Seded
2017-08-14T08:30:25Z
Originally Posted by: ivankomajstor 

...a da ne govorimo da je Kharitonov protiv Hrgovića nastupio u pauzi između MMA borbi bez neke posebne i studiozne boksačke pripreme, veliko pitanje ishoda bi bilo da se Kharitonov posveti boksu neko vrijeme i priprema samo za to (kao što je Hrgović samo u boks treningu).

I s time da je Kharitonov daleko od najboljeg HW MMA boksača, zapravo nije ni blizu...

Kharitonov ti se godinama bavio amaterskim boksom (osvojio srebro na prvenstvu Rusije i srebro na azijskim igrama), a tek se onda uhvatio sambo-a pa na kraju MMA.

"It's not checkmate. The king has one more move."
Đolo
2017-08-14T09:05:59Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: Đolo 

inace ko god kaze da conor ima 0% sanse,je smijesan covjek. 0% sanse bi dao da se bori 2godisnjak sa floydom,pa okej,al svjetski prvak sa dobrom sljucom, ko mu neda barem 0.5-1% sanse za lucky punch,je cisto neskolovan i nezna se oprat :)18

ko da vec nisu gubili svjetski prvaci od nekih truba,sve se moze dogodit,i cak ni floyd sigurno ne racuna 100% na pobjedu jel bi onda bio samo glupan i s takvim razmislnjem nikad daleko nebi doso. svako ima sanse,jel nemora ni conor nes dobro napravit klokani,pa moze floydu saka puknut opet,moze neka blesava ozljeda se dogodit kaj uspori floyda i conor ga zakaci,nikad neznas, jebeni chris weidman nebi mene mogo nokautirat,a tip je nokautiro jebenog andersona silvu a weidman nezna bacit udarac doslovno,tak da ak se to moze dogodit,da hrvac nokautira jednog od najboljih standupera,moze se bilo kaj dogodit.

Jbt ti MMA borbu uspoređuješ s boksom. Kruške i jabuke. U MMA svako može svakog zakačit jer moraš pazit na takedowne i hrpu drugog. U boksu je druga pjesma, tu su šanse za početnika da nokautira svjetskog prvaka, i k tome neporaženog majstora defanzive Floyda, ravne nuli.

Znam da su tebi svi smiješni i "neoprani", ali ovdje jednostavno Conorove šanse jesu ravne nuli.
To je kao da kažeš da košarkaš Alkara iz Sinja ima šanse u 1 na 1 protiv LeBrona Jamesa.

Nema. Ako ga iskusni boksači nisu uspjeli lucky punchat, kako bi ga mogao Conor?

:)18 :)18 :)18 trebo si procitat jos jednom a ne mi odgovarat vec sam ti napiso sve,znaci nemora conor nikaj dobro napravit,moze floyda ozljeda sjebat, covjeku sake ko wc papir su jake, moze se uvijek nesto dogodit,to je ta razlika borbe i wtf kosarke... moze se cut neki dogodit, mozda floyd jednostavno pogrijesi,nemozes znat dok ne vidis borbu,al uvijek moze nees poc po zlu. grdo je 12rundi radit sa 40god,puno ozljeda na ledjima, pritisak, lako je gledat kak floyd stavi rame na bradu i slipa svakom udarcu sta protivnik baci,al u realnosti mala greskica i booom. jos floyd nije nokauter neki,tak da nije da moze conora lagano nokautirat,trebat ce ga sistematski razrusit a conor je kanterstrajker,i ne bero ne mislim da igra counter strike.

vjerujem bero da nikad u zivotu nisi navuko rukavice pa usporedujes borbu i kosarku wtf fakat nemres to bas usporedjivat,ali vjeruj mi conor nije neki alkar iz sinja, i samo neineligentna osoba bi bila uvjerena u 100% rezultat,jel u borbi da bi dobio rezultat uvijek se moras riziku izlozit, vjerovat da ne postoji nit 0.5% sanse da bi veci jaci udarac mogo iznenadit floyda, je stvarno impresivno. to je ko da kazes da je nemoguce da se spotaknes ikad u zivotu jel kao znas hodat

imas hrpu boksaca koji su ustvrdili da conor nece pogodit nit jedan jedini udarac u mecu :)18 mislim sta rec nego smijat se ljudima kad neznaju o cem pricaju a prate to cijeli zivot,amateri.
uvijek al uvijek ako se bore dva utrenirana borca, bez obzira kolika je razlika u kvaliteti,obojica imaju sanse, sad dal je to 99.9 za jednog a 0.01 za drugog nije uopce bitno,ali u borbi,dva utrenirana covjeka kad se bore,koji imaju sposobnost nokautirat nekoga jednim udarcem,uvijek postoje sanse.

najjaci su mi takvi, cuje da svi nedaju sanse conoru,i sad je to tak kao... slusaj ti bero nekoga ko razumije sta gleda, svaki vrhunski borac ima svoje sanse, i ne postoji 100% pobjeda. osim ak se ne tuces sa jastukom. a ko te uvjerio u ovih 100%,lago te covjek. al evo sad znas istinu i vidis situaciju onakvom kakvom jest :)20 nema na cemu.

kazes kao alistair je od malih nogu standuper i kickbokser,a conor kao nije krenuo upravo sa boksom i nastavio sa stand upom... ne moj tetak je. conor boksa sa velikim rukavicama prek 10godina djeco moja, ne pricamo ovdje o covjeku koji je prvi put navuko rukavice sa 29god...

kad imas ljude u boksu koji to prate cijeli zivot i daju prognozu da conor nema sanse pogodit nit jedan udarac, moras znat da ti ljudi gledaju ko ovce,i nemaju ni najmanje blage veze o cem tocno pricaju.

da se bori floyd sa nekim ko se nikad nije potuko u zivotu,nit navuko rukavice,slozili bi se oko ovih 100%,ovako vam se samo mogu smijat,jel neozbiljno je slijepo vjerovat samo u jedan scenarij. da se conor bori sa brock lesnarom ja bi mu dao 0.01% sanse,a kamoli protiv mini floyda da mu nedam barem lucky punch sansu...
ivankomajstor
2017-08-14T09:35:29Z

Ma ja mislim da ljudi malo precijenjuju tu kvalitetu tih boksačkih prvaka generalno (makar Floyd je stvarno majstor koji je školovao).

Borac je borac, talent je talent, naravno da treba malo adaptacije na ring i uvjete, ali ako je netko vrhunskiu MMA, siguran sam da može napraviti tako dobru tranziciju.

Tako su i za Schilta koji je bio osrednji MMA borac pričali da je trom i da nema nikakve šanse u kickboxingu, na kraju je iztamburao sve te kickbox "legende" i apsolutno dominirao godinama. Overeem je u kickboxing izletu isto uzeo K-1 i ismijao se s protivnicima (a isto kad je prvi put nokautirao Haria su ljudi pričali ko sada za Conora, nema iskustva više u kickboxu, ispo je iz džira, nema nikakve šanse protiv Haria, blabla). Kharitonov, isto ispodprosječni mma borac u boksu se bori protiv Hrgovića, svj. juniorskog prvaka tako da ovaj bježi po ringu, skuplja bodove i čeka kada će isteći tih 5 rundi...

Mayweather je vrhunski borac i sigurno najteži mogući ispit za Conora (i treba prestati hypeati tog latino sporoša Canela, Mayweather ga je u borbi totalno školovao, imao bolje da šuti), ali reći da Conor nema nikakve šanse je po meni glupo...

Opet kruske i jabuke.
Alistair u k-1 izletu? Pa covjek je od malih nogu kickboksac i standuper, to mu je baza. Isto i Schilt. Imaju ukupno vise standup meceva nego mma.
Kharitonov je bio ruski amaterski boksacki reprezentativac sa stotinama meceva, prvak Rusije i srebrni na međunarodnim natjecanjima.
Nikakve veze ti primjeri nemaju s borbom conora i floyda, jer Conor nikad u životu nije odradio boks meč.

A šta Conor nije "standuper"?

Schilt je karateka, nije imao nikakvog kickbozing iskustva prije nego šte se prebacio iz MMA i istamburao sve te kao velike kick-boxere.

Overeem je imao 3 kickbox meča, K-1 je uradio u izletu između MMA borbi i pitanje koliko se uopće pripremio, pa je opet osvojio na silu bez nekih problema.

Kharitovnov je imao amaterskog iskustva, ali desetak godina prije meča s Hrgovićem otkad je maltene stalno u MMA treningu i karijeri, pa opet vidimo kako je ta borba izgledala...

Mislim da ljudi precjenjuju HW boksere, ne vjerujem da bi Hrgović tukao vodeće HW iz MMa, a Conor mislim da bi mogao tući boksere iz TOP 10-20 (ala Malinaggi). Floyda ne vjerujem da će dobiti jer je on stvarno najbolji boksač u svojoj kategoriji i klasa više i od Canela i ovih, ali mislim da će biti pošten meč...

A tko misli da nema 1% šnse, uvijek može uplatiti 100.000 kuna na Floyda. Mala zarada, ali sigurna 😉!
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-08-14T09:36:08Z
Đolo opet željan ownanja. Ajd ok :)18

Oprosti veliki znalče :)24 . Ne govorimo da ga neće dotaknut (iako su i za to male šanse), nego da ga nema šansi pobijedit niti ugroziti. Ak drugima pametuješ da čitaju postove, onda poslušaj vlastiti savjet 🙂 Stigneš uvijek kasnije smajliće naknadno ubacit. :)18

Conor je čovjek s NULA mečeva u boksu. Ok, ak ti je tak lakše, evo, 0.1 % mu punchers chance dajem.

Ne znam što je više smiješno, čovjeku s nula mečeva ne davat šanse, ili poput tebe velikog eksperta mu davat šanse za pobjedu protiv ponajboljeg boksača svih vremena koji nikad nije ugrožen. :)24

Glede Alistaira, čitaj u cjelosti ti što ja pišem. Alistair je imao hrpu kickboxing mečeva prije MMA karijere. Conor do danas NITI JEDAN boks meč. Jedno je navlačit rukavice i sparirat, a drugo boksat u pravom meču.
Conor je paralelno igrao nogomet i rekreativno trenirao boks u nekom klubu, i to je to od njegove boksačke karijere.

p.s. ahahahahah :)18 :)18 :)18 :)18 ahahahah :)18 :)18 :)18 :)18 :)18 ahahahaha :)18 :)18 :)18 :)18 :)18 smiješan si :)18 :)18 :)18 :)18 :)18 ahahahahah :)18 :)18 :)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
bero
  • bero
2017-08-14T09:40:11Z

Ma ja mislim da ljudi malo precijenjuju tu kvalitetu tih boksačkih prvaka generalno (makar Floyd je stvarno majstor koji je školovao).

Borac je borac, talent je talent, naravno da treba malo adaptacije na ring i uvjete, ali ako je netko vrhunskiu MMA, siguran sam da može napraviti tako dobru tranziciju.

Tako su i za Schilta koji je bio osrednji MMA borac pričali da je trom i da nema nikakve šanse u kickboxingu, na kraju je iztamburao sve te kickbox "legende" i apsolutno dominirao godinama. Overeem je u kickboxing izletu isto uzeo K-1 i ismijao se s protivnicima (a isto kad je prvi put nokautirao Haria su ljudi pričali ko sada za Conora, nema iskustva više u kickboxu, ispo je iz džira, nema nikakve šanse protiv Haria, blabla). Kharitonov, isto ispodprosječni mma borac u boksu se bori protiv Hrgovića, svj. juniorskog prvaka tako da ovaj bježi po ringu, skuplja bodove i čeka kada će isteći tih 5 rundi...

Mayweather je vrhunski borac i sigurno najteži mogući ispit za Conora (i treba prestati hypeati tog latino sporoša Canela, Mayweather ga je u borbi totalno školovao, imao bolje da šuti), ali reći da Conor nema nikakve šanse je po meni glupo...

Opet kruske i jabuke.
Alistair u k-1 izletu? Pa covjek je od malih nogu kickboksac i standuper, to mu je baza. Isto i Schilt. Imaju ukupno vise standup meceva nego mma.
Kharitonov je bio ruski amaterski boksacki reprezentativac sa stotinama meceva, prvak Rusije i srebrni na međunarodnim natjecanjima.
Nikakve veze ti primjeri nemaju s borbom conora i floyda, jer Conor nikad u životu nije odradio boks meč.

A šta Conor nije "standuper"?

Schilt je karateka, nije imao nikakvog kickbozing iskustva prije nego šte se prebacio iz MMA i istamburao sve te kao velike kick-boxere.

Overeem je imao 3 kickbox meča, K-1 je uradio u izletu između MMA borbi i pitanje koliko se uopće pripremio, pa je opet osvojio na silu bez nekih problema.

Kharitovnov je imao amaterskog iskustva, ali desetak godina prije meča s Hrgovićem otkad je maltene stalno u MMA treningu i karijeri, pa opet vidimo kako je ta borba izgledala...

Mislim da ljudi precjenjuju HW boksere, ne vjerujem da bi Hrgović tukao vodeće HW iz MMa, a Conor mislim da bi mogao tući boksere iz TOP 10-20 (ala Malinaggi). Floyda ne vjerujem da će dobiti jer je on stvarno najbolji boksač u svojoj kategoriji i klasa više i od Canela i ovih, ali mislim da će biti pošten meč...

A tko misli da nema 1% šnse, uvijek može uplatiti 100.000 kuna na Floyda. Mala zarada, ali sigurna 😉!

Opet: Conor ima NULA borbi. Alistair, Schilt i Kharitonov imaju hrpu prije MMA karijere (posebno Kharitonov koji ima preko 100 amaterskih mečeva i pregršt medalja za Rusiju. Normalno da neće zaboravit boksat.). To nije ni približno isto.
Alistair nije imao samo 3 meča, to su profi mečevi na velikoj razini, prije toga je imao hrpu amaterskih i ostalih mečeva u Nizozemskoj. O Schiltu da ne govorimo. Kickboxing scena je drugo, skroz drugi sport i slabija konkurencija nego što je jedan boks. U boks ne možeš upast preko noći i u prvom meču bit ravan najboljima.

- dr jupidu
Đolo
2017-08-14T10:06:31Z

Đolo opet željan ownanja. Ajd ok :)18

Oprosti veliki znalče :)24 . Ne govorimo da ga neće dotaknut (iako su i za to male šanse), nego da ga nema šansi pobijedit niti ugroziti. Ak drugima pametuješ da čitaju postove, onda poslušaj vlastiti savjet 🙂 Stigneš uvijek kasnije smajliće naknadno ubacit. :)18

Conor je čovjek s NULA mečeva u boksu. Ok, ak ti je tak lakše, evo, 0.1 % mu punchers chance dajem.

Ne znam što je više smiješno, čovjeku s nula mečeva ne davat šanse, ili poput tebe velikog eksperta mu davat šanse za pobjedu protiv ponajboljeg boksača svih vremena koji nikad nije ugrožen. :)24

Glede Alistaira, čitaj u cjelosti ti što ja pišem. Alistair je imao hrpu kickboxing mečeva prije MMA karijere. Conor do danas NITI JEDAN boks meč. Jedno je navlačit rukavice i sparirat, a drugo boksat u pravom meču.
Conor je paralelno igrao nogomet i rekreativno trenirao boks u nekom klubu, i to je to od njegove boksačke karijere.

p.s. ahahahahah :)18 :)18 :)18 :)18 ahahahah :)18 :)18 :)18 :)18 :)18 ahahahaha :)18 :)18 :)18 :)18 :)18 smiješan si :)18 :)18 :)18 :)18 :)18 ahahahahah :)18 :)18 :)18

drago mi je da smo napredovali zajedno :)36 sljedeca lekcija, idemo do 0.5% :)20
DjomlaKS
2017-08-14T10:52:18Z
Nastranu sta se uistinu dogadjalo izmedju Conora i ovog Paulie na treninzima, al bome su ga gadno isprdali nakon ovih smimki :)18
bero
  • bero
2017-08-14T11:01:18Z
ma ovo je smećarski što Conor radi.
ljude koji mu dolaze pomoć u pripremama koristi da ih ponizuje u javnosti.
- dr jupidu
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-08-14T11:12:41Z
Jebote nisam znao da je Kharitonov imao toliko uspjeha u boksu, znam da je bio i u mma dobar bas u boksu, ali ne bas toliko, sjecam se da je jedan Minotaur boksao sa njim ravnopravno, nekako mi izgleda da su Stipe i Junior daleko bolji boksaci od njega, pogotovo Junior brzi precizniji, jace udara, bolji tajming, bolje se krece, mislim da bi ga ispetardirao samo tako, a nije se nikad ni natjecao u boksu ako se nevaram, za Stipu znam da je isto imao nekog uspjeha u ameterskom boksu, golden gloves prvak, neznam koliko je jako to natjecanje
Jarac
2017-08-14T11:57:59Z

ma ovo je smećarski što Conor radi.
ljude koji mu dolaze pomoć u pripremama koristi da ih ponizuje u javnosti.

Baš su ljige.
Jarac
2017-08-14T11:59:06Z
Originally Posted by: JDS 

Jebote nisam znao da je Kharitonov imao toliko uspjeha u boksu, znam da je bio i u mma dobar bas u boksu, ali ne bas toliko, sjecam se da je jedan Minotaur boksao sa njim ravnopravno, nekako mi izgleda da su Stipe i Junior daleko bolji boksaci od njega, pogotovo Junior brzi precizniji, jace udara, bolji tajming, bolje se krece, mislim da bi ga ispetardirao samo tako, a nije se nikad ni natjecao u boksu ako se nevaram, za Stipu znam da je isto imao nekog uspjeha u ameterskom boksu, golden gloves prvak, neznam koliko je jako to natjecanje

Oba Nogueire su se bavile amaterskim boksom isto pa ponešto ostalo.
bero
  • bero
2017-08-14T12:01:04Z

MMA je drugo, kao što rekoh, tu trebaš pazit na rušenja, kickove i milijun toga. Jedno je boks u standup meču, drugo u MMA.
Zato nije rijetkost da hrvači i grappleri u stojci u MMA često razbiju razvikane boksač i kickboksače i slično. Stipe bi Kharitonova razbio u MMA fajtu, ali u boksu bi Kharitonov bio favorit.
- dr jupidu
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-08-14T13:23:24Z

MMA je drugo, kao što rekoh, tu trebaš pazit na rušenja, kickove i milijun toga. Jedno je boks u standup meču, drugo u MMA.
Zato nije rijetkost da hrvači i grappleri u stojci u MMA često razbiju razvikane boksač i kickboksače i slično. Stipe bi Kharitonova razbio u MMA fajtu, ali u boksu bi Kharitonov bio favorit.

Znam da je drukcije 🙂 Ipak nekako mislim da bi ga Stipe i pogotovo Junior koji nema boksackih meceva uz dobru pripremu pobjedili u boksu, cine mi se nekoko brzi i talentiraniji. Kakvo je ovo natjecanje golden gloves u boksu, sto je Stipe osvojio, jel cjenjeno sto to natjecanje ?
bero
  • bero
2017-08-14T13:26:36Z

Znam da je drukcije 🙂 Ipak nekako mislim da bi ga Stipe i pogotovo Junior koji nema boksackih meceva uz dobru pripremu pobjedili u boksu, cine mi se nekoko brzi i talentiraniji. Kakvo je ovo natjecanje golden gloves u boksu, sto je Stipe osvojio, jel cjenjeno sto to natjecanje ?

Nadboksali bi ga u MMA meču, ali u čistom boks meču teško. Možda uz dobre pripreme.

Golden gloves ima milijun turnira, e sad ne znam kak koji stoji po kvaliteti.

- dr jupidu
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-08-14T14:14:52Z

Nadboksali bi ga u MMA meču, ali u čistom boks meču teško. Možda uz dobre pripreme.

Golden gloves ima milijun turnira, e sad ne znam kak koji stoji po kvaliteti.

Neznam zato pitam, nekidan je bila neka analiza na mmajunkie, kazu da bi bolje Miocic prosao u boksu nego Conor, spominjali su to natjecanje itd. Boksao je i sa likom koji je poslije boksao sa Klickom za naslov 12 rundi, izgubio je od njega, ali sam citao isto negdje izjavu od trenera od tog boksaca, kaze da je Stipe bio toliko talentiran u boksu da misli da je ostao u njemu da bi sigurno boksao kasnije za svjetski naslov. Ali bas sad kad gledam koji su mma borci imali uspjeha u boksu, braca Minotauri, sto mi je ono smjesno, neznam jel ono i Maldonado isto nesto osvojio u ameterskom boksu u Brazilu, ili tako nesto, znam da protiv Stipe nije bio boks mec, ali skoro da je bio boks sa malim rukavicama:) samo su boksali, svaki pokusaj udarca ga je kontrirao, tako tri puta do nokauta, ovaj ga nijednom nije uspio dohvatit boksackom serijom. Mislim da najbolji mma boksaci i nisu daleko sa boksom osim top 10, nemislim da bi Conor bio prvak ili da ce dobit Floyda, ali mislim da se posveti samo boksu, koliko je talentiran da bi brzo bio u top 10, mozda i Stipe Jonior Garbrandt itd. naravno da se samo posvete boksu i nicemu drugom.
DjomlaKS
2017-08-14T14:46:59Z
Ma meni je Kharitonov katastrofa boksao u boks mecevima. Gledao sam mec s Hrgom i jos neke, i lik nema eksivaza gotovo nikako te se uglavnom oslanja na bradu i jaku sljucu.
Ne znam bas da je neko boksacko ime skinuo
DayHR
2017-08-14T15:06:46Z
Kharitonov za MMA borbe odlično boksa što se ofenzive tiče, jer sa malim rukavicama nema obrane pa kad pogodi, uz njegovu snagu i masu, to je to.
Obrana mu je s kao što rekoste većinom brada i konstitucija, ali u napadu ima raznolike kombinacije i lijepo veže i nađe rješenje.

Kad već govorimo o boksačima u MMA i MMA borcima u boksu, treba spomenuti i da je Mirko Filipović među svojih 48 pobjeda u amaterskom boksu ubilježio i pobjedu protiv svjetskog prvaka Turčina Sinana Šamila na Acropolis kupu u Ateni 1997. g. koji je bio kvalifikacijski turnir za europsko prvenstvo.

http://amateur-boxing.st...ts/AcropolisCup1997.html 
Bronson0
2017-08-14T15:08:12Z
Nijedan mma borac nema sanse u boksu jer da ima onda bi boksa.Pa floydova kurva zaradi para ko mcgregor.
bero
  • bero
2017-08-14T15:13:50Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Ma meni je Kharitonov katastrofa boksao u boks mecevima. Gledao sam mec s Hrgom i jos neke, i lik nema eksivaza gotovo nikako te se uglavnom oslanja na bradu i jaku sljucu.
Ne znam bas da je neko boksacko ime skinuo

to je već kasnija, troma faza.
sjeti ga se u prideu, skroz drukčiji borac.

- dr jupidu
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-08-14T15:37:28Z
Originally Posted by: DayHR 

Kharitonov za MMA borbe odlično boksa što se ofenzive tiče, jer sa malim rukavicama nema obrane pa kad pogodi, uz njegovu snagu i masu, to je to.
Obrana mu je s kao što rekoste većinom brada i konstitucija, ali u napadu ima raznolike kombinacije i lijepo veže i nađe rješenje.

Kad već govorimo o boksačima u MMA i MMA borcima u boksu, treba spomenuti i da je Mirko Filipović među svojih 48 pobjeda u amaterskom boksu ubilježio i pobjedu protiv svjetskog prvaka Turčina Sinana Šamila na Acropolis kupu u Ateni 1997. g. koji je bio kvalifikacijski turnir za europsko prvenstvo.

http://amateur-boxing.st...ts/AcropolisCup1997.html 

Haha znao sam 🙂
Users browsing this topic