Đolo
2017-08-12T10:03:27Z
izgleda da onda nijedna boksac koji boksa 10-20godina i bavi se tim profesionalno nema pojma boksat,kad dodje u ring i u 12rundi dvaput udari floyda :)18 reci ti meni dako,kome je boks pomogo da pobijedi floyda ili da ga ozbiljno ugrozi? kad vec svi govore da conor treba naucit cisti boks,mene zanima na cemu to neko temelji,kad nijedan boksac dosad,a bilo je doslovno legendi koje su pokusavale,nije uspio nit bacit floyda u nokdaun. osim shane mosley-a i judaha mislim da ga niko nije ni uspio malo zatrest,ima floyd i dobru bradu,znaci smijesno onda se posvetit boksu,da naucis nesto sto floyd bolje razumije od tebe.

a conor nije da ima 3godine,nego manje od 3mjeseca,tako da treba gledat cemu se ucinkovito posvetit,jel ako manny nemre pogodit floyda,zasto bi conor iso se ugledat na tako nekoga i ic usvajat boksacke trikove neke.

roy jones,vasilij,hagler, niko od njih ne boksa kao boksac,i dok se oni nisu pojavili,boks je takve stvari ucio kao krivima i nisu se radile,tako da siguran sam da conor ima punooo vece sanse kao mma borac,nego da se primi boksa i krene radit kao neki tipicni bokser. ne pobjeduje u boksu uvijek bolji boksac,nit u mma ko je bolji mma borac,ima puno faktora do pobijede i treba nac nesto novo a ne ugledat se na 49ljudi koji su izgubili protiv floyda,za to po meni moras bit bas glup.

osim ak nisi ggg ili vasilij,nemas kaj boksat sa floydom,nijedan drugi boksac nije na tom nivou i nema sta za ponudit kalibru poput floyda,tj tom stilu. ovako od oka,canelo je jeben,bilo bi lijepo vidjet ih kad su obojica u prime-u ali jbga floyd sad prestar a ovaj taman u prime,kad su se borili canelo je bio premladuhan al opet imo je nekog uspijeha,poanta je da su rijetki boksaci,doslovno ima ih 5 na planeti u tim kategorijama,kaj su na floydovom nivou,a conor sigurno boksacki nije na tom nivou,nit ce ikad moc bit,makar bokso sad iducih 10godina, tako da zasto uopce obracat pozornost na boks,zanimaju te samo pravila, koliko traje borba i to je to. zna conor udarat,to mu ide u prilog,a boksat sa floydom nikad nece moc,jedino ako uspije pogodit neki veliki udarac,samo se o tome ovdje radi,dal moze ikako nekim cudom iznenadit old man floyd.

Borisstandup
2017-08-12T10:10:36Z
Originally Posted by: bero 

Conor treba raditi na tome da izdrži 12 rundi.
Samo to.

To mu je dovoljno za "pobjedu" i da laje naokolo da ga u prvom meču nije mogao dokrajčiti najbolji boksač svih vremena.

Najezim se kad napises najbolji:))))
Floyd je sjajan ali meni koji sam toliko proucavao boksacku povijest,napisat za Floyda najbolji je bas razlog za najezit se.

Kraj jednog Sugar Robinsona ili Henry Armstronga pa Willie Peepa ili Harry Greba a da sad ne idemo od Alia do Durana ili Leonarda koji su svi ispred na takvoj ljestvici. Floyd je svakako velikan i vjerojatno top 20 no sam si je kriv da je upamcen kao boksac koji nije htio borbu sa svojim najvecim rivalom raditi u njihovim primeovima.
To ostavi traga kada se slazu te liste.

Nista kontra njega i sjajan je boksac,odlicne karijere ali bez rizika te nema na samom vrhu i to je tako kod all time.

Sto se tice Conora u pravu si i nek odradi solidnu borbu i izgubi na bodove i eto galame i vike .
Normalno nesto mora pokazat a vjerujem da postoji i dogovor oko borbe.Normalno to je samo moje misljenje ali velika lova je u pitanju. Mislim mozda grijesim al da se nece ni oci na nokautiranje i mego lagana egzibicija pa da nitko previse ne izgubi. Ostane reputacija za dalje Conoru.

Volio bi da sam u kruvu i da je ovo zausta fight ali ne vidim to tako. Ako me opovrgnu svaka cast .

Đolo
2017-08-12T10:15:50Z
izgleda da onda nijedna boksac koji boksa 10-20godina i bavi se tim profesionalno nema pojma boksat,kad dodje u ring i u 12rundi dvaput udari floyda :)18 reci ti meni dako,kome je boks pomogo da pobijedi floyda ili da ga ozbiljno ugrozi? kad vec svi govore da conor treba naucit cisti boks,mene zanima na cemu to neko temelji,kad nijedan boksac dosad,a bilo je doslovno legendi koje su pokusavale,nije uspio nit bacit floyda u nokdaun. osim shane mosley-a i judaha mislim da ga niko nije ni uspio malo zatrest,ima floyd i dobru bradu,znaci smijesno onda se posvetit boksu,da naucis nesto sto floyd bolje razumije od tebe.

a conor nije da ima 3godine,nego manje od 3mjeseca,tako da treba gledat cemu se ucinkovito posvetit,jel ako manny nemre pogodit floyda,zasto bi conor iso se ugledat na tako nekoga i ic usvajat boksacke trikove neke.

roy jones,vasilij,hagler, niko od njih ne boksa kao boksac,i dok se oni nisu pojavili,boks je takve stvari ucio kao krivima i nisu se radile,tako da siguran sam da conor ima punooo vece sanse kao mma borac,nego da se primi boksa i krene radit kao neki tipicni bokser. ne pobjeduje u boksu uvijek bolji boksac,nit u mma ko je bolji mma borac,ima puno faktora do pobijede i treba nac nesto novo a ne ugledat se na 49ljudi koji su izgubili protiv floyda,za to po meni moras bit bas glup.

osim ak nisi ggg ili vasilij,nemas kaj boksat sa floydom,nijedan drugi boksac nije na tom nivou i nema sta za ponudit kalibru poput floyda,tj tom stilu. ovako od oka,canelo je jeben,bilo bi lijepo vidjet ih kad su obojica u prime-u ali jbga floyd sad prestar a ovaj taman u prime,kad su se borili canelo je bio premladuhan al opet imo je nekog uspijeha,poanta je da su rijetki boksaci,doslovno ima ih 5 na planeti u tim kategorijama,kaj su na floydovom nivou,a conor sigurno boksacki nije na tom nivou,nit ce ikad moc bit,makar bokso sad iducih 10godina, tako da zasto uopce obracat pozornost na boks,zanimaju te samo pravila, koliko traje borba i to je to. zna conor udarat,to mu ide u prilog,a boksat sa floydom nikad nece moc,jedino ako uspije pogodit neki veliki udarac,samo se o tome ovdje radi,dal moze ikako nekim cudom iznenadit old man floyd.

dako
  • dako
  • Advanced Member
2017-08-12T10:17:39Z
Nije baš da nitko nije Floyda pogodio i dapaće primio je dosta udaraca u nekim borbama ali je bolje kontrirao i pogađao. De La Hoya je bio blizu a po nekima i dobio pa onaj Castillo sigurno pokraden.
Mora se tu boksat i radit eskivaže jer bez njih nema uspjeha.Kritika boksa kod ovog koliko god navijali za njega je razumna!
Đolo
2017-08-12T10:26:42Z
borise jedino ray robinson bi se mogo stavit ispred floyda,a ovi ostali doslovno nikako,niko sretniji od mene ali stavit leonarda ili durana ispred floyda je bas ono amaterski. ko da kazes da je gabriel batistuta bolji od mesija, glupo je uzimat sve te velikane i usporedjivat ih,realno floyd je puno manji od nekih od njih i u realnosti ekipa bi ga prebila ko macku,ali ako gledamo boksacki zanat,konkurenciju, kvalitetu boksa, duzinu karijere, mislim nevidim kak stanu u istu recenicu sa floydom.

de la hoya ga nije pogodio sa 5dobrih udaraca u glavu cisto,baco je lude serije i pogadjo blokove i tijelo,dva lijeva krose-a i par dobrih prednjih direkatat i to je sve sto je cisto sjelo na glavu,po meni je floyd deklasiro veceg de la hoyu,sa slomljenim rukama. floyd je primio sigurno bar 15dobrih udaraca u karijeri canelo mosely judah maidana i neznam ko ga je jos uspio bas zatrest necim. gledo sam oba meca sa castilom i ne sejecam se da je floyd ikakvu stetu pretrpio tu,mislim dobio je neke udarce,ali nista ozbiljno i sto ga je ugrozilo,i koliko se sjecam oba meca sam bodovo za floyda,al davno je to bilo pa nemoj me bas za rijec drzat sto se toga meca tice.

nije da nema eskivaza i puno elemenata boksa i u mma,treba zadrzat to i poradit na osjecaju udaranja u boksackim rukavicama,kretanje u ringu,i nabit solidnu kondu, hvatat klinc ili drzat distancu, a ne previse se upustat u slipanje floyda bacanje nekih kombinacija na floyda itd,ja da sam conor nijedna kombinacija nebi imala prek 2 il max 3 udarca,da ostane sto manje otvoren i da kad baci sto prije moze napravit korak dva natrag jel inace ce ga floyd potrest sa grdim serijama od pocetka,treba malo floydu da nadje opening i ti ako bacis 3-4puta seriju od 4-5udaraca,sanse da ce te floyd kontrirat na to su 90%. sto manje udaraca,to ce conoru bolje ic.
Borisstandup
2017-08-12T10:38:28Z
Vidi se da ne znas i ne pratis.Na svim listama koje nesto predatavljaju su svi navedeni ispred Floyda . Govorim o relevantnim boksackim kriterijima.
Jednostavno ne pratis i ne razumijes .

Ima na boxrec forumu zanimljiva tema o najboljima svih vremena,citao sam ju i hrpa ljudi koji zaista zestoko prate boks i nema nikog da ga je stavio u sam vrh top 10 ili vise kak pises.

I nova enciklopedija boksa ga ima na 23 mjestu.

Niie tema da ne duljim al ako otvoris temu ili slicno mozeno tam
Floyda osobno simpatiziram al ne treba pretjerivat

http://boxrec.com/media/...atest_Boxers_of_All_Time 
http://www.espn.com/spor...reVideo?page=greatest110 
https://www.thoughtco.co...oxers-of-all-time-424093 
https://www.thoughtco.co...nes-best-fighters-424112 
dako
  • dako
  • Advanced Member
2017-08-12T10:42:39Z
Kad Đolo krene sa osobnim dojmovima nema mi bolje.De la Hoya dobio po 43% medija tada a on o 5 udaraca haha.Castilla nije ni gledao i to sad buba napamet.Po svima je dobio Castillo.

A i ovo Floyd svib vremena je debelo pretjerivanje da se Conor opravda lakše ak kaj napravi vrh.Svi znaju nije nigdje top 10, gledam upravo.
travarica
2017-08-12T11:14:34Z
ja ću se usudit i reć conor pobjeđuje odlukom ili nokautom

dako
  • dako
  • Advanced Member
2017-08-12T11:20:57Z
Odluka vjerojatno floyd
shogo
2017-08-12T12:20:44Z
Conor nema fluidnost, nema stav, nema gard, nema kombinatorike....ljudi, Borise...pa on ce dobiti dobre batine po glavi, pa on ima karate stance, radi samo jedan-dva...neznam, valjda sam ćorav, pa on i ne boksa
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-08-12T12:32:37Z
Originally Posted by: travarica 

drugo od tebe ne bi ni očekivali :)20

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
bero
  • bero
2017-08-12T12:33:15Z
https://www.facebook.com.../videos/542097162787869/ 

:)18 :)18 :)18
- dr jupidu
Borisstandup
2017-08-12T13:33:36Z
Originally Posted by: shogo 

Conor nema fluidnost, nema stav, nema gard, nema kombinatorike....ljudi, Borise...pa on ce dobiti dobre batine po glavi, pa on ima karate stance, radi samo jedan-dva...neznam, valjda sam ćorav, pa on i ne boksa

Tesko moze u 3 mjeseca cuda napraviti, njemu je u interesu ici na snagu i prljavu borbu a sve drugo bi imalo kontraefekt na njegov uspjeh. Eto Travarica vjeruje da dobiva a ima puno ljudi koje je u to uspio uvjeriti on i njegov tim. Rade dobar posao na promociji i to je najbitnije. Ne zamaram se kako ce zavrsiti jer ionako imam neki dojam o tome sve skupa.
Najvaznije je da zarade masne pare i oboje zadovoljni.

Ove rasprave oko Floyda i karijere su za drugu temi pa cemo tamo nastaviti ako bude je bilo. Samo ja ne vidim da je Hoya trebao dobiti _Floyda, bio je solidan i vise neg sam ocekivao ali opet nedovoljno, Louis Castillo je druga prica i on se vec moze zaliti. Na kraju niti Floyd ne misli drugacije ak se sjetimo intervjua..eto toliko i sorry na off-u.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2017-08-12T14:01:00Z

Ja ću prognozirat, Rickson by armbar

Jarac
2017-08-12T14:37:57Z

Jes pogleda koju borbu od Floyda dosad?

Aj stavi 500 kuna na Konorskog.
Shakal*
2017-08-12T15:18:53Z

Nemoj zajebavat vidiš da pleše kao Ali. :)1 :)1

http://fightsite.hr/rubrike/k1-...onirao-radom-nogu-video/ 
Jarac
2017-08-12T15:38:57Z
Originally Posted by: Shakal* 

Nemoj zajebavat vidiš da pleše kao Ali. :)1 :)1

http://fightsite.hr/rubrike/k1-...onirao-radom-nogu-video/ 

Ma Ali je ništa za njega:)14 a koji tekst!
bero
  • bero
2017-08-12T19:24:23Z
Conor je od borbi i sponzorskih ugovora (reebok, budweiser itd) u 2016. zaradio 34 milje dolara, pise business insider.
- dr jupidu
Users browsing this topic