Dobro mislim svatko ima prava napisat svoju kritiku ili pohvalu.
Ja stvarno ne razumijem kome se ovo dopada ali ako ljudi vole neka uzivaju i kupe ppv.Ja ne bi nikada!
Meni je ovo sprdnja a kao veliki fan boksa to smatram degutantnim a na kraju najiskrenije mi izgleda i kao prostituiranje samog mma da svi ti borci zele boks mec da napokon okrenu veliku lovu i to u drugom sportu.
Postujem svacije misljenje ali meni je ovo do dna nezanimljivo.
Cak ne ulazim tko ce dobiti i slicno,taj dio me niti ne zanima niti je bitan.
Zapravo je najbolji komentar da je zalosno da dostignes vrh u mma i onda moras u drugi sport po pravu i najvecu zaradu.
Inace bojim se i da cemo zaista sve vise gledat ovakvih stvari a sve manje pravih borbi.To je ono sto me zaista rastuzuje.
Umjesto da jednog prvaka u Ufc gledamo kak se bori sa top konkurencijom ,nama se nudi egzibicija u drugom sportu i vjerojatni njegov nestanak iz mma.To je tuzno!
Deckima svaka cast sto ce naci dovoljno takvih da to kupe i da ce masno zaradit na nicemu!
Ja cu cekati neke druge borbe a evo ima sada Ward vs Kovalev pa poslije Cormier vs Jones i takve smislenije borbe.
I na kraju kad se sjetim da je bilo likova koji su mene i druge uvjeravali da Ufc ne grijesi kad Conoru sve dopusta i daje borbe za naslov kako pozeli pa kad bude imao dvije titule on ce ih branit svakih par mjeseci i slicne gluposti.Eto vidimo kako to ide i kojim smjerom.
E da je bar meni malo te naivnosti ponekada.
Edited by user
2017-06-15T12:55:18Z
|
Reason: Not specified