Chiodo
2017-02-20T16:15:31Z
Za Esparzu sam mislio da je dobila dvije runde i ako mi je drago da nije.Hendricks sam imao dvije runde ali tri baš nikako a dobro je djelovao do kraja i završio borbu svjež.Lombard dve runde maksimum može.
Lewis ono nokaut i uvijek može nokautirat ali nevjerojatno da je Browne tako slabo reagirao kad je imao prednost.Mogao bi i otkaz dobit.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-02-20T16:18:07Z
Originally Posted by: shadow 

Nevjerojatno kako je i ovo dobio a izgledao je izgubljeno u nekim trenucima.Lewis vs Nganou sada.

Hendricks solidan u mw i djeluje svježe.Dobra borba Hendricks vs Lombard.

Markos i Esperanza me iznenadila odluka.

To bi stvarno bilo odlicno Lewis vs Nganou, to je borba koju bi najvise volio viditi u teskoj, to su i sad trebali napraviti a ne protiv Arlovskog i Travisa. Mislim da je Ngannou puno bolji i da bi demolirao, ali bilo lijepo vidit dvije takve mrcine kako se saketaju dok jedan nezaspe
DugoVecCitam
2017-02-20T17:32:57Z
Lewis ili Ngannou idu na Caina, jer potonji nema protivnika, a vraca se za cca 3 mjeseca.
DRAGI PRIJATELJI...
dr jupidu
2017-02-20T17:51:10Z
Originally Posted by: JDS 

Nevjerojatno kako je i ovo dobio a izgledao je izgubljeno u nekim trenucima.Lewis vs Nganou sada.

To bi stvarno bilo odlicno Lewis vs Nganou, to je borba koju bi najvise volio viditi u teskoj, to su i sad trebali napraviti a ne protiv Arlovskog i Travisa. Mislim da je Ngannou puno bolji i da bi demolirao, ali bilo lijepo vidit dvije takve mrcine kako se saketaju dok jedan nezaspe

jok

ne želim da neko od njih otpada

dapače..treba ih stvljat na prokušane majstore odvojeno

Đolo
2017-02-20T18:23:58Z
Originally Posted by: Seded 

Originally Posted by: Jarac 

Šteta da Browne nema uopće IQ jer ovo je mogao dobiti.Lewis prolazi i prolazi a nikakav je,sirova snaga.

Ne znam tko je ali onaj koji je napisao da Lewis sigurno ne može upercut koristit protiv Browne neka hitno se ostavi mma bez ikakve uvrede.:)1 Mislim da sam tu to pročitao ovdje n temi.Upercuti mu baš uz ogradu prolazili kao i uvijek.

kolega Đolo jel čuješ? :)20

ali slažem se, to je prvo što sam napisao na ovoj temi, da se ni najmanje neću čudit ako ga Lewis pomete aperkatom jer u svakoj borbi završava na žici i odatle ga baca do besvijesti.

ma pusti,neki tamo jarac :)20
dobro da sam odlucio tebe poslusat a ne sebe,jel inace bi opet fulo dva od dva singla,a ovak mi lewis taman pokrio trosak i ostat ce za gajbu pive i kebab neki :)18 :)18 tak da necu se zalit

a browne je grdo proso,zakuco ga ovaj, nisam ocekivo da ce browne imat toliko malo uspijeha boksom, sveo je game na kickove, islo mu je okej dok ga lewis nije pogodio necim u prvoj rundi,pa se ovaj ko bacva zarolo po kavezu, ninja tricks.

neznam sta je bilo bolje nokaut ili post fight intervju

i volio bi vidjet blek stena vs blek beast, da vidimo ko je crnji od najcrnjih :)20
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-02-20T18:32:33Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Originally Posted by: JDS 

jok

ne želim da neko od njih otpada

dapače..treba ih stvljat na prokušane majstore odvojeno

Ne ne bas treba, lewis ce svakako otpasti, a i ovako nije nesto veliko oko njega, puno je vec puta gubio, taman da jos malo dignu Ngannou sa nekim brutalnim prebijanjem ovakve mrcine dok Cain ili neko iz vrha ne prebije i njega. Tako da se nadam sad ovom mecu, ako ih sad nestave poslije nakon sto neko demolira Lewisa to nece bit to
Jarac
2017-02-20T19:25:35Z
Originally Posted by: Đolo 

Originally Posted by: Seded 

Originally Posted by: Jarac 

Šteta da Browne nema uopće IQ jer ovo je mogao dobiti.Lewis prolazi i prolazi a nikakav je,sirova snaga.

Ne znam tko je ali onaj koji je napisao da Lewis sigurno ne može upercut koristit protiv Browne neka hitno se ostavi mma bez ikakve uvrede.:)1 Mislim da sam tu to pročitao ovdje n temi.Upercuti mu baš uz ogradu prolazili kao i uvijek.

kolega Đolo jel čuješ? :)20

ali slažem se, to je prvo što sam napisao na ovoj temi, da se ni najmanje neću čudit ako ga Lewis pomete aperkatom jer u svakoj borbi završava na žici i odatle ga baca do besvijesti.

ma pusti,neki tamo jarac :)20
dobro da sam odlucio tebe poslusat a ne sebe,jel inace bi opet fulo dva od dva singla,a ovak mi lewis taman pokrio trosak i ostat ce za gajbu pive i kebab neki :)18 :)18 tak da necu se zalit

a browne je grdo proso,zakuco ga ovaj, nisam ocekivo da ce browne imat toliko malo uspijeha boksom, sveo je game na kickove, islo mu je okej dok ga lewis nije pogodio necim u prvoj rundi,pa se ovaj ko bacva zarolo po kavezu, ninja tricks.

neznam sta je bilo bolje nokaut ili post fight intervju

i volio bi vidjet blek stena vs blek beast, da vidimo ko je crnji od najcrnjih :)20

E:)18
Nije osobno i nisam ni znao da si ti.Gadan fulanac s obzirom dammu je to trademark,ko lud ispucava uz žicu upercute.Više čudi kak prolaze.
verbal
2017-02-20T19:31:18Z

browne lewis je tesko predictat tu moze svega bit,nekako naginjem browne-u

a hendricks mi stvarno ne djeluje dobro u borbama,mislim da ce ga KO Lombard,nebi se cudio ni da ga baci dolje i TKO.

vec neko vrijeme pratim tvoje "strucne" analize boraca i pickove, jer su oni nepogrjesiv putokaz kojim putem ne ici (iako se ja ne kladim posto kocku i kladjenje smatram porokom gorim od heroina), pa me zato zanima da li si ikada u zivotu pogodio ishod neke borbe? I ako jesi, koja borba je to bila? McG vs Sivi?

p.s. nema razloga za ljutnju, posto govorim cinjenice

verbal
2017-02-20T19:38:14Z
A vas ostale samo da napomenem kako su se svi ismijavali sa Anthony Johnsonom, a sada ga ti isti opisuju kao Supermena.
Chiodo
2017-02-20T19:50:11Z
verbal
2017-02-20T20:32:38Z
Originally Posted by: Chiodo 

Tko?

a cuj ko? mozda bi lakse bilo nabrojati ko nije...

govorim o onom periodu dok je u nedostatku samopouzdanja trazio samoga sebe po nizim kategorijama, maltene redovno fulao vaga, a kada nije onda uglavnom gubio od osrednjih boraca... a onda kada se konacno poceo boriti u svojoj prirodnoj kategoriji poceo eutanizirati svoje protivnike na lijevo i na desno
Đolo
2017-02-20T20:34:20Z
Originally Posted by: verbal 

browne lewis je tesko predictat tu moze svega bit,nekako naginjem browne-u

a hendricks mi stvarno ne djeluje dobro u borbama,mislim da ce ga KO Lombard,nebi se cudio ni da ga baci dolje i TKO.

vec neko vrijeme pratim tvoje "strucne" analize boraca i pickove, jer su oni nepogrjesiv putokaz kojim putem ne ici (iako se ja ne kladim posto kocku i kladjenje smatram porokom gorim od heroina), pa me zato zanima da li si ikada u zivotu pogodio ishod neke borbe? I ako jesi, koja borba je to bila? McG vs Sivi?

p.s. nema razloga za ljutnju, posto govorim cinjenice

nek je samo tebi sa srecom :)18
Seded
2017-02-20T22:04:53Z
Reporter: "So when did you know you had Browne hurt?"
Black Beast: "When he did his famous baby deer walk wit his legs"

:)18
"It's not checkmate. The king has one more move."
DjomlaKS
2017-02-21T04:21:20Z
http://www.profightstore...fc-ovog-videa/26024.aspx 

:)18

Aj sto nece nokaut od Holm da prikazuju al sad je zabranjeno bilo kakvo sarkasticno spominjnje doticne
Shakal*
2017-02-21T07:10:39Z
Originally Posted by: verbal 

Originally Posted by: Chiodo 

Tko?

a cuj ko? mozda bi lakse bilo nabrojati ko nije...

govorim o onom periodu dok je u nedostatku samopouzdanja trazio samoga sebe po nizim kategorijama, maltene redovno fulao vaga, a kada nije onda uglavnom gubio od osrednjih boraca... a onda kada se konacno poceo boriti u svojoj prirodnoj kategoriji poceo eutanizirati svoje protivnike na lijevo i na desno

Zasto je ovaj dobio ban ako se smije znati?