Šteta da Browne nema uopće IQ jer ovo je mogao dobiti.Lewis prolazi i prolazi a nikakav je,sirova snaga.
Ne znam tko je ali onaj koji je napisao da Lewis sigurno ne može upercut koristit protiv Browne neka hitno se ostavi mma bez ikakve uvrede.:)1 Mislim da sam tu to pročitao ovdje n temi.Upercuti mu baš uz ogradu prolazili kao i uvijek.
kolega Đolo jel čuješ? :)20
ali slažem se, to je prvo što sam napisao na ovoj temi, da se ni najmanje neću čudit ako ga Lewis pomete aperkatom jer u svakoj borbi završava na žici i odatle ga baca do besvijesti.
ma pusti,neki tamo jarac :)20
dobro da sam odlucio tebe poslusat a ne sebe,jel inace bi opet fulo dva od dva singla,a ovak mi lewis taman pokrio trosak i ostat ce za gajbu pive i kebab neki :)18 :)18 tak da necu se zalit
a browne je grdo proso,zakuco ga ovaj, nisam ocekivo da ce browne imat toliko malo uspijeha boksom, sveo je game na kickove, islo mu je okej dok ga lewis nije pogodio necim u prvoj rundi,pa se ovaj ko bacva zarolo po kavezu, ninja tricks.
neznam sta je bilo bolje nokaut ili post fight intervju
i volio bi vidjet blek stena vs blek beast, da vidimo ko je crnji od najcrnjih :)20
Edited by user
2017-02-20T18:24:52Z
|
Reason: Not specified