Ljudi moj sad kad sam ljut pa da napisem od srca:))
J...se Floydu za boks i cast boksa a pitanje i za svoju sto god to uopce znacilo milionasima.Drugi je to svijet.
J..se Conoru jos vise za mma i cast i tu su zarade i to masno a ak mogu naci nacina za jos vise to ce i napraviti.
Nije bitno tko sto vjeruje i slicno,nema ovo veze s boksom a pogotovo s mma.To je lova do krova i doista je najmamje bitan sport i takva mjerila.
Normalno da Conor ne moze nadboksat Floyda pa to je druga dimenzija al moze mu zalutat neki lud udarac i eto revansa a sad dogovarali se ili ne to su ionak stvari o kojima mi pojma nemamo i nece to javno obznaniti ako ima
Nebitno je sve osim love u ovome.
Nemoj se nervirat zbog Rekatoverbalovih ustasko-partizanskih gluposti u KW temamama 😃 ;)
Pa to je to sto hocu reci! Nitko ne ocekuje da Conor naboksa u ovom mecu al nek sjedne(il ajd zaluta) koja ljevica i eto potencijalne katastrofe
Ovo da se vrti sve oko love ovdje je istina, pa zato ne kuzim kojom bi se to cifrom jedan Floyd mogao podmitit pa da propusti savrseno neokaljan 50-0 scor kad ce ionako zaradit sad ludu cifru!? S druge strane porazom bi zavrsio kao zesca sprdancija i morao bi durat cijeli borilacki svijet a ponajvise ludog Irca i njegovog celavog sefa sljedecih nekoliko mjeseci., to ovaj ego ne moze podnijeti!
Jbt pa on da mora birati izmedju ove nove gume za zube u koju je ugradio dolare i zlato, te nekog clana obitelji, ne znam bas na sto bi se odlucio