DugoVecCitam
2017-06-15T14:41:36Z
Zanima me "Dragi prijatelji..." komentar na sve ovo. :)1
DRAGI PRIJATELJI...
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-06-15T14:45:45Z
Originally Posted by: Jarac 

Originally Posted by: Shakal* 

Degutantno je da poneki mma borci kao kokošari žicaju boksace za mec.

Baš gledam kak se svi nadaju uvalit na card ili organizirat boks borbu.Swanson proziva Judaha,Stipe proziva Joshua,Manuwa isto Haye.
Meni isto to jadno izgleda za mma i Ufc ali valjda grizu da zarade dodatno kad ih ovi ne plate koliko treba.Samo ono lovu u drugom sportu traže.

Mayweather je zicao Conora, sto ne bi i ostali probali :D

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Borisstandup
2017-06-15T15:25:25Z
Originally Posted by: bero 

Baš gledam kak se svi nadaju uvalit na card ili organizirat boks borbu.Swanson proziva Judaha,Stipe proziva Joshua,Manuwa isto Haye.
Meni isto to jadno izgleda za mma i Ufc ali valjda grizu da zarade dodatno kad ih ovi ne plate koliko treba.Samo ono lovu u drugom sportu traže.

E to je daleko od istine.

Prica pocinje od Conora i kak bi on razbio onog jebaca lipanj 2013 prvi put prozvan.Da je ovaj udico upecao je ali nije zicao borbu a uostalom i vece je ime po zaradi karijeri i svemu.Malo ipak na zemlju da spustimo.

Sto se tice drugih nek probaju dok traje.

A sam mec realno ce vjerojatno bit poprilicno naporan,defenzivan boks i za one koji ga ne prate i razumiju tesko shvatljiv na karticama na kraju meca ukoliko ode do odluke jer takvim lupanje u blok i rukavice je top:)))

I ovo sa zaradom biti ce dobro najvise uvjerljivo dosad za Conora ali ne znam sto bi to nama bilo i bitno koliko i slicno.
bero
  • bero
2017-06-15T16:09:24Z
Cub Swanson sad zica Malignaggija.
- dr jupidu
Slash
2017-06-15T16:20:54Z

Cub Swanson sad zica Malignaggija.

Swanson vjerojatno i može s nekim prosječnim boksačem odraditi borbu. Godinama trenira s Timothy Bradleyem, jedan mu je od glavnih sparing partnera i imaju istog trenera boksa.
DjomlaKS
2017-06-15T17:40:45Z
Originally Posted by: karl anal 

Originally Posted by: DjomlaKS 

Meni ne smeta sto Conor ovo radi jer on je poseban, ali ide mi na k sto recimo Stipe(ne znam kojim logikom) proziva Joshuau, prije Santos Klicka, itd. To je bas prostutiranje od strane mma boraca i tu je situaciju Cormier najbolje objasnio kad je rekao da nemaju sta trazit jedni s drugima u njihovom sportu!
Razumijem frustriranost mma boraca zbog place al ipak se moraju malo sabrat.

Conor je pak druga prica. Odveo je UFC na visi nivo, zanima ga samo lova,slava,povijest, a realno ima sanse ugasit Floyda, tako da u njegovom slucaju ovo moze proci.
On moze ispisat povijest na ovaj nacin, ostali mu nisu ni blizu i nema smisla sto prozivaju boksace

pa veće šanse ima stipe protiv joshue nego connor protiv mayweathera

Nevjerovatno je koliko si neobjektivan kad nekog ne volis. Ajd jos ti mogu prozvakat ovo da ce zardit tek 15-20 milja iako nema sanse da zaradi ispod 50, al rec da Stipe ima neke sanse protiv Joshue??? Alooo!
Stipe je razoran na nogama u MMA, al sto se se njegove boksacke tehnike pa u boksu bi top 15 napravio amaterom, a kamoli jedan Joshua koji je cak i veci od Stipe. A s druge strane Conor ima fine sanse za ugasit Floyda,. em sto je mladji, veci, jos je i na nogama mma klasa, tako da nekog kurca vrijedi i za boks!
gosuasus
2017-06-15T18:59:32Z
sto se floyda i conora tice mislim da su obojica htjeli to pa mi je tesko reci se da je jedna strana zicala mec i prislino trazila veliku lovu, ne sjecam se tko je prvi zapoceo s prozivkama ali inicijalna rasprava nije bila na ovom stadiju ko sto je danas i dosta daleko da do toga dodje. ove godine je postalo intenzivnije buduci da conor nije od 10tog mjeseca imao protivnika s kojim bi radio buildup pa je do kraja je ispalo ocekivano da ce dogovorit mec. jbg, mediji su najjaci filter za tako nesto kad kumuju takve stvari i cekaju da stvore veliku pricu koju ce non stop vrtit dok ne se ne obistini. kod jednog je vjerujem score prvi prioritet jer da je floyd odlucan kompetitor u ovim godinama, uzeo bi nekog boksaca koji vec boksa medju profesionalcima, a zarada je dodatni faktor koja ide uz to, floyd je vec okusio takve cifre i to nije nista novo za njega. kod conora vise vidim taj ludi natjcateljski duh, zelju da dokaze nemoguce i naravno novac koji nece zaradit protiv nikog osim floyda. moguce da bi dogovorio borbu sa pacmanom da je ovo otpalo, generirali bi manje love, ali bi opet imao priliku natjecat se, primjecujemo, preko ceg izmedju ostalog i pokusava i stvoriti svoje ime. sa stajalista ufc-a ne vidim razlog zasto bi vise ijednog borca pustili mimo ugovora u neki pro mec, od conora su imali koristi i oduvijek je postojalo vise medjusobne suradnje nego s drugim borcima, a vjerujem da je fertitta onim sastankom u vegasu pogurao tu stranu da dopuste conoru jedan iskok medju bogato drustvo floyda, ronalda, messija, lebrona itd.
mislim da je conor odlucno prihvatio sansu da mozda kojim slucajem uspije nesto sto nikom nije ranije i postane jos popularniji preko floydova meca, pa bi dalje samo na racun svog imena mogao jos zaraditi par desetaka do stotina milijuna neovisno o protivnicima i sportu. cisto sumnjam da ce otici bez borbe na croke parku ili da ce radit sloppy brawlove do 35-te od kojih bi mogao nosit posljedice. nisam dojma da ufc ima u planu vise ikom dati takvu sansu, a reko bi da je i conoru zadnja i da ce mu iduca borba, ako je bude htio, biti unutar oktagona. oni nece suradjivat na ovom eventu kao koprodukcija, mayweather ce naci undercard, showtime ce se pobrinut za pijenos i prodaju, ufc ce bez ikakvog truda i ulaganja dijeliti iskljucivo conorov dio s njim, ako je i to sigurno. mislim da za ovako nesto moras bit ppv draw i imat malo vise vjere od sefa, a swanson, miocic, manuwa i slicni su daleko od toga, iako bi mozda imalo vise smisla jer kad je bal, nek je maskenbal :)18
sto se tice sansi, dobre su propse poslozili iako kad sve izgleda tako primamljivo bolje preskocit, junior ima vece sanse kroz runde i veca je kvota na decision, iz nekog razloga vjeruju da conoru ide na ruku sto su 10oz rukavice u 154, a ne 8, u kojima je floyd do sad radio, ocekuju jak early game kod conora pa postepeno gasenje pogona, 34 na juniora u prvoj, 41 u conora, 7 je da ce conor uzet bilo cim, dok je ispod 9 i pol rundi 1.85, preko 2.16 sto pada, a floydu volumen raste
drukacu za conora pa sta bude, trebo bi imat masu problema sa headhuntanjem i bodypunchevima od floyda, reko bi da je cak puno teza prilagodba na ring nego na same rukavice. zanemarimo njegov nekonvencionalan stil i velicinu, jer ce njemu floyd biti sam po sebi nekonvencionalan i jako je zajeban poso pred njim da nadje floyda u 12 rundi, sto nikom nije uspjelo. floyd ce bit u mecu al ga conor nece vidit :)18
bero
  • bero
2017-06-15T19:37:35Z
Originally Posted by: Borisstandup 

Prica pocinje od Conora i kak bi on razbio onog jebaca lipanj 2013 prvi put prozvan.Da je ovaj udico upecao je ali nije zicao borbu a uostalom i vece je ime po zaradi karijeri i svemu.Malo ipak na zemlju da spustimo.

A sam mec realno ce vjerojatno bit poprilicno naporan,defenzivan boks i za one koji ga ne prate i razumiju tesko shvatljiv na karticama na kraju meca ukoliko ode do odluke jer takvim lupanje u blok i rukavice je top:)))

I ovo sa zaradom biti ce dobro najvise uvjerljivo dosad za Conora ali ne znam sto bi to nama bilo i bitno koliko i slicno.

ne znam tko je prvi bacio udicu, ali Floyd je potezao pecački štap navelikooo :))

- dr jupidu
FaceDesigner
2017-06-15T19:52:47Z
Klošare se svi. Od Miočića do Don Fryea. Kad je bal nek je maskenbal. Ovo se vjvt viđa jednom u lifetimeu. Može i Minowa-Canelo po Pride pravilima što se mene tiče.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Borisstandup
2017-06-15T19:55:50Z

Originally Posted by: Borisstandup 

ne znam tko je prvi bacio udicu, ali Floyd je potezao pecački štap navelikooo :))

Ja znam zato i kazem kak je krenulo.
DjomlaKS
2017-06-15T20:15:24Z
Conor je prvi spomenuo Floyda(kao i dosta drugih mma boraca), no ovaj je iz meni nejasnih razloga kasnije bas kako bero kaze potezao stap naveliko. A dotad crnjo nije u potpunosti ni znao sta je to MMA
bero
  • bero
2017-06-15T20:43:55Z
Originally Posted by: FaceDesigner 

Klošare se svi. Od Miočića do Don Fryea. Kad je bal nek je maskenbal. Ovo se vjvt viđa jednom u lifetimeu. Može i Minowa-Canelo po Pride pravilima što se mene tiče.

svi se lože jer misle da će tu zaradit više nego inače.
vjerovatno i hoće.
svi osim Joshue, on zasad ima unosnijih opcija (Kličko, Fury), no da nema i on bi se gurao protiv Miočića.

- dr jupidu
Joeseph Jones
2017-06-15T21:38:39Z
Dobro je dok Miocic hoce mec protiv Joshue, Swanson ili neki lijevi, ali kad sam vidio da Dillon Danis hoće borbu protiv Amir Khana :)14 :)14 :)14 :)14

JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-06-15T21:45:19Z
Originally Posted by: Joeseph Jones 

Dobro je dok Miocic hoce mec protiv Joshue, Swanson ili neki lijevi, ali kad sam vidio da Dillon Danis hoće borbu protiv Amir Khana :)14 :)14 :)14 :)14

Hhaha ozbiljno ?
Joeseph Jones
2017-06-15T22:03:21Z
cayman
2017-06-15T22:15:59Z
Kakav nevjerojatni idiot
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-06-15T22:23:49Z
Bas sto kazes aj sto Stipe ili Junior isto zele boks mec, ono bar im je stil da vise preferiraju stojku, pogotovo boks u borbi, pa jos ajde nekako, ali ovi jitseri i hrvaci koji se i u mma boje stojke, nekuzim sto oni hoce boksat :)1
DjomlaKS
2017-06-16T02:36:17Z
Originally Posted by: cayman 

Kakav nevjerojatni idiot

Ne znam jeli uvreda reci da se radi o najvecem i najantipaticnijem mma idiotu, a jod ni debi nije imao 🤦
dr jupidu
2017-06-16T03:42:33Z
i ja bi protiv joshue meč

svaki čovjek na planeti osim ak već imaš milione na banci želio bi meč milionski

preglupo

#-o
bbbmarc
2017-06-16T04:42:14Z
jebate, da sam floyd/ufc prihvatio bih sve koji žele da se bore na undercardu... pro bono,
pa nek dečki od sponzora i ostalih zarade i za sebe, ak su takve face
Users browsing this topic