fanatic
2017-08-24T22:24:40Z
Originally Posted by: Bronson0 

Originally Posted by: fanatic 

Conorove šanse su veće nego što boksački stručnjaci misle a manje nego što se navijači nadaju

On jednostavno mora nabit tempo i ovaj meč pretvoriti u tučnjavu u kojoj će udarci sijevati sa svih strana, pa ko koga pogodi. Naravno da kao vrhunski MMA borac ima šansu u brawlu nokautirat fenomenalnog bokača. Ukoliko se meč pretvori u neko taktičko nadboksavanje onda će to bit 12-0 u rundama za Floyda

Pa sto rade ti vrhunski mma borci u ufcu kad mogu u boksu za jednu vecer zaraditi vise nego u svojih 5.

je li ti stvarno misliš da Conor ne može nokautirat Floyda?
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Bronson0
2017-08-24T23:55:15Z

Originally Posted by: Bronson0 

Conorove šanse su veće nego što boksački stručnjaci misle a manje nego što se navijači nadaju

On jednostavno mora nabit tempo i ovaj meč pretvoriti u tučnjavu u kojoj će udarci sijevati sa svih strana, pa ko koga pogodi. Naravno da kao vrhunski MMA borac ima šansu u brawlu nokautirat fenomenalnog bokača. Ukoliko se meč pretvori u neko taktičko nadboksavanje onda će to bit 12-0 u rundama za Floyda

Pa sto rade ti vrhunski mma borci u ufcu kad mogu u boksu za jednu vecer zaraditi vise nego u svojih 5.

je li ti stvarno misliš da Conor ne može nokautirat Floyda?

Mogu i ja nokautirati floyda ali kolike su sanse?Ko da trazis od nekoga ko igra badminton da pobjedi tenisaca.Pa da taj sto igra badminton moze pobjediti tenisaca ne bi igra usrani badminton nego bi vrtija milijune.

travarica
2017-08-25T05:55:12Z
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-08-25T08:29:43Z
valjda će Conor dobit, ima veći IQ, jel tak travarice :)20

večeras vaga, kolko sam shvatio u 22 h po našem vremenu.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
travarica
2017-08-25T10:22:22Z
If you believe it and you have the courage to speak it, it will happen no matter what. - Conor McGregor

Conor by KO Conor by KO Conor by KO Conor by KO Conor by KO Conor by KO Conor by KO Conor by KO Conor by KO

UserPostedImageUserPostedImageUserPostedImage
bero
  • bero
2017-08-25T11:49:27Z
stream za vaganje, u ponoć kreće:

- dr jupidu
DugoVecCitam
2017-08-25T12:11:21Z
Sve sam nesto uvjereniji da ce Connor dobiti....
DRAGI PRIJATELJI...
Chiodo
2017-08-25T12:17:43Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

To je biznis i po tome bi se to trebalo tako uraditi. Tako bi se gadan posao napravio i moglo bi se dalje ga prodavati za svašta.Ako su tako spremni.

Po boksu samom nema nikakve logike i šanse su minimalne minimalno ali pitanje je ,da li je ovo boks ili posao.
Shakal*
2017-08-25T13:15:34Z
Realno ovo je za staviti 20-30k kn u supersportu ali jebat ga kad nije sigurno da nema nikakvog dogovora.Smrdi skroz...tih 1.40 je bolesno nerealno.
The Last Emperor
2017-08-25T13:32:59Z
Stavi 1000 na floyda i miran si ;-)

Ne treba podpadat pod utjecaj medija, ovih 1.4 su rezultat enormnih uplata Iraca i ostalih Conorovih dupelizaca. Floyd ne bi nikad prodao ovaj mec, ne vjerujem da bi toliko nabijao taj svoj skor da bi sad popusio od mma borca namjerno radi revansa...
DoKoske
2017-08-25T14:09:30Z
ako ga connor kojim čudom nokautira biti će instant svršavanje u gaće :)20
wash your feminine side clean off
bero
  • bero
2017-08-25T14:13:42Z
Conorova pobjeda bila bi win-win za obojicu. Jer bi bio odmah i revans koji bi bio jos gledaniji.

Samo sto bi se Floyd obrukao porazom.
- dr jupidu
DjomlaKS
2017-08-25T14:31:07Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Ma i ja mu dajem sasvim ok sanse. Jos otkad su stavili manje rukavice ima McGoat fine sanse.

Ne kuzim ovu spiku da ce mu Floyd "prodati" mec zbog neke zarade,biznisa ili sta vec. Bahati crnjo koji ionako ne zna od love sta ce, te ce jos sutra zaradit nekoliko stotina milja, da prihvati namjestanje meca i brukanje svojim porazom!??? Pa kojom faking logikom?
Ajd da ga lagano odradjuje 12 rudni(sto je najlogicnij ishod) tako da borba ispadne gusta i ostane mogucnost revansa, al ovo da ce jedan Floyd nekom nesto dupostit nema ama bas nikakve logike!

Cini mi se da je to samo pripremanje terena ako se dogodi sok stoljeca pa u jednoj cirkusnoj borbi borac s 0 boksackih meceva nokautira ovakvo ime, sto automatski znaci sramocenje boksa kao sporta, jer kao nemuguce je da jedan profic borilackih sportova koji je veci,tezi,mladji, strasan nokauter s odlicnim mma boksom...nokautira jednog boksaca :)26
Jarac
2017-08-25T14:48:37Z
Kad mma fan koji ne prati boks krene u analize nema nerealnije.
Jarac
2017-08-25T14:51:23Z
Originally Posted by: bero 

Conorova pobjeda bila bi win-win za obojicu. Jer bi bio odmah i revans koji bi bio jos gledaniji.

Samo sto bi se Floyd obrukao porazom.

Istina.
Pitanje je samo što mu je bitnije.Novac voli jako a sad koliko ugled ne znam. Samo to teško mogu shvatiti oni koji za njega jedva da znaju ili da su znali do ove borbe.

Realno boksom ne može ovo izgubit i čak je smješno čitat mma fanove kad analiziraju šanse u boksu drugom sportu.Sjajan materijal.
DjomlaKS
2017-08-25T14:56:27Z
Originally Posted by: Jarac 

Nije ovo nikakve analiza, samo ne kuzim pod
1. kakve koristi jedan Floyd moze imati od ikakve namjestaljke
2. zasto zvuci tako nemoguce da jedan mma nokauter ugasi boksaca u malo vecim rukavicama?

Na kraju krajeva nebitno jer je mec ionako sutra, al ako je ista nerealno to je ocekivat da ce Floyd nesto pustiti/dozvoliti drugom borcu
Jarac
2017-08-25T14:59:10Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

2. zasto zvuci tako nemoguce da jedan mma nokauter ugasi boksaca u malo vecim rukavicama?

Na kraju krajeva nebitno jer je mec ionako sutra, al ako je ista nerealno to je ocekivat da ce Floyd nesto pustiti/dozvoliti drugom borcu

:)9

1.Lova lova i lova.

2.Da imalo razumiješ boks ne bi pitao. Drugi sport totalno. Tolika razlika nebo i zemlja.

Nebitno zapravo i samo da prođe više.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-08-25T15:30:38Z

Ja isto nevjerujem da bi Floyd to pustio, i ovako je pun ko brod, vjerujem da bi radije 50 : 0, kojim bi srusio Marcianov score, i lovu koju ce jos dobiti uz to, nego 49 : 1 i vise love radi revensa, stvarno nikako nevjerujem da ce bit namjesteno
Bronson0
2017-08-25T15:33:56Z

Pa floydova kurva zaradi vise od pola mma boraca.Sto mislis da bi se mcgregor borio prakticki za sicu da stvarno moze pobjediti boksaca tog ranga.Ne bi ima sanse protiv nikog iz top10,a kamoli protiv floyda
Borisstandup
2017-08-25T15:39:51Z
Ljudi moj sad kad sam ljut pa da napisem od srca:))

J...se Floydu za boks i cast boksa a pitanje i za svoju sto god to uopce znacilo milionasima.Drugi je to svijet.
J..se Conoru jos vise za mma i cast i tu su zarade i to masno a ak mogu naci nacina za jos vise to ce i napraviti.

Nije bitno tko sto vjeruje i slicno,nema ovo veze s boksom a pogotovo s mma.To je lova do krova i doista je najmamje bitan sport i takva mjerila.

Normalno da Conor ne moze nadboksat Floyda pa to je druga dimenzija al moze mu zalutat neki lud udarac i eto revansa a sad dogovarali se ili ne to su ionak stvari o kojima mi pojma nemamo i nece to javno obznaniti ako ima

Nebitno je sve osim love u ovome.
Users browsing this topic