DjomlaKS
2017-08-14T15:37:59Z
Originally Posted by: DayHR 

Kharitonov za MMA borbe odlično boksa što se ofenzive tiče, jer sa malim rukavicama nema obrane pa kad pogodi, uz njegovu snagu i masu, to je to.
Obrana mu je s kao što rekoste većinom brada i konstitucija, ali u napadu ima raznolike kombinacije i lijepo veže i nađe rješenje.

Kad već govorimo o boksačima u MMA i MMA borcima u boksu, treba spomenuti i da je Mirko Filipović među svojih 48 pobjeda u amaterskom boksu ubilježio i pobjedu protiv svjetskog prvaka Turčina Sinana Šamila na Acropolis kupu u Ateni 1997. g. koji je bio kvalifikacijski turnir za europsko prvenstvo.

http://amateur-boxing.st...ts/AcropolisCup1997.html 

:)18

jos Mirka nisi samo u avetima poceo spominjat
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-08-14T15:43:01Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Originally Posted by: DayHR 

Kharitonov za MMA borbe odlično boksa što se ofenzive tiče, jer sa malim rukavicama nema obrane pa kad pogodi, uz njegovu snagu i masu, to je to.
Obrana mu je s kao što rekoste većinom brada i konstitucija, ali u napadu ima raznolike kombinacije i lijepo veže i nađe rješenje.

Kad već govorimo o boksačima u MMA i MMA borcima u boksu, treba spomenuti i da je Mirko Filipović među svojih 48 pobjeda u amaterskom boksu ubilježio i pobjedu protiv svjetskog prvaka Turčina Sinana Šamila na Acropolis kupu u Ateni 1997. g. koji je bio kvalifikacijski turnir za europsko prvenstvo.

http://amateur-boxing.st...ts/AcropolisCup1997.html 

:)18

jos Mirka nisi samo u avetima poceo spominjat

opsesija. :)18

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-08-14T15:59:15Z
Zajebao je i Marka sa Reljicem 🙂
DjomlaKS
2017-08-14T17:26:36Z
Originally Posted by: bero 

ma ovo je smećarski što Conor radi.
ljude koji mu dolaze pomoć u pripremama koristi da ih ponizuje u javnosti.

Supak teski..,mislim da bi bilo puno bolje da ga svi ti boksaci "hvale" po medijima(po dogovoru naravno). Pisalo bi se o njemu svaki dan a nebi gubio fanove i ispadao jazavac kao sada
thelovacluka
2017-08-14T20:25:44Z
inače, ovaj promo sa pokušajima da se proda lažni knockdownmi počinje smrdjeti na zadnje promo od ronde.

a svi znamo kak je to završilo (insert srčeko)
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
gosuasus
2017-08-14T23:20:28Z
nisam siguran da conor ima toliku moc da upravlja privatlukom dane whitea, a da moze, sumnjam da zadire u to i da su mu to primarni interesi ili uopce interesi. tip trenira kao manijak, sto mu je jedini posao, jebe mu se za sve van toga
dave fogarty ima odrijesite ruke za svoje objave, a conoru da onaj materijal koji on osobno zeli objaviti
koliko sam vidio, conor nije podijelio ni slike ni snimke vlastorucno , njegovi postovi su iskljucivo vezani za disciplinu i rezim koji zivi, sto je samo po sebi promocija

tko je sposoban procitat izmedju redova, vidi se po odnosima izmedju conora i paulia da to od pocetka nije vuklo na neku uzajamnu suradnju nego na medjusobno nadmetanje i dokazivanje
paulie je prosle godine izjavio da bi ga rijesio s opterecenjem na nogama, jednom rukom i uzdignute brade - u prijevodu, neces me ni dotaknuti. sto je ocito conoru odvratilo paznju da ga pozove na jaki sparing, ne u pomoc radi priprema, iako je to vec svojevrsna priprema
razmisljam, da je sudit po izjavi, sumnjam da bi onda bilo prostora za napravit ovakve slicice i video dokaze
pretpostavljam da je to bilo 12 rundi solidne borbe, 6-6 ili 8-4 za conora, kao sto je paul rekao za javnost tamo prvi tjedan onom tipu iz colorada

sto se tice konkretno te price oko kd, meni to vise izgleda kao da je paulie izgubio balans, ne da je pao od nekog nemoguceg udarca, a jos manje kao guranje iz frustracije. malo vise otkriva ona druga snimka
ivces
2017-08-15T06:26:30Z
Originally Posted by: Đolo 

Đolo opet željan ownanja. Ajd ok :)18

Oprosti veliki znalče :)24 . Ne govorimo da ga neće dotaknut (iako su i za to male šanse), nego da ga nema šansi pobijedit niti ugroziti. Ak drugima pametuješ da čitaju postove, onda poslušaj vlastiti savjet 🙂 Stigneš uvijek kasnije smajliće naknadno ubacit. :)18

Conor je čovjek s NULA mečeva u boksu. Ok, ak ti je tak lakše, evo, 0.1 % mu punchers chance dajem.

Ne znam što je više smiješno, čovjeku s nula mečeva ne davat šanse, ili poput tebe velikog eksperta mu davat šanse za pobjedu protiv ponajboljeg boksača svih vremena koji nikad nije ugrožen. :)24

Glede Alistaira, čitaj u cjelosti ti što ja pišem. Alistair je imao hrpu kickboxing mečeva prije MMA karijere. Conor do danas NITI JEDAN boks meč. Jedno je navlačit rukavice i sparirat, a drugo boksat u pravom meču.
Conor je paralelno igrao nogomet i rekreativno trenirao boks u nekom klubu, i to je to od njegove boksačke karijere.

p.s. ahahahahah :)18 :)18 :)18 :)18 ahahahah :)18 :)18 :)18 :)18 :)18 ahahahaha :)18 :)18 :)18 :)18 :)18 smiješan si :)18 :)18 :)18 :)18 :)18 ahahahahah :)18 :)18 :)18

drago mi je da smo napredovali zajedno :)36 sljedeca lekcija, idemo do 0.5% :)20

Po meni Conor ima šanse. Ne prevelike, ali ih ima. Mi mrvicu stariji i danas se sjećamo kako je Hasim Rahman lucky punchem nokautirao tada velikoga i nedodirljivog Lennoxa Lewisa. Rahmanu nitko tada nije davao nikakve šanse, sumnjam da se itko kladio na njega (ako slučajno jest nekim većim iznosom, tada je taj netko danas vjerojatno bogat čovjek)... Jedan zalutali udarac tada je riješio sve, ispisao povijest i poslao Lennoxa na pod. To naravno ne znači da je Rahman ikad bio bolji od Lennoxa, dapače, ovaj ga je već u revanšu razvalio, ali u boksu je ipak sve moguće. Baš sve.
bero
  • bero
2017-08-15T08:07:07Z
Originally Posted by: ivces 

Originally Posted by: Đolo 

Đolo opet željan ownanja. Ajd ok :)18

Oprosti veliki znalče :)24 . Ne govorimo da ga neće dotaknut (iako su i za to male šanse), nego da ga nema šansi pobijedit niti ugroziti. Ak drugima pametuješ da čitaju postove, onda poslušaj vlastiti savjet 🙂 Stigneš uvijek kasnije smajliće naknadno ubacit. :)18

Conor je čovjek s NULA mečeva u boksu. Ok, ak ti je tak lakše, evo, 0.1 % mu punchers chance dajem.

Ne znam što je više smiješno, čovjeku s nula mečeva ne davat šanse, ili poput tebe velikog eksperta mu davat šanse za pobjedu protiv ponajboljeg boksača svih vremena koji nikad nije ugrožen. :)24

Glede Alistaira, čitaj u cjelosti ti što ja pišem. Alistair je imao hrpu kickboxing mečeva prije MMA karijere. Conor do danas NITI JEDAN boks meč. Jedno je navlačit rukavice i sparirat, a drugo boksat u pravom meču.
Conor je paralelno igrao nogomet i rekreativno trenirao boks u nekom klubu, i to je to od njegove boksačke karijere.

p.s. ahahahahah :)18 :)18 :)18 :)18 ahahahah :)18 :)18 :)18 :)18 :)18 ahahahaha :)18 :)18 :)18 :)18 :)18 smiješan si :)18 :)18 :)18 :)18 :)18 ahahahahah :)18 :)18 :)18

drago mi je da smo napredovali zajedno :)36 sljedeca lekcija, idemo do 0.5% :)20

Po meni Conor ima šanse. Ne prevelike, ali ih ima. Mi mrvicu stariji i danas se sjećamo kako je Hasim Rahman lucky punchem nokautirao tada velikoga i nedodirljivog Lennoxa Lewisa. Rahmanu nitko tada nije davao nikakve šanse, sumnjam da se itko kladio na njega (ako slučajno jest nekim većim iznosom, tada je taj netko danas vjerojatno bogat čovjek)... Jedan zalutali udarac tada je riješio sve, ispisao povijest i poslao Lennoxa na pod. To naravno ne znači da je Rahman ikad bio bolji od Lennoxa, dapače, ovaj ga je već u revanšu razvalio, ali u boksu je ipak sve moguće. Baš sve.

Hasimu Rahmanu je to bio isto prvi boks meč?
I dalje dajete usporedbe koje veze s ovim slučajem nemaju.

- dr jupidu
Chiodo
2017-08-15T08:16:42Z
Baš ima smješnih usporedbi.
dr jupidu
2017-08-15T08:47:40Z
nisam boks stručnjak

al malko sam pogledao paulie maligginagija njegove mečeve u boksu i nisam baš impresioniran.........

neznam zapravo na koji je on način bio taj neki prvak

podsjeća me na neke njemačke prvake europe......
bero
  • bero
2017-08-15T19:34:10Z
http://southlandpost.com...-in-sparring-with-judah/ 

izgleda da je i Floyd malo patosiran na sparingu
- dr jupidu
Mosquito
2017-08-15T20:09:00Z
Dobra ova zajebancija McGregor challenge,Lepo se sprdaju sad,a i greedy bastard Dana je ga Lepo zajebo s ovim videom s sparinga da mejwetheri vide kak radi i pripreme taktiku,ali ne njega je briga samo za lovu i što više prodati budalama kao connor je legitimate suparnik.Floyd treba dobiti samo 7 rundi protiv lude s nula iskustva u boksu.To bu naknap.
Chiodo
2017-08-15T20:43:01Z

http://southlandpost.com/breaking-news-floyd-mayweather-knocked-out-cold-in-sparring-with-judah/

Opet sa Judah kao pred borbu sa Ortizom.
Kristijan
2017-08-16T02:28:05Z
Izbacili koeficijente i za

Conor McGregor 2.75
Paulie Malignaggi 1.44
xnicked
2017-08-16T06:40:20Z
Evo Bero..npr.svjetske kladionice se ne slažu s tobom.
A ja evo Conoru dajem debele šanse za pobjedu..dajem mu 40% Čak mislim da će ga Conor izut iz cipela. Možda je to nekome smiješno, ali eto..meni je smiješno tvojih 0.1%
Zašto mojih 40%?..zato jer sam uzeo u obzir jedan faktor koji možda i Floyda zabrinjava.
A taj faktor zove se nepoznanica.
Conor je totalna enigma za Floyda.
Drugi faktori su nepredvidljivost,veličina,preciznost i strahovito samopouzdanje.
bero
  • bero
2017-08-16T06:59:54Z
Originally Posted by: xnicked 

A ja evo Conoru dajem debele šanse za pobjedu..dajem mu 40% Čak mislim da će ga Conor izut iz cipela. Možda je to nekome smiješno, ali eto..meni je smiješno tvojih 0.1%
Zašto mojih 40%?..zato jer sam uzeo u obzir jedan faktor koji možda i Floyda zabrinjava.
Drugi faktori su nepredvidljivost,veličina,preciznost i strahovito samopouzdanje.

Tvoj postotak je ipak trunkicu smiješniji :)1 I nema veze s objektivnošću.
Čuda su moguća. Ali baš da boksački debitant izuje iz cipela neporaženog prvaka, jednog od najvećih svih vremena i k tome majstora defanzive...takvo čudo se dosad nije desilo. Niti će se ikad desiti ;)

Nepoznanica čak i da Conor jest, Floyd nije bezveznjak i neće ući u ovaj meč olako i podcjenjivački.
- dr jupidu
bero
  • bero
2017-08-16T07:07:30Z
Originally Posted by: Chiodo 

http://southlandpost.com/breaking-news-floyd-mayweather-knocked-out-cold-in-sparring-with-judah/

ipak lažna vijest.

- dr jupidu
Chiodo
2017-08-16T07:31:00Z

Originally Posted by: Chiodo 

ipak lažna vijest.

Čudno isto ime dva put i ništa. Ti novinari.

40% Ak je dogovoreno jer i tad tko zna jel bi znao ga dobiti.
2% Ak je sve fer i poštena borba a ne prodavanje laži
xnicked
2017-08-16T12:30:35Z

Originally Posted by: xnicked 

Tvoj postotak je ipak trunkicu smiješniji :)1 I nema veze s objektivnošću.
Čuda su moguća. Ali baš da boksački debitant izuje iz cipela neporaženog prvaka, jednog od najvećih svih vremena i k tome majstora defanzive...takvo čudo se dosad nije desilo. Niti će se ikad desiti ;)

Nepoznanica čak i da Conor jest, Floyd nije bezveznjak i neće ući u ovaj meč olako i podcjenjivački.

Slažem se da zbilja nema veze s objektivnošću. Jer, objektivno gledajući šanse su mu toliko koliko si rekao.
Međutim, ovdje je to siva zona. Tko zna što je Irac naumio? Ako se tim pitanjem Floyd nije zabavio.. svašta se može desiti.
Users browsing this topic