bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-01-23T08:52:26Z
28.01. Denver, Colorado

Main Card

Valentina Shevchenko vs. Julianna Pena
Donald Cerrone vs. Jorge Masvidal
Andrei Arlovski vs. Francis Ngannou
Alex Caceres vs. Jason Knight

Prelims:

Nate Marquardt vs. Sam Alvey
Raphael Assuncao vs. Aljamain Sterling
Li Jingliang vs. Bobby Nash
Luis Henrique da Silva vs. Jordan Johnson
Alessio Di Chirico vs. Eric Spicely
Jeremy Kimball vs. Marcos Rogerio de Lima
Alexandre Pantoja vs. Eric Shelton
J.C. Cottrell vs. Jason Gonzalez
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
shogo
2017-01-23T09:43:36Z
Znači Andrei će biti gadno demoliran:)22 di ga baciše ovoj životinji....
Seded
2017-01-23T09:55:07Z
kladit ću se na Masvidala
"It's not checkmate. The king has one more move."
shogo
2017-01-23T09:56:05Z
Originally Posted by: Seded 

Ja ne bi...
Svensson
2017-01-23T10:12:23Z
Originally Posted by: shogo 

Znači Andrei će biti gadno demoliran:)22 di ga baciše ovoj životinji....

zele ga umiroviti
cayman
2017-01-23T10:23:35Z
I podebljati Ngannouov hype
Seded
2017-01-23T10:40:46Z

Originally Posted by: Seded 

Ja ne bi...

Mislim da mu Masvidal ne odgovara stilski. U velteru nije slow starter, odmah kreće na makljažu. Bolje boksa, a Cerronea i brada polako izdaje, plesao je ko Elvis protiv Brownea. O Masvidalovom TDD-u ne treba ni pričati. Na 2.35-2.40 koliko je sad na Masvidala, stvarno se isplati probati.
shogo
2017-01-23T10:46:17Z
Originally Posted by: cayman 

Bio hype ili ne, mora mu se priznat da je životinja, brzo uči, visok, atleta...vidjet ćemo mi njega još
cayman
2017-01-23T10:51:53Z
Da bi reč rekel, samo Arlovski je, unatoč staklenoj bradi, još uvijek ime
Shakal*
2017-01-23T12:01:28Z

Originally Posted by: cayman 

Bio hype ili ne, mora mu se priznat da je životinja, brzo uči, visok, atleta...vidjet ćemo mi njega još

Ne sjecam se da mi je neki borac djelovao opasnije od njega-strasno nesto.
dr jupidu
2017-01-23T13:27:59Z
nisam baš siguran

mogao bi i nganu bit u k.o
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-01-23T13:53:19Z
Arlovski je odlican borac, da ima bradu kao npr Junior mozda bi bio i prvak. A i ovakav je daleko dogurao, kad se borio s Miocicem bio je rangiran na ljestvici teskasa na 2 mjestu.
Da nema takvu bradu odmah bi se kladio na njega, u svemu je bolji od ovoga osim fizicke snage i brade. Mene ovaj nije nesto impresionirao, osim sirove snage i teske ruke i nije nesto previse pokazao.
DayHR
2017-01-23T18:26:30Z
S obzirom da Jackson kao trener forsira korištenje prostora u oktogonu svojih boraca, treba očekivati vrtnju Arlovskog u krug, držanje distance, te brze ulaske i izlaske. Arlovski svakako neće htjeti stajati statično ispred Ngannoua koji ima snagu ali tehnički nema toliko dotjerane udarce u tako kratkom vremenu, dok će Andrei nastojati biti precizan, a uvijek je imao brze i točne ruke. Bude li bio statičan. Ngannou će ga nokautirati ako ga pogodi, ili ga dobiti na sirovu snagu u klinču, dok je ključ za Arlovskog pametna i sustavna igra.
Đolo
2017-01-23T18:39:25Z
Ja neznam kog ovaj Ceronne mora ubit da bi bio main event, ali sramota da su ove dvije u najbolju ruku prosjecne borkinje main event pored dva vrhunska borca... jos za ove dvije niko ziv nikad nije cuo.

namjerno ne gledam te zenske meceve,nemrem podrzavat ovakvu nepravdu
El Guapo
2017-01-23T20:12:40Z
Originally Posted by: Đolo 

Ja neznam kog ovaj Ceronne mora ubit da bi bio main event, ali sramota da su ove dvije u najbolju ruku prosjecne borkinje main event pored dva vrhunska borca... jos za ove dvije niko ziv nikad nije cuo.

Ako ne pratiš ženski MMA normalno da nisi čuo za njih :)20 .

Shevchenko:
What ranks and titles have you held? World Championship Titles (17-Time World Muay Thai and K1 Champion). Master of Sport International Class in Muay Thai, Master of Sport in Boxing (Russian Amateur National Champion), Kickboxing, Taekwondo and Judo

Pena: je TUF 18 pobjednica, a u zadnjem meču je na parteru izdominirala Cat Zingano.

Tak da će ovo biti zanimljiv sukob stilova, a glavni meč su zato jer su prva i druga na rang listi ženske bantam kategorije i pobjednica iduća napada pojas.

Debitira i Jeremy Kimball koji se na FFC 27 borio protiv Peraka

http://www.sherdog.com/fighter/Jeremy-Kimball-59375 

Seeded ja sam isto razmišljao odigrat na Masvidala, ali bojim se igrat protiv kauboja. Definitivno je Masvidal podcijenjen i meč je puno neizvjesniji nego što to pokazuju koeficijenti, ali kauboj je u pitanju 🤔

Seded
2017-01-23T20:44:18Z
Originally Posted by: El Guapo 

Seeded ja sam isto razmišljao odigrat na Masvidala, ali bojim se igrat protiv kauboja. Definitivno je Masvidal podcijenjen i meč je puno neizvjesniji nego što to pokazuju koeficijenti, ali kauboj je u pitanju 🤔

Ma jasno sve, Kauboj je u super formi i sve to stoji, ali mislim da ga Masvidal ima, sigurno ću odigrati to.

El Guapo
2017-01-23T20:53:03Z
Baš gledam malo scorove. Masvidal je borac kojeg je skoro nemoguće završiti.
Poraze prekidom imao je samo na početku karijere, ovo sve ostalo je izgubio odlukom sudaca s tim da je u nekim mečevima i pokraden tako da je taj omjer mogao biti puno bolji.
Ako se pojavi agresivniji Masvidal kakav je bio u zadnja dva meča, ima dobre šanse.
Chiodo
2017-01-23T21:03:49Z
Vjerojatno Kauboj na neku tijesnu odluku a taj Masvidal baš je pehist kod odluka jer barem tri je mogao dobiti.
Đolo
2017-01-23T21:20:36Z
Originally Posted by: El Guapo 

Originally Posted by: Đolo 

Ako ne pratiš ženski MMA normalno da nisi čuo za njih :)20 .

Shevchenko:
What ranks and titles have you held? World Championship Titles (17-Time World Muay Thai and K1 Champion). Master of Sport International Class in Muay Thai, Master of Sport in Boxing (Russian Amateur National Champion), Kickboxing, Taekwondo and Judo

Pena: je TUF 18 pobjednica, a u zadnjem meču je na parteru izdominirala Cat Zingano.

Tak da će ovo biti zanimljiv sukob stilova, a glavni meč su zato jer su prva i druga na rang listi ženske bantam kategorije i pobjednica iduća napada pojas.

Debitira i Jeremy Kimball koji se na FFC 27 borio protiv Peraka

http://www.sherdog.com/fighter/Jeremy-Kimball-59375 

A ovu ševčenko sam gledo par puta,nemres izbjec sve zenske meceve kad ih sad svaki event ima :)20

ovu penu nisam gledo,i mozda i jesu relevantne u svojoj kategoriji, ali uvreda je stavit ceronija na co main, tip u godinu dana odradi meceva koliko njih dvije zajedno imaju u ufc-u. daleko je poznatiji i bolji borac. naravno kategorija je jako tanka ta zenska, nema se ko borit za titulu pa stavljalju ovakve borbe u main event da hype stvore bar neki.

jos kakve borbe pruza taj cerone tip je totalni badass, fakat sam ljut kaj nije main event :)18 :)18 :)7

inace ova ševčenko i nije los borac, imala je i nunes u problemima i mislim da je cak uzela prvu rundu al je kasnije ju ova u parteru zdominirala, a dobro je protiv holm odradila i neutralizira ju, al kazem sramota, kaznili su ceronija valjda jel se zalio na lovu i vjecno osuden na co-main eventove i da build up-a losije borce od sebe,jel ufc tak nes i radi.

tak su i diaza iskoristavali i bacali ga samo na fox cardove, da nabije gledanost a da mu nis ne plate.
El Guapo
2017-01-23T22:54:26Z
Sigurno da je muški MMA kvalitetniji od ženskog, ali kad već postoje ženske kategorije logično da meč za prvu izazivačicu u ženskoj kategoriji ima prednost nad borbom 5 rangiranog i 12 rangiranog borca u muškoj kategoriji.
Users browsing this topic