Ma ja mislim da ljudi malo precijenjuju tu kvalitetu tih boksačkih prvaka generalno (makar Floyd je stvarno majstor koji je školovao).
Borac je borac, talent je talent, naravno da treba malo adaptacije na ring i uvjete, ali ako je netko vrhunskiu MMA, siguran sam da može napraviti tako dobru tranziciju.
Tako su i za Schilta koji je bio osrednji MMA borac pričali da je trom i da nema nikakve šanse u kickboxingu, na kraju je iztamburao sve te kickbox "legende" i apsolutno dominirao godinama. Overeem je u kickboxing izletu isto uzeo K-1 i ismijao se s protivnicima (a isto kad je prvi put nokautirao Haria su ljudi pričali ko sada za Conora, nema iskustva više u kickboxu, ispo je iz džira, nema nikakve šanse protiv Haria, blabla). Kharitonov, isto ispodprosječni mma borac u boksu se bori protiv Hrgovića, svj. juniorskog prvaka tako da ovaj bježi po ringu, skuplja bodove i čeka kada će isteći tih 5 rundi...
Mayweather je vrhunski borac i sigurno najteži mogući ispit za Conora (i treba prestati hypeati tog latino sporoša Canela, Mayweather ga je u borbi totalno školovao, imao bolje da šuti), ali reći da Conor nema nikakve šanse je po meni glupo...