inace ko god kaze da conor ima 0% sanse,je smijesan covjek. 0% sanse bi dao da se bori 2godisnjak sa floydom,pa okej,al svjetski prvak sa dobrom sljucom, ko mu neda barem 0.5-1% sanse za lucky punch,je cisto neskolovan i nezna se oprat :)18
ko da vec nisu gubili svjetski prvaci od nekih truba,sve se moze dogodit,i cak ni floyd sigurno ne racuna 100% na pobjedu jel bi onda bio samo glupan i s takvim razmislnjem nikad daleko nebi doso. svako ima sanse,jel nemora ni conor nes dobro napravit klokani,pa moze floydu saka puknut opet,moze neka blesava ozljeda se dogodit kaj uspori floyda i conor ga zakaci,nikad neznas, jebeni chris weidman nebi mene mogo nokautirat,a tip je nokautiro jebenog andersona silvu a weidman nezna bacit udarac doslovno,tak da ak se to moze dogodit,da hrvac nokautira jednog od najboljih standupera,moze se bilo kaj dogodit.
Jbt ti MMA borbu uspoređuješ s boksom. Kruške i jabuke. U MMA svako može svakog zakačit jer moraš pazit na takedowne i hrpu drugog. U boksu je druga pjesma, tu su šanse za početnika da nokautira svjetskog prvaka, i k tome neporaženog majstora defanzive Floyda, ravne nuli.
Znam da su tebi svi smiješni i "neoprani", ali ovdje jednostavno Conorove šanse jesu ravne nuli.
To je kao da kažeš da košarkaš Alkara iz Sinja ima šanse u 1 na 1 protiv LeBrona Jamesa.
Nema. Ako ga iskusni boksači nisu uspjeli lucky punchat, kako bi ga mogao Conor?
:)18 :)18 :)18 trebo si procitat jos jednom a ne mi odgovarat vec sam ti napiso sve,znaci nemora conor nikaj dobro napravit,moze floyda ozljeda sjebat, covjeku sake ko wc papir su jake, moze se uvijek nesto dogodit,to je ta razlika borbe i wtf kosarke... moze se cut neki dogodit, mozda floyd jednostavno pogrijesi,nemozes znat dok ne vidis borbu,al uvijek moze nees poc po zlu. grdo je 12rundi radit sa 40god,puno ozljeda na ledjima, pritisak, lako je gledat kak floyd stavi rame na bradu i slipa svakom udarcu sta protivnik baci,al u realnosti mala greskica i booom. jos floyd nije nokauter neki,tak da nije da moze conora lagano nokautirat,trebat ce ga sistematski razrusit a conor je kanterstrajker,i ne bero ne mislim da igra counter strike.
vjerujem bero da nikad u zivotu nisi navuko rukavice pa usporedujes borbu i kosarku wtf fakat nemres to bas usporedjivat,ali vjeruj mi conor nije neki alkar iz sinja, i samo neineligentna osoba bi bila uvjerena u 100% rezultat,jel u borbi da bi dobio rezultat uvijek se moras riziku izlozit, vjerovat da ne postoji nit 0.5% sanse da bi veci jaci udarac mogo iznenadit floyda, je stvarno impresivno. to je ko da kazes da je nemoguce da se spotaknes ikad u zivotu jel kao znas hodat
imas hrpu boksaca koji su ustvrdili da conor nece pogodit nit jedan jedini udarac u mecu :)18 mislim sta rec nego smijat se ljudima kad neznaju o cem pricaju a prate to cijeli zivot,amateri.
uvijek al uvijek ako se bore dva utrenirana borca, bez obzira kolika je razlika u kvaliteti,obojica imaju sanse, sad dal je to 99.9 za jednog a 0.01 za drugog nije uopce bitno,ali u borbi,dva utrenirana covjeka kad se bore,koji imaju sposobnost nokautirat nekoga jednim udarcem,uvijek postoje sanse.
najjaci su mi takvi, cuje da svi nedaju sanse conoru,i sad je to tak kao... slusaj ti bero nekoga ko razumije sta gleda, svaki vrhunski borac ima svoje sanse, i ne postoji 100% pobjeda. osim ak se ne tuces sa jastukom. a ko te uvjerio u ovih 100%,lago te covjek. al evo sad znas istinu i vidis situaciju onakvom kakvom jest :)20 nema na cemu.
kazes kao alistair je od malih nogu standuper i kickbokser,a conor kao nije krenuo upravo sa boksom i nastavio sa stand upom... ne moj tetak je. conor boksa sa velikim rukavicama prek 10godina djeco moja, ne pricamo ovdje o covjeku koji je prvi put navuko rukavice sa 29god...
kad imas ljude u boksu koji to prate cijeli zivot i daju prognozu da conor nema sanse pogodit nit jedan udarac, moras znat da ti ljudi gledaju ko ovce,i nemaju ni najmanje blage veze o cem tocno pricaju.
da se bori floyd sa nekim ko se nikad nije potuko u zivotu,nit navuko rukavice,slozili bi se oko ovih 100%,ovako vam se samo mogu smijat,jel neozbiljno je slijepo vjerovat samo u jedan scenarij. da se conor bori sa brock lesnarom ja bi mu dao 0.01% sanse,a kamoli protiv mini floyda da mu nedam barem lucky punch sansu...