Đolo
2018-04-11T22:15:24Z
pa ne uzima ufc dio od boraca nego od promocije eventa :)18

mislis da je tvrtka koja vrijedi miljarde odlucila najvecu borbu u povijesti preposutit na conora i floyda,a nek se svadaju pa sta bude i bude,a arene,prodaje majica,eventi,ppv,tv kuce to isto conor rijesi pa onda dana mu se nakon javi e conor dugujes mi toliko i toliko...

upravo iz tog razloga postoji show money i ppv bonus,jel ako ppv podbaci,promocija se osigura da borcu nejde dodatno novaca nego njima,a ako se pokriju sa ppv ili nekom tv kucom ( ovisno o modelu poslovanja) onda ide borcu dodatnio dio kolaca...

najbolje da ce se promocija odlucit da ce uzet neki mali dio kolaca od borca... razmisli borba od miljardu dolara a borci su placeni 400milja...sta mislis di je ostatak otiso? meni? nije,al pivu platim eto.
bbbmarc
2018-04-12T05:52:51Z
neka me neko od amerikanaca ispravi (zatočen ili hamuširan) ako griješim, ali u sad je porez na prihode iznad 1m cca 55%
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2018-04-12T06:30:17Z
Conor je imao garantiranih 30 milja, plus što mu je UFC dao ako se ne varam još 10-20 % od PPV-a. Znači to je još cca 30-ak milja, ili više.
Recimo da je tako, i da je dobio 60 milja, nakon poreza mu ostane oko 25 milja.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Chiodo
2018-04-12T06:39:18Z
Dobro ostao bez kinte i samo da je mir i spokoj. Valjda bi tak neki imali mira oko njega.
karl anal
2018-04-12T06:49:17Z
Originally Posted by: Đolo 

pa ne uzima ufc dio od boraca nego od promocije eventa :)18

mislis da je tvrtka koja vrijedi miljarde odlucila najvecu borbu u povijesti preposutit na conora i floyda,a nek se svadaju pa sta bude i bude,a arene,prodaje majica,eventi,ppv,tv kuce to isto conor rijesi pa onda dana mu se nakon javi e conor dugujes mi toliko i toliko...

upravo iz tog razloga postoji show money i ppv bonus,jel ako ppv podbaci,promocija se osigura da borcu nejde dodatno novaca nego njima,a ako se pokriju sa ppv ili nekom tv kucom ( ovisno o modelu poslovanja) onda ide borcu dodatnio dio kolaca...

najbolje da ce se promocija odlucit da ce uzet neki mali dio kolaca od borca... razmisli borba od miljardu dolara a borci su placeni 400milja...sta mislis di je ostatak otiso? meni? nije,al pivu platim eto.

borba od milijardu dolara???

odakle ti ta informacija bogte, da je bila borba od milje budi siguran da bi floydu kao pborcu i ko organizatoru otišlo 600-700 miliona dolara a ne "mizernih" 150 recimo

get your numbers right ljudi moji

uzmite si borbu floyd vs pac kao refrncu, pošto su bile slične brojke pa vidite koliko je floydn zaradio u tome meču, u ovome je zaradio malo manje

a vi ovde lupate nevjerojatne cifre, šta se dešava sa hrvatskom mladeži :)1
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Jarac
2018-04-12T07:09:17Z
Ma i ti uprazno isto. Nitko nema skroz informacije nije crno bijelo. Volim ga pa je top il ovako kao ti ne volim ga pa najmanje moguće zaradio
karl anal
2018-04-12T12:31:17Z
Originally Posted by: Jarac 

Ma i ti uprazno isto. Nitko nema skroz informacije nije crno bijelo. Volim ga pa je top il ovako kao ti ne volim ga pa najmanje moguće zaradio

kako nema točne informacije ufc strana je dobila 100 milja, što je malo manje nego što je dobio pac što je i realno jer je bilo malo manje ppv-a

šta je tu nejasno
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Jarac
2018-04-12T12:44:05Z
Originally Posted by: karl anal 

Originally Posted by: Jarac 

kako nema točne informacije ufc strana je dobila 100 milja, što je malo manje nego što je dobio pac što je i realno jer je bilo malo manje ppv-a

šta je tu nejasno

Nejasno je da je White sam rekao da nije cifra skroz točna na spomen 100.Valjda zna više od nas dvoje.

Jarac
2018-04-12T12:46:31Z
Ono što pokušavam napisat ti da je sve što se tu piše rekla kazala jer bez nekih konkretnih stvari il ugpvora crno na bijelo samo se naklapa koliko ke kome išlo , nije to službeno koliko god otprilike bilo. I ako zaista ne znam zašto je to tako važno koliko je zaradio.

I sigurno ima love ne brini o bankrotu.
Đolo
2018-04-12T12:53:14Z
ako je vjerovat analu, plan showtime-a i ufc-a je bio izdat lazne sluzbene brojke,tak da ih mogu kasnije sve drzavne institucije tuzit haha

sumnjam da bi objavili show money za conor i floyda i lagali o tome,jel ta lova mora proc kroz neke sustave i normalno da ce bit vidljivo ako novac nije otiso na mjesto di je trebo ic, lagat se moze za ppv recimo, ali za sluzbene brojke koje objavis kao organizacija ili promotor,mozes za to odgovarat kazneno,tako da mi stvarno nije jasno zasto bi dana se iso zajebavat oko 10-20milja ekstra,a tip ima 500milja+. smijesna teorija. pa sav taj novac koji si mec skupio ide porez na to, znaci ponavljam novci od poreza nejdu meni, nit dana whitu, nit conoru, tako da je smijesno pretpostavit da bi se ufc zajebavo oko ozbiljnih stvari,radi neke sitne love. dobili su svoj dio kolaca,imali su reklamu i hype diljem cijelog svijeta,to je ono di ufc vise zaradi nego ako dobiju sad 50milja ekstra,kaj to znaci ufc-u pa to je masinerija miljarde vrijedna oni potrose 50milja u 2 mjeseca i zarade duplo toliko u 8-12mjeseci.

pricamo o ekstra bogatim ljudima a ispada ko da muljaju za 100kn haha
bero
  • bero
2018-04-12T12:56:43Z
ne zna se točno tko je što dobio, to su sve procjene jer nema službenih brojki.
zna se samo koliko je PPV-a prodano, ali podjela novca je poslovna tajna.

Ali sama borba je generirala minimalno 500 milja, znači čak i da Floyd i UFC to dijele 70-30 %, UFC-u po tome pripada barem 150 milja.
- dr jupidu
Đolo
2018-04-12T13:06:32Z
Originally Posted by: bero 

Ali sama borba je generirala minimalno 500 milja, znači čak i da Floyd i UFC to dijele 70-30 %, UFC-u po tome pripada barem 150 milja.

nezna se koliko je ppv prodano samo za americko trziste su brojke izasle. osim ak je bilo zabranjeno kupovat u ostatku svijeta onda su sluzbene brojke.

sluzbeno je objavljen show money, ulaznice,gate money, i nez tocno sad napamet sta jos ali svakako ima par sluzbenih brojki.
karl anal
2018-04-12T13:11:47Z

daj mi molim te reci odakle tebi ta inforimacija za 500 milja
Chiodo
2018-04-12T13:12:27Z

Pa i je procjena oko nekih 150-170 milja da je toj strani otišlo a sad kako su podijeli tko zna.
bero
  • bero
2018-04-12T13:15:33Z

pa matematika jebogati :))

100 dolara jedan PPV, prodano ih je preko 4 milijuna samo u Americi, dodaj tome ostatak svijeta, profit od ulaznica, sponzore itd... cirka 500 milja bi trebalo bit. Bez poreza.

- dr jupidu
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2018-04-12T14:12:53Z

pa matematika jebogati :))

100 dolara jedan PPV, prodano ih je preko 4 milijuna samo u Americi, dodaj tome ostatak svijeta, profit od ulaznica, sponzore itd... cirka 500 milja bi trebalo bit. Bez poreza.

Ma jaka matematika:)18 Dobit=prihodi-troškovi. Troškove u izračun nisi stavio. Na kraju se plaća i porez na dobit koji nije mali tako da iznos nije ni približno točan.
bero
  • bero
2018-04-12T15:00:08Z
Pa rekoh da je bez poreza i da je rijec o prihodu.
Ne zaradi. Zaradu niko ne zna.
- dr jupidu
Chiodo
2018-04-12T15:01:57Z
Čitat postove ljudi pa napisao je bez poreza.
DjomlaKS
2018-04-12T16:49:35Z
Da sam mod zakljucao bih vam ovu temu isto ko onu KW :)18

Ne mogu vjerovat da se skoro godinu dana nanon borbe jos raspravlja o istoj nebitnoj stvari tj. zaradi u mecu, iako nitko od nas ne barata tocnim podacima. Oni koji ga ne vole kao Karl ce pisati da je zaradio 100 milja, od cega mu porez uzme nekih 70, a s obzirom na nacin zivota sve ce to spiskati i eto ga za 2 godine na Megdan veceri protiv Vase Bakocevica.
Oni malo realnij ili oni koji ga love ce pisati kako je zaradio silne novce, mada nitko ne zna ni priblizno o kakvim se ciframa radi, pa je besmisleno natezat se oko toga.

Prodali su cirkus, i nakon toga pricu da je Conor zaradio 100milja, i nek tako ostane! Kog uopce vise briga za tu glupost od borbe...ne ponovilo se nikada 🙏
karl anal
2018-04-12T18:23:02Z
vrijeme će dokazat ko je u pravu a onda ćete svi mjenjat sigove :)1 :)1 :)1
Users browsing this topic