Chiodo
2017-08-31T06:33:44Z
Originally Posted by: travarica 

screenshot onog udarca iz 9. runde u trbuh/jaja?

što mislite?

UserPostedImage

Jaja i sudac prekinuo zato dao upozorenje.Ispod je dozvoljenog pa vidi se po hlacama.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-08-31T06:39:50Z

Originally Posted by: bero 

Sto mislite, ahahahaha.

popljugaj mi ga

Pljuganje bi ti dobro došlo, nađi neku crnkinju s hidžabom da ti skine junf više. :)1
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Jarac
2017-08-31T07:02:57Z
Originally Posted by: drug 

Sto mislite, ahahahaha.

Ne slažem se s likom, al' ako ćete ga sad na svakoj temi podjebavat onda najbolje da ga banirate.

Tko bi se slagao ali nema ni veze jedno s drugim.
Đolo
2017-08-31T07:21:08Z
Originally Posted by: Chiodo 

što mislite?

UserPostedImage

Jaja i sudac prekinuo zato dao upozorenje.Ispod je dozvoljenog pa vidi se po hlacama.

1. Tu se ne nalaze testisi... trk doktoru ako su ti se testisi smjestili odmah ispod pupka.

2. Canelo ward i ekipa redovno gadja taj dio, i nije low blow nego je na granici bas. Kovalev ward, takav jos nizi udarac se gledo ko KO. I to dva zaredom cak.
Chiodo
2017-08-31T07:30:59Z
Originally Posted by: Đolo 

što mislite?

UserPostedImage

1. Tu se ne nalaze testisi... trk doktoru ako su ti se testisi smjestili odmah ispod pupka.

2. Canelo ward i ekipa redovno gadja taj dio, i nije low blow nego je na granici bas. Kovalev ward, takav jos nizi udarac se gledo ko KO. I to dva zaredom cak.

Vidi se da se zaletavaš opet.

Napisao je jaja ili udarac i zato sam napisao jaja a udarac je definitivno nelegalan i pogledaj samo svaki pocetak borbe pa buš shvatio kad sudac objašnjava dok kud ide udarac. Sve se takvo broji u nelegalno i daj više to upamti.

Ne udaraju niže jer ne smiju a kad bi udarali morao bi sudac prekinut akciju.Zaista se moraš malo info.

2 Wardova dva jesu greška no i kovalev se sagnuo pa je sam kriv bio po objašnjneju federacije kak su napisali.
pjac
  • pjac
  • Advanced Member
2017-08-31T07:36:46Z

što mislite?

UserPostedImage

:)20
Što se ima misliti.Ispod pojasa udarac i zato ga je i upozorio.
DjomlaKS
2017-08-31T07:50:47Z
Originally Posted by: drug 

Sto mislite, ahahahaha.

Ne slažem se s likom, al' ako ćete ga sad na svakoj temi podjebavat onda najbolje da ga banirate.

+1

Bezveze, jer izuzev aveta travarica je ok.

Btw, sto se udarca tice sve je Conoru unaprijed objasnjeno:
Ovdje sam za Floyda Mayweathera. Ako ga i takneš, diskvalificirat ću te. Čuo si me, dečko? A ako pokušaš napraviti nekakvo UFC sranje, prokleto ću sam zamahnuti na tebe. Kužiš? Stoga, jebi se, zajebi Irsku, vilenjače. Ako misliš da ćeš dobiti ovo sranje, glup si. Nema šanse da ćeš dobiti ovo sranje. Boli me k*rac za tebe. Trebao si ostati u UFC-u, pi*kico. Ne radim za tebe, radim za Floyda. Znači, kada te Floyd udari nekoliko puta, to će automatski biti TKO. Floyd te može udariti bilo gdje ispod pojasa, a ako ti i pipneš Floydov pojas, diskvalificirat ću te[.Dobro. Spreman si izgubiti? Spreman si za ovu pobjedu? Ok Floyd, prebij ga." :)18
shadow
2017-08-31T07:57:53Z
Djomla iskreno mislim da ti nisi ni pogledao borbu po komentarima to tako izgleda.
Hrpa nelegalnih udaraca a posebno u potiljak je bilo. Boxing Global je napisao da je u statistici Conor uz samog Maidanu po tom dijelu a to puno govori.

I nema tu ako je ovaj mogao i sudac je pogriješio sada je mogao pustiti, udarac je doslovce ispod pojasa i nema se tu što razjašnjavati.
shadow
2017-08-31T08:01:06Z
Nije toliko ni bitan ovaj jedan udarac koliko je kroz samu borbu bilo drzanja za struk i udaranja u potiljak. Zato znam da nisi gledao borbu jer ne bi napisao takav komentar o nelegalnim udarcima da si pogledao borbu.
Fala da je gotovo više pa je sama rasprava besmislena postala.
DjomlaKS
2017-08-31T08:06:59Z
Originally Posted by: shadow 

Nije toliko ni bitan ovaj jedan udarac koliko je kroz samu borbu bilo drzanja za struk i udaranja u potiljak. Zato znam da nisi gledao borbu jer ne bi napisao takav komentar o nelegalnim udarcima da si pogledao borbu.

:)10

Pa ja nisam ni komentirao udarac nego sam samo postao ovaj PFS uradak, cisto iz zajebancije.,

Neki dan se napisalo da je legalan pa smo tako i zakljucili
shadow
2017-08-31T08:10:39Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Pa ja nisam ni komentirao udarac nego sam samo postao ovaj PFS uradak, cisto iz zajebancije.,

Ne nije se naisalo legalan nego nelegalan i ja sam gore to napisao na onaj gif koji je ovaj stavio. Pogledaj start 9 runde i sve je jasno. Zato sam i napisao da nema smisla stavit nešto aniti ne pogledat što je stavljeno. Zanimljivo da su i Showtime isto to komentirali na stranici i napisali opravdana reakcija suca. Mislim mi govorimo o jednom udarcu:)1 kao da je bitno, sorry nije važno.
shadow
2017-08-31T08:18:32Z
Originally Posted by: Đolo 

što mislite?

UserPostedImage

Canelo ward i ekipa redovno gadja taj dio, i nije low blow nego je na granici bas. Kovalev ward, takav jos nizi udarac se gledo ko KO. I to dva zaredom cak.

Udaraju redovno iznad granice a ovo je taman ispod granice.

taman doslovce je ovo
https://www.ringtv.com/wp-content/uploads/2014/07/Canelo-Alvarez-vs-Erislandy-Lara-bodyshot-josh-hedges-getty.jpg
DjomlaKS
2017-08-31T08:39:43Z

Ne nije se naisalo legalan nego nelegalan i ja sam gore to napisao na onaj gif koji je ovaj stavio. Pogledaj start 9 runde i sve je jasno. Zato sam i napisao da nema smisla stavit nešto aniti ne pogledat što je stavljeno. Zanimljivo da su i Showtime isto to komentirali na stranici i napisali opravdana reakcija suca. Mislim mi govorimo o jednom udarcu:)1 kao da je bitno, sorry nije važno.

Gle, pisem s mobitela tako da je uvijek pun k gresaka., ovo gore boldano je trebalo pisati ILEGALNO 😣
shadow
2017-08-31T08:42:50Z

Gle, pisem s mobitela tako da je uvijek pun k gresaka., ovo gore boldano je trebalo pisati ILEGALNO 😣

:)36 ok nema problema.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2017-09-03T07:38:29Z
4 mln ppv-a e sad ki tu koga..
bero
  • bero
2017-09-04T10:06:15Z
Originally Posted by: GSP 

4 mln ppv-a e sad ki tu koga..

možda je i bilo prek 6, al su masovno morali vraćat lovu zbog pada sistema :)18
gledatelji su ih čak i tužili.

- dr jupidu
Zatoichi
2017-09-04T13:14:46Z
Nemoze se to racunati na taj naci...ppv je imao vise opcija i raclicite cjene.....HD je bio 98$,standardni signal ST je bio 89$,mobilni ppv je imao manje cjene,ppv licence prodane sportskim barovima su kostale zlata tako da je tesko utvrditi tacan broj zarade ili ppv
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
e.peace
2017-09-05T17:55:51Z
Ajde pošteno recite,isplati li se gledat ovaj meč?
Mislim jel bilo dosadno il je bilo boksa u izobilju 🙂
bero
  • bero
2017-09-05T18:07:59Z
Originally Posted by: e.peace 

Mislim jel bilo dosadno il je bilo boksa u izobilju :-)

ništa posebno, al ok za pogledat.
dosadno nije bilo.

- dr jupidu
e.peace
2017-09-05T18:10:12Z

Originally Posted by: e.peace 

Mislim jel bilo dosadno il je bilo boksa u izobilju :-)

ništa posebno, al ok za pogledat.
dosadno nije bilo.

Ok,baciću oko..
Users browsing this topic