Shakal*
2017-06-16T05:38:30Z
Originally Posted by: Joeseph Jones 

UserPostedImage

Hahahah mozda da je Khanu jedna ruka svezana bi licilo na nesto iako sumnjam...
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-06-16T05:54:03Z
Don Frye izazvao Tysona :)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Slash
2017-06-16T06:33:41Z
Ovaj "Big fight feel" UFC neće apsolutno nikad dostići.

UserPostedImage
DjomlaKS
2017-06-16T07:53:28Z
Originally Posted by: bero 

Don Frye izazvao Tysona :)18

Vec sam rekao da je s Conorove strane ovo ok jer grabi lovu i slavu, a veci je,duzi,mladji,sprema de opasno, i ima sanse za nesto napravit. Aj i Manuwa je svjestan da ne moze u vrh LHW-a,slabo ga placaju, dobar je udarac pa razumijem prozivanje Hayea...al sve ovo ostalo pocevsi od Miocica, preko Conorova gay prijatelja do ostalih je uistinu pateticno gledat i slusat :)8
bero
  • bero
2017-06-16T07:56:17Z
http://www.profightstore...-je-ovaj-tip-/27101.aspx 

:)18

- dr jupidu
Borisstandup
2017-06-16T07:59:22Z

http://www.profightstore.hr/novosti/anthony-joshua-reagirao-na-miocicevu-prozivku-u-stilu-conora-tko-je-ovaj-tip-/27101.aspx

Hahaha.

Cirkus totalni.

Samo da se malo slegne i cujem na kraju godine Conor brani titulu:))volio bi da je tako ali ne znam koliko je realno.Opet sok god je u mma bit ce i cirkusa i kaosa sa svime,ima dobrih ali bome i losih sa sportske strane razloga.
bero
  • bero
2017-06-16T08:21:49Z
Originally Posted by: karl anal 

Originally Posted by: karl anal 

ajde računice, ako connor uzima 100 milja, ufc mora uzet barem 200-300, o čemu pričamo, jedno je šta connor buba cifre a drugo je realnost, koliko je ono bubnia connor da je dosad zaradio ufcu, pola milijarde ili tako nešto, alo ovde ne pričamo o kunama dajte se malo urazumite

čovjek živi od pretjerivanja, ka njegova jahta od 3 milje eura

http://www.irishmirror.i...-buys-yacht-jet-10511655 

kad ono gliser od 15ak metara kojeg moš kupit za osminu te cifre

Pa evo ti racunice. Floyd i Pacman su podijelili 500 milja. Ako ce ovo imat jednak broj ppv-ova (a izgledno je da ce imat), ufc/conor strani ce pripast 200-300 milja. Cak i ako Conoru daju samo pola toga, to ti je 100-150 milja bruto. Neto mu ostane min. 50-75 milja.

opet, ajmo uzet da je 500 milja, nema šanse da floyd kao a side da ufcu pola, nema teoretske, možda dobiju 150 šta je ooogromna lova, i kad to dobiju nema šanse da organizacija dijeli to po pola sa borcem, ne vjerujem ni da će mu dat trećinu ali ajde neka mu daju trećinu to je 50 milja od čega njemu ostaje nakon svega 20ak, a nemojte mislit da je connor glup i da stvarno troši tolike novce kako se predstavlja, custom built amarock, normalni amarock sa felgama, 3 milion dollar yacht a ono gliser od 600k itd itd itd tako da će se connor na kraju borit za puno manji novac nego on to prikazuje ali i dalje ogroman novac samo nažalost nekih 10ak puta manje će zaradit nego floyd

Zašto nema šanse? Floyd grize za tu borbu jednako kao i UFC. Pusti ti to da im ne bi dao pola.

While White wouldn't discuss financial specifics like the purse split, he did confirm that Conor McGregor was set to make somewhere in the region of $100 million off this fight.

ESPN took a stab at breaking down how much money the Mayweather vs. McGregor fight will make, estimating the fight will make approximately $606.1 million. To put that into context, it looked at the Mayweather vs. Pacquiao fight with the same parameters and it came out around $623.5 million. The fact that Mayweather vs. McGregor is knocking on the door of the Mayweather vs. Pacquiao numbers is especially impressive considering that fight sold an astounding 4.6 million PPV buys.

- dr jupidu
cayman
2017-06-16T08:36:57Z
Realno, Floyd ima iznimno lak posao za iznimno veliku lovu i to je čitava računica
Svensson
2017-06-16T08:43:13Z
Originally Posted by: cayman 

Realno, Floyd ima iznimno lak posao za iznimno veliku lovu i to je čitava računica

tako nekako

Floyd je kenijski maratonac koji je doveo Usaina Bolta da se s njim natjece u ...maratonu
bero
  • bero
2017-06-16T08:46:44Z
Originally Posted by: cayman 

Conor još lakši, on nema što izgubit jer nitko mu ne daje ni 1 % šansi.
On izgubi, nikom ništa. Dok ako Floyd nekim čudom izgubi, opšta bruka :)18
- dr jupidu
DugoVecCitam
2017-06-16T08:59:38Z
Bori se Connor 30.12 na Ufc-u.
DRAGI PRIJATELJI...
Chiodo
2017-06-16T09:33:11Z
Obojica i imaju i nemaju za izgubit.Velika lova pa se sve kroz to gleda.Floyd ak bude tijesno il izgubi je bruka al ionak je u mirovini i ne znam kolko mu bitno.
Conor ak se obruka i ovaj ga išamara i odškoluje ispada samo seljo koji se gura di mu nije mjesto.
bero
  • bero
2017-06-16T09:47:06Z
Originally Posted by: Chiodo 

Obojica i imaju i nemaju za izgubit.Velika lova pa se sve kroz to gleda.Floyd ak bude tijesno il izgubi je bruka al ionak je u mirovini i ne znam kolko mu bitno.
Conor ak se obruka i ovaj ga išamara i odškoluje ispada samo seljo koji se gura di mu nije mjesto.

Osramotio bi boks, ali i sebe. Posebno među svojim crncima (gdje ima geto furku "najvećeg of all time", stalno se hvali luksuzom i lovom, kao najbolji sam u univerzumu, ono :)1 ), ne bi se smio u javnosti pojavit.
No to se neće desit, stvarno bi trebalo čudo.
- dr jupidu
Seded
2017-06-16T10:13:19Z

mislim da Conor ima puno manje za izgubit. taman i da se osramoti do jaja i pogodi 1/300 udaraca, opet se uvijek može vaditi da je bez pro boksačkog iskustva boksao s najboljim svih vremena.
"It's not checkmate. The king has one more move."
DjomlaKS
2017-06-16T10:17:21Z

http://www.profightstore.hr/novosti/anthony-joshua-reagirao-na-miocicevu-prozivku-u-stilu-conora-tko-je-ovaj-tip-/27101.aspx

Bravo Joshua 👏
Chiodo
2017-06-16T10:45:47Z
Originally Posted by: Seded 

mislim da Conor ima puno manje za izgubit. taman i da se osramoti do jaja i pogodi 1/300 udaraca, opet se uvijek može vaditi da je bez pro boksačkog iskustva boksao s najboljim svih vremena.

Stalno govori da je top klasa boksa a mnoge mma fanove je i to uvjerio.Itekako ima za izgubit ak uvjerljivo izgubi .Povratak ne bu onda bio furiozan.
Chiodo
2017-06-16T10:46:50Z
I daleko je floyd od najboljeg to nitko ozbiljno niti ne misli i nema takve liste na boks portalima.
Chiodo
2017-06-16T10:48:59Z

Osramotio bi boks, ali i sebe. Posebno među svojim crncima (gdje ima geto furku "najvećeg of all time", stalno se hvali luksuzom i lovom, kao najbolji sam u univerzumu, ono :)1 ), ne bi se smio u javnosti pojavit.
No to se neće desit, stvarno bi trebalo čudo.

Ne bori se nekoliko godina i ima 40 to bi svakak o kao izliku uzeo.Osramotio bi sebe al boks teško niti ga ovi uzimaju više kao relevantnog s obzirom na neaktivnost.Boxing global je super za čitat.

Znam da je realno 1% da bu tak al kažem.
Slash
2017-06-16T12:41:41Z

Originally Posted by: Seded 

Stalno govori da je top klasa boksa a mnoge mma fanove je i to uvjerio.Itekako ima za izgubit ak uvjerljivo izgubi .Povratak ne bu onda bio furiozan.

Za većinu MMA boraca je doktor boksa.
bbbmarc
2017-06-16T13:41:27Z
conor ne bi bio amaterski prvak irske u velteru (-69kg), steven donnelly bi ga dobio bez beda, tako da o ozbiljnom boksu ovdje ne treba previše pričat.

ovo će bit pravi show, u klasi pride/k1 evenata, pogotovo ako bude još ovakvih crossport dvoboja, to je ono što ufc-u fali da bi bio spektakl, koga zanimaju mma-borbe savršenih utreniranih robota? :)18
Users browsing this topic