ce poraz mislim jako brzo. Naravno pod uvjetom da ga suci ovako ne spasavaju

Btw, kladio bi se recimo na Furya u primeru. Mislim da je kondicijski jedan sasvim drugi svijet za Joshua i to bi presudilo
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2017-10-31T06:05:50Z
Originally Posted by: Bronson0 

Do sada ima sve KO pobjede. Impresivno. Ovu borbu se borio sa slomljenim nosom i otežano je disao, ali i ja se slažem da bi trebao na kondi proraditi tj. sa par kila manje ulaziti u ring.

Što se tiče dominacije ne vidim tko bi ga mogao dobiti. Realno nije još na svom vrhuncu i za par godina trebao bi biti još bolji. Eventualno je tu Wilder ali on mora prvo nekog top boksača dobiti. Nije ima sreće sa Povetkonom i King kongom na žalost ali nakon Stivernea mora na nekog top teškaša.
Bronson0
2017-10-31T11:02:16Z
Ne mora nuzno taj sto ga dobije biti bolji od njega,samo da izdrzi prvih 5-6 rundi bez neke velike stete.Ne kazem da se nece on opet vracati kao prvi ali ne djeluje mi kao borac koji bi moga dugo drzati prvo mjesto.

Ne vjerujem da ce se nesto posebno promjeniti u kondiciji.Mozda malo ali sigurno nece od ovoga sad doci do klickove razine
Similar Topics
Users browsing this topic