Chiodo
2017-06-15T12:38:40Z
Ma ja govorim samo o ppv kupovini .
The Last Emperor
2017-06-15T12:40:01Z
Originally Posted by: karl anal 

jeli vi stvarno mislite da će connor zaradit 100 milja

pod ugovorom je sa ufc-om šta znači da će velika većina zarade otić ufcu a connor će možda dobit kao za cca 5 mečeva u ufc-u, znači od nekih 100 milja koje idu na stranu ufc-a jedno 15-20 milja ide connoru, mislim da je to puno realnije nego bubanja od strane connora i nekih ovde

karl, zaradit ce navodno 80 milja sigurno, + nekakav postotak od ppv-a. Znaci vjerovatno jos toliko. Floyd ima zagarantirano 100 milja plus vjerovatno dosta veci udio od ppv-a od conora. Znaci floyd ce zaradit nekoliko stotina milijuna. Predpostavljam da ce ufc i conor zajedno zaraditi koliko i floyd sam. Sigurno ce bit prodano dosta vise ppva nego za floyd manny, a tamo se okrenulo preko 400 milja dolara.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-06-15T12:41:53Z
Originally Posted by: Seded 

Originally Posted by: bero 

Ako je sport prezivio Ali vs. Inoki, prezivjet ce i ovo. Opustite se :)

Po cemu je ovo veci cirkus od 50 % Pride meceva?

po tome što su ogromne šanse da se više ne vrati u mma, a nijednom nije branio pojas. Pride cirkus se nastavljao, nitko nije toliko baš zarađivao da bi se od jedne cirkusarije mogao umiroviti.

Pa koga briga hoce se vratit ili ne. Njegova stvar. Sam si je stvorio popularnost i ovu borbu, ima pravo zaradit.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Chiodo
2017-06-15T12:42:03Z
Oko 50 bu Conor zaradio sa svime piše boxing global
The Last Emperor
2017-06-15T12:42:19Z
Originally Posted by: Chiodo 

Pa nisam ni ja lud da kupim :-D

A vjerovatno necu ni pratit preko streama nego tek ujutro pogledat. A mozda u nas i neka tv otkupi prijenos posto smo malo trziste.
Chiodo
2017-06-15T12:42:58Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Originally Posted by: Chiodo 

Pa nisam ni ja lud da kupim :-D

A vjerovatno necu ni pratit preko streama nego tek ujutro pogledat. A mozda u nas i neka tv otkupi prijenos posto smo malo trziste.

Moguće da neko prenosi.Ma snimku ok pogledat.
bero
  • bero
2017-06-15T12:45:33Z
Karl, kakvih 15-20 milja?? Pa u ufc-u ima 10 milja po borbi, a ovo ce imat 5 puta vise ppv prodaja od njegovih ufc fajtova.

- dr jupidu
Chiodo
2017-06-15T12:48:11Z

Karl, kakvih 15-20 milja?? Pa u ufc-u ima 10 milja po borbi, a ovo ce imat 5 puta vise ppv prodaja od njegovih ufc fajtova.

Ma minimum 50 i ja mislim a vidim da tak pišu boks portali.

Puno ovisi i koliko ufc uzima.
Uglavnom do krova lova.
karl anal
2017-06-15T12:55:44Z
ajde računice, ako connor uzima 100 milja, ufc mora uzet barem 200-300, o čemu pričamo, jedno je šta connor buba cifre a drugo je realnost, koliko je ono bubnia connor da je dosad zaradio ufcu, pola milijarde ili tako nešto, alo ovde ne pričamo o kunama dajte se malo urazumite

čovjek živi od pretjerivanja, ka njegova jahta od 3 milje eura

http://www.irishmirror.i...-buys-yacht-jet-10511655 

kad ono gliser od 15ak metara kojeg moš kupit za osminu te cifre
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
bruce lee
2017-06-15T12:58:04Z
Connor će zaradit jedan teški potres mozga. Bolje mu je da padne u prvoj rundi. I tako ne može pobijedit a ovaj meč je sramota sam po sebi, ništa veća sramota neće bit ako padne na guzicu i ostane na podu poslje prvog primljenog udarca.

Kad maknemo na stranu novce, reklame, starlete i cijeli taj cirkus oko ovog freak showa, ostaju nam dva borca koja ulaze u ring.
Bivši boksač i povremeni mma borac koji želi bit netko i nešto u showbusinessu.
Oni nam ne mogu pružit pravu borbu tako da ja ne očekujem ništa. Pogledat ću ako ti večer ne budem ima pametnijeg posla.
Očekujem debakl i teško razočaranje. Nešto kao Ali, Tayson, Badr Hary i ostali kad su se vraćali iz mirovine isključivo zbog novaca
Samo ovaj put duplo gore, ovaj put očekujem debakl od obojice u ringu
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
karl anal
2017-06-15T13:02:11Z
Originally Posted by: bruce lee 

Connor će zaradit jedan teški potres mozga. Bolje mu je da padne u prvoj rundi. I tako ne može pobijedit a ovaj meč je sramota sam po sebi, ništa veća sramota neće bit ako padne na guzicu i ostane na podu poslje prvog primljenog udarca.

Kad maknemo na stranu novce, reklame, starlete i cijeli taj cirkus oko ovog freak showa, ostaju nam dva borca koja ulaze u ring.
Bivši boksač i povremeni mma borac koji želi bit netko i nešto u showbusinessu.
Oni nam ne mogu pružit pravu borbu tako da ja ne očekujem ništa. Pogledat ću ako ti večer ne budem ima pametnijeg posla.
Očekujem debakl i teško razočaranje. Nešto kao Ali, Tayson, Badr Hary i ostali kad su se vraćali iz mirovine isključivo zbog novaca
Samo ovaj put duplo gore, ovaj put očekujem debakl od obojice u ringu

nešto slično ala mickey rourkeova zadnja borba :)1 :)1 :)1 :)1
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
The Last Emperor
2017-06-15T13:09:50Z
Karl, svi govore da se Conor ne vraca u ufc nakon ove borbe, a to znaci da ce zarada biti stvarno golema jer Conorov lifestyle zahtjeva puuno novaca. Nemoj podcjenjivat Conorovu popularnost. A i ufc ce samo od ovog meca zaraditi koliko od 10 ppv ufc-ova.
bero
  • bero
2017-06-15T13:11:18Z

ajde računice, ako connor uzima 100 milja, ufc mora uzet barem 200-300, o čemu pričamo, jedno je šta connor buba cifre a drugo je realnost, koliko je ono bubnia connor da je dosad zaradio ufcu, pola milijarde ili tako nešto, alo ovde ne pričamo o kunama dajte se malo urazumite

Pa evo ti racunice. Floyd i Pacman su podijelili 500 milja. Ako ce ovo imat jednak broj ppv-ova (a izgledno je da ce imat), ufc/conor strani ce pripast 200-300 milja. Cak i ako Conoru daju samo pola toga, to ti je 100-150 milja bruto. Neto mu ostane min. 50-75 milja.

- dr jupidu
Chiodo
2017-06-15T13:13:28Z
Kažem 50 milja ima ziher a možda i nešto više.Kažu ko 5 ufc top borbi na boks portalima mu je ovo i zato se toliko gurao u sve to da bude miran s lovom.
karl anal
2017-06-15T13:25:47Z

Pa evo ti racunice. Floyd i Pacman su podijelili 500 milja. Ako ce ovo imat jednak broj ppv-ova (a izgledno je da ce imat), ufc/conor strani ce pripast 200-300 milja. Cak i ako Conoru daju samo pola toga, to ti je 100-150 milja bruto. Neto mu ostane min. 50-75 milja.

opet, ajmo uzet da je 500 milja, nema šanse da floyd kao a side da ufcu pola, nema teoretske, možda dobiju 150 šta je ooogromna lova, i kad to dobiju nema šanse da organizacija dijeli to po pola sa borcem, ne vjerujem ni da će mu dat trećinu ali ajde neka mu daju trećinu to je 50 milja od čega njemu ostaje nakon svega 20ak, a nemojte mislit da je connor glup i da stvarno troši tolike novce kako se predstavlja, custom built amarock, normalni amarock sa felgama, 3 milion dollar yacht a ono gliser od 600k itd itd itd tako da će se connor na kraju borit za puno manji novac nego on to prikazuje ali i dalje ogroman novac samo nažalost nekih 10ak puta manje će zaradit nego floyd
The Last Emperor
2017-06-15T14:05:12Z
Sve su cifre u bruto iznosima pa se drzimo toga
Jarac
2017-06-15T14:16:51Z
Originally Posted by: Shakal* 

Degutantno je da poneki mma borci kao kokošari žicaju boksace za mec.

Baš gledam kak se svi nadaju uvalit na card ili organizirat boks borbu.Swanson proziva Judaha,Stipe proziva Joshua,Manuwa isto Haye.
Meni isto to jadno izgleda za mma i Ufc ali valjda grizu da zarade dodatno kad ih ovi ne plate koliko treba.Samo ono lovu u drugom sportu traže.
The Last Emperor
2017-06-15T14:23:37Z
Pa mogao bi se cijeli event kao boks vs UFC promovirat, zarada bi bila brutalna
Jarac
2017-06-15T14:29:55Z
Kada već ide ima i smisla.Da sad ispucaju jedan takav event.Bilo bi i zanimljivije.
DugoVecCitam
2017-06-15T14:40:15Z
Kladio se da postoji klauzula od strane Ufc-a, da se mora vratiti u organizaciju nakon box meca.
DRAGI PRIJATELJI...
Users browsing this topic