Slash
2017-06-15T09:08:03Z
Odlično i jedva čekam.
Borbu ne planiram gledati uživo, ali sve prije borbe hoću :)18

Napokon da se netko osigura životinjski od ovog sporta, makar morao preći u drugi borilački sport.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-06-15T09:27:30Z
Mene sama borba najmanje zanima, vec sve oko nje :))
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Black Arrow
2017-06-15T09:47:10Z
Mislim da pravi MMA fanovi trebaju bojkotovati ovaj mec, i uopste ga ne gledati.
pecho
2017-06-15T10:06:37Z
Idiotarija svjetskih razmjera.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-06-15T10:28:48Z
Ako je sport prezivio Ali vs. Inoki, prezivjet ce i ovo. Opustite se :)

Po cemu je ovo veci cirkus od 50 % Pride meceva?
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Seded
2017-06-15T10:37:57Z
Originally Posted by: bero 

Ako je sport prezivio Ali vs. Inoki, prezivjet ce i ovo. Opustite se :)

po tome što su ogromne šanse da se više ne vrati u mma, a nijednom nije branio pojas. Pride cirkus se nastavljao, nitko nije toliko baš zarađivao da bi se od jedne cirkusarije mogao umiroviti.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Borisstandup
2017-06-15T10:43:24Z
Dobro mislim svatko ima prava napisat svoju kritiku ili pohvalu.

Ja stvarno ne razumijem kome se ovo dopada ali ako ljudi vole neka uzivaju i kupe ppv.Ja ne bi nikada!

Meni je ovo sprdnja a kao veliki fan boksa to smatram degutantnim a na kraju najiskrenije mi izgleda i kao prostituiranje samog mma da svi ti borci zele boks mec da napokon okrenu veliku lovu i to u drugom sportu.

Postujem svacije misljenje ali meni je ovo do dna nezanimljivo.

Cak ne ulazim tko ce dobiti i slicno,taj dio me niti ne zanima niti je bitan.

Zapravo je najbolji komentar da je zalosno da dostignes vrh u mma i onda moras u drugi sport po pravu i najvecu zaradu.

Inace bojim se i da cemo zaista sve vise gledat ovakvih stvari a sve manje pravih borbi.To je ono sto me zaista rastuzuje.

Umjesto da jednog prvaka u Ufc gledamo kak se bori sa top konkurencijom ,nama se nudi egzibicija u drugom sportu i vjerojatni njegov nestanak iz mma.To je tuzno!

Deckima svaka cast sto ce naci dovoljno takvih da to kupe i da ce masno zaradit na nicemu!
Ja cu cekati neke druge borbe a evo ima sada Ward vs Kovalev pa poslije Cormier vs Jones i takve smislenije borbe.

I na kraju kad se sjetim da je bilo likova koji su mene i druge uvjeravali da Ufc ne grijesi kad Conoru sve dopusta i daje borbe za naslov kako pozeli pa kad bude imao dvije titule on ce ih branit svakih par mjeseci i slicne gluposti.Eto vidimo kako to ide i kojim smjerom.

E da je bar meni malo te naivnosti ponekada.
travarica
2017-06-15T10:50:35Z
Shakal*
2017-06-15T10:58:43Z
Degutantno je da poneki mma borci kao kokošari žicaju boksace za mec.
cayman
2017-06-15T11:07:04Z
A kaj se svi čudite ako smo svi očekivali i znali da bude do toga došlo. Drugo je kaj ko misli o tome
The Last Emperor
2017-06-15T11:17:01Z
Spektakl. Jos da ga Conor nekako pogodi i nokautira sto bi tek onda bilo 🙂
Chiodo
2017-06-15T11:28:46Z
Originally Posted by: cayman 

A kaj se svi čudite ako smo svi očekivali i znali da bude do toga došlo. Drugo je kaj ko misli o tome

A što ne smiju napisat što misle?Sad službeno i nek se svako izjasni.Ja bojkotiram a ti uživaj ak ti ok.

I spektakl je a sad koliko ima sporta.
Chiodo
2017-06-15T11:30:31Z
Originally Posted by: Black Arrow 

Mislim da pravi MMA fanovi trebaju bojkotovati ovaj mec, i uopste ga ne gledati.

I mma i boks jednako.
DjomlaKS
2017-06-15T12:08:16Z
Originally Posted by: bero 

Evo ceka se da DayHr obrazlozi
travarica
2017-06-15T12:12:20Z
Originally Posted by: Chiodo 

I mma i boks jednako.

bit će upravo suprotno

gledat će i fanovi boksa i mma plus oni koji ne prate ni jedan ni drugi sport samo zbog znatiželje
DjomlaKS
2017-06-15T12:15:47Z
Meni ne smeta sto Conor ovo radi jer on je poseban, ali ide mi na k sto recimo Stipe(ne znam kojim logikom) proziva Joshuau, prije Santos Klicka, itd. To je bas prostutiranje od strane mma boraca i tu je situaciju Cormier najbolje objasnio kad je rekao da nemaju sta trazit jedni s drugima u njihovom sportu!
Razumijem frustriranost mma boraca zbog place al ipak se moraju malo sabrat.

Conor je pak druga prica. Odveo je UFC na visi nivo, zanima ga samo lova,slava,povijest, a realno ima sanse ugasit Floyda, tako da u njegovom slucaju ovo moze proci.
On moze ispisat povijest na ovaj nacin, ostali mu nisu ni blizu i nema smisla sto prozivaju boksace
karl anal
2017-06-15T12:16:46Z
jeli vi stvarno mislite da će connor zaradit 100 milja

pod ugovorom je sa ufc-om šta znači da će velika većina zarade otić ufcu a connor će možda dobit kao za cca 5 mečeva u ufc-u, znači od nekih 100 milja koje idu na stranu ufc-a jedno 15-20 milja ide connoru, mislim da je to puno realnije nego bubanja od strane connora i nekih ovde
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
karl anal
2017-06-15T12:17:56Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Meni ne smeta sto Conor ovo radi jer on je poseban, ali ide mi na k sto recimo Stipe(ne znam kojim logikom) proziva Joshuau, prije Santos Klicka, itd. To je bas prostutiranje od strane mma boraca i tu je situaciju Cormier najbolje objasnio kad je rekao da nemaju sta trazit jedni s drugima u njihovom sportu!
Razumijem frustriranost mma boraca zbog place al ipak se moraju malo sabrat.

Conor je pak druga prica. Odveo je UFC na visi nivo, zanima ga samo lova,slava,povijest, a realno ima sanse ugasit Floyda, tako da u njegovom slucaju ovo moze proci.
On moze ispisat povijest na ovaj nacin, ostali mu nisu ni blizu i nema smisla sto prozivaju boksace

pa veće šanse ima stipe protiv joshue nego connor protiv mayweathera
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Chiodo
2017-06-15T12:24:53Z
Originally Posted by: travarica 

Originally Posted by: Chiodo 

I mma i boks jednako.

bit će upravo suprotno

gledat će i fanovi boksa i mma plus oni koji ne prate ni jedan ni drugi sport samo zbog znatiželje

Vidi se da slabo pratiš boks i mma.Puno likova to bojkotira i to ide više na te casual fanove i oni donose zaradu ovdje.Proguglaj malo tekstova o ovome i svi ti na ti vode.Ovo prate i oni koji ne prate sport,takvi 70% kupuju.

Evo i forum je ogledalo toga.Svi tj 90njih koji stvarno prate mma ili boks ovo ih ne zanima al zato su oduševljeni oni koji manje prate.
The Last Emperor
2017-06-15T12:35:06Z
Svi ce pratit! Zato jer nece moc izbjec reklame i stotine vjesti kojima cemo bit bombardirani. Ovo me djelomicno podsjeca na onaj bojkot hrv repke u nogometu, ali nakon odredenog vremena velika vecina je pocela opet pratit.
Users browsing this topic